|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
Ciekawe jaki ja mam kolor na złoty, czyli oczywisty się nie łapię bo już zajęty 2. Myślałam o niej wczoraj, kurcze ratujesz przed nędznym losem wiele kociaków - bo taka sterylka to oszczędzenie cierpienia iluś tam miotom. |
|
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ja bym to maleństwo przygarnęła, ale przez odległość się nie kwalifikuję ![]() a co do emerytów, to nasz we wrześniu skończył 16 lat, nie widzi, nie słyszy, ze schodów schodzi po ścianie, ale dzielnie się trzyma. listonoszkę obszczekuje 5 min po jej wyjściu, jak się połapie, że ktoś był. a wieczorem wyciąga swoje posłanie na środek przedpokoju, żeby wszyscy przechodząc się o niego potykali i tak stróżuje
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-11-04 o 14:06 |
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
Pogoda na jutro pokazała mi 18 stopni u nas
a potem znów ciepło Tak tak wiem wiem, te komary za rok mnei zjedzą Zawsze słyszę starą śpiewkę z komarami, a co roku jest ich mniej ![]() W ogóle to dziś miałam przyjemność z dwoma panami, w moim wieku, którzy tak totalnie zaskoczyli mnie swoim optymizmem że aż bym podejrzewała o zjaranie, no ale to kierowcy byli. Of kors nie stąd. Tutaj nie spotkałąm tak pozytywnie nastawionych ludzi, chyba od czasu kiedy widziałam się z kuzynem, a i on ostatnio sterany życiem i stresem. Wpadli kupić od chuopa coś tam, i nawijka, uśmiech od ucha do ucha, wszystkie zęby na wierzchu non stop nawijka, żarty, śmiech, zadowolenie z zycia. No ja nie mogę, autentycznie, jak dzień w dzień się trafia na gburów, i innych smętów to potem taki optymizm szokuje Świetni byli, normalnie do teraz mi się gęba śmieje. I meeeega grzeczni i kulturalni. No szok w trampkach. Jakby kto takich szukał, to w rejonach Bielska trzeba
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-04 o 14:08 |
|
|
|
#2554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
No mówię Wam aż im lustrowałam oczęta
Wydaje mi się, że taka natura. Nie no interesy z takimi to sama przyjemność ![]() I jaka kultura, że najpierw kasa, proszę przeliczyć, czy aby się zgadza. A nie to co zawsze czyli Paaaaaani a nie dałoby sie urwać jeszcze na piwko A te drożdżówki to aby nie spowalniają, nie czilałtują?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-04 o 14:15 |
|
|
|
#2556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo pizze z oregano-marichuano na promocje rzucili
|
|
#2557 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1.Ale dlaczego? Często jak już wiadomo,że dom będzie dobry , to dziewczyny tak to logistycznie potrafią zorganizować że psiak jest dowozony na miejsce. Fakt,że czasem trochę to trwa i wymaga niezłej gimnastyki logistycznej, ale da się ![]() 2.Słodziak ![]() Cytat:
![]() Wożą chłopcy węgiel,zakopali się u sąsiadki . Utknęli na pół dnia. Szkoda, bo to już kasa i czas w plecy, ale...humory ich i tak nie opuszczaly . I ta gwara śląska /akcent/jest cudna -Chopie, wlaże już do ciebie trzeci raz i ciągle nie wiem, jak ty masz na imie. - spoko, możesz mi mowić chopie ![]() Reszta leży ze śmiechu ![]() Cytat:
Kurde, jest cena, albo mi odpowiada albo nie. Nie odpowiada to idę dalej a nie marudzę
|
|||
|
|
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Ze względu na trwające postępowanie sądowe przeciw pseudohodowcy ADOPCJA MOŻLIWA TYLKO W OKOLICACH WARSZAWY lub ewentualnie Poznania!" a dwa to pewnie bliska lokalizacja ułatwia kontrolę, psiaki z tej akcji są wystarczająco poszkodowane, żeby ryzykować....
|
|
#2559 | ||||||||
|
BAN stały
|
Już nie będę... wybaczysz?
![]() Cytat:
![]() ![]() Od czasu do czasu, tylko gdy Kuboty bez skarpet noszę Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To jest mój własny dobór kolorystyczny, irracjonalny i niewytłumaczalny, tj. od zawsze "widzę" imię w określonym kolorze, podobnie niektóre litery i liczby Cytat:
![]() Moje Pumki złote nieśmigane, zupełnie o nich zapomniałem... ![]() Cytat:
U mnie jest tak:poniedziałek - kremowy/ecru/kość słoniowa wtorek - niebieski (w typie błękitu pruskiego )środa - żółty czwartek - ciemny brąz piątek - zieleń w typie szmaragdowym sobota - niebieski w typie jasnego błękitu, lazuru niedziela - czarny Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z ta bliska okolica i kntrolą...no to nie zupelnie się zgodzę. Daleko też można kontrolować. Nawet bardzo daleko... Wogle, to z ta kontrolą to często gęsto jest przesada....i akurat tu nie pisze o tej akcji, tylko ogolnie...moja znajoma zbiera okoliczne psy/koty...i szuka im domow...tylko to wygląda tak, ze w efekcie końcowym, nowy dom znajduje jedno zwerze na kilka/kilkanaście/reszta kisi się w boksach, albo u niej w domu ( aktualnie ma 11 sztuk w mieszkaniu, wszystkie od adopcji), plus kilkanaście wboksach......wiem,że ona naprawde kocha te zwierzaki, laduje w nie wszytskie swoje pieniądze( sama nie ma nic, doslownie)...tylko jak mi czasem mowi, dlaczego nowy potencjalny dom się nie nadaje, to mam ochotę ją zabić... Mojego Cześka mam w sumie dzięki jej namowom glownie i jej wplywowi.... |
|
|
|
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł baru
Wood of windsor for men Czyli trochę nie dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
Taki jeden
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-11-04 o 15:07 |
|
|
|
|
#2562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w innej sytuacji pewnie byłyby większe szanse byłam tam w maju
|
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kot Stoik normalnie... Piękna, spokojna, urocza, łobuzica żekomo ...Bo tego nie widziałam , okazała łagodne oblicze W dotyku nie wiem bo nie śmiałam ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Iiiiiiiiiiiii?
|
|
#2564 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Też bym tak chciał, może to kwestia charakteru, albo ogólnego nastawienia się do życia, ale często łapię się na tym, widząc kogoś w świetnym humorze, że pytam w myślach "i z czego się k... cieszysz?!" Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moi wujkowie lata całe jeździli po węgiel na Śląsk
|
||||
|
|
|
#2565 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Tylko pamiętaj, żeby zgłosić wszystkie usterki przed zajęciami. Akurat w tym tygodniu nad biodrami pracujemy ![]() Siekiera?
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
strasznie miła obsługa (w przeciwieństwie do jo malone
)próbasy leżą w koszykach, tz kiedyś dostał używany tester za free ![]() a windsor niestety mam tylko fotkę obiadu i samoyebkę w złotym kajblu ![]() na horse show bym się wybrała taki fajny krzywy domek tam mają, knajpa jakaś ![]() fogle, to weszliśmy na kawę do costy, poleciałam do kajbla i nie mogłam znaleźć przycisku do spłuczki. pociągnęłam jakiś sznurek... a tu się okazało, że to było do wzywania pomocy. uciekłam do stolika nim ktoś przyszedł
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A coś zakupiłaś?
|
|
#2568 |
|
To ja :)
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
nie, bo po wpadce w kawiarni mi się do wieczora ręce trzęsły
![]() próbki jakieś miałam, ale nie wiem czy nie rozdałam, nic mnie nie urzekło
|
#2571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To proste nieskomplikowane zapachy
|
|
#2572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. O rany jak to ? Nie wiem czy mnie wciąż nie wkręcasz? Chooociaż w sumie zapachy też widzę w kolorach, hmmm. Bajer. 3. No w sumie to odcień który pasuje do mnie, mam takie ciuchy, ale żeby do imienia? Tak po prostu, czyli widzisz Henryk bez powodu żadnego, przyczyny? Nie no chyba se ze mnie jaja robicie ![]() |
|
|
|
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2574 |
|
Piers do przodu
|
|
#2575 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Przez grzeczność nie zaprzeczę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż... może to jakieś podświadome "dopasowywanie" jest określonego koloru, który lubię bardziej/mniej do określonego imienia, które mi się nie/podoba? Dlatego od zawsze dla mnie B i 8/18/28 są zielone, bo kiedyś był to mój ulubiony kolor i ulubiona litera/liczba ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
się popłakałamrazem z kotą dziękujemy za kciuki już po zabiegu, który zniosła dobrze i co ważne nie była w ciąży (znaczy dobrze ją tak karmią pod tym sklepem ) w czwartek jeszcze jadę z nią na zastrzyki i myszynkomplit tzn. prawie, bo na wiosnę "robimy" jej dzieci, teraz są jeszcze za małe fajnie się z tym czuję ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- a jakiego koloru jest Ewa
|
|
|
#2577 | ||
|
BAN stały
|
Ale Carskie, czy chodzi Ci o jakieś zadupie w Polsce?
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2578 |
|
Piers do przodu
|
A jest takie - Sioło Budy się nazywa
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
o to ładne
![]() ide coś zjeść, bo aż mnie wykręca z głodu
|
|
#2580 |
|
BAN stały
|
Ale tam faaajnie!
PS. Wiedziałem, że z jakiegoś bloga kojarzę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

Ciekawe jaki ja mam kolor
na złoty, czyli oczywisty się nie łapię bo już zajęty

się popłakałam