Czerwcowe Mamusie 2015 :) - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-04, 18:35   #3181
Cos_
Zakorzenienie

Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015 :)

Teraz będę czekać na nowe wyniki a później jak na szpilkach na wizytę wrr.... Idę stąd boście mnie nastraszyły i teraz będę myśleć.
Cos_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-04, 18:39   #3182
fartuch
Zakorzenienie

Dziewczyny siedzę i ryczę zgubiłam gdzieś całą paczkę duphastonu, nie mogę znaleść, cała chata przekopana... to wszystko przez ten piekielny remont biore dupka 3 razy dziennie, mam jeszcze jedną tabletkę na noc, i nie wiem co teraz nie wiem czy moja lekarka rano jest, jak go nie wezmę na czas to zaraz dziwnie brzuch boli. Co robić ? ratunku bo się zaraz pogryzę ze złości i ze smutku

Boje się że dostanę krwawienia jak pare godzin go nie wezmę

Edytowane przez fartuch
Czas edycji: 2014-11-04 o 18:44
fartuch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-04, 19:01   #3183
Słodkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
Dziewczyny siedzę i ryczę zgubiłam gdzieś całą paczkę duphastonu, nie mogę znaleść, cała chata przekopana... to wszystko przez ten piekielny remont biore dupka 3 razy dziennie, mam jeszcze jedną tabletkę na noc, i nie wiem co teraz nie wiem czy moja lekarka rano jest, jak go nie wezmę na czas to zaraz dziwnie brzuch boli. Co robić ? ratunku bo się zaraz pogryzę ze złości i ze smutku

Spróbuj iść do najbliższej apteki i powiedz co się dzieje. Że ciąża, że musisz brać, i że receptę przyniesiesz jutro. Powinny Ci dać.
Słodkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-04, 19:03   #3184
fartuch
Zakorzenienie

Dziękuję będę próbować... Ale ile się stresu najadłam przez ten wieczór to masakra. Jutro od rana będę kombinować...
Stary 2014-11-04, 19:10   #3185
Słodkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję będę próbować... Ale ile się stresu najadłam przez ten wieczór to masakra. Jutro od rana będę kombinować...

Na pewno, ale nie stresuj się. Farmaceutki też ludzie na pewno zrozumieją. Może masz jakąs zaufana aptekę? Jak nie to jeździj gdzie się da.

I nie stresuj się. Dziecku to nie pomaga
Słodkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-04, 19:58   #3186
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siniaa2 Pokaż wiadomość
Ja w grudniu tez mam urodziny 34 i wcale sie staro nie czuje!!! Dbam o siebie cwicze tzn.. teraz przerwa jestem szczupla jeszcze he he! w ostatniej ciazy przytylam 6kg ,a wiec malutko. Karmilam piersia ,a wiec schudlam bardzo 52kg. Nie jedna malolata chciala by tak wygladac! ale jestem skromna he he!!! A wiec nie mowcie mi Mamusie po 30 ze jestescie stare!!!!!!!!!!
Hehe, wcale nie jesteśmy stare Co ma powiedzieć np Kożuchowska?

Cytat:
Napisane przez silk_a Pokaż wiadomość
A co do CC to ja wolałabym drugi raz tego nie przechodzić. Okropnie czułam sie po CC. Do tego nie mogli mnie długo podszywać przez żylaki i bardzo dużo krwi straciłam. Cesarkę normalnie około 30 mon trwa a moja trwała 1,5 h. Co do znieczulenia do kręgosłupa to nawet ok to przeszłam. Ale ten ból w dobę po cesarce nye do wytrzymania. Nie mogłam chodzić bo od razu słabo sie robiło. Pokarmu nie miałam. A przez pierwsze 24 h trzeba leżeć plackiem. Dla mknie masakra.
Mi kazano wstać jakieś 14 godzin po cc. Dostałam dziecko i musiałam sobie radzić. Ale cc miałam w narkozie. Trzecią noc po cc mały spędził z pielęgniarkami, bo byłam tak wykończona, że nie mogłabym z łóżka wstać. Generalnie te piersze dni były okropne, ale teraz już wiem, na co się przygotować

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Ja wczoraj robiłam cebularze, dwa jeszcze zostały to pewnie z mężem na szybko wszamiemy i widziałam w lodówce słoik z bigosem, już pisałam do męża czy usmaży naleśniki ( u nas tylko on się tym zajmuje, ja nie mam cierpliwości i mi się zawsze rozwalają :P) to zrobię krokiety z bigosem
o ja! Jak mi się zachciało kapusty!!! Kiszonej oczywiście

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że Wam zazdroszczę i chętnie bym poszła na l4. Ciężko wysiedzieć 8h w pracy w pierwszym trymestrze, kiedy najchętniej człowiek by się zwinął w kłębek pod biurkiem i poszedł spać
w domu na l4 też, ale cóż zrobić, jak dziecko pełne energii...

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48798624]InFlagranti bakterie chyba normalne są... Tak mi się wydaje.

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]

nie są normalne.
Juz piszę przepis na pozbycie się bakterii: żuravit- naturalna żurawina dozwolona w ciąży + kwaśne owoce + kapusta kiszona + duuużo płynów.

Mi to w pierwszej ciąży ratowało skórę przed antybiotykami

Cytat:
Napisane przez In_Flagranti Pokaż wiadomość
może te bakterie stąd mam, że się nie podmyłam przed siku
mój poranny kalafior nie wpadł na to
ehe, trzeba koniecznie się podmyć. Powtórz badanie może.

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Jaaaaaaa 12 tc Też bym już chciała
ja też

Cytat:
a nie wiecie co u Tassi?
właśnie

Cytat:

dziewczyny dobrze piszą. Idź do apteki. Zadzwoń do gina może. I spokojnie, na pewno nic się nie stanie, gdy nie weźmiesz jednej tabletki.
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-04, 20:13   #3187
world_by_lena
Rozeznanie

Hej, pozwolę się przyłączyć do czerwcowych mam Pomimo dwóch negatywnych testów dzień po miesiączce i tydzień po miesiączce dzisiaj zrobiłam hcg i wszyło powyżej 100 jutro dzwonię do lekarza zapisać się na wizytę ! uff troszkę jeszcze do mnie nie dotarło...

world_by_lena jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-04, 20:22   #3188
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez world_by_lena Pokaż wiadomość
Hej, pozwolę się przyłączyć do czerwcowych mam Pomimo dwóch negatywnych testów dzień po miesiączce i tydzień po miesiączce dzisiaj zrobiłam hcg i wszyło powyżej 100 jutro dzwonię do lekarza zapisać się na wizytę ! uff troszkę jeszcze do mnie nie dotarło...

Witaj gratuluje

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-04, 20:32   #3189
siacha_ck
Zakorzenienie

Hej, podczytuje Was, ale jakoś ciężko mi się wbić.
Byłam dzisiaj na wizycie i wg USG to 5t6dc. 25.11 kolejna wizyta i wtedy założy mi kartę. W między czasie mam zrobić badania, odpoczywać i rosnąć pęcherzyk ma 0,94 cm

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-04, 20:39   #3190
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez world_by_lena Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość
Hej, podczytuje Was, ale jakoś ciężko mi się wbić.
Byłam dzisiaj na wizycie i wg USG to 5t6dc. 25.11 kolejna wizyta i wtedy założy mi kartę. W między czasie mam zrobić badania, odpoczywać i rosnąć pęcherzyk ma 0,94 cm
Cześć

Siacha mnie według OM też dziś 5t6dc. W czwartek mam usg i szczerze wątpię czy będzie już widać serduszko... U Ciebie rozumiem, jeszcze nie było widać.
Stary 2014-11-04, 20:40   #3191
siacha_ck
Zakorzenienie

Według OM dzisiaj 6t1dc i serduszka jeszcze nie było

WIKTORIA

SZYMON

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-04, 20:50   #3192
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość
Według OM dzisiaj 6t1dc i serduszka jeszcze nie było
No właśnie. U mnie też na pewno nie będzie. Tym bardziej, że miała późno owulację. Ale moja gin taka w gorącej wodzie kąpana W pierwszej ciąży miałam identyczną sytuację Dopiero na 3 wizycie zobaczyłam serduszko.
Stary 2014-11-04, 20:53   #3193
siacha_ck
Zakorzenienie

Ja w pierwszej ciąży dopiero w 11tc byłam u gina. Wtedy już wszystko ładnie było widać. Nie wiem jak wytrzymam 3 tyg. Wgl w pierwszej ciąży tak się nie stresowalam.

