Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-05, 10:21   #2551
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV

Cashmere juz zjadlam, ale jak nie tylam tyle czasu to pewnie jak mi waga skoczy.... kciuki za badanie!

Kordelka, a u Ciebie jak z mdlosciami? Nadal masz?

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 10:26   #2552
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość

Kordelka, a u Ciebie jak z mdlosciami? Nadal masz?
Mam, ale zazwyczaj talko rano i najczesciej wymiotuje po wstaniu.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 10:28   #2553
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dobry!

Dziękuję za wszystkie gratulacje!
Teraz więcej szczegółów z wizyty. Z dzidzią wszystko ok, na usg widzieliśmy serduszko, żołądek, a nawet pełny pęcherz Tak skubaniec wywijał fikołki że ciężko mu było tętno zmierzyć, bo ciągle uciekał Ale się jakoś udało i w normie 155. Miałam też usg dopochwowe bo się skarżyłam na ból (jak zrobię jakiś gwałtowny ruch, czy kichnę) no ale też nic nie wyszło. W razie czego brać nospę. Chyba że by nospa nie pomogła to jechać na izbę, bo może to być niebezpieczne. No i się wystraszyłam, ale póki co mi te bóle bo jakiś 30sekundach przechodzą... Okazało się też wyniki moczu mam niedobre, i muszę pilnie powtórzyć. Ginka pobrała mi też próbkę do biocenozy pochwy, przez te złe wyniki. Błagam trzymajcie kciuki żeby wyniki były ok
Co do płci pani pokazała nam siusiaka, ale powiedziała że to tak na 80%, że jeszcze nic nie obiecuje, bo to jednak wcześnie na określenie płci. No ale gdzie miałby ten siusiak zniknąć??

Gossip
trzymam kciuki za Twoją wizytę!!!
kochana jak ja kicham to tez odczuwam bol, ale mija po chwili
super wiesci kochana
tez bym juz usg chciala
Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
SONIA roladki bym zrobila ale dopiero jutro piekarnik podlacza, chyba kotlety z jajkiem zrobie..

KORDELKA ja nie szczepie na to. Kazdy byl szczepiony tylko Infarixem i tak bedzie i teraz.

NIUNIULEK witaj
kochana to tez bardzi dobry obiadek sie sdzykuje choc sama nigdy nie robilam,ale moj M mowil ze to dobre';p
Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
hehe ta tytul we snie jakas akcji ksiazka. Polesam Tess Geritsen jak lubisz Lackberg

No ja jeszcze mam 0,1% szansy , ze zmieni sie plec
14 list. Bede wiedziec na polowkowym usg

spalam sobie jeszcze teraz i 2 razy mnie obudzil orgazm teraz i ja mialam sen erotyczny , a co
o jaki sen!
gratki
Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
ja też placki robię ze startą cebulką i solę, ale pieprzu nie daję dużo, mój TŻ je placki z cukrem a ja potem dosalam i dopieprzam i wolę na ostro. Ostatnio z kefirem smakowałam
dzięki za przepis na placuszki, brzmi świetnie
a masz na naleśniki dobry?

hej, witamy

wielkie za dobre wyniki !!!!
hehe zjadlabym placuszki ziemniaczane mniam
najlepsze co moze byc:P
kochana polecam Ci sprobowac ten przepis na placuszki z jablkami, wrzucilam do klubu ;*
aaaa i milego dzionka
Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Jestem i ja! Dostałam antybiotyk na wszelki wypadek - doumox, sól emską, do nosa wodę morską i smarowac się maściami rozgrzewającymi typu rub arom. Do tego syrop z cebuli bo nie zaszkodzi. Zobaczymy. Na gorączkę bardzo wysoką to co mi pomaga, jak nie będzie można zbić to szpital. Ale najlepiej jak narazie będę brała przez 3 dni nawet bez temperatury po jednej tabletce paracetamolu. By nie mogła tak mocno "uderzyć".
Niewiadomo do końca co mi jest gardło czyste, płuca i oskrzela też. Zatoki zawalone i temperatura...
Mam wybrać leki i na kontrolę przyjechać za tydzień a akurat mam tego dnia połówkowe więc już na czwartek się zapisałam :p

KOPERCO - zdrówka kochana! ;*
GOSSIP - kciuki zaciskam mocno!!
Witam też nową mamusie
kochana super;*
czekamy az wyzdrowiejesz - oby jak najszybcxiej

Cytat:
ja uciekam chwilowo Dziewczynki, ogarnę szybko mieszkanko i siebie i wybywam w siną dal spacerek zrobię sobie dłuuuugi bo żal w domu siedzieć przy takiej pogodzie, zajrzę może też do paru sklepów buziaczki
kochana my juz po godzinnym spacerku z Kaprysinskim, zdycham!:P
mam nadzieje ze i Twoj bedzie udany

mam powidla z wegierek, drozdze, margaryne i ide robic ciasto, potem odpocznie godzine i lece do boju:P
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 10:31   #2554
Majka232
Zakorzenienie

Witam

Ja po małych zakupach. Kupiłam w Pepco 2 zajefajne bodziaki po 5,99 zł rozpinane z przodu, mają wycięte metki, to jakieś firmówki. zaraz fotkę zrobię

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
I tego sie trzymajmy
Koncze wlasnie "Latarnika" Lackbergowej.

---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:20 ----------

Wypilam dzbanek herbaty, przeczytalam pol ksiazki i wreszcie powieka zaczela opadac.. ale jak sie polozylam to znow mi sie spac nie chce rano bede niezywa..

Zaczelam 19 tydzien!
Gratuluję rozpoczętego tyg. i życzę miłego dnia ze szwagierką

Cytat:
Witam się w 20t!
My już nie śpimy od 5. Obudził mnie straszny ból zatok
I znów mam temperaturę, ale niższą niż wczoraj.

Szykuję dziewczynom śniadanko i zaraz do przedszkola je zawiozę, a potem lekarz.

Miłego dnia wam życzę i kciukasy za wizytujące!!
ja też miałam zawalone zatoki, mój katar wyglądał przerażająco a głowa bolała nieustannie przez prawie tydzień i też dostałam antybiotyk - augmentin, gin. powiedział, że jest bezpieczny, więc go brałam przez tydzień, wczoraj skończyłam. Bierz leki i zdrowiej! Gratki 20 tyg. U mnie jutro

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
no już niby nie spoiler, ale osoba odpisująca niech dla pewności zawsze napisze na biało - zainteresowani sobie przeczytają, a ktoś kto nie chce czytać ominie

gratuluję chłopaka

no to kochana kuruj się po wizycie

ale mi się dziś naśniło baaardzo dużo. M.in. że urodziłam córeczkę, która miała 2 tygodnie i nadal nie miała imienia, bo się z TŻem żarliśmy o to
Dobry sen, może tak źle nie będzie. Moja koleżanka urodziła i nie mieli wybranego imienia i przez ponad tydzień mówili na synka - dziecko

Cytat:
ten kombinezon miś poszedł za ok 15 zl mniej niż by kupić nowego z kuponem znizkowym do H&Mu ja przestalam go licytowac bo wg mnie przy takiej małej róznicy to bez sensu brac uzywanego
Też bym nie licytowała, zbyt mała różnica w cenie, za używkę mogłabym zapołacić max 60%ceny nowego już z przesyłką

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
ja wczorajsze niespelnione frytki przelozylam na dzis, o ile nie zapomne znowu kupic ziemniakow
jakas surowke z kapusty kiszonej do tego, mieso i juz

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

pepek mi zaczyna wylazic po malu, juz widze ze jest inny
Mój brzuch malutki ale pępek też się zmienił i lekko wyłazi

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
moj nalesniki zje ale z miesem, z parowka serem i warzywami..
jablkowych placuszkow nie tyka;p
a placki ziemniaczane lubi, bo ja je robie z cebulka w srodku starta i slone i pikantne

a zjadlabym racuchy z jablkami mniam

zawssze robie placuszki z tego przepisu - ale daje ze 2-3 jablka wiecej i o mamo! to najlepsze jakie jadlam w zyciu http://slonecznakuchnia.blogspot.com...-krolewny.html

i jablka zamiast na tarce to w rekach kroje w cienkie takie kawaleczki.
zawsze na studiach robilam dla siebie i wspollokatora, a moj M tylko patrzyl jak wcinamy bo my uwielbialismy

