|
|
#2341 | |
|
Lurker ;)
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Cytat:
Nawijko i jak Kuba po pierwszym dniu?
|
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziecko to dziecko ciekawe swiata wiecie co ja strasznie ostatnio kocham u malego? Tupot stopek.Ueielbiam nasluchiwac jak dreptaja do mnue rano takie zaspane kroczki albo wieczorem takie rozbrykane,ze w calym domu niesie Dzis mam wizyte u gina prosze o kciuki i mam mega ochote ba ferrero rocher zjadlabym cale pudelko ale to dopiero po wazeniu u lekarza hihih Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
A zapomnialam napisac :P
Jak przyjechalam po niego to dzieci akurat wychodzily na dwor. Siedzial w szatni ubrany w rzadku brzdacow ![]() Panie mowily, ze w ogole nie plakal, nie marudzil, nie szukal mamy, nie zjadl oczywiscie nic (na sniadanie byly kanapki, on nie lubi...), zaczepial dzieci, bawil sie autkami, takze poki co ok... zobaczymy co dalej. Akurat dzis miala dyzur pani psycholog. Zapytalam o te moje watpliwosci w zwiazku z "niepocieszaniem" przez panie po wyjsciu rodzica. Potem rozmawialam tez z paniami. I okazalo sie ze albo one zle sie wyrazily albo ja nie zrozumialam. W sumie doszlysmy do porozumienia i teraz jestem spokojniejsza. |
|
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kupujące na allegro i używające bonów: żeby wykorzystać bon zakup musi być u jednego sprzedawcy za minimum 50zł? Czy może być u rożnych ale płacone razem?
Szaja: kiedy dzieci się bawią czymś takim mniej więcej? http://melissadoug.strefamarek.alleg...-and-doug.html Czy to jest fajne?: http://melissadoug.strefamarek.alleg...8051.119568592 http://melissadoug.strefamarek.alleg...-and-doug.html - to nie za proste? może lepiej takie co sie sklada zwierzątko z paru części? http://melissadoug.strefamarek.alleg...-and-doug.html to chyba Mika pokazywala? ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- I jeszcze: czy któraś z Was ma apaszkę/komin z minky? polecacie/odradzacie? Co noszą pod szyją wasze dzieci teraz? |
|
|
|
#2345 |
|
Zadomowienie
|
Pstryniu mam dużo miejsca w chałupie
I osiem czy dziewięć dużych regałów. Ale i tak wszystkie zawalone, dlatego teraz kupuję wyjątkowo jak jest coś naj naj naj a większość mam tylko na czytniku...Marsi swego czasu prowadziłam dość szczegółowy spis, teraz się zaniedbałam ale większość mam spisaną. Nie na zasadzie katalogu, tylko tak po prostu autor-tytuł. Ja książki kupuję zazwyczaj po wcześniejszym przeczytaniu, jak mi się spodobają i chcę je mieć na własność żeby móc do nich wracać Ale część miałam takich które "wypada" mieć, np. jakąś klasykę czy lektury, i o ile te ulubione kojarzę i mogę w każdej chwili opisać której gdzie szukać, o tyle co do niektórych książek miałam wątpliwości czy w ogóle mam takową a czasem np. ktoś chciał coś pożyczyć. No to zrobiłam spis, jak jest w spisie to znaczy że trzeba szukać bo gdzieś powinna być
|
|
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kija no tak w sumie rozsadnie musze sie nad tym zastanowic poniewaz mi wiele ksiazek poginelo znajomi porzyczali a potem nie oddali a ja nie pamietam co i komu Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
pstryczku warunki w Pl byly porownywalne, wiec nie wiem, czy Twoja teza sie potwierdzi u nas marsi u nas prawie nie ma ksiazek w domu, a oboje duzo czytamy. Przeczytana i out. debrah Yae jest bardzo zywa i dla mnie to jest jak najbardziej normalne, takie powinno byc dziecko. Z drugiej strony dzieci spotykane zazwyczaj zachowuja sie jakby sie nalykaly srodkow uspokajajacych i na ich tle widze, ze Yae moze byc rzeczywiscie uznana za zywa. |
|
|
|
#2348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówka dla amelki i siły dla Ciebie Cytat:
![]() dla Ciebie |
||
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
heja!
Nawijko, gratulacje dla Kuby, dzielny chłopak ![]() Deli, Ewulka, Nina, zdrówka dla dziewczyn! ![]() Fewciu, szok!!! Naprawdę tak ciężko do normalnego internisty u was się dostać?! Zdrówka!! ![]() nooo...to dostałam ten staż podobno zrobiłam mega dobre wrażenie, w pup mi powiedzieli, że pracodowca wyjątkowo wybredny, i że kilkadziesiąt dziewczyn posłali na rozmowy, że od kilku miesięcy ogłoszenie wisi i dopiero ja się dostałam
|
#2350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To super, że się udało z tym stażem ![]() |
|
|
|
|
#2351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
itp. A drugi na korytarzu typowe do czytania: powieści, ogólnie lektury szkolne, jakieś baśnie/bajki. W sumie się pewnie wszystkiego uzbiera ok. 500 sztuk, więc do Kiji na daleeeko ![]() Cytat:
Oj, ja też to uwielbiam U nas po drzemce jak wychodzi z pokoju i leci po całym domu, żeby mnie znaleźć I młoda tez wieczorami załącza jakieś szaleństwa, mama na nią źróbek mówi, bo tak galopuje ![]() Aniu, ![]() No i jest drzemka Do 16 pośpi i budzę ją.---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Nawijko, no to bardzo dobrze, widzę, że poszło Więcej optymizmu!Lady, brawo! |
||
|
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Moje dziecko wczoraj poszło na drzemkę i UWAGA! spało 4 godziny 20 minut Uprzedzając pytanie o której poszedł spać na noc to niestety ale byłam już UP i zasnęłam szybciej jak on,nawet nie przeszkadzało mi jego kotłowanie i co chwilę wbijana jego pięta w moje części ciała Ale chyba przed 23,przed 1 obudziłam się zdziwiona co Oskar robi z nami w łóżku Pstrykuuuu- gdzie fota fryzury? Anie nam tu molestuje a sama obiecała CzekamElllmi-właśnie orientowałam się w tych rozmiarach na allegro bo na stronie producenta jest za dużo namotane z tymi długościami wkładek (jestem genialna w ogóle wymyślając numer pośredni Dzięki za sprowadzenie mnie TU! NA ZIEMIĘ ) i chyba masz rację że 22/23 byłby odpowiedni. Tam wychodzi długość wkładki 14-14,5 (trochę głupie te podwójne rozmiary bo przecież długość wkładki jest jedna a nie od -do. Czy to tylko dla mnie jest niezrozumiałe? ). I jak nie wezmę tych z biedry to zamówie te. A ty znalazłaś już jakieś na śniegi?Wszystkim chorym dzieciaczkom życzę mnóstwo zdrówka!!! Nam ostatnio przypałętała się jakaś infekcja i mały miał całe jąderka w czerwonych krostkach a potem przeszło na pisiorka ale jakoś go sama wyleczyłam i już dziś nie ma śladu po tym cholerstwie. Debrah- chciałabym pomóc ale jak zamawiałam przez tel to jeszcze wtedy nie miałam kuponu do odebrania (nie miałam aktualizacji) więc kupowałam normalnie ale wydaje mi się że chodzi o łączną sumę zakupów,nie musi być jeden sprzedawca. Ale niech się wypowiedzą dziewczyny które zamawiały już w ten sposób.
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Taka sytuacja
![]() ![]() Młoda przebudziła się sama, więc idę do pokoju, zaświeciłam normalnie światło i kładę się koło niej na łóżku, jak zawsze, i gadam normalnie. Ona siada, daje mi butelkę, że chce pić, to wstaję, robię i jej daję. Ona, jak zawsze, kładzie się, bierze butelkę i pije. I uwaga, obraca się na brzuch i... śpi dalej I normalnie się w takiej sytuacji Pola zawsze już budziła całkiem, a tu takie coś Nie wiem, no, nie mam serca jej budzić Może odsypia???
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-11-03 o 17:10 |
|
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
Moja dzis miala drzemke prawie 3 h tak sir spocilaaa.... ze jej wlosy smierdza ; p hahaha
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
A to moja też spocona już byla
![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Wstała
|
|
|
|
#2356 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja teraz myślę nad tym ( 1 do wyboru i nie wiem które ) http://allegro.pl/dziewczynka-ubiera...680920694.html http://allegro.pl/puzzle-misiowa-rod...691803913.html http://melissadoug.strefamarek.alleg...-and-doug.html Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2357 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
wczoraj spałam 13:00 - 16:00, 20:30 - 23:30, 02:00 - 05:00 i w ogóle się nie wyspałam![]() Cytat:
a czytnik też bym chciała, bo czasem mam tak zapchaną torebkę, że książkę muszę w ręce nieść, a w autobusie bez książki sie nie da Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
teraz nosi apaszkę, komin z dresówki, chustę; na razie jeszcze nic grubego; w sumie to nawet nie mam nic takiego Cytat:
Cytat:
to gratulacje ![]() coś mi się wydaje, ze jeszcze tam prezeską zostaniesz ![]() Cytat:
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko brawa dla Kubusia. Dzielny chłopak
![]() Lady gratulacje za dostanie stażu. Marsi kciuki za wizytę! Zdrówka dla chorowitków. Domci przebiły się dwie dolne piątki Jeszcze tylko dwie i spokój z zębami Jutro ostatnie szczepienie. Mam nadzieję, że obędzie się bez takich skutków ubocznych jak po MMR. ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Mała jak golarka? Mąż już używał? |
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
Majka z takim usmiechem nie na co sie dziwic, ze powalulasz szefa-gratulcje!
Ellmi my robilismy bi lioteke na zamowienie,jest na cala sciane Dzieki za podpowiedz odnosnie spisu Bylam u gina kurde u mnie ciagle cos.Mala jest okrecona pepowina dwa razy ja chyba osiwieje Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
foto plisssssss![]() to nieźle tańcuje w tym brzuchu; może się jeszcze odkręcić?
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
Gin nie chcial mowic sama zauwazylam poprosilam zeby wlaczyl aby sprawdzic przeplywy i zeby mi powiedzial czy raz czy dwa z Leosiem bylo to samo tyle ze raz byl okrecony
Przeplywy wyszly ok wiec uspakaja mam liczyc ruchy i za kilka dni kolejna wizyta Z dobrych wiadomosci to mala wcale taka mala nie bedzie jak wrozyli powinna dobic do 3500 kg Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-11-03 o 19:03 |
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
Elllmi-Jak to zrobiłaś że tylko 25zł?
Ewik-Dobrze że przypomniałaś bo wyleciało mi z głowy. Mąż jest zadowolony,poprzednią golarka przy większym zaroscie golil się ok. 15minut,s tą ekspresowo,dosłownie 5minut. Jest bardzo dokładna. Mogę z czystym sumieniem polecić: ehem:
|
#2365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedy dokładnie ta następna wizyta ?? Będziesz miała szybciej cc ??? Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zerknę na nią.
|
|
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
http://m.allegro.pl/golarka-philips-...689660788.html
Ewik brałam dokładnie tą,aukcja tutaj jest już zakończona ale na allegro ich pełno. Znajdziesz bez problemu. Nie była wybitnie droga, (bo mnie zwyczajnie na luksusy nie stać,a tyle udało mi się odłożyć tak żeby mąż się nie pokapował) ale jest solidna i myślę że posłuży trochę. Na necie ma same pozytywne opinie więc czego chcieć więcej
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrowka dla chorowitkow Nawjko brawa dla Kuby do kiedy planujesz wydluzac pobyty w zlobku Pstryniu pytałaś o lozko Juli w niemowlecym spi planujemy kupic wieksze jak bedzie dzidziuś , zamienia sie Julo odda male a dostanie łóżko b starszego brata Ale dziś meczacy dzien komisja ok Julo grzeczny komentował pani bada itd ale dlugo czekaliśmy i sie znudzil wiec jak p poszliśmy na oddzial to juz jojczal do domku na badaniu nawet plakal a po mowi Dziekujemy papa a jeszcze musieliśmy ustalic zajecia a ten do domu i Dziekujemy caly czas ale o d jutra zaczynamy turnus 3 tyg ćwiczeń bardzo bym chciała byc zadowolona bo mamy 2km a nien32 jak do tej pory wiec dla nas duzo łatwiej tym bardziej ze brzuszek rosnie Melduje beda sniegowce w lidlu od sobotyb15 listopada po 55 zl od rozm24
|
|
#2369 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór!
nie nadrabiałam, przeleciałam was tylko ![]() wbijam z buta z informacjami, a nuż kogoś to interesuje ![]() ale aleee, żeby nie było! ZDRÓWKA DLA DZIEWCZYNEK! Amelki, Oli i Tosi ![]() Lady - gratulacje!!! a kim będziesz??? ;>GRATULACJE dla Nawijek! u nas - jak wiecie, w sobote trafiliśmy na IP, w ciemno dostaliśmy antybiotyk który pomógł na wymioty i biegunkę...ale mamy teraz kaszel i katar
|
|
#2370 | |||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
w naszym pokoju - mydło i powidło w pokoju dziewczyn wysoki, podwójny regał na którym książki ustawione podwójnie też, i tam mam jak Kija - to, co kupowałam i wracam, też fantastyka, wszystkie moje ulubione książki, kryminały, młodzieżówka ukochana no i książeczki dziewczyn, przy czym ich książki to są chyba w każdym miejscu w pokoju teraz BARDZo rzadko kupuję dorosłe książki, bo nie mam gdzie trzymać no i niestety, kasa :/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale masz rację nasza choinka nieduża, ale naprawdę nie ma miejsca na inną - pocieszam się, że u teściów giga i u mojej mamy też 1,5 mCytat:
Cytat:
duże korale - one cudne są, też o nich myślę! bo rok temu oglądałam na żywo puzzle safari proste nie to Mika pokazywała, też myślałam ale to na magnesy, a Mika pokazywała to:http://www.kimland.pl/melissa-doug-t...i-melissa-doug Cytat:
Meneq! czemu mi się wydaje, że ty w ciąży jesteś? Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.

kurczę masakra z tymi żłobkowymi chorobami..

I osiem czy dziewięć dużych regałów. Ale i tak wszystkie zawalone, dlatego teraz kupuję wyjątkowo jak jest coś naj naj naj a większość mam tylko na czytniku...
Ale część miałam takich które "wypada" mieć, np. jakąś klasykę czy lektury, i o ile te ulubione kojarzę i mogę w każdej chwili opisać której gdzie szukać, o tyle co do niektórych książek miałam wątpliwości czy w ogóle mam takową a czasem np. ktoś chciał coś pożyczyć. No to zrobiłam spis, jak jest w spisie to znaczy że trzeba szukać bo gdzieś powinna być 

I młoda tez wieczorami załącza jakieś szaleństwa, mama na nią źróbek mówi, bo tak galopuje
Do 16 pośpi i budzę ją.
Więcej optymizmu!

Ale chyba przed 23,przed 1 obudziłam się zdziwiona co Oskar robi z nami w łóżku
foto plisssssss