Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zamknięte > Fora sponsorowane > Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów

Notka

Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów Masz problem z dobraniem pielęgnacji do Twoich włosów? Zapytaj Wizażanek i skorzystaj z rad ekspertek Dove!

Narzędzia
Stary 2014-11-04, 19:08   #1171
taliczek
Przyczajenie

Dot.: Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów

Otrzymałam paczuszkę i od razu wypróbowałam produkty. Teraz jeszcze czekam na ankietę
Stary 2014-11-04, 19:09   #1172
novaaaa
Przyczajenie

moje włosy podobnie nie grzeszą gładkością i bez nałożenia odżywki mam kłopot z ich przesuszoną strukturą a przez to łamliwością , nie mówię już o rozczesywaniu- to jest dopiero wyzwanie! strasznie mnie to drażni, ciesze się, że przetestuję serię z Dove
Stary 2014-11-04, 19:10   #1173
bbo
Przyczajenie

Ja będę testowała zestaw do włosów dojrzałych. Kto jeszcze ma taki?
Dziś przyszła przesyłka. Jutro pierwsze użycie
bbo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-04, 19:22   #1174
emilia2796
Przyczajenie

Ja też dostałam paczkę Dziś wieczorem testuję Najbardziej jestem ciekawa działania olejku wygląda pięknie mam nadzieję że i efekt będzie piękny
Stary 2014-11-04, 19:59   #1175
Boska Andzia
Przyczajenie

Ja dostałam zestaw Dove Youthful Vitality czekam na efekty, jutro pierwsze użycie

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

~Ja mam taki

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Napisane przez bbo Pokaż wiadomość
Ja będę testowała zestaw do włosów dojrzałych. Kto jeszcze ma taki?
Dziś przyszła przesyłka. Jutro pierwsze użycie
Ja mam taki
Stary 2014-11-04, 21:03   #1176
kamilka968
Raczkowanie

Ja dostałam paczuszkę dziś
Zestaw też składa się z 3 kosmetyków, Pure care dry oil for dull, dry hair
Super!
Stary 2014-11-04, 21:30   #1177
hoona
Przyczajenie

Hej Dziewczyny

Ja też dziś dostałam swoje Dove - czyli Youthful Vitality.
Pora na pierwsze wrażenia

Szampon - wydajność 4/5, wystarczy niewielka ilość, ale jednak nałożyłam (umyłam) dwa razy. Zapach idealny, bo przyjemny, a nie agresywny, zdolności myjące bardzo dobre - rzekłabym, że bez zastosowania odżywki włosy mogłyby dla mnie nie przejść jako "za suche" i potencjalnie wystawione na większe szarpanie przy czesaniu.

Odżywka - zgodnie z zaleceniem nałożyłam nie na całość, czyli omijając nasady włosów. Tu wydajność wręcz 5/5, totalnie mała ilość przepięknie obejmuje włosy i wnika do nich, jest bardzo lekka, również przyjemnie pachnie. Zostawiłam sobie na 5 minut i spłukałam.

Ponieważ zostawiam włosy do naturalnego wyschnięcia, jutro dam znać, jak wrażenia i wygląd. No i zdam relację z kremu BB, bo postanowiłam go nałożyć na suche włosy, żeby wpierw dostrzec efekty po samej odzywce
Stary 2014-11-04, 21:34   #1178
agnkat
Przyczajenie

mega okazja, by poznać tajniki ujarzmiania nieposłysznych fryzurek
agnkat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-04, 21:57   #1179
gienia57
Przyczajenie

Ja też dostałam do włosów dojrzałych.Jutro będę testować.
Stary 2014-11-04, 23:55   #1180
Gabrielal
Przyczajenie

ja również mam zestaw do włosów dojrzałych

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

pierwszy raz coś tutaj testuję i nie za bardzo wiem gdzie mam pisać opinie i co się ode mnie dokładnie oczekuje, niech któraś z was będzie tak miła i mnie uświadomi.

