|
|
#4741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. VI
Cytat:
|
|
|
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
allgood dzięki za pomoc
w takim razie zamawiam dwie pary getrów. Za jedne zapłace normalnie, a drugie mnie wyniosą 5 zł![]() asia dlatego ja wieczorem stawiam sobie pojemnik na mocz w takim miejscu, zebym go widziała jak tylkow chodze do wc ![]() bajlaga nasze kopniaki czasem są na prawde bolesne. dusiolka cola waniliowa z biedry? kiedys kolega kupił na grilla bo nie zauważył, ze jest waniliowa. NIe dało sie jej pic do wódki ![]() fashion a bez nr karty Payback nie da sie? ja jestem ciemna masa. ja też jak mam sie bawic z dzidziusiem, to myje rece od razu po przyjsciu z dworu. Z reszta nawet jak wracam do domu z zakupów/spaceru czy skądkolwiek to myję ![]() I tez mnie ciągle suszy, a wieczorem i w nocy to już w ogóle. ide przygotować obiad na dziś i jutro - szaszłyki s kurczakiem, pieczarkami, burakami i cebula + frytki zeby nie było zbyt zdrowo haha
|
#4743 |
|
Zadomowienie
|
allgood no chyba, że tak, to rozumiem, no i cena fajna, ja w pobliżu nie kupię za taką cenę wanienki
kleo ja ani razu nie trafiłam ![]() za mną ciągle chodzę te chrupki http://s1g.wgrane.pl/video/2011/09/0...Q&e=1415026394 uwielbiałam je i nie wiem dlaczego ich nie ma |
|
|
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
Bajlaga no rzeczywiście były te chrupki pyszne
|
#4745 |
|
Buc
|
cześć dziewczyny - chyba mi katar zaczął mijać.
![]()
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
Ma.ko oryginalna coca-cola waniliowa a nie z biedry;p jest tylko w Piotrze i Pawle i to jeszcZe sporo kosztuje ;p mniam
Przypomina nam ona o czymś i o pewnym miejscu w którym bylismy pare lat temu ;p ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Nigdy nie kupuje z biedry tej ich coli;d |
|
|
|
#4747 |
|
Zadomowienie
|
A ja wolę Pepsi
ostatnio ciągle są promocje i 2 l wychodzą po 2,50 zł no i Colą z McDonald's nie pogardzę ![]() Kinqaa tak samo kojarzę takie chipsy, Biesiadne się nazywały...pyszne były, no i stare Chio Chipsy ![]() suszarka no to super
|
|
|
|
#4748 | |
|
Zadomowienie
|
akurat niestety nie kazdy ma nawyk mycia rak po przyjsciu do domu…czy wyjsciu z toalety... ja bym nie potrafila nic zrobic jakbym nie umyla rak bo od razu psychicznie czuje ze sa jakies brudne, lepkie, niekomfortowo mi
ale z dworu to jedno a po piesku to drugie. ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
chyba dzisiaj sie skusze na taka rozpuste. |
|
|
|
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
bajlaga za mną od wczoraj chodzi mc flurry.Moze dzis meza wyciągne po obiedzie na spacer
|
#4750 | |
|
Buc
|
Cytat:
zresztą ja jestem słabą fanką coli, pepsi i innych.
|
|
#4751 |
|
Zadomowienie
|
Jadłam ostatnio te podwójne frytki
i tak wcinałam bez sosu ![]() ma.ko wczoraj miałam ochotę na szejka czekoladowego, podjeżdżamy do McDrive, a pani mówi, że czekoladowych NIE MA! idę stąd, bo zaraz chybą otworzę Milkę coś za dużo słodkiego bym jadła...
|
|
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
A ja lubię Cole Cherry
Plus wkładka z whisky mniaam
|
#4753 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby nie z tą wagą, bo porównując nasz etap ciąży i wagę, moje ważyło by 3800... Cytat:
![]() Cytat:
Montanka-mega masz ten brzuszek Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
niby ludzie korzystają z publicznych WC, ale ten nocnik jakoś bardziej na mnie działa nie wiem, czemu Cytat:
ooo nie, pod kranem myć nie będę, ja się boję Cytat:
no ale jak ludzie po WC nie myją... wczoraj tu nie zaglądałam, bo stwierdziłam, że pewnie cisza jak w każdy weekend...a tu tyle stron i oczywiście połowa cytowań przepadła... jest tu ktoś , kto zamawiał od naszego sprzedawcy kurierem za pobraniem? Ile się czekało na niego ? Bo muszę wpaść lada dzień do pracy i nie chcę przegapić dziś mam endo i od razu odbiorę czwartkowe TSH też macie starą godzinę na wizażu? |
||||||||
|
|
|
#4754 |
|
Zadomowienie
|
Tomorrow ja mam dobra godzine. Strefa czasowa jest gdzies w ustawieniach w razie czego
|
|
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
Tomorrow chyba żartujesz z tym wspólnym nocnikiem w przedszkolu?! ;/ to jakas paranoja. My staży jak sie nakombinujemy na miejskim wc zeby nie dotykać większości a takie dzieci..eh.
Dobrze tesciowa powiedziała hehe
|
|
|
|
#4756 |
|
Zadomowienie
|
Też mam dobrą godzinę
![]() W ogóle to nie lubię podawać ludziom ręki na przywitanie naprawdę istnieją ludzie, którzy po wyjściu z wc nie myją rąk, a chłopy to dopiero, myślą, że mają czystego siusiaka i nie muszą myć rąk...ble...dodatkowo zawsze słyszę:"ale masz mocny uścisk!" a jaki mam mieć? musnąć dłoń tylko czy co
|
|
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
Tez dla mnie to nie do pojęcia ze ludzie potrafią po przyjściu do domu nie umyć rak albo po wyjściu z toalety albo przed posiłkiem..fuj
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Ja tez nie lubie podawac ręki albo sie całować na przywitanie/pożegnanie ;p zawsze nosze w torebce płyn antybakteryjny haha |
|
|
|
#4758 |
|
Zadomowienie
|
Całowania na przywitanie/pożegnanie też nie lubię. A pamiętam jak w szkole się koleżanki całowały za każdym razem, ble, musiały się nauczyć, że ja tego nie lubię
![]() fajnie to wyglądało, każde się całowały, a ja CZEŚĆ. ![]() Ale ładna pogoda
|
|
|
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
bajlaga za mną w sobote chodziły kanapki z pasztetem, wiec wieczorem kupiłam wieczorem w zabce pasztet drobiowy i jadłąm nakapki
![]() a od wczoraj mc flurry i teraz narobiłyście mi smaka na frytki. DObrze ze pieke dzis na obiad ![]() tommorow My w sobote ze szwagrem zartowalismy sobie, ze sie roztyje i bede gruba, a teściu dopowiedział "jak teściowa" ![]() u mnie godz jest ok, ale czasem pokazuje mi 2 godz do tyłu ![]() dobra ide, bo nie zdaze obiadu zrobic
|
#4760 | |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowe mamusie 2015, cz. VI
Cytat:
To ja tez nie lubiłam dawać komuś "lyczka" prosto z mojej butelki. Obleśne to było;p teraz z tz z jednej wypijemy ale od koleżanki bym nie wzięła;p Albo jak chciały pożyczać szczotkę np po wf to tez liczyc na mnie nie mogły;d Edytowane przez dusiolka Czas edycji: 2014-11-03 o 13:11 |
|
|
|
|
#4761 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
6 miesięcy młody równo miał jak usiadł w wózku i nie dało się go położyć także pół roku w gondoli pojeździliśmy. Cytat:
![]() ja dla młodego mojego mam parę zabawek z lamaze - był szał i zakupiłam 2 chyba potem jeszcze dostał i tak z 3-4 mamy ale bardzo fajnie się nimi bawił ![]() oo gratki to ja też Cytat:
![]() co do używanych rzeczy to nocniki które ma mój młody zostawiam dla młodszego. w końcu na kibelku też wszyscy siadają nikt nie ma osobnego co do wanienki mamy jeszcze wanienkę po...mnie i pewnie jeszcze posłuży mojej siostrze ![]() ubranka... bieliznę typu body kupowałam nowe. dla mnie to bielizna. reszta może być używana. z synem nie popadałam w paranoję i nic mu nie było. bawił się na podłodze smoczek jak mu wypadł nieraz włożył do buzi zanim umyłam z pieskiem też się wychowywał ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
bajlaga ja też ja sie z kims witam i podaje dłoń to sciskam, a nie tylko podaje jakbym siły nie miała. Rozwalają mnie takie laski, co tylko musną, jakbym miała je pocałowac w tą rękę
A mnie najbardziej wkurzają faceci co całują w rękę. Oblesne to dla mnie i zawsze po tym myje rece jak tylko mam okazje, albo wycieram chusteczką nawilżaną
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
Tez nigdy nie rozumiałam pożyczania od siebie butów,fuj ;p
|
|
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętajcie aby po skorzystaniu z bankomatu potraktować się żelem antybakteryjnym
|
#4765 |
|
Zadomowienie
|
a wiecie ja was czytam siedząc z psem na kanapie i jemy razem ciastka korzenne z lidla te na święta. kurde będę pewnie wyrodną matką, bo za rok będziemy we trzy jadły z jednego talerza. mój pies jest w domu od zawsze, śpi ze mną w jednym łóżku na swojej poduszce i nie wyobrażam sobie popadać w paranoje po urodzeniu dziecka i wyparzać psa. dalej będzie spała ze mną w łóżku i z dzieckiem. a że chodzi na dwór i wachą kupy to normalne, moje dziecko też będzie chodziło po dworze i wąchało kupy.
|
|
|
|
#4766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem po co te złośliwości ,jedno lubią brud a inni nie i tyle. Wiesz kto to dotykał przed Tobą?a potem dziwota jak cos zamieszka w naszym organizmie jakis dodatkowy obywatel ;p zreszta i tak ponoć większość ma w sobie pasożyty tylko o tym nie wie ;p |
|
|
|
|
#4767 |
|
Zadomowienie
|
Kinqaa
![]() justyna mnie bardziej brzydzą obcy ludzie niż własny pies, ale oczywiście nie rozumiem jak ludzie dają się lizać psu po twarzy
Edytowane przez bajlaga Czas edycji: 2014-11-03 o 13:19 |
|
|
|
#4768 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo wspólny kibelek Cytat:
Cytat:
![]() co do odkażania wszystkiego to naprawdę trzeba by było chodzić po mieście w gumowych rękawiczkach i z maską na twarzy. albo po każdym dotknięciu czegokolwiek myć ręce żelem.... ile bakterii kałowych jest na koszykach sklepowych... więcej niz w toalecie publicznej. ja się staram o tym nie myśleć. bo bym zwariowała. albo zachorowała. mój wujek miał nerwicę natręctw. doszło do tego że jak się mył co zajmowało mu godzinę szorowania to potem nie wycierał się ręcznikiem bo na nim są bakterie tylko schnął. jak kiedyś do nas przyjechał i mył ręce to po pół godzinie mama moja zakręciła wodę bo się bała że zabraknie. jak szedł ulicą i widział kupę psa to przechodził na drugą stronę aby zarazki na niego nie weszły. wiele takich innych sytuacji było ale on był już chory.
Nasze serca przestukują się ze sobą moje głośniej, twoje dobitniej... Edytowane przez Eirene1987 Czas edycji: 2014-11-03 o 13:23 |
|||
|
|
|
#4769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
Dusiolka bardziej złośliwy był Twój tekst o plastikowych zużytych łyżeczkach do ALB.
Tyle w temacie mam do napisania
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:11.

w takim razie zamawiam dwie pary getrów. Za jedne zapłace normalnie, a drugie mnie wyniosą 5 zł

+ frytki zeby nie było zbyt zdrowo haha