Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-03, 09:57   #91
201606210931
Konto usunięte

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Dosłownie: hot Jak ktoś jest zmarzluchem to futrzak ratuje życie. A trendy trendami.
Ja jestem, a w pracy okropnie zimno, szukam rozwiązania
201606210931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 11:18   #92
Ag4
AGA :)

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość

Nie pamiętam kiedy ostatni gazetę kupiłam . Jakiś czas temu doszła do wniosku, że to wszystko co jest w tych gazetach można przeczytać w Internecie. A jak mam ochotę poczytać coś na papierze to zwyczajnie sięgam po książkę. Jak sobie pomyślę ile kiedyś kasy wydawałam na gazety to masakra Ale teraz chyba kupię Elle bo podoba mi się ten kalendarzyk, który jest dołączony, w sam raz do torebki
Ja kupiłam Elle właśnie ze względu na kalendarzyk Fajny bo czarny i na gumkę. Myślę, że będę z niego zadowolona

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
ja od dawna nie kupuję gazet, czytam je zwykle u fryzjera no chyba że na jakąś dłuższą podróż choć zwykle i tak wygrywa u mnie książka a właśnie ostatnio w bibliotece wpadły mi w ręce "Lekcje Madame Chic", wzięłam (choć nie przepadam za tego typu "poradnikowymi" pozycjami) i czytam ale hmm taka śmieszna/oczywista/banalna/tendencyjna mi się wydaje choć czyta się dobrze bo jest lekko napisana
Dostałam madame od tżta na mikołajki w zeszłym roku. Rozmawiałyśmy o tej książce w poprzedniej części Taka własnie oczywista

Cytat:
Napisane przez Hipokryzja Pokaż wiadomość

Co myślicie o futrzanych kamizelkach? Hot or not?
Aż do tego roku mi się nie podobały W tym roku pomyślałam czy sobie takej nie kupić

sskersiku witaj po wakacjach! Świetne zdjęcia!!

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 11:26   #93
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:
Ale szybko idziecie juz nowa część wątku

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Ja myślę, że w sezonie zimowym dobrze mieć taką kamizelkę Sama mam dwie i nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez nich
Agnessa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 12:35   #94
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Zobacz ubezpieczenia Ucare- ja mam ubezpieczenie na dwa lata za 118zł I obejmuje praktycznie wszystko!

Dziewczyny, ale my lecimy z tym tematem, już 6 część
Oo, dzięki za informację muszę zajrzeć na ich stronę. Czyli mogę ubezpieczyć tam zakup z dowolnego sklepu, tak?
Cytat:
Poczytaj na forach. Bo tż z tego co czytał, to na Lanzarote jest m.in w tym miesiącu mniej ciepło i bardzo wieje. W ten ostatni tydzień często wiało rano i wieczorem i mały wiaterek to nie był. Z drugiej strony teraz miało nie być upałów, a były, i to też takie konkretne

I kilka widoczków wrzucam, a co. Z wszystkich wysp. Enjoy
Świetne widoki
Akumulatory naładowane na całą zimę?
Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Ja jako wielbicielka wszelkich promocji wspomnę jeszcze o kuponach allegro. Ja korzystam z tych na darmową wysyłkę, naprawdę fajna akcja. Oczywiście naklikałam jakichś drobiazgów https://kupony.allegro.pl/
Fajnie wiedzieć, nie wiedziałam o nich
Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Zaraz sobie zobaczę jaki to

Ja czytam właśnie TS i Pani, ale liczba reklam jest przerażająca :/ No i artykuły już nie na takim poziomie jak kiedyś.
Kupiłam ostatnio elle i tam to już w ogóle nie ma co czytać
Nie wiem czy nie będzie dla Ciebie za duży bo chyba przesiadłabyś się z dużo mniejszego telefonu, prawda?
Teraz przeczytałam kolejne recenzje tych telefonów, które rozważałam i zarówno o samsungu jak i o lg pisali, że może się trochę zacinać
Cytat:

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Ja mam i polecam kiedyś też mi się nie podobały, ale jak to często bywa - im więcej ich było na ulicach tym bardziej zaczęły mi się podobać Ta co mam nie jest idealna i jeśli trafię na fajną, a będę przy kasie to na pewno kupię drugą
W którejś części wątku było chyba sporo stylizacji z futrzakami...

Nie wiedziałam, że w biedronce są czasem takie promocje na kosmetyki
http://www.biedronka.pl/pl/pielegnac...-cz-1-od-23-10
http://www.biedronka.pl/pl/pielegnacja360-cz-2
Patrząc na opakowania La Luxe myślałam, że to Eveline wiecie coś o tym? Wyprodukowano we Francji, 102 Avenue des Champe-Elysees...
Skusiłam się na maskę arganową 8 w 1, bo choć nie znam się zbyt dobrze na składach to ta ma dużo ekstraktów, a olej arganowy jest na czwartym miejscu.

A w temacie włosów... zastanawiam się nad lekkim rozjaśnieniem, żeby coś w sobie zmienić... ale sama nie wiem :/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Ombre.jpg (88,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jak_zrobic_balejaz_na_ciemnych_167063.jpg (9,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Marianna-Hewitt-talks-fitness-tips-and-skinny-tricks.%5B1%5D.jpg (182,1 KB, 6 załadowań)
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 12:40   #95
fablous
Zakorzenienie

Futrzaki uwielbiam
Mam jednego z zeszłorocznej kolekcji dziecięcej Zara, noszę go często i grzeje lepiej niż niejedna moja kurtka. Oczywiście poza rękami, muszę pod spód zakładać np. jakiś sweter ale moje ulubione połączenie to ramoneska i na to futrzak.

Byłam właśnie w Biedrze na zakupach i kupiłam z tej oferty suchy szampon
http://www.biedronka.pl/pl/product,i...hair-up-200-ml
Zobaczymy jak się sprawdzi

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 13:59   #96
SzyszkaChmielu
Raczkowanie

znalezisko youtubowe
https://www.youtube.com/user/chrisellelim/videos
teraz jest w 3cim trymestrze ciazy ale wczesniejsze filmiki były super

oraz https://www.youtube.com/playlist?lis...8vYxui1TfDoh0U
SzyszkaChmielu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 14:09   #97
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzyszkaChmielu Pokaż wiadomość
znalezisko youtubowe
https://www.youtube.com/user/chrisellelim/videos
teraz jest w 3cim trymestrze ciazy ale wczesniejsze filmiki były super

oraz https://www.youtube.com/playlist?lis...8vYxui1TfDoh0U
Pierwszy kanał zapowiada się świetnie

W temacie książek, udało mi się dziś ściągnąć wszystkie części Jeżycjady na czytnik ebooków. Bedzie co czytać wieczorami

Stary 2014-11-03, 14:26   #98
sskers
batonik

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Świetne widoki
Akumulatory naładowane na całą zimę?
Chyba wręcz przeciwnie. Jestem zmęczona faktem, że muszę pracować
Cytat:
W temacie książek, udało mi się dziś ściągnąć wszystkie części Jeżycjady na czytnik ebooków. Bedzie co czytać wieczorami
Ja za to w drodze na Lanzarote zaczęłam czytać serię Simona Becketta i podczytywałam w trakcie lenistwa na plaży w ostatnich dniach. Tak podczytywałam że w drodze powrotnej skończyłam drugą książkę. Tęskniłam za tym

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 14:37   #99
Gwiazda Wieczorna
Zakorzenienie

Cytat:

Ja za to w drodze na Lanzarote zaczęłam czytać serię Simona Becketta i podczytywałam w trakcie lenistwa na plaży w ostatnich dniach. Tak podczytywałam że w drodze powrotnej skończyłam drugą książkę. Tęskniłam za tym
świetny urlop
jeszcze w takim okresie gdy u nas już zimno i jesiennie ... bajkowo miałaś
powroty niestety zawsze są ciężkie
też kocham czytać, aktualnie czekam na premierę nowej książki Musierowicz " Wnuczka do orzechów "kocham Jeżycjadę, odskocznia niezwykła od rzeczywistości, bije optymizm od tych książek

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
Pierwszy kanał zapowiada się świetnie

ale superowo, ja zaczęłam dziś czytać McDusie w oczekiwaniu na premiere (6 listopada) nowej Wnuczki do orzechow

da się sćiągnąć te wcześniejsze online?
Do końca świata i po końcu świata.
(A. Mickiewicz)
Gwiazda Wieczorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 15:28   #100
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwiazda Wieczorna Pokaż wiadomość

ale superowo, ja zaczęłam dziś czytać McDusie w oczekiwaniu na premiere (6 listopada) nowej Wnuczki do orzechow

da się sćiągnąć te wcześniejsze online?
napisałam PW

Kupiłam dziś też hantle 1kg w Biedronce. Takie śliczne neoprenowe różowe, może zmotywują mnie do ruszenia tyła i poćwiczenia

Stary 2014-11-03, 15:31   #101
201606210931
Konto usunięte

Cytat:
napisałam PW

Kupiłam dziś też hantle 1kg w Biedronce. Takie śliczne neoprenowe różowe, może zmotywują mnie do ruszenia tyła i poćwiczenia
Moje hantle leżą trzeci rok i się kurzą Bardzo ciężko mi się zmotywować. Na siłownię/fitness też ciężko mi iść, a muszę się juz ogarnąć bo przytyłam
201606210931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 16:13   #102
Gwiazda Wieczorna
Zakorzenienie

Cytat:
Moje hantle leżą trzeci rok i się kurzą Bardzo ciężko mi się zmotywować. Na siłownię/fitness też ciężko mi iść, a muszę się juz ogarnąć bo przytyłam
ja też ostatnio przytyłam
motywacji jakoś nie mam ostatnio
czas wrócić na siłownię... chodziłam 5 razy w tygodniu na dwie godziny
Do końca świata i po końcu świata.
(A. Mickiewicz)
Gwiazda Wieczorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 17:58   #103
caarolaaa
Zakorzenienie

sskers - ciesze się, że wyjazd udany zdjęcia super domyślam się jak Ci ciężko wrócić do szarej rzeczywistości, miałam tak samo po powrocie z Alicante
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 19:14   #104
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

czy tylko ja się z niczym nie wyrabiam?
dzień mi ucieka i żadnej sprawy po pracy nie mogę załatwić
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 19:55   #105
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
w nowej cześci!

Korzystam, polecam

Dziewczyny, macie do polecenia jakąś fajną prasę? Gazety w stylu "Pani", "TS", nie mówiąc o glamourach itp to jakaś panorama firm ostatnio kupuję tylko "Zwierciadło" a nowa "Uroda Życia" trochę mnie rozczarowała szczerze powiedziawszy...
Cytat:
Nie pamiętam kiedy ostatni gazetę kupiłam . Jakiś czas temu doszła do wniosku, że to wszystko co jest w tych gazetach można przeczytać w Internecie. A jak mam ochotę poczytać coś na papierze to zwyczajnie sięgam po książkę. Jak sobie pomyślę ile kiedyś kasy wydawałam na gazety to masakra Ale teraz chyba kupię Elle bo podoba mi się ten kalendarzyk, który jest dołączony, w sam raz do torebki
Ogólnie, tak jak fablous kiedyś czytałam wiecej czasopism, ale potem doszłam do wniosku, że wszystki kosmetyczno-urodowo-modowe porady są w internecie, a jeśli chcę czegoś o tematyce psychologicznej to sięgam po coś ze świata nauki, a nie mało rzetelne artykuliki z gazety
Ale mam jednego ulubieńca - Wysokie Obcasy Extra. Ilość reklam nie bije AŻ tak po oczach a poza tym jest tam mix, który bardzo lubię: zawsze jakaś biografia ciekawej osoby, trochę historii, wywiad z profesorami/doktorami filozofii lub psychologii, artykuły dotyczące sztuki/architektury/kultury, teksty z pięknych zakątkach na ziemi no i felietony prof. Mikołejki I od kilku miesięcy nie zawiodłam się na żadnym numerze, przyjemnie się czyta Od czasu do czasu czytam też Sukces.

Cytat:
Napisane przez SzyszkaChmielu Pokaż wiadomość
wpisuje w google np
elle us 2014 september pdf i potem przegladam linki

czasami sciagam ze stron, ktore zbieraja linki do pdf magazines
http://magazines-download.com/
http://www.magazinesdownload.com/
http://allpdfmags.net/
http://www.pdfmagazines.org/
http://www.ebook4all.pl/
jest mnostwo takich stron
ooo, super pomysł dzięki za linki !

Ja dziś byłam z TŻtem załatwić kilka spraw na mieście, a po wszystkim poszliśmy na obiad na chińskie - było pyyyyyszne, ale te kalorie no nie jest to kuchnia "light" Ale jak ktoś z Gdańska to polecam Wook w CH Matarnia - system z miseczkami jest super, bo można spróbować wielu dań na raz

Cytat:

Hot tylko ciekawe jak wybrać futrzaka, który po jednym sezonie nie będzie wyglądał jak stara przytulanka :/ Sama bym chciała kupić, ale boję się bubla :/

Edytowane przez Ciemna163
Czas edycji: 2014-11-03 o 20:10
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 20:10   #106
naciulatko
Zakorzenienie

Dołączam i ja do kolejnej części wątku

Cytat:
Hej Pewnie, że Cię pamiętamy
Ja tej książki nie czytałam Widziałam wysyp tych książek na insta, ale sama jakoś się nie przekonałam, żeby ją kupić. To jest jakiś poradnik? W jakiej formie jest ona napisana? Bo być może bym po nią sięgnęła
Forget me, ta książka jest napisana w formie poradnika. Czyta się bardzo szybko i fajnie. Nie jest to dzieło sztuki, wiadomo, ale na jesienny wieczór idealna. Prowokuje do myślenia, słynne powiedzenie ma odzwierciedlenie chyba w każdej dziedzinie życia, mniej faktycznie często znaczy więcej, lepiej, bardziej elegancko.
Czytałam też Minimalizm po polsku. Również polecam. Mnie ta tematyka bardzo wciągnęła.
Oczywiście nie ze wszystkimi rzeczami się zgadzam, ale sporo prawd jest sensownych.
Teraz czaję się na Sztukę minimalizmu, ale podejrzałam na insta jak dziewczyny piszą, że średnia, są zawiedzione itp. W każdym razie jak doczytam te pozycje, które aktualnie mam w planach to się za to zabiorę

Cytat:
Ja też Cię pamiętam i się zastanawiałam gdzie się podziewasz
Olcia,

Cytat:
naciulatko, też mnie zachęciłaś do przeczytania tej książki, muszę poszukać ebooka na mój czytnik
obecnie na półce do przeczytania czeka u mnie Bóg nigdy nie mruga
Fablous, to właśnie czytam Z tymże dzisiaj zostawiłam tę książkę u chłopaka, więc póki co mam zastój. Będę musiała wziąć się za coś innego.

Cytat:
Hej Kochana! Pamiętamy!
Miss good taste,

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;48786634]czy tylko ja się z niczym nie wyrabiam?
dzień mi ucieka i żadnej sprawy po pracy nie mogę załatwić [/QUOTE]

Mam dokładnie tak samo. Wczoraj opowiadałam mojemu chłopakowi, że czasami mam wrażenie, że życie ucieka mi między palcami. Mam wrażenie, że codziennie robię to samo, Oczywiście spędzam czas fajnie, ale mam poczucie, że czegoś mi brakuje... Może to jesienna chandra, chociaż mam tak od dłuższego czasu.

Sskers, bardzo przyjemnie czyta się Twoje wspomnienia z wakacji. Naprawdę zazdroszczę, jednocześnie współczuję powrotu do pracy po takich rajskich wakacjach. Sama rozważam ten kierunek na przyszłoroczny wyjazd Rozumiem, że polecasz?
Zdjęcia przepiękne, przede wszystkim zazdroszczę pogody i słoneczka

Od dawna czaiłam się na perfumy Untold Elizabeth Arden, a dzisiaj spontanicznie kupiłam, jestem w tym zapachu zakochana
A jutro wracam na siłownie, po długim czasie, bo ostatni raz byłam tam w styczniu. Muszę zacząć bardziej dbać o ciało, bo przytyłam
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 20:24   #107
justytynka
Zadomowienie

Cytat:

HOT HOT Sama czaję się na futrzaka ze Strawka ale cena..

Cytat:
Zazdroszczę! A mogłabym czytać je na tablecie Samsung? w sensie czy to jakiś format pdf? Ostatnio czytałam Lekcje Madame Chic na moim tablecie i bardzo przyjemnie mi się czytało Czy byłaby szanna aby wysłać na maila? Bardzo chętnie odświeżyłabym sobie Jeżycjadę

Udało mi się dorwać podkład Bourjous! Kupiłam Flower Perfection w kolorze prawie najjaśniejszym (52) i to strzał w dziesiątkę! Kolor pięknie pasuje do mojej cery- no moja skóra! Podkład świetny cały dzień na buzi się trzyma! Krycie idealne nie za mocne nie za słabe, no dla mnie bomba!

Edytowane przez justytynka
Czas edycji: 2014-11-03 o 20:26
justytynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 20:30   #108
ladymoonn
Zakorzenienie

Witam się w nowym wątku!
Cytat:
Napisane przez Gwiazda Wieczorna Pokaż wiadomość
ja też ostatnio przytyłam
motywacji jakoś nie mam ostatnio
czas wrócić na siłownię... chodziłam 5 razy w tygodniu na dwie godziny
podziwiam! chciałabym dojść do takiego etapu, żeby chodzić tak regualrnie
Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Mam dokładnie tak samo. Wczoraj opowiadałam mojemu chłopakowi, że czasami mam wrażenie, że życie ucieka mi między palcami. Mam wrażenie, że codziennie robię to samo, Oczywiście spędzam czas fajnie, ale mam poczucie, że czegoś mi brakuje... Może to jesienna chandra, chociaż mam tak od dłuższego czasu.

Sskers, bardzo przyjemnie czyta się Twoje wspomnienia z wakacji. Naprawdę zazdroszczę, jednocześnie współczuję powrotu do pracy po takich rajskich wakacjach. Sama rozważam ten kierunek na przyszłoroczny wyjazd Rozumiem, że polecasz?
Zdjęcia przepiękne, przede wszystkim zazdroszczę pogody i słoneczka

Od dawna czaiłam się na perfumy Untold Elizabeth Arden, a dzisiaj spontanicznie kupiłam, jestem w tym zapachu zakochana
A jutro wracam na siłownie, po długim czasie, bo ostatni raz byłam tam w styczniu. Muszę zacząć bardziej dbać o ciało, bo przytyłam
nie wiem jak to się dzieje, ale wśród moich znajomych to jakaś plaga jakaś jesienna chandra, właśnie tez planuję jak najczęściej chodzić na siłownie żeby się nie dać tej pięknej listopadowej pogodzie bo też zauważyłam dodatkowe kilogramy

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 20:35   #109
justytynka
Zadomowienie

Ciemnna163 potrzebuję numer ref Twojego kapelusza, szukam teraz takiego na zimę a pisałaś, że Twój może być zwężany w środku więc na moją malutką główkę jak znalazł
Stary 2014-11-03, 20:39   #110
Ciemna163
Kociara

Cytat:

też miałam taką chandrę kiedyś i jedyne co mogę Ci poradzić to zmień coś! i rób to małymi krokami - może odśwież wystrój domu, odkryj nowe zajęcia na siłowni, sięgnij po nowe książki/muzykę filmy. Z własnego doświadczenia wiem, że działają te zmiany "naokoło", bo one natchną potem do tych większych zmian (typu zmiana pracy, nowe kursy/studia itp.) i to nie na siłę, po prostu przyjdzie samo Wystarczyło, że poszłam kiedyś na pewien koncert i już wiedziałam co chcę robić w życiu i działa Trzymam kciuki za siłownię, też niedawno wróciłam
Stary 2014-11-03, 20:46   #111
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez justytynka Pokaż wiadomość
Ciemnna163 potrzebuję numer ref Twojego kapelusza, szukam teraz takiego na zimę a pisałaś, że Twój może być zwężany w środku więc na moją malutką główkę jak znalazł
Czy na priv nie mozna wysyłać zdjęć czy mi padło na wzrok i nie widzę takie opcji?

Nie wiem, który to dokładnie numer, więc cyknęłam te, które znalazłam w metkach:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20141103_204031.jpg (129,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20141103_203925.jpg (125,4 KB, 7 załadowań)
Stary 2014-11-03, 20:49   #112
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
też miałam taką chandrę kiedyś i jedyne co mogę Ci poradzić to zmień coś! i rób to małymi krokami - może odśwież wystrój domu, odkryj nowe zajęcia na siłowni, sięgnij po nowe książki/muzykę filmy. Z własnego doświadczenia wiem, że działają te zmiany "naokoło", bo one natchną potem do tych większych zmian (typu zmiana pracy, nowe kursy/studia itp.) i to nie na siłę, po prostu przyjdzie samo Wystarczyło, że poszłam kiedyś na pewien koncert i już wiedziałam co chcę robić w życiu i działa Trzymam kciuki za siłownię, też niedawno wróciłam
ooo to by mi się przydało
natchnęłaś mnie właśnie

Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Czas edycji: 2014-11-03 o 20:51
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 20:55   #113
Ciemna163
Kociara

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;48788303]ooo to by mi się przydało
natchnęłaś mnie właśnie [/QUOTE]
no! To polecam się na przyszłość
Stary 2014-11-03, 21:09   #114
justytynka
Zadomowienie

Cytat:
Czy na priv nie mozna wysyłać zdjęć czy mi padło na wzrok i nie widzę takie opcji?

Nie wiem, który to dokładnie numer, więc cyknęłam te, które znalazłam w metkach:
Dziękować

Któraś Wrocławianka wie może gdzie mogę kupić i powąchać świeczki yankee candle? Chyba kupię siostrze
Stary 2014-11-03, 21:10   #115
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku!

podziwiam! chciałabym dojść do takiego etapu, żeby chodzić tak regualrnie

nie wiem jak to się dzieje, ale wśród moich znajomych to jakaś plaga jakaś jesienna chandra, właśnie tez planuję jak najczęściej chodzić na siłownie żeby się nie dać tej pięknej listopadowej pogodzie bo też zauważyłam dodatkowe kilogramy
U mnie to raczej wynika z obżarstwa Z chłopakiem BARDZO często wychodzimy zjeść coś na miasto. Gdybyśmy jeszcze poszli na jakąś sałatkę to pół biedy, ale stale pizza hut albo inne niezdrowe jedzenie. Do tego słodycze i tak kilogramy lecą w górę. W zeszłym roku przez rok udało mi się nie jeść słodyczy, trzymałam się bardzo restrykcyjnej diety, ale efekty były rewelacyjne. Teraz niestety pofolgowałam i efekty tego również widać. Na początku byłam załamana, ale stwierdzam, że od siedzenia i marudzenia jeszcze nikt nie zmienił życia, więc czas ruszyć pupeczkę i będzie dobrze Trzymam za Ciebie kciuki! Jak często planujesz chodzić na siłownię?

Cytat:
Dziękuję za rady Akurat w sobotę jadę na zakupy, planuję kupić nowe łóżko, taką wielką pufę (może któraś z Was wie gdzie taką znajdę), firany, lampkę i inne bzdety.
Teraz wróciłam na studia, a jutro po miesięcu przerwy wracam do pracy, może to też doda mi energii. Co prawda praca nie jest pracą mojego życia, ale jak doświadczenie pokazuje- im więcej obowiązków, tym większa dyscyplina

Dziewczyny, polecicie jakieś buty do biegania? Dzisiaj byłam w Nike, ale ceny są strasznie wysokie 400-500 zł. Chciałabym kupić do 300-350 zł.
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 21:26   #116
a34
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny, polecicie jakieś buty do biegania? Dzisiaj byłam w Nike, ale ceny są strasznie wysokie 400-500 zł. Chciałabym kupić do 300-350 zł.
Może masz gdzieś w okolicy outlet Nike? Ja mam swoje stamtąd i zapłaciłam mniej niż 300zł.
Stary 2014-11-03, 21:47   #117
aniser
Zakorzenienie

Cytat:
Ja po poltoramiesiecznej przerwie tez mam w planie wrocic wreszcie do biegania i przy okazji zaczac chodzic na silownie
Co do butow to biegalas juz wczesniej czy to zupelne poczatki? bo jesli dopiero zaczynasz to moze warto pomyslec o kalenji z decathlona? sa niedrogie, a krzywdy nie zrobia, no i przy niewielkim nakladzie finansowym mozna sie przekonac czy bieganie to wlasnie to
Natomiast jesli faktycznie chcesz wydac w graniacach 300-350zl to moze supernova glide boost? ja mam wersje 4 i jestem nimi zachwycona- wygodne, nie obcieraja, niezle na twarde podloze.
Mam rowniez flyknit lunar 2 z Nike'a i rowniez polecam, ale jesli nie trafisz na promocje to niestety mocno przekraczaja budzet...

A wiesz jaki masz typ stopy? i na jakim podlozu masz zamiar biegac?
Stary 2014-11-03, 22:12   #118
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justytynka Pokaż wiadomość
Dziękować

Któraś Wrocławianka wie może gdzie mogę kupić i powąchać świeczki yankee candle? Chyba kupię siostrze
mydlarnia wrocławska, chyba największy wybór we Wrocławiu
Cytat:
U mnie to raczej wynika z obżarstwa Z chłopakiem BARDZO często wychodzimy zjeść coś na miasto. Gdybyśmy jeszcze poszli na jakąś sałatkę to pół biedy, ale stale pizza hut albo inne niezdrowe jedzenie. Do tego słodycze i tak kilogramy lecą w górę. W zeszłym roku przez rok udało mi się nie jeść słodyczy, trzymałam się bardzo restrykcyjnej diety, ale efekty były rewelacyjne. Teraz niestety pofolgowałam i efekty tego również widać. Na początku byłam załamana, ale stwierdzam, że od siedzenia i marudzenia jeszcze nikt nie zmienił życia, więc czas ruszyć pupeczkę i będzie dobrze Trzymam za Ciebie kciuki! Jak często planujesz chodzić na siłownię?
u mnie właśnie w tym miesiącu za dużo było jedzenia na mieście ogólnie ostatni rok miałam dosyć intensywny i teraz przez miesiąc nicnierobienia tak wyszło... a planuję chodzić min. 3 razy w tygodniu, ale docelowo właśnie z 5-6, wiadomo, że jakiś dzień na odpoczynek na razie mam karnet na miesiąc i zobaczę czy wpadnę trochę w nawyk. Wolałabym też biegać, ale niestety jak tylko robi się chłodniej to katar jest u mnie tragedią i nie mam jak poprawnie oddychać
damy radę

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 22:23   #119
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:

To niedobrze... ale na pewno szybko przyzwyczaisz się do tej smutnej, szarej rzeczywistości
Cytat:
napisałam PW

Ooo, za ile? Dopiero co wczoraj myślałam o 1kg hantlach! bo ćwiczyłam z Jilian i pomyślałam sobie, że przydałyby się jutro wejdę do biedry
Cytat:

Dziękuję za rady Akurat w sobotę jadę na zakupy, planuję kupić nowe łóżko, taką wielką pufę (może któraś z Was wie gdzie taką znajdę), firany, lampkę i inne bzdety.
Teraz wróciłam na studia, a jutro po miesięcu przerwy wracam do pracy, może to też doda mi energii. Co prawda praca nie jest pracą mojego życia, ale jak doświadczenie pokazuje- im więcej obowiązków, tym większa dyscyplina

U mnie też obżarstwo ale staram się ograniczyć słodycze... ale dzisiaj np. zjadłam ciastka belvita
no i np. do pracy nie wzięłam kanapek, bo otworzyłam wędlinę kupioną w biedrze - H.Kania) i mimo, że była hermetycznie zapakowana i data przydatności ok to śmierdziała, była nieświeża na ostatnią chwilę poratowałam się w sklepie rogalem mlecznym i daniem w 5 minut...
Ja do biegania kupiłam Kalenji w decathlonie za 89zł. Niewiele w nich biegałam ale ćwiczę w nich też w domu. Od tygodnia mi nie przechodzi choroba gardła, a też planowałam w końcu zacząć to nieszczęsne bieganie
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-03, 22:35   #120
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Cytat:
Ja kupiłam Elle właśnie ze względu na kalendarzyk Fajny bo czarny i na gumkę. Myślę, że będę z niego zadowolona

Dostałam madame od tżta na mikołajki w zeszłym roku. Rozmawiałyśmy o tej książce w poprzedniej części Taka własnie oczywista

Aż do tego roku mi się nie podobały W tym roku pomyślałam czy sobie takej nie kupić

Kalendarz na gumkę? Macie może zdjęcia? Szukam kalendarza na kolejny rok, najlepiej nie takiego kieszonkowego, bo się nie zmieszczę No i w stonowanym kolorze, papuzie esy floresy odpadają

Cytat:
Mam hantle. Urocze złote. Miałam ćwiczyć. Mam hantle. Nie wiem gdzie są moje hantle.

To chyba najpełniej pokazuje moją hantlową aktywność

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości