|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVI
Dziewczyny, może któras zauważyła, czy wcześniej można było zamówic w jednym zamówieniu kilka naraz Zestawów dla Ciebie czy tylko jeden???
bo akurat teraz tylko 1 taki zestaw można mieć w koszyku! ABSURD !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#842 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wysylkowej nie dostalam mimo telefonu do boku, podawania dwa razy numeru karty i zapewnien ze wysla. Na geny i myslenie uwidocznione na czole, moze rokitnik? Choc zapach ma straszliwy |
|
|
|
|
#843 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Byłam dzisiaj w stacjonarce, przy kasie leży seria Nutritive Vegetal - krem na dzień, na noc i maseczka bodajże. Wzięłam dwa produkty, na jeden pani nabiła mi -40% plus dostałam pięć pieczątek więcej. Puszka w porządku, zwykła taka. Powąchałam też testery czarnych i czerwonych owoców, czarne są meeega |
|
|
|
|
#844 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#845 |
|
Wtajemniczenie
|
Weszłam na stronę roszera, napakowałam rzeczy do koszyka i pokazuje mi się coś dziwnego - z prezentów tylko balsam odbudowujący i krem przeciwzmarszczkowy, a darmowa wysyłka od 99zł
W ogóle, zauważyłam też, że gruszkę wszędzie reklamują jako "już od 6.90zł", a pastylka jest za 4 Coś im ostatnio nie wychodzi.
|
|
|
|
#846 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Drugie zamówienie mam już w historii zakupów - pozostaje tylko czekać. Aha, przy zamówieniu podanym przez Junebug kubki są gratisem od 80 złotych. Edytowane przez emilinka Czas edycji: 2014-11-03 o 21:44 |
|
|
|
|
#847 |
|
Naczelna wampirzyca
|
Jakie kody w wysyłkowej mają wody gruszkowe?
|
|
|
|
#848 |
|
Rozeznanie
|
Mała woda gruszkowa to 18436, dużą z takim numerem jak w e-sklepie wpisywałam i nie wchodziła.
|
|
|
|
#849 |
|
Naczelna wampirzyca
|
A popełniłam zamówienie z oferty wysyłkowej, ale póki co bez wód, bo nie wiadomo, czy mi się zapachy w ogóle spodobają
![]() - Żel peelingujący czerwone owoce - Zestaw 2 żeli z drobinkami + torebka: pomarańcza z czekoladą i czarne owoce - Żel gruszka w karmelu - Żel z drobinkami znaczek 51 - wbija się jako zapach migdał z pomarańczą ![]() - złoty lakier do paznokci znaczek 48 - -50% na wodę kolońską werbena - a będzie już na prezent GRATISY: - kubki ![]() - prezent niespodzianka ![]() - no i mini mleczko odbudowujące (które swoją drogą super ratuje skórę zimą) koszt 133 zł ![]() Także jak dostanę zamówienie to zdam relację
|
|
|
|
#850 |
|
Raczkowanie
|
a prezent dało Ci wybrać dla kobiet?
bo mi ustawia się tylko na Prezent za129 dla mężczyzn. Jakiego kodu użyłaś?
|
#851 |
|
Naczelna wampirzyca
|
Hmm, a pojawiały Ci się 2 prezenty do wyboru, czy po wbiciu kodu od razu pokazał się tylko 1 prezent bez możliwości wyboru? Bo możliwość wyboru jest wtedy jak się spełni warunki, czyli w tym wypadku zrobi zamówienie powyżej 49 zł. I wtedy można spokojnie zmienić. Bo jak się pojawił prezent bez możliwości wyboru to już wina kodu lub tego, że znowu coś się skopało xD Ja korzystałam z kodu 9PYDBRA14.
Edytowane przez Xandrine_Marie Czas edycji: 2014-11-03 o 23:56 |
|
|
|
#852 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#853 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zaryzykuję. ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- poszło: -kremy do rąk: czarne owoce, czerwone owoce, pomarańcza z czekoladą, -żel 50ml karmel gruszka, -poczwórne cienie do powiek Brązy z 40%, -pompka biała za 3zł, -produkt niespodzianka za 9,9 Gratisu: -mleczko do suchej skóry -prezent niespodzianka za 159 oby tylko damski był,-2 kubki do zapłaty 95,70 z kodem na bezpłatną przesyłkę od 80zł Kremy do rąk wzięłam, żeby wyczaić zapachy chciałam, żeby były tanie. Może jak mi coś podpasuje to przy zakładaniu karty w stacjonarnym kupię.