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Dziś przetestowałam mój zestaw (do włosów dojrzałych), którym początkowo byłam ogromnie zachwycona. Podobał mi się zapach, konsystencja... no w ogóle się bardzo cieszyłam. Szamponem umyłam głowę dwa razy - spoko, przyjemny zapach, wrażenie miękkości, mega delikatna pianka. A później użyłam odżywki.... i no niestety, moje początkowe dobre wrażenie, przyćmił fakt, że w trakcie spłukiwania odżywki wyszło mi dwa razy więcej włosów niż zazwyczaj! Auu, dlaczego? Odżywkę trzymałam tylko 5 minut, nałożyłam ją zgodnie z zaleceniami- pomijając skórę głowy, i efekt no niestety ale mnie przeraził... Gdy włosy mi trochę podeschły, naniosłam ten delikatny krem i tutaj (na szczęście!) było wszystko w porządku. Teraz moje włosy są miękkie, takie jedwabiste w dotyku i wszystko byłoby w porządku, gdyby nie odżywka. Jeszcze ją przetestuję przy następnym myciu, ale szczerze mówiąc to trochę się boję.
Stary 2014-11-05, 07:15   #1181
sweetmedi25
Zakorzenienie

Wczoraj wieczorem otrzymałam mój zestaw Dove nawilżający i zwiększający objętość do włosów cienkich Zestaw prezentuje się pięknie! Zapach obłędny. Dziś rozpoczynam testowanie.
sweetmedi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 10:55   #1182
Basiolinka
Raczkowanie

Ja także wczoraj po południu otrzymałam zestaw Dry Oil i jestem podekscytowana, dzisiaj zaczynam testowanie i już nie mogę się doczekać jakie będą pierwsze efekty Produkty zapowiadają się ciekawie, tym bardziej, że bardzo lubię kosmetyki Dove, tym bardziej wierzę, że spełnią moje oczekiwania.

Weź udział w konkursie Dove i wygraj atrakcyjne nagrody!
Basiolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 11:31   #1183
Catacomb_Kitten
Rozeznanie

Ja dzisiaj po raz pierwszy użyłam szamponu i odżywki z serii Oxygen & Moisture i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona Szampon ma żelową, gęstą konsystencje, wydaje się być bardzo wydajny, nie musiałam nabierać go wiele by uzyskać gęstą, pachnącą pianę A odżywka jest dla mnie, jak na razie, po tym pierwszym użyciu, absolutnym hitem! Ma lekką konsystencję, nie zbyt gęstą, i po wysuszeniu włosów widzę jak bardzo są lekkie, puszyste i co najważniejsze, nie zbijają się w strączki do tej pory prawie każda odżywka do spłukiwania powodowała że miałam obciążone włosy, sklejały się w pasma i wyglądały nieestetycznie. A tu taka cudowna lekkość Piękny zapach utrzymujący się na włosach to kolejny plus
W najbliższych dniach wypróbuje suflet i być może jeszcze dzisiaj spray unoszący włosy u nasady
Stary 2014-11-05, 11:59   #1184
memos
Raczkowanie

Dziewczyny i jakie wrażenia? Ja jestem zaskoczona. Szczerze muszę przyznać, ze nie spodziewałam się tak fantastycznego efektu. Testuję O&M. Dziś umyłam włosy tym szamponem i nałożyłam odzywkę... i co chwilę przeglądam się w lustrze nie mogąc uwierzyć, ze to moje włosy. Zawsze miałam problem z puszącą się fryzurą. Kosmetyki do tego rodzaju włosów niestety obciążały je przez co wyglądały na nieświeże. A tutaj taka niespodzianka -nie dość, ze są nawilżone to jeszcze tak pięknie się unoszą u nasady. Super. No i ten zapach...
memos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 12:56   #1185
macic
Raczkowanie

Ja otrzymałam serię Dry Oil. Jeszcze nie próbowałam odżywki i szamponu, ale pokusiłam się o nałożenie na końcówki olejku. Zapach jest porazajacy! W pozytywnym sensie oczywiście bomba!

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez macic
Czas edycji: 2014-11-05 o 12:57
macic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 14:25   #1186
AnnieBones
Przyczajenie

Wczoraj dostałam paczkę i przyjęłam ją z niemałym entuzjazmem
Od razu wypróbowałam no i będę testować... Próbuję odżywić moje włosy po tym jak długo traktowałam je prostownicą no a nie zetnę włosów, które zapuszczałam 2 lata :P Tak więc, podcięłam końcówki i może Dove mi pomoże...
Na razie cieszy mnie to, że odżywka i olejek nie przetłuszcza włosów !
Pozdrawiam!

AnnieBones jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 16:17   #1187
Isilie
Przyczajenie

Wczoraj otrzymałam paczuszkę i na drugi dzień, tzn. dzisiaj wypróbowałam całą serię. Pierwszy wizerunek bardzo dobry. Eleganckie i ekonomiczne opakowanie kosmetyków o przyjemnym zapachu. Szampon trochę za mało się pieni, ale może to ze względu na moje ekstra grube włosy Odżywka łatwo się spłukuje i po jej wypróbowaniu czuję, że moje włosy zostały wypielęgnowane. Na koniec olejek o złocistym kolorze. Na moje grube i długie włosy wystarczyły 4 porcje (naciśnięcia), by rozprowadzić go łatwo. Dalsze uwagi i opinie będę pisała co jakiś czas, by uwzględnić efekty.
Isilie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 17:54   #1188
daydreaming_
Zakorzenienie

Rano zabrałam się za testowanie mojego zestawu - Oxygen&Moisture. Wczoraj wieczorem nie wytrzymałam i otworzyłam suflet, żeby go powąchać Bardzo ładnie pachnie, testować go będę dopiero w piątek albo sobotę.
Dzisiaj użyłam pozostałych produktów. Szampon bardzo ładnie pachnie, fajnie się pieni, jednak po spłukaniu na włosach nie czułam żadnego zapachu, kompletnie nic. Następnie nałożyłam odżywkę, którą trzymałam przez około 5 minut. Dopiero po spłukaniu odżywki czuć było na włosach delikatny zapach Na końcu użyłam mgiełki. Spryskałam skórę głowy i wmasowałam - tak jak jest napisane na ulotce dołączonej do produktów.
Po wyschnięciu włosy były miękkie, lekkie, nie puszyły się, bardzo łatwo się rozczesywały Nie zauważyłam jednak zwiększenia objętości ani uniesienia u nasady. Wydaje mi się, że moje włosy lekko oklapły.

Jutro używać będę tylko szamponu, zobaczę co z tym zapachem i jak szampon radzi sobie z rozczesywaniem w pojedynkę.

daydreaming_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 18:19   #1189
luna341
Przyczajenie

Ja testuję serię Youthful Vitality.Jestem juz po pierwszym użyciu.Zapach rewelacja.Najbardziej zaciekawił mnie krem BB ,Nałożyłam tylko na końcówki i.....nie wiem włosy wyglądają jak niemyte strąki.Jutro wypróbuję po raz drugi na całkiem suchych włosach
luna341 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 18:32   #1190
joannaolga
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny dołączam się do grona testerek otrzymałam od Dove serię dry oil i od dziś zaczynam stosowanie �� To, że od dziś, jest jednym z większych wyzwań, ponieważ moje włosy bardzo szybko się przetłuszczają i często gęsto, gdy robi się zimno, staję przed wyborem - myć wieczorem i mieć oklapnięte czy regularnie nie dosypiać. Moje włosy są gęste, grube, farbowane, czasem układane na ciepłą szczotkę, często przyklapujące i do łopatek. Aktualnie w fazie zapuszczania stąd nie oddam ani centymetra bez potrzeb��. Liczę, że seria pozwoli mi na zachowanie 1) koloru 2) zdrowia 3) połysku 4) objętości i lekkości. Krótko mówiąc mam nadzieję, że Dove pozwoli mi cieszyć się hollywoodzką fryzurą jesnocześnie zachowując pielęgnację. Już nie mogę się doczekać, szczególnie, że Dove granatowy do zniszczonych włosów był strzałem w dziesiątkę ������ całuję Dziewczyny! Mam nadzieję, że dzięki tej akcji każda z nas odnajdzie swój KWC!

Aha, zapomniałam dodać, że moje włosy ze względu na grubość i ilość niemiłosiernie się plączą, a podczas rozczesywania rwą się nawet przy czesaniu najlepszą szczotką. Mam nadzieję, że Dove poradzi sobie z tym problemem - szczególnie, że zawiera SLS'y, bez których mam mopa zamiast włosów dokładnie tak! Czasami bez SLSow ano rusz. CIAO!

Edytowane przez joannaolga
Czas edycji: 2014-11-05 o 18:45
joannaolga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 19:37   #1191
Doti1987
Wtajemniczenie

Ja od razu wczoraj przetestowałam całą serię Dry Oil i niestety chyba nie polubię się z szamponem. Umyłam włosy 2 razy, szampon mało sie pieni a włosy były jakies takię szorstkie w dotyku, co nie miało miejsca gdy używałam szamponu Intense repair. Wtedy włosy był gładkie i miłe. Nie przejełam się tym za bardzo bo pomysłałam że od tego jet odzywka aby je wygładzić. Po niecałej godzinie od umycia nałozyłam olejek, 3 krople na włosy do łopatek. Wysuszyłam na szczotce i prezentują się całkiem ładnie, olejek pieknie je wygładził i nawilzył suche końce i nadał blasku. Jednak są troche obciążone u nasady zatem to wina szamponu bo odżywke i olejek nakładałam tylko na długości włosów. Na pewno bede musiała szybciej umyć ponownie. Być może włosy muszą się przyzwyczaić. Następnym razem użyje innego szamponu i zobaczę czy będzie lepiej. Sprawdzę także olejek na drugi sposób czyli nałożę na pół godziny przed myciem.
Doti1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 20:39   #1192
kiwi123kiwi123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez joannaolga Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny dołączam się do grona testerek otrzymałam od Dove serię dry oil i od dziś zaczynam stosowanie �� To, że od dziś, jest jednym z większych wyzwań, ponieważ moje włosy bardzo szybko się przetłuszczają i często gęsto, gdy robi się zimno, staję przed wyborem - myć wieczorem i mieć oklapnięte czy regularnie nie dosypiać.
Też mam ten sam problem. Jeśli tylko pozwala mi na to czas staram się myć włosy rano, wtedy są świeże jeszcze kolejnego dnia. Mam nadzieję, że ten szampon pomimo olejków nie obciąży mi zbytnio włosów i nie przyspieszy przetłuszczania
Stary 2014-11-05, 20:49   #1193
bsygiet
Przyczajenie

Już dzisiaj wypróbowałam szamponu ,odżywki i olejku dove- i na prawdę rewelacja , moje włosy są zazwyczaj suche podniszczone a rozczesanie ich to koszmar tak jak to bywa z kręconymi włosami - a tu nagle nawilżone i bez problemu rozczesałam włosy są gładziutkie to na razie pierwsze wrażenie ale jestem zachwycona ... hmm i na prawdę bardzo przyjemny zapach

bsygiet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 21:20   #1194
memos
Raczkowanie

Dziś rano po raz pierwszy uzyłam szamponu, odżywki i mgiełki O&M (suflet zostawiłam na następny raz. No i jestem zaskoczona - jest 21 godz. a one wyglądaja jakbym je dopiero umyła. Są extra gładkie, nie puszą się i rzeczywiscie maja większą objetość niż zazwyczaj. No i wciąż czuć delikatny zapach. Jestem ciekawa jak moja fryzura będzie się prezentowała rano - czy efekt się utrzyma? Czy nie będą przyklapnięte? Jutro zdam relacje.
Stary 2014-11-06, 10:23   #1195
anne77
Przyczajenie

