|
|
#451 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: No dobra, pora na rocznik 82
Cześć Wam dziewczynki
Miałam okres pewnej stabilizacji, ale znów biegałabym po dyskotekach, a to na piwko, [na szczęście z moim mężem], czy któraś też tak ma??Czy to normalne w naszym wieku ![]() ![]() Kurczę, chyba jakiś kryzys przechodzę![]() A teraz w dodatku jestem pozbawiona bratniej duszy, nie mam takiej kumpelki po prostu na wspólne pogaduchy, zakupy.... Tak się złożyło, że jakiś czas już nie pracuję i tak siedzę teraz w domku i nudzę się ![]() ![]()
"Kobiety są jak przekład: piękne nie są wierne, wierne nie są piękne." G.B.Shaw tu znajdował się podpis mojego ex-męża o treści: dokładnie, kochanie, dokładnie(znał moje hasło) więc...Tobie(skoro zgadzasz się z powyższym cyt.pana Shaw) pozostaje znaleźć sobie taką niepiękną!może Cię nie zdradzi |
|
|
|
#452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie martw się ja równie ochoczo wyskakuję z mężem na piwko, bo dyskoteki odpadają (czuję się tam, jak opiekunka na szkolnych potańcówkach, które wymykają się dzieciakom spod kontroli ). A na pogaduchy zapraszam do nas
|
|
|
#453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A cześć na disco, czasem bywam w klubach i nic mi się jeszcze nie pałęta między nogami .Zresztą czasem potrzebna jest człowiekowi odrobina szaleństwa ......Tak, ten Wizaż to jest jednak fajny
"Kobiety są jak przekład: piękne nie są wierne, wierne nie są piękne." G.B.Shaw tu znajdował się podpis mojego ex-męża o treści: dokładnie, kochanie, dokładnie(znał moje hasło) więc...Tobie(skoro zgadzasz się z powyższym cyt.pana Shaw) pozostaje znaleźć sobie taką niepiękną!może Cię nie zdradzi |
|
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowa kolezanke!
|
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#456 |
|
Zadomowienie
|
o skad ja to znam
|
|
#457 |
|
Zadomowienie
|
A ja tam z domu nadaję
, obijam się w te wakacje, koncertowo , a dzisiaj jeszcze kroi się imprezka i będę w swoim żywiole
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
no to fajnie masz, ze mozesz sie poobijac. ja niestety pracuje, a we wrzesniu musze sie jeszcze obronic, bleeeee....... a nie chce mi sie pisac tej mojej nieszczesnej magisterki...!!!
|
|
|
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kina2807, a co studiujesz - jeśli mogę wiedzieć? ![]() Ja, kurde, ciągle jeszcze walczę z sesją - zostały mi 2 prace do napisania i egzamin we wrześniu (pierwszy termin) - przez to mam rozwalone wakacje. Ehhh... Ale w połowie sierpnia wybieram się z TŻ do mojego ukochanego Gdańska to oderwę się trochę od tego wszystkiego ![]() Pozdrawiam
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
studiuje germanistyke. ta praca to moja zmora...
strasznie nie chce mi sie jej pisac!!!! tez chcemy z TZ pojechac nad morze. mieszkamy w Szczecinie a nad morzem bylismy rok temu, az wstyd, bo to tylko 100 km. na szczescie w przyszly weekend jest u nas zlot zaglowcow z calego swiata i koncerty, wiec choc troche sie odstresuje.a Ty cypressangel co studiujesz? |
|
|
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nad morzem też nie byłam już kopę lat - chociaż w samym Gdańsku to rok temu udało mi się być Słyszałam o tym zlocie żaglowców - fajna sprawa - chętnie bym to zobaczyła. Niestety, nie byłam jeszcze w Szczecinie - najbliżej jedynie w Goleniowie
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
Od kilku lat mieszkam w mieście, w którym studiuję i też na razie nie mam zamiaru się stąd ruszać - chociażby właśnie z powodu studiów
Dobrze się tu czuję, no i przede wszystkim jestem tu ze swoim TŻ
Edytowane przez cypressangel Czas edycji: 2009-01-25 o 23:51 |
|
|
|
#464 |
|
KWC
|
Ale jestem zdołowana.. W czerwcu wylądowałam w szpitalu, wracam do niego we wrześniu na operację i do tego czasu powinnam siedzieć w domu. Dostałam szpitalne zwolnienie do końca lipca, a na sierpień miałam zgłosić się po kolejne. Z dobrej woli zrezygnowałam z tego sierpnia, bo w pracy jest kiepsko z kadrą. Jutro miałam zacząć.
