Melissa Bender, XHIT i nie tylko. Dalsza walka o siłę i piękno! (Tiffany cz. II) - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-10-27, 22:06   #3811
planetgirl
Zadomowienie

Dot.: Melissa Bender, XHIT i nie tylko. Dalsza walka o siłę i piękno! (Tiffany cz. II

czarna z tego wszystkiego to pewnie ty sama kupisz którąś z tych sukienek
planetgirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-28, 19:12   #3812
slonko30
Rozeznanie

GG do slonko30
Dot.: Melissa Bender, XHIT i nie tylko. Dalsza walka o siłę i piękno! (Tiffany cz. II

Ojojoj...ależ tu cichutko
Ja od siebie dzisiaj daję cały trening Chodakowskiej http://www.youtube.com/watch?v=gwo2G_RnC78 + ćwiczenia na brzuch.

Jutro mam wolne od dzieciaków i od pracy niestety też....Od poniedziałku zaczynam chodzić po innych agencjach bo czekanie na pracę to chyba nie dla mnie bo ja już do ludzi chcę
Kobietki co z Wami? Wskakujcie w dresiki i prosze mi tu listy wrzucać bo inaczej bedą

slonko30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-28, 20:27   #3813
NoisyGhost
Zadomowienie

Slonko już od siebie wrzucam ćwiczenia. Właśnie je skończyłam i padam na ziemięDzisiaj dwa treningi czyli Pure Cardio + Cardio Abs. Jutro przerwa a w czwartek fit test. Zobaczymy czy coś się polepszyło od ostatniego

Slonko a to ta poprzednia praca to było tylko tak na raz?
NoisyGhost jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-28, 20:30   #3814
slonko30
Rozeznanie

GG do slonko30

Duszku praca miała być na dłużej ale tak naprawde zacznie się młyn gdzieś za dwa tygodnie jak ludzie zaczną szaleć przed świetami......Bardzo się nastawiłam na ta pracę na poczcie ale póki co jedna wielka lipa

Gratuluję ćwiczeń-na fit teście na pewno będzie lepiej niż ostatnim razem-jestem pewna

Stary 2014-10-28, 21:51   #3815
czarnula4321
Zakorzenienie

O joj, zero zakupów. Ja to powinnam odwyk sobie zrobić

Niestety nie mogę zerknąć na pocztę, pewnie zobaczę dopiero gdy wjedziemy do uk.
Stary 2014-10-29, 14:19   #3816
slonko30
Rozeznanie

GG do slonko30

Dzisiaj zrobiłam ostatnią część Kilerra oraz http://www.youtube.com/watch?v=WX2byFQVxww Melissy także wyszło ponad pół godzinki.....

Czarnulka aż taką zakupoholiczką jesteś?

Stary 2014-10-29, 15:15   #3817
planetgirl
Zadomowienie

Ja mam za sobą:
30 Minute At Home Abs & HIIT Cardio Workout for Fat Loss - HIIT Happens

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-29, 16:14   #3818
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slonko30 Pokaż wiadomość
Dzisiaj zrobiłam ostatnią część Kilerra oraz http://www.youtube.com/watch?v=WX2byFQVxww Melissy także wyszło ponad pół godzinki.....

Czarnulka aż taką zakupoholiczką jesteś?
Myślę że zakupoholiczką nazwać mnie nie można lecz uwielbiam zakupy. Jestem rozsądna w tym co robię
Stary 2014-10-29, 22:00   #3819
slonko30
Rozeznanie

GG do slonko30

Dziewczyny zajrzyjcie na naszą pocztę i powiedzcie co myslicie
Czarnulka jak tam urlopik?
Albo polecę w srebro(na szyję)

Edytowane przez slonko30
Czas edycji: 2014-10-29 o 22:38
Stary 2014-10-30, 08:14   #3820
planetgirl
Zadomowienie

Słonko wydaje mi się, że pierwsza opcja, bo chyba nie możesz założyć dużo błyskotek ze względu na świecąca bluzeczkę Żebyś nie wyglądała jak choinka
Stary 2014-10-30, 08:53   #3821
slonko30
Rozeznanie

GG do slonko30

Dzięki Pati

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-30, 09:01   #3822
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny zajrzyjcie na naszą pocztę i powiedzcie co myslicie
Czarnulka jak tam urlopik?
Albo polecę w srebro(na szyję)
Wyślij mi proszę dane do logowania na pocztę to zerknę, przepadły mi.
A dziękuje dobrze
Stary 2014-10-30, 10:33   #3823
NoisyGhost
Zadomowienie

Dzień dobry. Standardowo wczoraj był rest, natomiast dzisiaj będzie fit test

Sylwio tak jak Planet wydaje mi się że pierwsza opcja najlepsza. Chociaż nie powiem trzecie zdjęcie z tymi bransoletkami w zestawieniu ze zwykłymi jeansami wygląda też ok ale rzeczywiście to może być już za dużo świecidełek
Stary 2014-10-30, 15:20   #3824
werty
Zadomowienie

Podejście do napisania postu: nr 1249914 (wywala mnie co chwila z internetu!)

Piątek
Melissa- Belly Fat Burn http://www.youtube.com/watch?v=56U0LNQkA0g

Sobota
Melissa- Tighter Waist http://www.youtube.com/watch?v=h7d90...Nhi9XWMYlxTw5g
Melissa- 22 Minute HIIT http://www.youtube.com/watch?v=uaocj...Nhi9XWMYlxTw5g (morderczy zestaw, polecam, nie czułam ud po wszystkim)

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Wtorek
Ponownie Belly Fat Burn (z braku laku, mam ten film ściągnięty na dysk, a internet szwankował)
Melissa - 12 Minute Body Weight Interval Fat Burn http://www.youtube.com/watch?v=gXEzt9SOtgI

Przepraszam za moje nieobecności, skrobnę Wam coś w klubie!

01.2013 Start

Od V/2013 sercem i ciałem z
Melissą Bender
werty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-30, 19:37   #3825
NoisyGhost
Zadomowienie

Już po fit teście. Poprawa jest także jestem zadowolona Małe zestawienie, pogrubione liczby są z dzisiaj:

1. Switch Kicks - 80, 106
2. Power Jacks - 50, 53
3. Power Knees - 65, 96
4. Power Jumps - 30, 38
5. Globe Jumps - 10, 10
6. Suicide Jumps (czyli burpees bez pompki) - 17, 19
7. Push-up Jacks 13, 20
8. Low Plank oblique 37, 40

Werty trzymam za słowo!
Stary 2014-10-30, 21:00   #3826
slonko30
Rozeznanie

GG do slonko30

Witajcie
Ja dzisiaj kolejnego skalpela zaliczyłam a jutro i w sobote do pracy ide więc troche więcej ruchu też bedzie
Duszku brawa za progres
Werty miło Cię widzieć

Stary 2014-10-31, 06:22   #3827
czekoladowoo
Zakorzenienie

A ja nadal chora a juz mnie tak korci zeby cos pocwiczyc! Moze po weekendzie...
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-31, 12:23   #3828
NoisyGhost
Zadomowienie

Z uśmiechem na twarzy melduję kolejny dzień ćwiczeń czyli Plyometric Cardio Circuit, mimo że po skończonym treningu do śmiechu mi nie było bo nie miałam siły nawet żeby podnieść się z maty

Czekoladko no to jak to tak? Łykasz coś, porządnie się ubierasz? Zdrowiej nam kochana
Stary 2014-11-02, 11:48   #3829
PaulinaN91
Raczkowanie

Hej Dziewczyny!

Dawno mnie tu nie było... Pati przepraszam najmocniej, że Ci nie pomogłam ale widzę, że sobie nieźle poradziłaś

U mnie wiele się działo. Niestety niezbyt złego... Problemy w pracy trochę w domu... Przestałam ćwiczyć a zaczęłam jeść słodkie na potęgę MASAKRA... W klubie może napiszę coś więcej..

Od jutra ruszam na nowo. Po raz enty Niby się mówi, że nie ważne ile razy się wstanie, ważne ile razy się podniesie... Tylko ja mam dosyć tych upadków ćwiczeniowych i niedotrzymywania samej sobie słowa...

Chciałabym w końcu wytrwać...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-02, 22:03   #3830
PaulinaN91
Raczkowanie

Zrobiłam sobie dzisiaj jadłospis na nadchodzący tydzień Nie jest może super hiper zdrowy, ale jestem przed wypłatą, konto mam spłukane więc musiałam kombinować z tego co mam w domu... Za tydzień w poniedziałek zrobię sobie porządne zakupy i ten jadłospis będzie bardziej urozmaicony

Mam trochę problem z dniami kiedy jestem w pracy. Przeważnie jest to 12h i niestety nie mamy mikrofali w której mogłabym sobie odgrzać zrobione wcześniej jedzenie... Chodzę na obiady do express marche, ale trochę na tym bańczę więc będę musiała wymyślić coś innego, żeby było taniej i zdrowiej...
Stary 2014-11-02, 22:05   #3831
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NoisyGhost Pokaż wiadomość
Z uśmiechem na twarzy melduję kolejny dzień ćwiczeń czyli Plyometric Cardio Circuit, mimo że po skończonym treningu do śmiechu mi nie było bo nie miałam siły nawet żeby podnieść się z maty

Czekoladko no to jak to tak? Łykasz coś, porządnie się ubierasz? Zdrowiej nam kochana
Tak cały czas biore leki :/ ubieram sie cieplutko i na cebulke zeby moc w pracy zdjac cos jak jest za ciepło mam nadzieje ze juz od przyszłego tygodnia będzie ok
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-03, 05:38   #3832
werty
Zadomowienie

Zajrzyjcie proszę do klubu Wrócę po pracy i napiszę, co ćwiczyłam w weekend, ale mnie zadek boli!

01.2013 Start

Od V/2013 sercem i ciałem z
Melissą Bender
werty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-03, 07:24   #3833
PaulinaN91
Raczkowanie

Dzisiejszy trening za mną Po raz enty zaczęłam Focusa..

Wstyd się przyznać, ale 9 minut przed końcem przerwałam Zrobiło mi się mega słabo, pojawiły się mroczki przed oczami więc odpuściłam (tym bardziej, że jestem sama w domu i jakim zemdlała nie miałby mnie kto ratować )

Mimo to jestem z siebie zadowolona, że wstałam wcześniej przed pracą i się ruszyłam...

Miłego dnia Dziewuszki!
Stary 2014-11-03, 11:36   #3834
planetgirl
Zadomowienie

Za mną:
Fat Burning Cardio Workout - 37 Minute Fitness Blender Cardio Workout at Home
Stary 2014-11-03, 16:44   #3835
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaN91 Pokaż wiadomość
Zrobiłam sobie dzisiaj jadłospis na nadchodzący tydzień Nie jest może super hiper zdrowy, ale jestem przed wypłatą, konto mam spłukane więc musiałam kombinować z tego co mam w domu... Za tydzień w poniedziałek zrobię sobie porządne zakupy i ten jadłospis będzie bardziej urozmaicony

Mam trochę problem z dniami kiedy jestem w pracy. Przeważnie jest to 12h i niestety nie mamy mikrofali w której mogłabym sobie odgrzać zrobione wcześniej jedzenie... Chodzę na obiady do express marche, ale trochę na tym bańczę więc będę musiała wymyślić coś innego, żeby było taniej i zdrowiej...
A może coś nie wymagającego odgrzewania możesz sobie przygotowywać lub nosić w jakimś termosie.

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Wczoraj nad ranem wróciliśmy do domku, dzisiaj już do pracy na szczęście na jeden dzień. Niby z ramieniem i barkiem lepiej lecz jakoś tak nie do końca.

Kupiliśmy szynszylkę, jest przecudna.
Stary 2014-11-03, 20:47   #3836
PaulinaN91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarnula4321 Pokaż wiadomość
A może coś nie wymagającego odgrzewania możesz sobie przygotowywać lub nosić w jakimś termosie.[COLOR="Silver"]
Czarnula ja własnie chciałabym coś ciepłego w pracy zjeść...bo jak jestem 12h to żeby jakoś rozgrzać żołądek a nie cały dzień na zimnym jedzeniu... Wczoraj wymyśliłam sobie, że kupie takie pojemniki na żywność, które utrzymują ciepło W tym miesiącu powinnam dostać ładną premię więc zrobię sobie taki prezent I wtedy będę miała pewność, że to co jem jest w miarę zdrowe i przede wszystkim, że trzymam się jakoś swojej "diety"
Stary 2014-11-03, 21:25   #3837
slonko30
Rozeznanie

GG do slonko30

Ależ Was tu dzisiaj dużo
Ja ostatnie dwa dni nie ćwiczyłam ale sobota minęła mi w pracy a wczoraj tak mnie brzuszysko bolało(@) że odpusciłam. Za to dzisiaj już był killer na którym strasznie sie umęczyłam
Czarnulka witamy w jukejJak się udał urlopik?
Paulina,tak jak napisałaś - nie ważne ile razy się zaczyna ale ważne jak się kończy....Trzymam kciuki żeby to był już był ten ostatni raz...a co do pojemników to bardzo fajny pomysł-na pewno lepiej zjeść coś ciepłego przez tyle godzin w pracy-trzymaj się cieplutko i trzymamy kciukaski
Czekoladko-jak zwykle mnóstwo zdrówka życzę i szybkiego powrotu do zdrowia
Planet-dajesz radę maleńka.....Lubię czytać Twojego bloga

Ja jutro do pracy więc znowu 4.40 pobudka będzie....Jakoś jak wiem że muszę rano wstawać to niedość że wieczorem nie chce mi się spać to na dodatek budzę się po trzysta razy i sprawdzam ile jeszcze spania mi zostało....tez tak macie?

Stary 2014-11-03, 21:57   #3838
planetgirl
Zadomowienie

Słonko bardzo mi miło A co do spania to i ja tak mam:-D
Paulina ile taki pojemnik kosztuje? Bardzo fajna sprawa, nie wiedziałam, ze takie są
Stary 2014-11-03, 22:52   #3839
Przylepa73
Rozeznanie

Czesc wszystkim!
Jestescie niezdarte w tych cwiczeniach, moje gratulacje

Ja postanowilam ze musze popracowac przede wszystkim nad systematycznoscia i zaczelam 30 dni wyzwania z Melissa Bender... Staram sie cwiczyc codziennie, dzis byl dzien 15, dotychczas najtrudniejszy Czuje sie super Mam nadzieje ze jak skoncze wyzwanie, to zapal nie zniknie - mam wrazenie ze zaczynam tego po prostu potrzebowac.

Kupilam w koncu stanik sportowy z Dalii - polecam, wkroczylam dzieki niemu na nowy wymiar wygody, bo nienawidze jak mi biust skacze i przy kazdych "skaczacych" cwiczeniach musialam go wczesniej trzymac w rekach

czarnula - super ze macie szynszyla, to zwierzaki dobre dla malych dzieci, czy bys nie polecila? My wzielismy kilka dni temu swietna swinke morska i wszyscy jestesmy w niej zakochani

Dziewczyny, jeszcze jedno, moze ktoras z Was ma tak samo...? Kiedy robie jakies cwiczenia (kiedys podczas jazdy konnej) z rozszerzonymi nogami, albo mocno napinajac miesnie ud, to w lewym biodrze co kazdy ruch mi cos tam "strzela" - przeskakuje, albo blokuje sie na tyle bolesnie, ze musze na chwile przerwac... ? Znacie takie cos?

Caluje

Kubuś 27.03.12

Edytowane przez Przylepa73
Czas edycji: 2014-11-03 o 22:56
Przylepa73 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-03, 23:09   #3840
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Ależ Was tu dzisiaj dużo
Ja ostatnie dwa dni nie ćwiczyłam ale sobota minęła mi w pracy a wczoraj tak mnie brzuszysko bolało(@) że odpusciłam. Za to dzisiaj już był killer na którym strasznie sie umęczyłam
Czarnulka witamy w jukejJak się udał urlopik?
Paulina,tak jak napisałaś - nie ważne ile razy się zaczyna ale ważne jak się kończy....Trzymam kciuki żeby to był już był ten ostatni raz...a co do pojemników to bardzo fajny pomysł-na pewno lepiej zjeść coś ciepłego przez tyle godzin w pracy-trzymaj się cieplutko i trzymamy kciukaski
Czekoladko-jak zwykle mnóstwo zdrówka życzę i szybkiego powrotu do zdrowia
Planet-dajesz radę maleńka.....Lubię czytać Twojego bloga

Ja jutro do pracy więc znowu 4.40 pobudka będzie....Jakoś jak wiem że muszę rano wstawać to niedość że wieczorem nie chce mi się spać to na dodatek budzę się po trzysta razy i sprawdzam ile jeszcze spania mi zostało....tez tak macie?
Hmm chyba ktoś tu jest przejęty, też tak mam. Często też budzę się szybciej niź budzik o kilkanaście minut. Dzisiaj np obudziłam się 10 minut przed czasem heh

A dziękuje dobrze, choć zdecydowanie za krótko.

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Przylepa73 Pokaż wiadomość
Czesc wszystkim!
Jestescie niezdarte w tych cwiczeniach, moje gratulacje

Ja postanowilam ze musze popracowac przede wszystkim nad systematycznoscia i zaczelam 30 dni wyzwania z Melissa Bender... Staram sie cwiczyc codziennie, dzis byl dzien 15, dotychczas najtrudniejszy Czuje sie super Mam nadzieje ze jak skoncze wyzwanie, to zapal nie zniknie - mam wrazenie ze zaczynam tego po prostu potrzebowac.

Kupilam w koncu stanik sportowy z Dalii - polecam, wkroczylam dzieki niemu na nowy wymiar wygody, bo nienawidze jak mi biust skacze i przy kazdych "skaczacych" cwiczeniach musialam go wczesniej trzymac w rekach

czarnula - super ze macie szynszyla, to zwierzaki dobre dla malych dzieci, czy bys nie polecila? My wzielismy kilka dni temu swietna swinke morska i wszyscy jestesmy w niej zakochani

Dziewczyny, jeszcze jedno, moze ktoras z Was ma tak samo...? Kiedy robie jakies cwiczenia (kiedys podczas jazdy konnej) z rozszerzonymi nogami, albo mocno napinajac miesnie ud, to w lewym biodrze co kazdy ruch mi cos tam "strzela" - przeskakuje, albo blokuje sie na tyle bolesnie, ze musze na chwile przerwac... ? Znacie takie cos?

Caluje
Ciężko jak narazie stwiedzić, w sumie to 2 dzień w domku go mamy. Z tego co czytałam i z początkowych obserwacji jak najbardziej polecam dla dzieci. Taki z niej agent że głowa mała hihi

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości