|
|
#1201 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciucholandy II
Cytat:
a 28czerwca, w którym miejscu? ![]() ojej ojej, może jutro się tam udam, ale hmm dzisiaj przyjeżdża TŻ na urlopik, to pewnie mi ukróci takie wycieczki ![]() buszując oto co znalazłam o portobello: http://www.tutej.pl/cms.php?i=12809 juz mi się podoba
|
|
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
greenmagda, A to ja tez tam zawsze robie zakupy, ewentualnie w tym dużym na rynku, ale tam mają drogo:mad:
|
|
#1203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze się coś znajdzie A kopertówka śliczna ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1204 |
|
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny
mam pytanko, gdzie na slasku sa fajne lumpki z butami, bo w tych ktore odwiedzam az strach przechodzic kolo bucikow. i az sie rozplywam jak ogladam wasze |
|
|
|
#1205 |
|
Zadomowienie
|
mist hi hi hi ja przymierzałam taka sama w lumpku w swinoujsciu jak byłam na wakacjach i kosztowała cos ok 18 ale ja sie w niej nie wygladałm za dobrze ale jest naprawde sliczna
|
|
#1206 |
|
Raczkowanie
|
sweet thx
kinolec oj to troszke przepłaciłam hhe jak to jest z tymi ciuszkami ostatnio zauważyłam ze sie ubrania powtarzają... w dniu nowej dostawy są identyczne rzeczy jak były wcześniaj np na przykładzie bluzki 2 tyg temu była i dziś też.... to nie byłą ta sama bo wtedy napewno się sprzedała( pytałam sie o nią więc mam pewność)
|
|
|
|
#1207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myślę ze nie przepłaciłas bo jak pamietam to ta sukienka jest na podszewce i z szyfonu przez co tak ładnie sie układa a jesli chodzi o powtarzalnośc lumpkowych ciuchów to i tak jest nie zle bo jak człowiek kupi sobie cos w sklepie wyda na to kase i to jeszcze ile a pozniej spotyka w tej samej rzecz pół miasta bo ta polowa kupiła sobie tansze wersje targowe to krew człowieka zalewa
|
|
|
#1208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj tak tak, Pamiętam w zeszłm roku, zakupiłam śliczną bluzeczkę w Reserved w kolorze pomarańczowym Parędni później spotkałam się z koleżanką na pogaduchy i ona przyszła w tej samej tylko zielonej...hmmm dziwne uczucie.... |
|
|
|
|
#1209 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W poniedziałki są dostawy więc 42 zł za kilogram. W poniedziałki często są śliczne buty!! Niestety ja zawsze albo trafiam za późno albo nie moje rozmiary.A Portobello jest super Czasem są duuże przeceny więc też warto, ale ogólnie sklep ma świetny klimat i czasem żałuję że nie mam na te kapelusze... Bo kapelusze zbieram ![]() Też w poniedziałek idę na łowy, może się miniemy
|
|
|
|
|
#1210 |
|
Raczkowanie
|
baobab kinolec
co racja to racja... kupując w ciuszku mamy dużo mniejsze szanse ze zobaczymy kogoś w podobnej rzeczy no chyba ze pojedziamy do anglii, szwecji czy też irlandi gdzie powiedzmy króluje atmosphere, primark czy inne taki sklepiki... (oczywiście nie mam tu na myśli całkowitej generalizacji) no ale zauważyłam ze większość ciekawszych(czyt modniejszych) rzeczy to poprostu atmosphere czy neu look ale wszystko made in uk |
|
|
|
#1211 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i warta swojej ceny cudko
|
|
#1213 |
|
Raczkowanie
|
Paulinaaa_ z chęcią zobacze jakies Twoje nowe zdobycze(o ile teraz jakies masz
), zawsze powalały mnie na kolana
|
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
mariolenka, niestety narazie nie mam zadnych grubszych zakupow w planach
co mialam to wklejalam a teraz pustka w kieszeni a na dodatek zostane zwolniona z pracy, bo jestem tam tylko pijawka szefa
|
#1215 |
|
Raczkowanie
|
Ahh, u mnie też krucho z kasą.. Ale jakby mnie wpuścili do jakiegos fajnego lumpa
... Hehe, mialam problemy z odchudzaniem, juz mi mama marudzila, rodzina itd. i nie moglam sie za siebie wziąc, teraz jesli chodzi o ciuszki z lumpkow... z odchudzaniem dla nich żaden problem to początek nałogu chyba ...
|
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
tez troche schudlam i wiekszosc rzeczy ktore przywiozlam z polski wisi
|
#1217 |
|
Raczkowanie
|
No wiesz... zawsze można utyć
choć ja bym dla spodenek tego nie zrobiła:P Pasek to bardzo dobre rozwiązanie :P
|
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dalej wyjechałam na 3 dni i mam zaległości na wizażuu eh
|
|
|
|
#1219 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
mariolenka, mozna, ale trzeba tez chciec
|
#1221 |
|
Raczkowanie
|
Hej. Gdzie wy kupujecie te śliszne butki? W moim lumpeksie nie ma prawie nigdy żadnych butków
a ja tak je lubie. A tak apropo to zawsze się zastanawaiam czy to nie jest głupie kupić buty z lumpa .. nigdy nie wiadomo kto je nosił. Może mam mylne myśli? Jak myślicie? Proszę odpowiedzcie mi.
|
|
|
|
#1222 |
|
Zadomowienie
|
Ghost są jeszcze zakłady gorseciarskie, chyba pani gorseciarka najbardziej sie nada. Ale niewiem ile cię to wyniesie, ale chyba warto poszukać bo gorsecik piękny.
|
|
#1223 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ten gorset na zdjęciu jest akurat dobry. Inny jest za duży, a szkoda, bo jest jeszcze ładniejszy.
|
|
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
mist88 widzę, ze jesteś z Torunia gdzie chadzasz na lumpki
ja dzis byłam na dostawie ale nic ciekawego nie kupiłam buuu chciałabym móc wybrać sie częściej na Rubinkowo I "do jacka" nie wiem czy znasz- rewelacja, ale mój brzuszek mi juz nie pozwala
|
|
#1225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
paulinaaa_ thx patrilla kiedyś chodziłam a w zasadzie jeździłąm do lumka w kwadracie gdzie jest kurcze nie pamietam nazwy jakiś klub galaktyka czy coś a teraz co niedziela o 9 można mnie spotkać na nowym rynku jest taki malutki lumpek perełek jest tam nawet sporo ostatnio jeszcze jeden znalazłam na jęczmiennej super rzeczy ![]() no a "jacka" nie kojarze :| |
|
|
|
|
#1226 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1227 |
|
Raczkowanie
|
Paulinaaa_ Niektóre kobiety chcą utyć bo są tak cholernie chude.. Jezu jak ja bym tak chciala
..
|
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
oj to ty całkiem inne rejony
![]() zapraszam kolo "Bumaru" na grudziądzkiej mekka lumpeksów chyba z 6 sztuk ![]() a to moje ostatnie zakupy za to dla małej musze sie ograniczać
|
|
#1229 |
|
Raczkowanie
|
Patrilla Jakie słodziusie ciuszki
|
|
|
|
#1230 | |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Cytat:
moja kolezanka ktora jeździ co roku na wakacje do mamy do Milano zawsze się nieźle obkupuje mykaj na wyprzedaże tam się NAPEWNO odnajdziesz ten raj zakupów spodni za 5 euro itp
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.

Teraz zastanawiam się po ja kupiłam, bo nie mam do czego nosić
A kopertówka śliczna 
hhe jak to jest z tymi ciuszkami ostatnio zauważyłam ze sie ubrania powtarzają... w dniu nowej dostawy są identyczne rzeczy jak były wcześniaj np na przykładzie bluzki 2 tyg temu była i dziś też.... to nie byłą ta sama bo wtedy napewno się sprzedała( pytałam sie o nią więc mam pewność)