![]() |
#1381 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VII :)
Czekam na wizytę
Jutro muszę iść z synem na pobranie krwi, będzie się działo, bo coś nie zdrowieje, a pediatra wzbrania się póki co przed antybiotykiem, w sumie slusznie.
#1382 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wypiłam jedna herbatek... Położna powiedziała ze potrzeba minimum 3.... Ale ten smak jest paskudny. Ogólnie cieżko przechodzi mi przez usta cokolwiek ziolowego...
![]() |
#1383 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, urodzilam dzis Emily o 5.30 w nocy. 52cm, 3,3kg, sn. O 3.30 pojechalam do szpitala i bylo rozwarcie 7cm. Tragicznie nie bylo
![]()
#1384 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1385 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- A ja jestem przerażona... Dzisiaj chyba zrobię sobie jakieś mini spa... Cała ciaza bez rozstępów, a teraz po porodzie, jak widzę, ze zaczyna waga spadać, pojawiają sie sine linie... ![]()
![]() |
#1386 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny...
ever gratulacje, doczekałaś się wreszcie ![]() benetta ![]() Ale się przestraszyłam dziś... wstałam jeszcze bardziej chora niż wcześniej, zero sił żeby się zwlec z łóżka. Przyszła do mnie mama myć okna. Tak mnie zaczęło czyścić że masakra. Właściwie byłam tylko 2 razy za to taaaaak konkretnie... No i stwierdziłam że ☠☠☠☠☠☠☠e nie mogę teraz rodzić przecież bo nie mam siły. W ogóle mnie ta sraczka nie ucieszyła tak jak Was ![]() Teraz się uspokoiło, sprawdziłam, czop chyba nie odchodzi, wody nie odchodzą, ja nie chce jeszcze rodzić! To możliwe że tak mi mała rozrabiała w brzuchu że aż dostałam rozwolnienia i było mi niedobrze? Bo ruszała się dzisiaj tak mocno aż cała macica mnie bolała. Albo od kakao, którego generalnie pić nie mogę i rano unikam nabiału, bo wybija mi cukry i działa na mnie mocno przeczyszczająco? Chciałam się rozgrzać tylko... to się rozgrzałam w pizzzzzz,... Gdybym miała zacząć rodzić to chyba bym już poczuła nie? ![]()
#1387 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1388 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sweet, biedna, Maja moze sie tak mocno ruszala, bo czuła jak Ci w brzuszku buzuje... Obys poczula sie lepiej w koncu! ![]() Edytowane przez mgds Czas edycji: 2014-11-03 o 15:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1389 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1391 |
Zadomowienie
|
Ever jeszcze raz gratulacje
![]() ![]() Sweet właśnie sie zastanawiałam co u Ciebie... a tu taaaka akcja ![]() ![]() Czekoladko ja jeszcze nie kupiłam laktatora... już go miałam w koszyku ale w ostatecznosci się wstrzymałam. Kupie w razie potrzeby na all. Mleka też nie kupiłam bo pomyslałam że w razie kupie takie jak polecą w szpitalu. I też się nastawiam na kp ![]() Jak się czujesz????? dziewczyny pytanie !!!! Czy Amol można używać w ciazy ???? Muszę się czymś nasmarować rozgrzewającym i pomyślałam o Amolu... Tak mnie kręgosłup piersiowy napitala, ze szok ! I mam mega spięte mięsnie na wysokości piersiowego. Tak pomyślałam, że by mi maz rozmasował ten odcinek na Amolu.... Myslicie, że Amol będzie git???? ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Przepraszam, już Wam ![]() ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to co tu taka cisza.............. Rodzicie czy o co kaman ![]()
#1392 |
Zakorzenienie
|
Ever doczekalas się wreszcie-gratulacje
![]() Paulina skurcze mam ale nieregularne co 15-30 minut,wiec spoko....jak będą częstsze to jade ![]() Sweet mnie po kakao tez czyści zawsze,tak samo po kawie z mlekiem A dziś to chodze na 2 ale nie mam sraczki ![]() Indra daj znać po i ![]()
#1393 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Zadomowienie
|
Indra
![]() Czekoladko to ciekawe ile Cie będzie jeszcze trzymac w takiej niepewności? Oby sie w końcu coś ruszyło ![]()
#1395 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też chciałam ostatnio amol albo jakiegoś vicsa, żeby się nasmarować, to baba w aptece powiedziała że nie da mi, ale one ciągle kłamią :P Z kolei na początku ciąży jak byłam chora to dała mi krople do nosa na których jak byk pisało żeby w ciąży nie stosować. Wczoraj tak mnie tż w☠☠☠☠ił!!! Że aż dzisiaj chciałam Wam napisać bo dawno na żadnego nie narzekałyśmy, ale nie mam siły tak się rozpisywać... Gnój ogólnie z niego wczoraj wyszedł i tyle, na szczęście zrehabilitował się i kupił mi bransoletkę, którą sobie upatrzyłam jak poszliśmy na zakupy ![]() ![]()
![]() |
#1396 |
Rozeznanie
|
ja na 2 chodze ze 3 x dziennie.... =hemoroidy
|
![]() ![]() |
![]() |
#1397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W wolnej chwili opisz jak bylo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Zadomowienie
|
Czym więcej dzieciaczków na forum tym ciszej, bo czasu mniej, chociaż ja znad cycka trochę czasu mam, bo mój mały lubi sobie possać.
#1399 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
naobiecuj, ze Mamusia będzie grzecznie spelniac jej zachcianki to może wyjdzie po dobroci! Cytat:
![]() ![]() lubie meliske, smak mi odpowiada w sumie, ale chyba nie usypia. brawo za wykorzystanie meza i za 40tc ...hahahaha Cytat:
Cytat:
ooooo! Lola! ja tez tak mam, i każdy z pytaniem - wlasciwie to na kiedy termin mam, aaaaa, szalu idzie dostać! jak się Mała urodzi, to powiem tym, którym chce, żeby wiedzieli i już! Cytat:
Ela! No w domku to najlepiej, uważaj na TZ i Johnego! a Oni niech uważają na Ciebie! żeby Cie choróbsko od nich nie dopadlo! Cytat:
GAVISCON to mój wybawiciel ![]() on jeden mi pomaga, za zawiesinę w butelce placilam 11zl, a w saszetkach ok 12,50zl w czasie ciąży zuzylam 24 saszetki, paczke rennie ( do doooooopy była ) i teraz koncze buteleczke gavisconu ... Cytat:
a Ty jeszcze czekolade po nich wcinasz! Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1400 |
Wtajemniczenie
|
Ever gratulacje!!
Benetta ![]() Ja umieram na migrene, jedynie odciaganie mnie rozbudza na chwile, karmienie i spanie. Silesianna snilas mi sie, nie chcialas isc rodzic i mialysmy isc na kawe ![]()
#1401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
e tam, nie jest ciszej, watek zalozony 30.10. a tu już 1300postow! szaleństwo istne! ej ej ej bo ja chce urodzić w tej części, a w takim tempie to ja pewna nie jestem, czy zdaze!
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1403 |
Wtajemniczenie
|
Oj ja znad cyca to predko nie napisze. Poradni laktacyjnej w okolicy nie ma, wiec radz sobie babo sama. Sciagam jedynie a pokarmu mniej jest... Jak tak dalej pojdzie to skonczymy na mm i tyle
![]() |
#1404 |
Zakorzenienie
|
Mialam 2 skurcze co 15 minut, kolejny po 10 minutach,mogłyby być juz regularne.......
#1405 |
Wtajemniczenie
|
Noooo wyszykowalam się jak na imprezkę
![]()
#1406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja juz stwierdzilam ze nie stresuje sie tym, bo przez te problemy z karmieniem mam slaba psychike i dzis sie poplakalam...jak poszlam obudzic mala na karmienie i na buzce miala zaschniete mleko od ulania, a ja wczesniej tego nie widzialam...i sie poryczalam... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1407 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1408 |
Wtajemniczenie
|
Ja ogolnie chyba depreche mam, nie wyrabiam z niczym. Dowalili mi indywidualne i nie dosc, ze juz nie mam kiedy odpoczac to nie mam kiedy sie uczyc. Zreszta mam ciezkie odczucia co do Wojtka ale to nie jest chyba na forum
#1409 |
Wtajemniczenie
|
Tiera, Kostka, Rosalie - gratuluję dzieciaczków, dziewczyny
![]() ![]() czytałam, że kostka miała ciężko ![]() Ja nadal w dwupaku. Nie odzywałam się, bo albo źle się czułam, albo spędzłam czas z TŻ ogarniając kącik dla Juniora. Urodziłam kamień. Ostatnio naprzemiennie mam albo full energii albo w drugą stronę - totalny flak ziewający cały dzień. Ze skurczami mam jak Silesianna... :/ Dziś jeszcze wrócił ból w kroczu i tak widzę, że z godziny na godziny jest coraz gorzej, ciężko się chodzi. A od 3 czy 4 już dni borykam się z jakimś uczuleniem i nie mam pojęcia na co to. Wapno 3x dziennie coś tam pomaga, ale zaraz to wraca. Zazdroszczę Wam dzieciaczków ![]() ![]() Edytowane przez Kiara_kier Czas edycji: 2014-11-03 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Zakorzenienie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.