|
|
#61 |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI
Zazdroszczę wyjazdu
![]() A póki mieszkam z rodzicami, w ramach uzupełniania garderoby planuję kupić sobie szare dżinsowe rurki oraz takie w kolorze jasnego dżinsu, bo dzisiaj stwierdziłam, że moje ukochane z Mango po trzech latach jednak już wstyd przynoszą
|
|
|
|
#62 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
Sskers dobrze mieć Ciebie spowrotem
Chciałabym na wakacje, oj jak sie rozmarzyłam. Moze gorąca kąpiel da mi namiastkę ciepła :P
|
|
|
|
#64 |
|
batonik
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;48773154]niech wrzuca, zobaczę czy warto lecieć w styczniu
![]() [/QUOTE]Poczytaj na forach. Bo tż z tego co czytał, to na Lanzarote jest m.in w tym miesiącu mniej ciepło i bardzo wieje. W ten ostatni tydzień często wiało rano i wieczorem i mały wiaterek to nie był. Z drugiej strony teraz miało nie być upałów, a były, i to też takie konkretne ![]() I kilka widoczków wrzucam, a co. Z wszystkich wysp. Enjoy
|
|
|
|
#65 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale podoba mi się tam wrzuć coś jeszcze na fejsbuczka, bo to jedno ekstra ile Was wyniosły te 2 tyg od osoby?
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#67 |
|
batonik
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;48773434]podobno w styczniu mają tam 25 stopni i wieje
![]() ale podoba mi się tam wrzuć coś jeszcze na fejsbuczka, bo to jedno ekstra ile Was wyniosły te 2 tyg od osoby? [/QUOTE]Na insta już raczej będę wrzucać My pojechaliśmy za 2600 zł od osoby ze śniadaniem i obiadokolacją. Na miejscu, z wynajęciem samochodu na tydzień, paliwem, atrakcjami na wyspie, kursami na La Graciosa i Fuerteventure i praktycznie codziennym jedzeniem obiadu w knajpach wydaliśmy dodatkowe 350 euro (na głowę). Jeśli chodzi o wyżywienie..wystarczyłoby nam spokojnie samo śniadanie. Tak to jedliśmy rano, potem w środku dnia obiad w restauracji, no bo zmęczeni, wygłodniali chodzeniem..a później wracaliśmy i opychaliśmy się smacznościami hotelowymi (obiad, deser itd...) Edytowane przez sskers Czas edycji: 2014-11-02 o 20:30 |
|
|
|
#68 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i czekam na więcej zdjęć w takim razie |
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam na Teneryfie ale marzy mi się jeszcze właśnie Lanzarote
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;48773434]podobno w styczniu mają tam 25 stopni i wieje
![]() ale podoba mi się tam wrzuć coś jeszcze na fejsbuczka, bo to jedno ekstra ile Was wyniosły te 2 tyg od osoby? [/QUOTE]Wyspy Kanatyjsie są bardzo wietrzne, nawet w środku lata |
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
![]() ale podoba mi się tam wrzuć coś jeszcze na fejsbuczka, bo to jedno ekstra ile Was wyniosły te 2 tyg od osoby? [/QUOTE]potwierdzam byłam raz na Gran Canaria pod koniec stycznia i raz na Lanzarotte w połowie lutego - codziennie słonce i 25 stopni <3 a sorry, zdarzył nam się jeden dzień deszczowy... padało 2 razy po pół godziny. my dalej w klapkach i t-shirtach a lokalsi w kurtkach puchowych (tych cienkich z zary ) i narzekanie jaka straszna zima. a my im na to, ze tam skad przylecielismy jest teraz -20 i snieg po kolana. nie mogli uwierzyc ![]() podsumowujac - warto! najchetniej wyprowadzilabym sie na GC na stałe. hiszpanski znam biegle... moze na emeryturze ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- a, i jeszcze dodam, ze z całych wysp GC jest najtansza a Teneryfa najdrozsza ale nawet Teneryfa jest tansza niz Włochy więc...