Ja mam zestaw dla włosów dojrzałych.
Właśnie uśpiłam córeczkę, więc zabieram się za testowanie. Jestem bardzo ciekawa tych kosmetyków
Stary 2014-11-06, 11:07   #1196
Martuska215
Raczkowanie

Otrzymałam serie Dry Oil. Mam włosy wysokoporowate. Przetestowałam już wszystkie produkty. I tak:
- szampon - wystarczy bardzo mała ilość aby dobrze się pienił. Z uwagi na fakt, że używam dużej ilości lakieru myje włosy dwa razy. Po spłukaniu nie były w miarę "śliskie".
- odżywka - daje fajny efekt jedwabistych włosów, łatwo się rozczesują i nie plączą.
- olejek - NIE OBCIĄŻA WŁOSÓW ! Wypróbowałam już wiele olejków, ten jako jedyny nie wywołał u mnie efektu tłustych włosów

Po całej kuracji włosy są baaardzo błyszczące i dobrze się układają. Po wyprostowaniu również nie były przyklapnięte.

Spodziewam się efektów w postaci odżywienia i poprawy włosów, ale to wymaga jeszcze kilku użyć
Martuska215 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 11:52   #1197
memos
Raczkowanie

Włosy umyte wczoraj a dziś nadal wygladają rewelacyjnie. Widać, ze pozostana dłużej swieże. Może nie są tak uniesione jak wczoraj, ale i tak jestem zachwycona. No i nie puszą się.
Stary 2014-11-06, 14:27   #1198
Catacomb_Kitten
Rozeznanie

Ja też wczoraj rano myłam włosy szamponem O&M, potem nałożyłam odżywkę i wieczorem na suche włosy jeszcze spray. Dzisiaj włosy są w dobrej kondycji, całkiem świeże, lekkie i puszyste i mięciutkie Chociaż po tym jak zaaplikowałam wczoraj spray na suche włosy, to troszkę je posklejał i wydaje mi się że lepiej będzie używać go na wilgotne lub mokre
Poza tym zapach nadal się utrzymuje na włosach, a rozczesywanie wczoraj nie przysporzyło mi żadnego problemu, nie musiałam wspomagać się odżywką b/s
Stary 2014-11-06, 14:44   #1199
25c0e68b9ed57b68a4cbbd26506e552d11c96a61_5e70132a86f99
Konto usunięte

Testuję serię dry oil i po dwóch użyciach szamponu, odżywki i olejku jestem bardzo zadowolona Szampon jest bardzo wydajny, mala ilosc wystarczy na umycie włosów. Odżywka jest dość gęsta i przez to również wydajna. Po zastosowaniu całej serii włosy pięknie się błyszczą i są bardzo gładkie. Zgadzam się z innymi Wizażanki- produkty serii dry oil nie obciążają włosów, czego mówiąc szczerze trochę się obawiałam. Cieszy mnie, że zapach utrzymuje się na włosach przez cały dzień, jest przyjemny i delikatny) Podsumowując, moje pierwsze wrażenie jest bardzo pozytywne. Jutro spróbuję użyć samego szamponu i odżywki, ciekawa jestem jak będą wyglądać włosy jeśli nie użyję olejku, oraz jak sprawdza się olejek nałożony na suche włosy
25c0e68b9ed57b68a4cbbd26506e552d11c96a61_5e70132a86f99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 17:10   #1200
kamilka968
Raczkowanie

Ja jutro zabieram się do testowania i zobaczymy "co to będzie" Mam również nadzieję, że nie będą produkty zanadto obciążały włosów i uniknę codziennego mycia.

Nowe wątki na forum Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości