|
|
#91 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI
|
|
|
|
#92 | ||
|
AGA :)
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI
Cytat:
i na gumkę. Myślę, że będę z niego zadowolona Cytat:
Taka własnie oczywista Aż do tego roku mi się nie podobały W tym roku pomyślałam czy sobie takej nie kupić ![]() sskersiku witaj po wakacjach! Świetne zdjęcia!!
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama mam dwie i nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez nich
|
|
|
|
|
#94 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę zajrzeć na ich stronę. Czyli mogę ubezpieczyć tam zakup z dowolnego sklepu, tak?Cytat:
![]() Akumulatory naładowane na całą zimę? Cytat:
![]() Cytat:
bo chyba przesiadłabyś się z dużo mniejszego telefonu, prawda?Teraz przeczytałam kolejne recenzje tych telefonów, które rozważałam i zarówno o samsungu jak i o lg pisali, że może się trochę zacinać Cytat:
kiedyś też mi się nie podobały, ale jak to często bywa - im więcej ich było na ulicach tym bardziej zaczęły mi się podobać Ta co mam nie jest idealna i jeśli trafię na fajną, a będę przy kasie to na pewno kupię drugą W którejś części wątku było chyba sporo stylizacji z futrzakami... Nie wiedziałam, że w biedronce są czasem takie promocje na kosmetyki http://www.biedronka.pl/pl/pielegnac...-cz-1-od-23-10 http://www.biedronka.pl/pl/pielegnacja360-cz-2 Patrząc na opakowania La Luxe myślałam, że to Eveline wiecie coś o tym? Wyprodukowano we Francji, 102 Avenue des Champe-Elysees...Skusiłam się na maskę arganową 8 w 1, bo choć nie znam się zbyt dobrze na składach to ta ma dużo ekstraktów, a olej arganowy jest na czwartym miejscu. A w temacie włosów... zastanawiam się nad lekkim rozjaśnieniem, żeby coś w sobie zmienić... ale sama nie wiem :/ |
|||||
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Futrzaki uwielbiam
Mam jednego z zeszłorocznej kolekcji dziecięcej Zara, noszę go często i grzeje lepiej niż niejedna moja kurtka. Oczywiście poza rękami, muszę pod spód zakładać np. jakiś sweter ale moje ulubione połączenie to ramoneska i na to futrzak. Byłam właśnie w Biedrze na zakupach i kupiłam z tej oferty suchy szampon http://www.biedronka.pl/pl/product,i...hair-up-200-ml Zobaczymy jak się sprawdzi |
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
znalezisko youtubowe
![]() https://www.youtube.com/user/chrisellelim/videos teraz jest w 3cim trymestrze ciazy ale wczesniejsze filmiki były super oraz https://www.youtube.com/playlist?lis...8vYxui1TfDoh0U |
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W temacie książek, udało mi się dziś ściągnąć wszystkie części Jeżycjady na czytnik ebooków. Bedzie co czytać wieczorami |
|
|
|
|
#98 | |
|
batonik
|
Chyba wręcz przeciwnie. Jestem zmęczona faktem, że muszę pracować Cytat:
|
|
|
|
|
#99 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze w takim okresie gdy u nas już zimno i jesiennie ... bajkowo miałaś powroty niestety zawsze są ciężkie ![]() też kocham czytać, aktualnie czekam na premierę nowej książki Musierowicz ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
da się sćiągnąć te wcześniejsze online?
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam dziś też hantle 1kg w Biedronce. Takie śliczne neoprenowe różowe, może zmotywują mnie do ruszenia tyła i poćwiczenia
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bardzo ciężko mi się zmotywować. Na siłownię/fitness też ciężko mi iść, a muszę się juz ogarnąć bo przytyłam
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
motywacji jakoś nie mam ostatnio czas wrócić na siłownię... chodziłam 5 razy w tygodniu na dwie godziny
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
sskers - ciesze się, że wyjazd udany
zdjęcia super
|
|
#104 |
|
Konto usunięte
|
czy tylko ja się z niczym nie wyrabiam?
dzień mi ucieka i żadnej sprawy po pracy nie mogę załatwić
|
|
|
|
#105 | ||||
|
Kociara
|
Cytat:
Cytat:
Ale mam jednego ulubieńca - Wysokie Obcasy Extra. Ilość reklam nie bije AŻ tak po oczach a poza tym jest tam mix, który bardzo lubię: zawsze jakaś biografia ciekawej osoby, trochę historii, wywiad z profesorami/doktorami filozofii lub psychologii, artykuły dotyczące sztuki/architektury/kultury, teksty z pięknych zakątkach na ziemi no i felietony prof. Mikołejki I od kilku miesięcy nie zawiodłam się na żadnym numerze, przyjemnie się czyta Od czasu do czasu czytam też Sukces. Cytat:
dzięki za linki !Ja dziś byłam z TŻtem załatwić kilka spraw na mieście, a po wszystkim poszliśmy na obiad na chińskie - było pyyyyyszne, ale te kalorie Ale jak ktoś z Gdańska to polecam Wook w CH Matarnia - system z miseczkami jest super, bo można spróbować wielu dań na raz ![]() Cytat:
Edytowane przez Ciemna163 Czas edycji: 2014-11-03 o 20:10 |
||||
|
|
|
#106 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dołączam i ja do kolejnej części wątku
Cytat:
Czytałam też Minimalizm po polsku. Również polecam. Mnie ta tematyka bardzo wciągnęła. Oczywiście nie ze wszystkimi rzeczami się zgadzam, ale sporo prawd jest sensownych. Teraz czaję się na Sztukę minimalizmu, ale podejrzałam na insta jak dziewczyny piszą, że średnia, są zawiedzione itp. W każdym razie jak doczytam te pozycje, które aktualnie mam w planach to się za to zabiorę ![]() Cytat:
Cytat:
Z tymże dzisiaj zostawiłam tę książkę u chłopaka, więc póki co mam zastój. Będę musiała wziąć się za coś innego. Cytat:
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;48786634]czy tylko ja się z niczym nie wyrabiam? dzień mi ucieka i żadnej sprawy po pracy nie mogę załatwić [/QUOTE]Mam dokładnie tak samo. Wczoraj opowiadałam mojemu chłopakowi, że czasami mam wrażenie, że życie ucieka mi między palcami. Mam wrażenie, że codziennie robię to samo, Oczywiście spędzam czas fajnie, ale mam poczucie, że czegoś mi brakuje... Może to jesienna chandra, chociaż mam tak od dłuższego czasu. Sskers, bardzo przyjemnie czyta się Twoje wspomnienia z wakacji. Naprawdę zazdroszczę, jednocześnie współczuję powrotu do pracy po takich rajskich wakacjach. Sama rozważam ten kierunek na przyszłoroczny wyjazd Rozumiem, że polecasz? Zdjęcia przepiękne, przede wszystkim zazdroszczę pogody i słoneczka Od dawna czaiłam się na perfumy Untold Elizabeth Arden, a dzisiaj spontanicznie kupiłam, jestem w tym zapachu zakochana A jutro wracam na siłownie, po długim czasie, bo ostatni raz byłam tam w styczniu. Muszę zacząć bardziej dbać o ciało, bo przytyłam |
||||
|
|
|
#107 | |
|
Zadomowienie
|
HOT HOT
![]() Cytat:
Bardzo chętnie odświeżyłabym sobie Jeżycjadę Udało mi się dorwać podkład Bourjous! Kupiłam Flower Perfection w kolorze prawie najjaśniejszym (52) i to strzał w dziesiątkę! Kolor pięknie pasuje do mojej cery- no moja skóra! Podkład świetny cały dzień na buzi się trzyma! Krycie idealne nie za mocne nie za słabe, no dla mnie bomba! Edytowane przez justytynka Czas edycji: 2014-11-03 o 20:26 |
|
|
|
|
#108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam się w nowym wątku!
Cytat:
Cytat:
jakaś jesienna chandra, właśnie tez planuję jak najczęściej chodzić na siłownie żeby się nie dać tej pięknej listopadowej pogodzie bo też zauważyłam dodatkowe kilogramy
|
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
Ciemnna163 potrzebuję numer ref Twojego kapelusza, szukam teraz takiego na zimę a pisałaś, że Twój może być zwężany w środku więc na moją malutką główkę jak znalazł
|
|
|
|
#110 | |
|
Kociara
|
Cytat:
i jedyne co mogę Ci poradzić to zmień coś! i rób to małymi krokami - może odśwież wystrój domu, odkryj nowe zajęcia na siłowni, sięgnij po nowe książki/muzykę filmy. Z własnego doświadczenia wiem, że działają te zmiany "naokoło", bo one natchną potem do tych większych zmian (typu zmiana pracy, nowe kursy/studia itp.) i to nie na siłę, po prostu przyjdzie samo Wystarczyło, że poszłam kiedyś na pewien koncert i już wiedziałam co chcę robić w życiu i działa Trzymam kciuki za siłownię, też niedawno wróciłam
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Kociara
|
Cytat:
![]() Nie wiem, który to dokładnie numer, więc cyknęłam te, które znalazłam w metkach: |
|
|
|
|
#112 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
natchnęłaś mnie właśnie
Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2014-11-03 o 20:51 |
|
|
|
|
#113 |
|
Kociara
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;48788303]ooo to by mi się przydało
natchnęłaś mnie właśnie [/QUOTE]no! To polecam się na przyszłość |
|
|
|
#114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Któraś Wrocławianka wie może gdzie mogę kupić i powąchać świeczki yankee candle? Chyba kupię siostrze
|
|
|
|
|
#115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam za Ciebie kciuki! Jak często planujesz chodzić na siłownię? Cytat:
Teraz wróciłam na studia, a jutro po miesięcu przerwy wracam do pracy, może to też doda mi energii. Co prawda praca nie jest pracą mojego życia, ale jak doświadczenie pokazuje- im więcej obowiązków, tym większa dyscyplina Dziewczyny, polecicie jakieś buty do biegania? Dzisiaj byłam w Nike, ale ceny są strasznie wysokie 400-500 zł. Chciałabym kupić do 300-350 zł.
|
||
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Może masz gdzieś w okolicy outlet Nike? Ja mam swoje stamtąd i zapłaciłam mniej niż 300zł.
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do butow to biegalas juz wczesniej czy to zupelne poczatki? bo jesli dopiero zaczynasz to moze warto pomyslec o kalenji z decathlona? sa niedrogie, a krzywdy nie zrobia, no i przy niewielkim nakladzie finansowym mozna sie przekonac czy bieganie to wlasnie to ![]() Natomiast jesli faktycznie chcesz wydac w graniacach 300-350zl to moze supernova glide boost? ja mam wersje 4 i jestem nimi zachwycona- wygodne, nie obcieraja, niezle na twarde podloze. Mam rowniez flyknit lunar 2 z Nike'a i rowniez polecam, ale jesli nie trafisz na promocje to niestety mocno przekraczaja budzet... A wiesz jaki masz typ stopy? i na jakim podlozu masz zamiar biegac? |
|
|
|
|
#118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ogólnie ostatni rok miałam dosyć intensywny i teraz przez miesiąc nicnierobienia tak wyszło... a planuję chodzić min. 3 razy w tygodniu, ale docelowo właśnie z 5-6, wiadomo, że jakiś dzień na odpoczynek na razie mam karnet na miesiąc i zobaczę czy wpadnę trochę w nawyk. Wolałabym też biegać, ale niestety jak tylko robi się chłodniej to katar jest u mnie tragedią i nie mam jak poprawnie oddychać ![]() damy radę
|
|
|
#119 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jutro wejdę do biedry ![]() Cytat:
ale staram się ograniczyć słodycze... ale dzisiaj np. zjadłam ciastka belvita no i np. do pracy nie wzięłam kanapek, bo otworzyłam wędlinę kupioną w biedrze - H.Kania) i mimo, że była hermetycznie zapakowana i data przydatności ok to śmierdziała, była nieświeża na ostatnią chwilę poratowałam się w sklepie rogalem mlecznym i daniem w 5 minut...Ja do biegania kupiłam Kalenji w decathlonie za 89zł. Niewiele w nich biegałam ale ćwiczę w nich też w domu. Od tygodnia mi nie przechodzi choroba gardła, a też planowałam w końcu zacząć to nieszczęsne bieganie
|
|||
|
|
|
#120 | ||
|
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
No i w stonowanym kolorze, papuzie esy floresy odpadają ![]() Cytat:
To chyba najpełniej pokazuje moją hantlową aktywność
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

Jak ktoś jest zmarzluchem to futrzak ratuje życie. A trendy trendami.

Ale teraz chyba kupię Elle bo podoba mi się ten kalendarzyk, który jest dołączony, w sam raz do torebki
no chyba że na jakąś dłuższą podróż choć zwykle i tak wygrywa u mnie książka
W tym roku pomyślałam czy sobie takej nie kupić
Świetne zdjęcia!! 

Bardzo chętnie odświeżyłabym sobie Jeżycjadę
jakaś jesienna chandra, właśnie tez planuję jak najczęściej chodzić na siłownie żeby się nie dać tej pięknej listopadowej pogodzie bo też zauważyłam dodatkowe kilogramy