|
|
#211 |
|
Wtajemniczenie
|
Styczniowe mamusie 2015, cz. VII
Ja chyba rożek biorę sowy/ białe minky ![]() Ale cudne rzeczy robi babka. Na fb ma galerie
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. VII
Melduje sie i ja... mala dzis sie caly dzien kreci... czuje chyba jakby sie przekrecala ale wszystko wyjdzie 13go na usg
|
|
|
|
#213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja po prostu kupuje fotelik ktory ogólnie byl testowany i z pozytywnymi opiniami
|
|
|
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny mam furę ![]() http://www.abacusbaby.co.uk/alaska-3...t-pid1927.html już u rodziców stoi złożona wszyscy zachwyceni![]() Justynka i Tobie gratuluję nowego pojazdu
![]() 21. 04.2014 http://www.suwaczek.pl/cache/14430ff3c8.png http://www.fotografia.slubna.com.pl/...4-04-21/05.jpg Edytowane przez Myszunia19 Czas edycji: 2014-11-04 o 23:49 |
|
|
|
|
#215 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
tak dawałam i dzis byłam oglądnąć i stwierdziłam że mi się podoba
i TZowi rowniez
|
#217 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fotelik mam taki sam, jaki wzielas kolor?Cytat:
Karuzela swietna, do mnie jutro tez ma dotrzecCytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#218 | |||||
|
Rozeznanie
|
Fajne fury dziewczyny!
dzięki Smerfik Cytat:
A może zmierzył ciśnienie zaraz, jak przyszłaś?Cytat:
Cytat:
Będą pasować do mojego minky. I chyba jednak od tego sprzedawcy wezmę ochraniacz. Granatowy w białe gwiazdki. Znalazłam jeszcze takie kotwice w przyzwoitej cenie http://allegro.pl/kotwica-20cm-dekor...757986122.html Cytat:
Ja teraz tak będe zakupy robiła, bo ikeę mam co prawda bliżej, niż Ty, ale już się tam nie doczłapię, że tak to powiem. Cytat:
Któraś zamawiała minky w takich kolorach, prawda? I maja takie proporczyki, jak mnie się podobają Spojrzałam właśnie na godzinę. chyba tylko ja jeszcze nie śpię
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Myszunia one z uk ? Fajnyyy
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud |
|
|
|
#220 |
|
Rozeznanie
|
smerfetka rzeczy w koszyku mogą być tak długo jak długo trwa dana aukcja a jak ich nie kupisz zanim się zakończy to same znikają
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() montanka ![]() super naklejka, ale my chcielibyśmy szablon malarski, zeby pomalować na ścianie na ciemny niebieski, może granat. świetna lampa Mnie do zrobienia pokoiku w stylu marynarskim zainspirowała ta str http://www.dekoratoramator.pl/search...%B3j%20dziecka może i Tobie sie przyda ![]() Super te zabawki, moze i ja sie skusze ![]() tommorow pokaż co ładnego pozamawiałaś ![]() a ten przewijak jest sztywny, czy miękki? bo na all chyba miał dwa rodzaje? kleo fajne zabawki ![]() ellyunia za wizyte. Wysokie masz to ciśnienie, ale miejmy nadz ze tabsy je unormują ![]() bajlaga Nie wiem czy CIe to pocieszy, ale mam ostatnio to samo z samopoczuciem ![]() kinqaa za kurtke ![]() ja już chodzde jak pingwin a jak bardzo chce mi sie siusiu, to jak pingwin zgięty w pół ![]() mmgi tylko dlaczego takie poduchy są tak drogie ![]() sliczne te rzeczy, ale ja jednak chcę takie literki: http://allegro.pl/nowosc-szyte-liter...751488451.html madziku super, ze dostałaś ciuszki ![]() Asia ja mam do IKEI 30km i myśląłam, że to daleko ![]() justyna za wózek i fotelik ![]() fashion dla męża super karuzela![]() eirene dobrze, że już zdrowy ![]() lilijka nad syropem nawet sie nie zastanawiaj. Bierz i już, szybko pomaga ![]() szczeperka też znalazłam ten blog ostatnio przez przypoadek i polubiłam bardzo elvira sliczna pościel ![]() nuna pokaźna ilość ciuszków![]() myszunia ładny wózek
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2014-11-05 o 07:38 |
|
|
|
#222 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, niema to jak z rana
![]() Jem śniadanie.... Noc za szybko minęła, bo jeszcze bym pospała Może jak wrócę z przedszkola to jeszcze się położę na chwilkę.Cytat:
a nie wiem ile mogą leżeć, moje dalej tam są, sprawdziłam teraz ludzka nieodpowiedzialność jest dobijająca. Kiedyś były inne czasy, teraz też inaczej jest, za 20 lat też będzie inaczej.. ale trzasło mi się mądrością ![]() Cytat:
Koleżanka stwierdziła to w poniedziałek.w pachwinach strasznie mnie boli, wczoraj już jojczyłam mężowi na dworcu autobusowym, że nie dam rady ustać (a był szczyt powrotów do domu z pracy). Bo na śląsku nie masz uprzywilejowanych miejsc, tylko miejsce na wózek, dla osób starszych (ludzik z laseczką) i dla osoby niepełnosprawnej na wózku inwalidzkim. Brak tych z krzyżykiem Jak bulionetka? Podziel się budyniem ![]() Cytat:
Cytat:
to trza teraz zrobić prawo jazdy ![]() Martusia o widzisz, nie wiedziałam, że to tak działa... dzięki za informację ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Cytat:
laseczki mężów mi tu proszę przelatywać, a nie nas ![]() ee to długo szła ta paczka, ale fajnie, że już teraz wiesz co i jak co do nocy to niestety tak już teraz będzie, ja to sobie tłumaczyłam w pierwszej ciąży, że to trening przed wstawaniem do dzidziusia.
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Mniej wiecej przeleciałam Was
![]() Wczoraj po obiedzie poszliśmy z małżem do szpitala odebrać moje wyniki to ledwo wróciłam do domu a mam niedaleko. Normalnie ta trasa zajmuje mi max 10minut, a wczoraj chyba z pół godziny szlismy.Na szczęście żelazo mi podskoczylo ![]() I wczoraj przyszła do nas w końcu przesyłka z Inrandii. Dostaliśmy leżaczek z Fischer Price,(zastanawiam sie tylko jak wyprac/wyczyscic pokrowiec, bo jednak troche leżał u nich i jeszcze teraz jechał kurierem ) karuzele na łóżeczko i mase ciuszków. Część juz przebrałam. NIestóre widać, ze nawet nie użyte, a niektóre takie lekko zdezelowane, to odłożyłam do pudła do piwnicy ![]() dzis je posegreguje, zobacze co i ile czego i w sobote jedziemy na zakupy ![]() Kolejna noc z rzędu spać nie mogłam w ogóle nie moge sobie miejsca w nocy znaleźć ![]() ---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- AAA i umówiłam się na wizyte do położnej na 15 listopada. Idziemy na porodoówke
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2014-11-05 o 07:41 |
|
|
|
#224 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeszcze musimy go przymierzyć do samochodu, bo jak nie pasuje to i tak musimy szukać innego. Kupujemy tani wózek więc za fotelik możemy dać trochę więcej. A ten na pewno bez problemu sprzedamy jak już nie będzie nam potrzebny
|
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
lilijka mąż niestety nie daje się juz tak łątwo przeleciać
No strasznie długo szła paczka, a oni wydzwaniali do kurieta, a on sobie nic z tego nie robił ehh. Właśnie wiem, ze bedzie coraz gorzej. Dzisiaj to nawet ciężko mi wysiedzieć jakos nie moge sobie miejsca znaleźć. I jeszcze wczoraj jak wracaliśy do domu, to mi coś wpazło w pracy bark i ręką nie mogłam normalnie ruszyć. Tak bolało, że aż mi prawie łzy ciekły dziś juz na szczęście ok![]() Wizaz mi szwankuje. podzielił mi odp na pół
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle to nie potrafie się zdecydować na kolor wózka.
Miotam się między trzema kolorami: Jak zobaczyliśmy wózki to od razu ze szary, ale na dzień dzisiejszy chyba wygrywa granatowy heh. chociaż bordo tez mi sie podoba
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej!
Ma.ko dostalam twoja wiadomość i zapominam zapro wysłać Z tym przelatywaniem mężów rzeczywiście juz trudniej u mojego tez sie zalaczyl widzę taki jakby strach Jesli chodzi o spanie to śpię jak kamień. Moze z raz się przebudze. Ale za to później jaki jest bieg do wc,aby oproznic pełny pęcherz Lilijka o kurde. Jeszcze ? To dziwne z tymi miejscami. Tutaj zawsze znajdziesz naklejki z właśnie ludzikiem z laseczka, ciezarna i mama,która trzyma dziecko na rękach.
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Ellyunia twoja córcia nabiera ciałka dobrze ze wszystko ok tylko to twoje ciśnienie kiepskie w sumie dobrze ze będziesz mieć cc. Justyna, Myszunia fajnie wózki macie a ja nadal się zastanawiam nad wózkiem (jeden już mam ale on jest na potrzeby wizyt u tescow i tam zostaje)Elvira b. ładna Lilijka ty to się w ogóle tym nie przejmuj ważne ze ty zachowałaś się ok i uprzedziłas dużo wcześniej.
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Kinqaa dziękuję za zaproszenie
![]() No mój się boi od 4 miesiąca A do niewygód chyba trzeba sie faktycznie powoli przyzwyczaić. Ja dziś znów wstawałam do wc do 2 godziny. Ale co poradze ze najbardziej chce mi sie pic wieczorem. Podczas oglądania tv wypijam ze 2 herbaty i szklanke wody
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Mako fajny ten lezaczek
przy okazji przypomniałaś mi ze ja też muszę wyprać nasz lezaczek. Z tych trzech kolorów wózków to mi się podoba szary ale ja to ogólnie Lubie ten kolor bo jest neutralny.Kinga ja to ci zazdroszczę tego spania jak kamień marzy mi się aby przespać cała noc i obudzić się wypoczeta
Edytowane przez simonee Czas edycji: 2014-11-05 o 08:03 |
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
simone dzięki
![]() a pierzesz go normalnie w pralce? u nas na metce piszą, żeby nie prac w pralce
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Mako pokrowiec z fotelika i gondoli prałam normalnie w pralce, uwzględnilam temp prania i dałam sam proszek dla dzieci bez płynu. Co do leżaczka to tez wypiorę w pralce ale w niej mam funkcje prania ręcznego lub delikatnego.
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też na dniach wypiore pokrowiec z fotelika, a całą reszte wytre na mokro. A moze faktycznie leżaczek wypiore w opcji prania ręcznego ![]() A jaki masz płyn dla dzieci/. ja się wmuszę w koncu w jakiś zaopatrzeć
|
|
#234 | |
|
<3 <3 <3
|
hej
Cytat:
![]() A budyń ![]() Mako też wysłałam zapro
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
Testowalam płatki mydlane(jak się dobrze ich nie rozpuści to się przykleja do ubran) po praniu czuje zapach. Lovela do białego jest ok, bobini w płynie moim zdaniem trochę zbyt mało wydajny, lovela do kolorowego jest ok, jelp do bialego mi nie odpowiada, jeszcze musze przetestowac lovele w płynie i jelpa w płynie (bialo pomaranczowe opakowanie,ten jest najlepiej oceniony), w rossmanie widziałam neutralne proszki ale nie wiem czy ich skład jest dobry dla dzieci. Nie używam żadnych płynów do plukania, zmiękczaczy itp
Ubranka do szpitala wypiorę w płatkach, takie zalecenie było też na stronie szpitala. Mamuśki niech też się wypowiedzą jakie mają obserwacje co do proszków.
Edytowane przez simonee Czas edycji: 2014-11-05 o 09:11 |
|
|
|
#237 |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry po dluzszej przerwie
a jak to bywa po leniuchowaniu (od forum) czas do roboty- nadrabiam Wasze dyskusje
|
|
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#239 | ||
|
Rozeznanie
|
Hej
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo fajny leżaczek - jeśli chcesz go prać (i jeśli da się go zdjąć) to ja bym przeprała w niskiej temperaturze w opcji prania ręcznego - a jeśli nie to szmatką wyczyść.Co do wózka najładniejszy kolor jest szary ale chyba też najmniej praktyczny skoro nasze dzieci rodzą się zimą - od brudnego śniegu wszystkie zabrudzenia będzie widać. Ja wybrałabym wózek granatowy skoro pokój robicie w stylu marynarskim
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

najładniejsza byla. Bo reszta to kompletny niewypał.
Fotelik mam taki sam, jaki wzielas kolor?

Nie wiem czy CIe to pocieszy, ale mam ostatnio to samo z samopoczuciem
a jak bardzo chce mi sie siusiu, to jak pingwin zgięty w pół

Może jak wrócę z przedszkola to jeszcze się położę na chwilkę.

) karuzele na łóżeczko i mase ciuszków. Część juz przebrałam. NIestóre widać, ze nawet nie użyte, a niektóre takie lekko zdezelowane, to odłożyłam do pudła do piwnicy