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

chyba dzis zrobie te rogaliki, bo chcialam je zrobic na imieniny M w poniedzialek - zeby miec na wtorek,ale wyprobuje przepis Rosario juz wczesniej.
Rób rób, przecież mówisz o nich od kilku dni , więc masz na nie wielką ochotę

Cytat:
Napisane przez niuniolek Pokaż wiadomość
Witam czy można dołączyć? Podczytuje Was od samego początku, ale dopiero teraz jestem na l4 i mam czas się poudzielać. Termin mam na 25 kwietnia. To jest moja druga ciąża. Z pierwszej mam cudownego 2,5 letniego syneczka. Ty razem jeszcze nie wiem kogo noszę pod sercem-syna czy córkę. Najbliższe usg mam 25.11 i wtedy mam nadzieję się dowiem
Widzę, że zastanawiacie się nad wózkami. My mamy wózek po synku. Mogę Wam polecić wózek, o którym chyba żadna z Was nie wspominała - Jedo Fyn. Sprawdził się u nas rewelacyjnie,zwłaszcza jako gondola.
W ogóle zazdroszczę mamusiom, które będą miały pierwsze dziecko tego wybierania- my chyba wszystko już mamy, więc czekam niecierpliwie na poznanie płci, żeby dokupić jakieś nowe ciuszki, świeże kocyki czy pościel typowo pod płeć
Witaj
Wózek o którym piszesz brałam pod uwagę wybierając pojazd dla pierworodnego

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
No troche, ale to dlatego ze musielismy isc kawalek z samochodu do lekarza bo parking byl zajety,
Mamy dzieciate szczepilyscie na meningokoki?
Ja nie szczepiłam. Szczepiłam 5w1, oddzielnie żółtaczka, na rota też, pneumokoki 1 dawka po 2 r.ż. Teraz pewnie powtórzymy ten sam schemat

Cytat:
Jestem i ja! Dostałam antybiotyk na wszelki wypadek - doumox, sól emską, do nosa wodę morską i smarowac się maściami rozgrzewającymi typu rub arom. Do tego syrop z cebuli bo nie zaszkodzi. Zobaczymy. Na gorączkę bardzo wysoką to co mi pomaga, jak nie będzie można zbić to szpital. Ale najlepiej jak narazie będę brała przez 3 dni nawet bez temperatury po jednej tabletce paracetamolu. By nie mogła tak mocno "uderzyć".
Niewiadomo do końca co mi jest gardło czyste, płuca i oskrzela też. Zatoki zawalone i temperatura...
Mam wybrać leki i na kontrolę przyjechać za tydzień a akurat mam tego dnia połówkowe więc już na czwartek się zapisałam :p

KOPERCO - zdrówka kochana! ;*
GOSSIP - kciuki zaciskam mocno!!
Witam też nową mamusie
Wirus, cho..erny wirus. Ciekawe czy można w ciąży neosine bo to lek przeciwwirusowy

Edytowane przez Majka232
Czas edycji: 2014-11-05 o 10:33
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 10:36   #2555
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha dobre

ojj to mój taki wybredny nie jest
mięsko lubi zjeść wiadomo, ale jak czasem naleśniki, talarki jabłkowe czy placki ziemniaczane zrobie to luz
u mnie ziemniaki i schab na okraglo moga byc, ale to dobrze bo ja tez lubie tylko ile mozna

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 10:38   #2556
_Madison_
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny za dobre słowa ;* mam nadzieje, że szybko przejdzie.
Lecę kroic boczuś i cukinię i biorę się zq obiadek bo nie ma zmiłuj. Maludy coś jeść muszą :p

Ale pogoda dziś śliczna. Od jutra już deszczowo i 11-13st. A dziś już mi pokazuje 16
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
_Madison_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 10:39   #2557
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niuniolek Pokaż wiadomość
Witam czy można dołączyć? Podczytuje Was od samego początku, ale dopiero teraz jestem na l4 i mam czas się poudzielać. Termin mam na 25 kwietnia. To jest moja druga ciąża. Z pierwszej mam cudownego 2,5 letniego syneczka. Ty razem jeszcze nie wiem kogo noszę pod sercem-syna czy córkę. Najbliższe usg mam 25.11 i wtedy mam nadzieję się dowiem
Widzę, że zastanawiacie się nad wózkami. My mamy wózek po synku. Mogę Wam polecić wózek, o którym chyba żadna z Was nie wspominała - Jedo Fyn. Sprawdził się u nas rewelacyjnie,zwłaszcza jako gondola.
W ogóle zazdroszczę mamusiom, które będą miały pierwsze dziecko tego wybierania- my chyba wszystko już mamy, więc czekam niecierpliwie na poznanie płci, żeby dokupić jakieś nowe ciuszki, świeże kocyki czy pościel typowo pod płeć
witaj jak milo, ze mamusie jeszcze do nas dolaczaja

JAŚ

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-05, 10:39   #2558
Majka232
Zakorzenienie

cashmere - gratuluje synka! Jednak wiecej chłopaków na wątku

gossip - powodzenia na wizycie. Może Twój dzidziulek pokaże płeć

Co do leginsów to ja bym wzięła większe niż normalnie, mniej sie rozciągną i starczą do końca ciąży
Kupiłam dziś sobie majtochy, takie normalne pełne i też rozm.spory, żeby się nie wpijały
W tej ciąży czuję sie gorzej niz w pierwszej. Częściej boli mnie głowa, mdli mnie jakoś i szybciej się męczę, ale nie narzekam
Stary 2014-11-05, 10:40   #2559
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Witam

Ja po małych zakupach. Kupiłam w Pepco 2 zajefajne bodziaki po 5,99 zł rozpinane z przodu, mają wycięte metki, to jakieś firmówki. zaraz fotkę zrobię

Gratuluję rozpoczętego tyg. i życzę miłego dnia ze szwagierką

ja też miałam zawalone zatoki, mój katar wyglądał przerażająco a głowa bolała nieustannie przez prawie tydzień i też dostałam antybiotyk - augmentin, gin. powiedział, że jest bezpieczny, więc go brałam przez tydzień, wczoraj skończyłam. Bierz leki i zdrowiej! Gratki 20 tyg. U mnie jutro

Dobry sen, może tak źle nie będzie. Moja koleżanka urodziła i nie mieli wybranego imienia i przez ponad tydzień mówili na synka - dziecko

Też bym nie licytowała, zbyt mała różnica w cenie, za używkę mogłabym zapołacić max 60%ceny nowego już z przesyłką

Mój brzuch malutki ale pępek też się zmienił i lekko wyłazi

Rób rób, przecież mówisz o nich od kilku dni , więc masz na nie wielką ochotę

Witaj
Wózek o którym piszesz brałam pod uwagę wybierając pojazd dla pierworodnego

Ja nie szczepiłam. Szczepiłam 5w1, oddzielnie żółtaczka, na rota też, pneumokoki 1 dawka po 2 r.ż. Teraz pewnie powtórzymy ten sam schemat

Wirus, cho..erny wirus. Ciekawe czy można w ciąży neosine bo to lek przeciwwirusowy
o kochana w pepco mnioe jeszcze nie bylo haha
moze sie kiedys wybiore

w sumie ja nie mam checi na te rogaliki,ale ja nie umiem odpoczywac to bede robic,a co .
Stary 2014-11-05, 10:40   #2560
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry!

Dziękuję za wszystkie gratulacje!
Teraz więcej szczegółów z wizyty. Z dzidzią wszystko ok, na usg widzieliśmy serduszko, żołądek, a nawet pełny pęcherz Tak skubaniec wywijał fikołki że ciężko mu było tętno zmierzyć, bo ciągle uciekał Ale się jakoś udało i w normie 155. Miałam też usg dopochwowe bo się skarżyłam na ból (jak zrobię jakiś gwałtowny ruch, czy kichnę) no ale też nic nie wyszło. W razie czego brać nospę. Chyba że by nospa nie pomogła to jechać na izbę, bo może to być niebezpieczne. No i się wystraszyłam, ale póki co mi te bóle bo jakiś 30sekundach przechodzą... Okazało się też wyniki moczu mam niedobre, i muszę pilnie powtórzyć. Ginka pobrała mi też próbkę do biocenozy pochwy, przez te złe wyniki. Błagam trzymajcie kciuki żeby wyniki były ok
Co do płci pani pokazała nam siusiaka, ale powiedziała że to tak na 80%, że jeszcze nic nie obiecuje, bo to jednak wcześnie na określenie płci. No ale gdzie miałby ten siusiak zniknąć??

Gossip
trzymam kciuki za Twoją wizytę!!!
gratuluje udanej wizyty! zazdroszcze zoabczenie dzidzia, ja juz nie koge sie doczekac 12.11 trzymma kciuki za dobre wyniki. ja jutro jade do wampirowni i oddac mocz, zobaczymy.pierwsze byly super, ciekawe jak teraz.

JAŚ

Stary 2014-11-05, 10:41   #2561
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
u mnie ziemniaki i schab na okraglo moga byc, ale to dobrze bo ja tez lubie tylko ile mozna
U mnie znów mąż lubi kuchnie kombinowaną ale ja coś weny nie mam... Jak chodziłam do pracy to chciałam robić różnorodnie, szybko i smacznie, a tak to nie ma:p
A znów całe popołudnie w kuchni tez mi się nie widziało...
Jak jestem na l4 to troszkę więcej wymyślam, ale słabo mi to wychodzi i dużo pomysłów czerpię od was
Dlatego uwielbiam jak zaczynacie wymieniać co dziś, która ma na obiadek
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-05, 10:43   #2562
soniuska
Zakorzenienie

My dzis. 16w3d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1415184162035.jpg (48,6 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1415184175892.jpg (53,9 KB, 32 załadowań)
Stary 2014-11-05, 10:44   #2563
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
gratuluje udanej wizyty! zazdroszcze zoabczenie dzidzia, ja juz nie koge sie doczekac 12.11 trzymma kciuki za dobre wyniki. ja jutro jade do wampirowni i oddac mocz, zobaczymy.pierwsze byly super, ciekawe jak teraz.
O przypomniałaś mi
Ja wyniki powinnam w piątek robić... Tylko co jak ja teraz chora jestem??? Toć one będą i tak do kitu... Ale znów musi mi lekarka hemoglobine i hematokryt sprawdzić...
Chyba pójdę po prostu na to pobranie, a jej powiem co i jak na wizycie
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-05, 10:47   #2564
gossip_girl21
Zakorzenienie

Jesteśmy melduję się po wizycie Lekarz powiedział że jak to chłopak to bardzo dobrze ukrywa swoje skarby więc dziewczynka samiro pokłony
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00612.jpg (73,8 KB, 30 załadowań)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 10:47   #2565
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
a to paskudztwo sie przyplatalo! :/ a duomox to chyba na wszystko daja
wracaj szybko do zdrowia!

JAŚ

Stary 2014-11-05, 10:48   #2566
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Jesteśmy melduję się po wizycie Lekarz powiedział że jak to chłopak to bardzo dobrze ukrywa swoje skarby więc dziewczynka samiro pokłony
witamy kolejna dziewuszke !!!
Stary 2014-11-05, 10:51   #2567
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
gratuluję córeczki

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 10:53   #2568
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie znów mąż lubi kuchnie kombinowaną ale ja coś weny nie mam... Jak chodziłam do pracy to chciałam robić różnorodnie, szybko i smacznie, a tak to nie ma:p
Jak jestem na l4 to troszkę więcej wymyślam, ale słabo mi to wychodzi i dużo pomysłów czerpię od was
troche zazdroszcze upodoban kulinarnych meza, moj jest ograniczony a czasem mam ochote pokombinowac, ale jak zrobie i nie bedzie mu smakowala( a napewno nie bedzie) to bedzie mi przykro

JAŚ

Stary 2014-11-05, 10:53   #2569
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
witamy kolejna dziewuszke !!!
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
gratuluję córeczki
Dziękuje sobie wymarzyłam to mam ale od poczatku czułam że to dziopka

Nasz skarb 26.04.2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-05, 10:55   #2570
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
czesc kochana dziewczynko! super!

niezawsze.. wychodzisz na prosta

JAŚ

Stary 2014-11-05, 10:55   #2571
cashmere
Zakorzenienie

Gossip gratuluję córci!! I zazdroszczę tych przyszłych różowych ubranek i sukienek

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 10:56   #2572
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
czesc kochana dziewczynko! super!

niezawsze.. wychodzisz na prosta
Widzisz Ty się myliłaś:P

Cytat:
Gossip gratuluję córci!! I zazdroszczę tych przyszłych różowych ubranek i sukienek
Dziękuje ale jestem szczęśliwa

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2014-11-05, 10:57   #2573
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Widzisz Ty się myliłaś:P

chyle czoła

JAŚ

Stary 2014-11-05, 10:58   #2574
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje sobie wymarzyłam to mam ale od poczatku czułam że to dziopka
u mnie tez czuje dziewuche:P
Stary 2014-11-05, 11:02   #2575
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
Super!! Gratuluję córci
Dziewczynki są cudowne :p

Cytat:
troche zazdroszcze upodoban kulinarnych meza, moj jest ograniczony a czasem mam ochote pokombinowac, ale jak zrobie i nie bedzie mu smakowala( a napewno nie bedzie) to bedzie mi przykro
No to faktycznie współczuje bo jedzenie ciągle tego samego jest strasznie monotonne i ja chyba bym tak nie mogła

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

BIRD - dziękuję za zmianę imion na pierwszej str
Jeszcze tylko pragnę zauważyć, że literówka wkradła się w imieniu Liliana )
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-05, 11:04   #2576
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
chyle czoła
Hehe

Cytat:
u mnie tez czuje dziewuche:P
No to może może ja tak podejrzewałam bo u mnie w rodzinie same dziewuchy

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
Super!! Gratuluję córci
Dziewczynki są cudowne :p

No to faktycznie współczuje bo jedzenie ciągle tego samego jest strasznie monotonne i ja chyba bym tak nie mogła

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

BIRD - dziękuję za zmianę imion na pierwszej str
Jeszcze tylko pragnę zauważyć, że literówka wkradła się w imieniu Liliana )
Dziękuję

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2014-11-05, 11:05   #2577
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
Hehe
No to może może ja tak podejrzewałam bo u mnie w rodzinie same dziewuchy
Ale w tej kwesti to ponoć najwięcej ma mężczyzna do "powiedzenia" więc to powinno się patrzeć co u chłopa w rodzinie się rodzi:p
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-05, 11:05   #2578
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
O przypomniałaś mi
Ja wyniki powinnam w piątek robić... Tylko co jak ja teraz chora jestem??? Toć one będą i tak do kitu... Ale znów musi mi lekarka hemoglobine i hematokryt sprawdzić...
Chyba pójdę po prostu na to pobranie, a jej powiem co i jak na wizycie
Ooo, ja też muszę zrobić wyniki w piątek

Cytat:
G r a t u l a c j e !

Soniuska - fajny brzunio

To mój brzuszek koniec 19/początek 20 t.c. i bodziaki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brzuszek.19.20..jpg (60,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bodziaki.jpg (104,1 KB, 23 załadowań)
Stary 2014-11-05, 11:07   #2579
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też lubie czytać co kto robi na obiadek, bo człowiek czasem sobie przypomina o jakichś zapomnianych pysznościach
Cytat:
My dzis. 16w3d
No Sonia, podjazdu do Ciebie nie mam, ale chyba już się nie wyprę ciąży w obcisłej bluzce ;D w koncu!
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 11:08   #2580
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
za tydzien.
ja tez nie wstaje, przed snem ide ze 3 razy, czasem obudze sie kolo 4 nad ranem, czasem kolo 7, ale przewaznie po 8 jak wstaje to sikam chociaz coraz ciezej mi z tym bo pecherz pelny a leciec nie chce :/
U mnie tak samo jest,najgorzej jak juz tak mocno ciśnie,dobrze że łazienka blisko

Gossip,gratuluję córeczki

Ja już po godzinnym spacerku w oczekiwaniu na mechanika,autko może śmigać teraz jak ta lala

A na obiad u mnie dzisiaj lasagne z biedronki,bo miałam ostatnio smak i w końcu trzeba ją zjeść...dla mnie samej średnio chce mi się gotować

Sonia - ale brzuchol ja to nie wiem kiedy się takiego doczekam

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości