|
|
#2311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Cytat:
Cytat:
faceci. Mojemu akurat byłoby obojętne czy to będzie worek z kotkiem, pieskiem czy w kropki Trzymam kciuki za jutro
|
|
#2312 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
)Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- no mojemu na szczescie tez :P
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
O Bokeh
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
bokeh mojemu takie łóżka się kojarzą ze starym sierocińcem i horrorami i on ani dla nas, ani dla młodego nie chce
![]() padłam z yae i leośka piszę cv, pierwszy raz od 5 lat ja pierdzielę, jak ten czas leci, prawie 3 lata siedzę w domu już
|
#2315 |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48741843]warto te klocki
gdyby nie to, że ja dla 2 muszę brać, a nie chcę po jednej rzeczy, to bym brała Nawet jako wspólny prezent dla obu A piesek fajny, sporo w tym stylu jest, a córa koleżanki ma takiego ale łaciatego i uwielbia ![]() My (tzn. rodzice i moja mama) dla Dorki mamy na razie wózek i torebeczkę przez ramię z my little pony - Agatka plecaczek taki dostanie, więc pewnie awantura by była ale... teraz tak myślę, że mogłam w sumie dla obu plecaczek :/Wczoraj z A. oglądałam w necie zabawki i ona mi przypomina, że przecież dla Dorki do Mikołaja też trzeba coś napisać uwielbiam! dzięki! Nawijko, uświadom mu, że są dzieci które do jedzenia muszą dojrzeć - popatrz na moją Agatkę. Poszła do oddziału żobkowego przy przedszkolu mając 2,4 roku, wszyscy mi mówili, że tam zacznie jeść i co? i tyle, że "rany boskie, przy niej dzieci PRZESTAJĄ jeść" zaczęło być w miarę ok po 3 urodzinach. Teraz ma 4,5 i jest ok. to jak Dorka będzie najmłodsza w grupie linkę daję, możecie popatrzeć i poszukać mojej córy ![]() http://pm13bedzin.edupage.org/about/...e=4#gallery/65[/QUOTE] Jaka kochana Agatka, ze o Siostrze mysli ![]() A te klocki to 24 czy lepiej 50 klockow?? Ewulka Zdrowka dla Ani Meneg i Marsi Wasze Dzieciaczki wymiataja, ale sie usmialam Co do ksiazek dlavdzieci To ja tezbuwielbiam Mala ksiezniczke Malego lorda Tajemniczy ogrod Dziewczynke spoza szyby Malego ksiecia Lubie tez o zwierzakach Bialy kiel, Szara wilczyca, Bari syn szarej wilczycy, zew krwi |
|
|
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Hehe BOKEH, widac kto lozko wybieral
![]() Swoja droga - juz widze jaki Hania bedzie miec piekny pokoik w przyszlosci! LADY, mnie tez troszke przerazaja ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
Kochalam Montgomery, Karolcie, dzieci, Mikolajka!! |
|
|
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idzie się przyzwyczaić, i jednak nie muszę wstawać rano o określonej godzinie do pracy, bo wtedy to bym na pewno była flakiem ![]() Jeśli ma drzemkę w dzień, to tak, zawsze. A wczoraj pierwszy raz bez drzemki tak późno ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Np. teraz nie śpimy jeszcze, ale miała drzemkę do 15.30, więc akurat w normie |
|
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam tylko na chwilę życzyć powodzenia Kubusiowi nawijkowemu
padłam z worka do żłobka ![]() ewulkaa zdrówka dla Anusi ![]() pstryczku piękne te łóżeczka, to drugie szczególnie ![]() My weekend spędziliśmy w domu, nie jechaliśmy do rodziny, u mnie byliśmy 2 tyg temu, u tż tydzień temu. Pogotowałam, popichciłam, posprzątałam
Edytowane przez nancykenator Czas edycji: 2014-11-02 o 22:49 |
|
|
|
#2319 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a mi to lozko pasuje idealnie do bokehowej rodzinki Cytat:
--------------- dziekuje za wszystkie odpowiedzi nt. lozka. dzieki wam wiem ze nic nie wiem pokrecilyscie mi wszystko, najbardziej teraz bede sie zastanwaic nad rozmiarem
|
|||
|
|
|
#2320 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hje, no to Pola jeszcze lepsza od Lili I w ogole reszcie dziewczyn za wszystkie mile slowa tez nawijko ![]() meneq
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
hej
nadrobiłam idę spaciu zdrówka dla Ani (ale chyba bardziej się Nawijce przydadzą )
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Cytat:
Czesc! Macie bardzo male lozka dla dzieci! One w nich sie mieszcza? Yae od urodzenia spi na doroslym materacu, wiekszym nawet niz nasz, 120x190 i on jest dla niej... za maly!! Ostatnio spi na matach obok!! Powodzenia dla Kubusia i nawijki! Zdrowia Ani i Oli! Jak dziewczynki? Edytowane przez meneq Czas edycji: 2014-11-03 o 02:17 |
|
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
Płacisz człowieku ogromne składki a jak chcesz się dostać do lekarza to Ci mówią że najbliższy termin za tydzień. A przez ten tydzień to mam się udusić od kaszlu i nic nie mówić przez krtan ?
Przepraszam. Musiałam. Moje dziecko jest mistrzem w rozkopywaniu się w nocy: ) Nawijko powodzenia! Początek na pewno będzie trudny , ale z każdym dniem będzie lepiej ![]() Ewulko mam nadzieję że z Mała lepiej ![]() I trzymam kciuki za pierwszy dzień w pracy!!! ![]() Silver za Was tez kciuki juz dziś,ponieważ nie wiem czy pojawie się do jutra ![]() Dzisiaj Mała nas rozpieściła i wstała o 5.30 ![]() Wiecie, wczoraj tak się cudownie bawili z tż ![]() Jak bawimy się z Mała to w tle gra muzyka dziecięca. Wczoraj jak usłyszała "Jedzie pociąg" to od razu brała nas za ręce i robiliśmy pociąg. Broń Boże abyśmy się ustawili w innej kolejności ![]() Dziewczyny ja się boję kupować już łóżko dorosłe. Blanka tak strasznie się kręci! Ona spadnie z tego łóżka jakiś milion razy w ciągu nocy ![]() X weekend będę piekła pierniki Już kończę. Ale się rozpisalam. |
|
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
Hejaa......amelka znowu u chora kaszlejak guzlik ... wrrrrr..... na 9 llekarz.... nawijka trzynam kcuuki za żłobek; )
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka.
Zdrówka dla Amelki. Powodzenia Nawijko-będzie dobrze ![]() ANIA fota na fb piękna ![]() Łer is HOPE?
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrowka dla chorowitkow trzymam kciuki za Ole Amelke inszczegolnie Anie trochę na zeby mi to nie wygląda choc my tez ostatnio ciezko przechodzimy
Nawijko kciuki za Kube zlobkowicza I Was prosze dzis o kciuki o 12,05 mamy komisje o niepełnosprawności Julo skladalismy powtornie wniosek, a o 12 czyli w tym samym czasie przyjecie na oddzial rehabilitacji u nas w szpitalu pokladam w tym ogromne nadzieje , podobno ekipa z sie zmienila i jest ok, zobaczymy dziś
|
#2327 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- zdrowka dla Amelki! mika-powodzenia!!!! |
||
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
Kija liczyłaś książki w domu?
o jacie, ja jeszcze nie ale u nas też zbiory pokaźne ![]() W salonie mamy biblioteczkę, w sypialni też, drugie tyle stoi w domu po moim tacie ale nie mam tam odwagi jeszcze iść od jego śmierci ![]() na czytniku nie umiem, nie sprawia mi to radości, lubię zapach starych kartek, znależć międy nimi tlustego palucha albo ususzonego muchola ![]() ostatnio wpadła do nas znajoma, staneła nad książkami i popadla w zadume,że dziś ludzie nie zbierają książek, że cześciej sptyka się płyty, filmy, coś w tym jest ale dla mnie najwiekszym szokiem jest- znam dwie panie, jedna adwokat druga konczy doktorat- u nich ksiazek ani widu ani słychu dziwne być tak ograniczonym tylko w jednym kierunku
|
|
|
|
#2329 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
intensywny weekend za nami, wykończona jestem ![]() też Hanię ganiałam między grobami. potem poleciała do księdza, który szedł z kropidłem i zaczęła mu grozić nu nu nu ![]() padłam z Leosia i Yae ewulko mam nadzieję, że Ania już lepiej ![]() bokeh u nas etap kładzenia się na chodnikach sie skończył niedawno teraz grzecznie siedzi w wózki albo za rączkę idzie![]() fewciu zdrówka! ale z Blanki ranny ptaszek, to ja już nie marudzę jak Hania się budzi po 6 ![]() nawijko powodzenia w żłobie! ninagg zdrówka dla Oli pstryczku bardzo fajne te łóżeczka
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
No i poszedl... ja zyje jakos
![]() Duzo wczoraj czytalismy ksiazeczke o przedszkolu, dzis w drodze do zlobka to samo. Bardzo mu sie spodobala! Rozebralam go, wyjasnilam setny raz, ze dzieci, ze pani, ze zabawki, ze da mamie buziaka, a mama niedlugo wroci, itp. Przytulilismy sie mocno, zapukal grzecznie do sali i polecial, nawet sie nie obejrzal za 1h juz jade po niego...
|
|
|
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2332 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko ale fajnie
a co to za ksiazeczka?
|
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
Nafijqa super! Czyzby to ksiazeczka z serii " to nie takie straszne"?
Deli zdrowka dla Amelki Zepsul mi sie zasilacz do laptopa i nie mam jak pracowac kurde no a tz nie chce prosic bo tak mnie wkurza jak jeszcze nigdy w zyciu niech ta. ciaza juz sie konczy bo oszaleje z jego humorami gorzej niz ja Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2335 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wszedzie w sklepach dostepne dekoraje na swieta tak chodzilam miedzy tymi polkami i tak mi przykro bylo, ze my znowu sami Gdyby nie Nat to nie wiem czyvrobilabm swieta Mam w pl duza choinke i ozdoby i mowie do tz przywieziemy a in patafian jeden ze nie ze kupi sie TU mala A wlasnie ze przywioze, chocbym miala na niej przyleciec to bedzie W weekend bylismy u mojej mamy i tylko wrocilam przygnebiona |
|||
|
|
|
#2336 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
zdrowka! ![]() Cytat:
Cytat:
mika zaciskam kciuki z calych sil! ![]() nawijko, brawa dla Kuby!
02.10.2010 - Gabi 18.01.2013 - Lili Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2014-11-03 o 11:47 |
||||
|
|
|
#2337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i buziak dla Julka ![]() Cytat:
![]() I tak trzymać
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Amelka ma wirusowke tydzien wolnego od zlobka.... 80 zeta leki ; ( glowa mi peka ; ((((
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
MARSI, NANCY, to jest ta ksiazeczka: http://www.empik.com/maluszkowo-w-pr...4061,ksiazka-p
Bardzo prosta, pokazuje co dzieci robia w przedszkolu
|
|
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
Deli : współczuję sttrasznie
kurczę masakra z tymi żłobkowymi chorobami..Nawijka : gratki za 1 dzien, świetnie wam poszło! Daj znać jak po. Ale mnie dziecko przeczołgalo, śpi od 20 minut a ja się ratuję kawą xxl, straszny szogunek dziś jest A wczoraj się nasłuchałam że jest strasznie żywym dzieckiem, hm, jakoś jej nie postrzegałam tak, tzn żywa jest, ale jakoś brałam to za normę i raczej tak jest
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.

, to jeszcze pierwszy raz od ponad miesiąca zasnęła normalnie leżąc na łóżku i po wydojeniu butli
). A ten fioletowy, ten z kotkiem, itp...,
faceci. 

) Lacze sie w bolu, z Lili tez sie ostatnio lobuziara mala zrobila.

zdrowka!