------------------------------------------------------------ Edytowane przez anicaf Czas edycji: 2014-11-04 o 00:20 |
|
|
|
|
#854 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a tu taka miła niespodzianka: migdał z pomarańczą, moja ulubiona limitka świątczna...szkoda, że zamiast pomarańczy z czekoladą nie przywrócili właśnie jej. Nie pamiętam dokładnie ale, to jakieś 2-3 lata temu była w sprzedaży. I zapachy mi się wtedy bardziej podobały, i szata graficzna tych limitek. idąc tym tropem dochodzę do wniosku, że również w zmianach tych limitek znajduję potwierdzenie dla zmieniającej(czyt."zmniej szającej") się z roku na rok jakości kosmetyków YR. na razie wąchałm tylko gruszkę w karmelu i nie urzekło mnie specjalnie. moim zdaniem podobna do zeszłorocznego jabłka. ktoś dziś pisał, że mleczko pachnie inaczej niż żel. inaczej czyli lepiej, mam nadzieję to samo poczuć przy kolejnym wąchaniu, bo przy piątkowej szybkiej wizycie w stacjo tego nie zauważyłam. tak czy inaczej, żel pewnie kupię. pytanie tylko przez który kanał dystrybucji. na razie czekam razem z innymi na info o tym, co jest prezentem w wysyłkowej. |
|
|
|
|
#855 |
|
Raczkowanie
|
Kod e-sklepie 'POIRE' to minus 50% na najdroższy produkt w koszyku, przy zamówieniu od 99 zł i nie obejmuje produktów przecenionych, oznaczonych Zielonym punktem, Zestawów dla Ciebie oraz produktów stanowiących Ofertę specjalną. Produkty te nie wliczają się również do wartości zamówienia od której promocja jest aktywna.
Obowiązuje do 9 listopada 2014 r.
|
#857 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja chyba jestem jakas dziwna ale mnie nic z nowosci nie kusi
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#858 |
|
Raczkowanie
|
Jak tylko paczka wpadnie w moje łapki dam znać co schowali w prezencie.
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie jakoś te nowości i limitki nie kuszą
50-tki ![]() A prezenty jak dla mnie do bani miałabym problem co wybrać
|
#860 | |
|
Marudziara
|
Cytat:
.W Quelques Notes d'Amour się wprost zakochałam
|
|
#861 |
|
Naczelna wampirzyca
|
Też dostałam wyżej wymieniony kod, a już się cieszyłam, że to -50% na cały koszyk
Coraz bardziej się zastanawiam, czy w ogóle zechcą taki kod dać, bo uparcie sprzedają kolekcję świąteczną po max cenie I oby słali szybko, bo od tego w ogóle dalsze zakupy uzależniam. Co do e-sklepu, jeśli puszczę zamówienie to waham się między prezentem niespodzianką lub mini mleczkiem odbudowującym, choć wnerwia mnie ta pojemność Bo jak niespodzianką znowu będzie krem/serum to chyba się przekręcę na tamten świat No a z wyższego pułapu to już wolę balsam, choć wiem, że prezent o niższej wartości.
|
|
|
|
#862 | ||
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Cytat:
Pewnie w e-sklepie niespodzianką za 150 zł będzie serum: http://www.yves-rocher.pl/twarz/prze...iwzmarszczkowe A w wysyłkowej jako niespodziankę za 159 zł obstawiam krem Riche 30 olejków: http://www.yves-rocher.pl/krem_przec...e_regenerujacy
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-11-04 o 09:08 |
||
|
|
|
#863 |
|
Raczkowanie
|
Z tym zestawem dla ciebie w zeszłym miesiącu coś zmieniali. Jak zastanawiałam się co wziąć, to zestawy były tańsze. Jak po paru dniach się zdecydowałam, to podrożały. Ostatecznie zamiast 2 zł za odżywkę to policzyło chyba 5. Niedrogo i tak, więc nie marudzę, ale entuzjazm troszkę opadł
no i nie mogłam wziąć więcej niż 1 zestawu. Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#864 |
|
Makeup challenge winner
|
A weszłaś w trybie incognito? Dla nowych klientów zestawy są lepsze.
|
#865 |
|
Raczkowanie
|
Nie miałam wyjścia, musiałam zamawiać in cognito i to jeszcze na jednorazowym zamówieniu, bo inaczej miałam gorsze prezenty do wyboru a ponad to krok1 mi nie działał
Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#866 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#867 |
|
Raczkowanie
|
Uparcie się nie logujesz ani nie rejestrujesz tylko wybierasz opcje z podaniem danych. Jak masz koszyk to normalnie przechodzisz na drugą stronę (niezalogowana) i tam na górze masz mały napis 'zamówienie jednorazowe'. Tak to u mnie na telefonie wygląda nie mam komputera pod ręką ale powinno być analogicznie
Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Przepraszam, błąd. Koszyk > załóż konto > i tu na górze zamówienie jednorazowe Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#868 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#869 |
|
Raczkowanie
|
Byłam wczoraj w stacjonarce. Gruszka z karmelem ustawiona wszedzie gdzie się da
kupiłam żel pod prysznic. dla mnie pachnie jak jogurt gruszkowy Ale chyba bzamroczył mnie ten zapach, bo nie zwróciłam uwagi na to co jest przy kasach czy nawet na puszkę jakiś amok normalnie ![]() A ja też cały czas myślę intensywnie nad tym, gdzie kupić jakąś wodę perfumowaną: a. Avon b, YR c. darować sobie ww i dołożyć i kupić jakiś zapach wysokopółkowy. Ot taki dylemat dnia dzisiejszego. co byście wybrały ??? |
|
|
|
#870 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem najlepszy zapach to ten, który mi się najbardziej podoba
a nie tańszy /droższy / lepszej firmy Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

Coś im ostatnio nie wychodzi.

oby tylko damski był,
miałabym problem co wybrać
No a z wyższego pułapu to już wolę balsam, choć wiem, że prezent o niższej wartości.