|
|
|
|
#72 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny dziękuję za Wasze wypowiedzi
![]() nie pozostaje mi nic innego jak szukać wycieczki urlop planuję albo zaraz po 6.01 albo później w połowie stycznia, mniej więcej od 15.01, bo w okolicach świąt i sylwestra nie biorę żadnego wolnego
Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2014-11-02 o 21:44 |
|
|
|
#73 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powroty do rzeczywistości po wakacjach są zawsze najgorsze ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#74 | |||
|
Kociara
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
2 tygodnie to już konkretny wypoczynek No i zazdroszczę pysznej hiszpańskiej kuchni i widoku na ocean
|
|||
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jako wielbicielka wszelkich promocji wspomnę jeszcze o kuponach allegro. Ja korzystam z tych na darmową wysyłkę, naprawdę fajna akcja. Oczywiście naklikałam jakichś drobiazgów
https://kupony.allegro.pl/
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#77 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny, macie do polecenia jakąś fajną prasę? Gazety w stylu "Pani", "TS", nie mówiąc o glamourach itp to jakaś panorama firm |
|
|
|
|
#78 |
|
Konto usunięte
|
o Madzia dobrze że piszesz bo właśnie się zastanawiałam nad tą Urodą czy nie kupić
ja polecam Sens ale to taki bardziej psychologiczny i Wysokie Obcasy Extra |
|
|
|
#79 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Potwierdzam, że Teneryfa jest droga niestety. My za 7 dni w sezonie (druga połowa sierpnia) płaciliśmy z Itaki 2500zł/os za all inclusive. I szczerze mówiąc gdybym miała lecieć nastęony raz to również w grę wchodzi tylko all inclusive. Ale z drugiej strony na Teneryfie jest tyyyyle rzeczy do zobaczenia, że zdecydowanie warto zapłacić nieco więcej Cytat:
![]() Ale wkurzyłam się teraz bo Allegro zaczęło nową akcję i wiele osób dostało kupony -100zł na zakupy powyżej 250zł w dziale Odzież, obuwie i dodatki. A ja tylko 20zł dostałam . Na fan page'u Allegro napisało, że takie kupony dostali tylko wybrani użytkownicy. I dostała go np moja koleżanka, która na allegro kupuje dwa razy rzadziej niż ja. A tak przydałby mi się ten kupon bo mam upatrzone oficerki za 300zł |
||
|
|
|
#80 | ||
|
batonik
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jej, jak mi się nie chce dzisiaj nic
|
||
|
|
|
#81 | ||
|
AGA :)
|
Cytat:
Cytat:
Kupiłam ostatnio elle i tam to już w ogóle nie ma co czytać
|
|
|
#82 | |
|
batonik
|
Cytat:
A jeśli chodzi o ceny, często większą część wycieczki stanowi bilet i różnica jeśli chodzi o 7 dni a 14 dni jest śmieszna (oczywiście nie we wszystkich biurach). Itaka jest droższa niż TUI z którego leciałam, ale ma raczej lepsze hotele. |
|
|
|
|
#83 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
. Jakiś czas temu doszła do wniosku, że to wszystko co jest w tych gazetach można przeczytać w Internecie. A jak mam ochotę poczytać coś na papierze to zwyczajnie sięgam po książkę. Jak sobie pomyślę ile kiedyś kasy wydawałam na gazety to masakra Ale teraz chyba kupię Elle bo podoba mi się ten kalendarzyk, który jest dołączony, w sam raz do torebki |
|||
|
|
|
#84 |
|
Konto usunięte
|
ja od dawna nie kupuję gazet, czytam je zwykle u fryzjera
no chyba że na jakąś dłuższą podróż choć zwykle i tak wygrywa u mnie książka a właśnie ostatnio w bibliotece wpadły mi w ręce "Lekcje Madame Chic", wzięłam (choć nie przepadam za tego typu "poradnikowymi" pozycjami) i czytam ale hmm taka śmieszna/oczywista/banalna/tendencyjna mi się wydaje choć czyta się dobrze bo jest lekko napisana
|
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znacie jakieś godne polecenia książki w tej tematyce? |
|
|
|
|
#86 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Obecnie kupuje tylko Elle ale potwierdzam nic tam nie ma :/ Najwiekszym rozczarowaniem jest dla mnie polski Harper's Bazaar ![]() Przerzuciłam sie na sciaganie zagranicznych magazynow w pdf. Przynajmniej moge cwiczyc jezyki obce gdy je czytam. Najbardziej lubię Elle US, Glamour UK, Vogue UK, i Elle Spain. |
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
wpisuje w google np
elle us 2014 september pdf i potem przegladam linki czasami sciagam ze stron, ktore zbieraja linki do pdf magazines http://magazines-download.com/ http://www.magazinesdownload.com/ http://allpdfmags.net/ http://www.pdfmagazines.org/ http://www.ebook4all.pl/ jest mnostwo takich stron Edytowane przez SzyszkaChmielu Czas edycji: 2014-11-03 o 09:46 |
|
|
|
#89 |
|
Konto usunięte
|
Ale szybko idziecie
juz nowa część wątku---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Co myślicie o futrzanych kamizelkach? Hot or not? |
|
|
|
#90 |
|
batonik
|
Dosłownie: hot
Jak ktoś jest zmarzluchem to futrzak ratuje życie. A trendy trendami.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

Chciałabym na wakacje, oj jak sie rozmarzyłam. Moze gorąca kąpiel da mi namiastkę ciepła :P

. Na fan page'u Allegro napisało, że takie kupony dostali tylko wybrani użytkownicy. I dostała go np moja koleżanka, która na allegro kupuje dwa razy rzadziej niż ja.