Dzisiaj zadzwoniła do mnie kadrowa i zjechała mnie jak burą sukę, bo okazalo się, że na zwolnieniu była błędna data. Nie do 31 tylko do 30 Cholera, a mogłam po prostu wczoraj wziąć to zwolnienie na sierpień( bo byłam u lekarza na kontroli, nawet mi to proponował) i nikt nie miałby na mnie prawa głosu podnieść. |
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
przykro mi z Twojego powodu
. a ci pracodawcy to na prawde nie potrafia czlowieka zrozumiec, od razu dyscyplinarka, co za ludzie. nie moga pomyslec, ze lekarz sie pomylil ile miesiac ma dni!!!! mam nadzieje, ze nie dolega Ci nic strasznego. dbaj o siebie i sie kuruj!! |
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
Dużo zdrówka spray
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że nie tylko ja podglądam, czy dzieje się coś na naszym wątku
![]() Cześć kina2807
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny! cos znowu tu cisza nastala. ja wlasnie buszuje po wizazu w pracy
. W sobote i wczoraj bylam na Walach Chrobrego poogladac te piekne statki. Na prawde sa sliczne, tylko ludzi jest tak duuuuuzo, ze dostac sie na statek i go zwiedzic nie sposob. Ale impreza ogolnie swietna, no i na szczescie pogoda dopisala. |
|
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
kinia2807, masz jakieś fotki z tej imprezy? Chętnie bym obejrzała
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
A witam witam! dopiero zauwazylam Twojego posta!
|
|
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
mam ale w domku, a jestem w pracy. Ale na tej stronie jest pelno swietnych zdjec: http://www.szczecin2007.pl/regaty2007/chapter_42085.asp
|
|
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
Alez prosze bardzo! No na prawde szkoda, ze nie bylo Cie w Szczecinie, ale na zdjeciach wszystko super widac, nieraz nawet lepiej niz na zywo, bo przez te tlumy ludzi nie mozna bylo wszedzie sie dostac. Na ten koncert Eski wieczorem nawet sie nie wybralismy i dobrze, bo cala okolica byla zawalona tlumami, pewnie nawet bysmy tam nie dotarli, bo "mlodziez" ustawiala sie pod scena juz kolo poludnia!!
|
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli wczoraj dobrze słyszałam to na Hitach na czasie Eski było 250 tys. ludzi
![]() A zdjęcia są świetne
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie i bylo tyle, bo slyszalam, ze przez te kilka dni ma sie przez szczecin przewinac 1,5 miliona osob
|
|
|
|
#476 | |
|
Zadomowienie
|
Jak dawno nie zaglądałam do tego wątku
Witam nowo ujawnione rówieśniczki nie pamiętam czy już się zdążyłam tu pochwalic - zostanę mamą ![]() Cytat:
A tak mi się tęskni za Trójmiastem - tam spotykaliśmy się, bo TŻ tam studiował.Macie już zaklepany nocleg? |
|
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
Witam joasiunial! ja w tym watku pojawilam sie calkiem niedawno, ale bardzo sie ciesze, ze Was odnalazlam! Fajnie tak porozmawiac z kims w swoim wieku
Gratuluje dzidziusia |
|
|
|
#478 |
|
Zadomowienie
|
Ja też musiałam mojego przekonywac. I jakoś chyba sam do tego dojrzał. Choc musze przyznac, ze po pierwszej próbie bez jakichkolwiek zabezpieczeń sami zwątpiliśmy. I jakoś się udało za pierwszym razem
Życzę i Wam powodzenia. Jestem zdania, że nie ma co odkładac, bo zawsze coś stanie Wam na przeszkodzie powiększenia stadka
|
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem wlasnie, ze wymowki zawsze sie znajda, ale nie chce tez, zeby TZ mial mi pozniej za zle, ze podejmuje decyzje za niego. Poczekam troche, ponarzekam mu troche
!
|
|
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My zjeżdżamy do Gdańska 15 sierpnia. Jeśli chodzi o nocleg - to będziemy nocować u rodzinki - zarówno ja jak i TŻ mamy tam rodzinę, więc chociażby ze względu na kasę - nie będziemy szukać niczego innego.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

Kurczę, chyba jakiś kryzys przechodzę

). A na pogaduchy zapraszam do nas

strasznie nie chce mi sie jej pisac!!!! tez chcemy z TZ pojechac nad morze. mieszkamy w Szczecinie a nad morzem bylismy rok temu, az wstyd, bo to tylko 100 km. na szczescie w przyszly weekend jest u nas zlot zaglowcow z calego swiata i koncerty, wiec choc troche sie odstresuje.

A tak mi się tęskni za Trójmiastem - tam spotykaliśmy się, bo TŻ tam studiował.