WIKTORIA

SZYMON
Stary 2014-11-04, 22:39   #3194
Marei
Zakorzenienie

Po pierwsze, witam wszystkie nowe przyszłe mamy

Po drugie, (bo zezarlo mi cytaty na komórce ) mam dwoje rodzeństwa, przy czym brat jest dużo młodszy. Nie oddałabym żadnego z nich, nie zamieniłabym się na jedynaczkę. Cokolwiek się w życiu dzieje masz osoby, do których możesz zwrócić się o pomoc. Jakkolwiek by nie było, w sytuacji awaryjnej pomogą. Sama też chcę mieć co najmniej dwójkę o ile mój poziom AMH się już całkiem nie wyzeruje

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Jestem na SOR. Dostałam mega duszności i trudno mi złapać oddech. Fasolke juz zbadali i jest wszystko w normie. A ja ledwo co oddycham
Tassia i jak się czujesz, już wszystko ok? Daj znać że już jest dobrze.

Cytat:
Po pierwszym dziecku mowilam ze juz wiecej nie chce!!!!!!!!! mialam okropne bole krzyzowe 18h myslalam ze umre!!!! urodzilam przez CC. Po okolo 2 latch pomyslelismy ze fajnie jak by nasz synek mial rodzenstwo no i sie stalo 22 grudnia urodzil nam sie drugi synek Fajne te nasze dzieciaki wesolo mamy w domu sa na tyle samodzielni ze pomyslelismy o jeszcze jednym. Nasz modszy synek nas do tego troche namowil he he! bardzo chce miec jeszcze malego dzidziusia w domu i spiewac mu 'lulu baby' (mamy nadz.... ze bedzie to dziewczynka) Moi chlopcy jeszcze nie wiedza ze jestem w ciazy,czekam na pierwszy scan chce sie upewnic ze wszystko jest ok i wtedy im powiemy ! juz nie moge sie doczekac
trójka to moim zdaniem idealnie. Ale moja koleżanka też tak myślała i.... w kwietniu urodzi bliźniaki taki bonus od losu

Co do wieku, mam 29, ale planowałam bobasa w wieku ok 33-35 lat. Niestety po przygodzie z wirusem EB okazało się, że wtedy mogę być już po menopauzie...

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
ja przez chwilę cieszyłam sie, że bez mdłosci ale już mnie dopadły...
Dzisiaj w pracy dopadły mnie straszne... myślałam, że po raz pierwszy nie utrzymam zawartości żołądka

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
gabisun - byłam w ZUSIE nie dalej jak dwa tyg, temu chyba babka by mnie nie kłamała ;| zresztą pytałam też kilku księgowych i słyszałam to samo. Nie wiem wolę się nie pakować w takie rzeczy,bo znając moje szczęście miałabym przerąbane.
Cos, też bym się bała, pieniądze są zawsze potrzebne, ale za dużo stresu.

Cytat:
U nas dzis rybka i surowka z kiszonej kapusty az mi slina leci!!!!!!!!!
Ooooo jak ja od rana pragnę kwaśnej dobrej kiszonej kapusty! A tu w Niemczech nie ma ;(((((
Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że Wam zazdroszczę i chętnie bym poszła na l4. Ciężko wysiedzieć 8h w pracy w pierwszym trymestrze, kiedy najchętniej człowiek by się zwinął w kłębek pod biurkiem i poszedł spać

Ja dzisiaj mam na obiad żurek u rodziców, więc się nie namęczę z gotowaniem
A jutro chyba zrobię kurczaka curry
Podpisuję się pod tym. w pracy mam ruch jak w ulu, stres, dużo myślenia i głębokiej koncentracji, przerasta mnie to.
Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
może być, że preparat był zanieczyszczony, a śluz też był? jeśli tak to masz odpowiedź.

Liczne bakterie świadczą o stanie zapalnym dróg moczowych. Ja na to dostałam antybiotyk w ciąży Dosyć często się to zdarza w ciąży bo łatwiej łapie się infekcje, dlatego co miesiąc robimy badanie moczu
Trzeba wyleczyć i tyle
Nie miałam jeszcze żadnego badania moczu. Krew pobrali w poniedziałek tydzień temu, ale moczu nie badali.
Stary 2014-11-05, 06:24   #3195
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

World_by_Lena witaj jest jakiś skrót Twojego nicku?

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 06:36   #3196
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Hello wszystkim

Kurcze, taasia się dalej nie odezwała
Przydałoby się krótkie info, że wszystk0 ok.

Ehh jak mi niedobrze
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 06:42   #3197
Konto usunięte

A co powiecie, żeby w klubie wypisać numery telefonów? Żeby chociaż smsa można było napisać jak się któraś długo nie odzywa?

Tassia wywołuję Cię!!!

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 07:16   #3198
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Też się strasznie boję porodu,ale trzeba to przeżyć. Chociaż ja obawiam się,że u mnie bez CC się nie obejdzie. A już mam dość operacji/zabiegów ;/

Dzień Dobry! Byłam dzisiaj na badaniach,straciłam kupę kasy
Swoją drogą sama chciałam się zatrudnić w firmie u znajomego,ale niestety nic z tego bo zatrudniona byłabym tylko 3 msc i z tego wyliczyliby mi macierzyński a za 200 zł nie będę trząść portkami,czy mnie sprawdzą czy nie jak to faktycznie było. Zus teraz podobno pozmieniał przepisy bo wcześniej można było być zatrudnionym 3 msc i jak była pełna wypłata to się dostawało w zależności 100% czy 80% (pół roku,rok macierzyńskiego) a teraz wyliczają z przepracowanego roku bo były różne machlojki właśnie.

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Jesteś rok starsza ode mnie Ile ma twoje pierwsze dziecko.?
Ustawa nie wejdzie nawet od stycznia.
W minionym tygodniu bylo pierwsze czytanie. Najwczesniej wejdzie w marcu czyli obowiazywac bedzie od czerwca. Wiec wystarczy w maju isc na l4 i obowiazuja stare zasady.

Cytat:
Kazde cialo jest inne. Ja sobie bardzo chwale CC. Ja nie rodzilam dzieci w PL i moze dlatego mam inne doswiadczenia. Nie lezalam plackiem 24 h,a slyszalam ze w Polsce po znieczuleniu zewnatrzoponowym trzeba lezec. Pokarm mialam odrazu i przy pierwszym CC i drugim. A znieczulenie wogole nie boli! Przy takich skurczach to jest pikus! Najlepszy jest gas usmierzajacy bol ,ja czulam sie po nim taka wyluzowana smiesznie bylo! Podziwiam dziewczyny ktore rodza natur.... Ja nie jestem do tego stworzona

Ja po CC dochodzilam mega wolno do siebie w stosunku do 4 dziewczyn na oddziale bo wszystkie po 8 godzinach normalnie chodziły
Mnie nie udało się spionizowac ze wzgledu na chory kręgosłup.
I rodzilam w pl. Jest niestety masa przestarzałych szpitali gdzie lekarze mówią ze po CC najszybciej w ciążę można zajść po 2 latach i po CC leżeć plackiem 24h gdzie wiadomo ze czym szybciej się spionizuje tym lepiej.
W UK pionizuja po 6 h chyba.

Cytat:
gabisun - byłam w ZUSIE nie dalej jak dwa tyg, temu chyba babka by mnie nie kłamała ;| zresztą pytałam też kilku księgowych i słyszałam to samo. Nie wiem wolę się nie pakować w takie rzeczy,bo znając moje szczęście miałabym przerąbane.

Zus klamie notorycznie.
Wiem cos o tym
Jak mam pytanie to wysylam pismo bo slowniee to peplaja glupoty i kazdy co innego

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
bo w sumie i tak byś już nie zdążyła, bo pierwsze zwolnienie wypadłoby Ci po nowym roku, czyli już byłoby naliczane według nowych zasad

Ustawa oficjalnie ma wejść od stycznia
Pisalam wyżej.
Nie wejdzie przed marcem

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

ze mną nadal kiepsko. Jestem w domu. Duszność nie minęła. Dziś IDE badać tarczycę. Czuje się trochę lepiej

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48804956]A co powiecie, żeby w klubie wypisać numery telefonów? Żeby chociaż smsa można było napisać jak się któraś długo nie odzywa?

Tassia wywołuję Cię!!!

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]

Haha TOS mnie wywołała

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 07:28   #3199
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

tassia, dobrze, że czujesz się troszkę lepiej, mam nadzieję, że szybko zdiagnozujecie przyczynę i będzie dobrze
A to pewne z tym marcem? bo ja mam swoją działalność i chciałam skorzystać z tych przepisów na maksa, gdyby to weszło od stycznia to dostawałabym wysokie chorobowe do czasu porodu, a tak dajesz mi nadzieję, na równie wysokie macierzyńskie
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-05, 07:33   #3200
Konto usunięte

Tassia martwiłyśmy się o Ciebie
Stary 2014-11-05, 07:42   #3201
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie zawsze pytają czy mama to moja siostra więc nie wiem czy ja wyglądam tak staro,czy ona tak młodo
u mnie to samo
Kiedyś babka powiedziala że ja wyglądam starzej od mojej mamy

A i tak najlepsze jest jak mama przychodzi po małą do przedszkola, na co Blanka leci i 'baaabciaaaa' i każdy się patrzy

Tassia dobrze że lepiej się czujesz!

Ja dzis mam wizytę o 17.45
Idę z przekonaniem że będzie serduszko i wszystko będzie pięęęknie

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 07:43   #3202
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
tassia, dobrze, że czujesz się troszkę lepiej, mam nadzieję, że szybko zdiagnozujecie przyczynę i będzie dobrze
A to pewne z tym marcem? bo ja mam swoją działalność i chciałam skorzystać z tych przepisów na maksa, gdyby to weszło od stycznia to dostawałabym wysokie chorobowe do czasu porodu, a tak dajesz mi nadzieję, na równie wysokie macierzyńskie
Jak będę przy kompie to wyśle ci stronę gdzie wszystko jest napisane

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 07:59   #3203
201710041131
Konto usunięte

Tassia dobrze ze jestes

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 07:59   #3204
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Jak będę przy kompie to wyśle ci stronę gdzie wszystko jest napisane
Super, dzięki trochę o tym szukałam, ale właśnie nie natrafiłam na późniejsze wejście w życie tych przepisów.
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 08:31   #3205
rybkaa90
Zakorzenienie

Byłam wczoraj na wizycie. Wszystko ok Jest serduszko i pięknie bije! Wg usg to 6/7 tc, a dzidzia ma 8,7 mm. Teraz muszę porobić badania i się nie stresować.

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 08:32   #3206
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj na wizycie. Wszystko ok Jest serduszko i pięknie bije! Wg usg to 6/7 tc, a dzidzia ma 8,7 mm. Teraz muszę porobić badania i się nie stresować.
Super!

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 08:33   #3207
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
o kurde

pisze, że śluz też był... nie rozumiem dlaczego mam odpowiedź? tylko proszę się nie śmiać, że nie kumam
bo skoro jest śluz, to znaczy że mocz został "zanieczyszczony" wydzieliną pochwy i pewnie stąd też te bakterie

Tassia dobrze, że już lepiej

Ilonuś i tak będziesz mieć wysokie macierzyńskie, nawet jakby weszła od stycznia, widzę że jedziemy na tym samym wózku

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 08:34   #3208
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:
Kazde cialo jest inne. Ja sobie bardzo chwale CC. Ja nie rodzilam dzieci w PL i moze dlatego mam inne doswiadczenia. Nie lezalam plackiem 24 h,a slyszalam ze w Polsce po znieczuleniu zewnatrzoponowym trzeba lezec. Pokarm mialam odrazu i przy pierwszym CC i drugim. A znieczulenie wogole nie boli! Przy takich skurczach to jest pikus! Najlepszy jest gas usmierzajacy bol ,ja czulam sie po nim taka wyluzowana smiesznie bylo! Podziwiam dziewczyny ktore rodza natur.... Ja nie jestem do tego stworzona

Ja tez mieszkam w UK i tez tutaj bede rodzic. A Ty w ktorej czesci Anglii mieszkasz jesli mozna wiedziec?
Moja siostra tez tutaj miala cc i tez szybko wstala i chodzila. W szpitalu byla chyba 2 doby. Tez mowila, ze gas to super sprawa

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 08:35   #3209
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:

super

kaja
, trzymam kciuki
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 08:35   #3210
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:

Super gratulacje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości