Mamusie Majowe 2015!! cz. 2 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-05, 13:34   #3301
Czarnulka7891
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2

Cytat:
Napisane przez majaa86 Pokaż wiadomość
Heloo

wreszcie jestem..miałam męża kilka dni i kupowaliśmy samochód i masakra była..

Raport z poniedziałkowej wizyty..dzieciątko ma 96 mm.. duuże już..wg usg był w pon 14t3d..dr mierzył główkę, pokazywał części ciała..stópka ma 15mm tylko buzi nie widziałam,bo sie tak przytulił do łożyska i nie chciał się odwrócić.. przytulił się..
Dziewczyny chłopak będzie siusiaka ma "w pół kolan" jak to doktor powiedział..w ogóle myślałam,że padnę ze śmiechu

Jakoś myslałam o dziewczynce bardziej,ale gdzieś w podświadomości czułam, że chłopak będzie..tata będzie dumnym ojcem byleby zdrowe było to najważniejsze..ulżyło mi,bo miałam stresa ogromnego..

Na zakupach dla mnie w h&m widziałam takie piękne komplety dla maluchów,że już bym się skusiła..ale poczekam 2 tyg mój będzie to coś może kupimy..tylko te zestawy mają przeważnie spodnie ucięte,bez skarpetek..nie wiem czy to praktyczne..i co na początek rozmiar 56 będzie ok? Dziewczyny doświadczone proszę o radę
siusiak do pół kolan:hah aha: no to gratuluję synia spory chłopak

Czarnulka7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 13:35   #3302
Crumble
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Czarnulka7891 Pokaż wiadomość
Czeeeść

Patrzcie co mam
Ale cuda!
Cytat:
Heloo

Raport z poniedziałkowej wizyty..dzieciątko ma 96 mm.. duuże już..wg usg był w pon 14t3d..dr mierzył główkę, pokazywał części ciała..stópka ma 15mm tylko buzi nie widziałam,bo sie tak przytulił do łożyska i nie chciał się odwrócić.. przytulił się..
Dziewczyny chłopak będzie siusiaka ma "w pół kolan" jak to doktor powiedział..w ogóle myślałam,że padnę ze śmiechu

Jakoś myslałam o dziewczynce bardziej,ale gdzieś w podświadomości czułam, że chłopak będzie..tata będzie dumnym ojcem byleby zdrowe było to najważniejsze..ulżyło mi,bo miałam stresa ogromnego..

Na zakupach dla mnie w h&m widziałam takie piękne komplety dla maluchów,że już bym się skusiła..ale poczekam 2 tyg mój będzie to coś może kupimy..tylko te zestawy mają przeważnie spodnie ucięte,bez skarpetek..nie wiem czy to praktyczne..i co na początek rozmiar 56 będzie ok? Dziewczyny doświadczone proszę o radę
Woow! Jaki olbrzym Masz zdjęcia?? gratuluje synka!!
Stary 2014-11-05, 13:40   #3303
LuckyLove
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
u mojej mamy piecyk jest niepewny, tu o ile mi wiadomo jest wszystko ok
Ja ten piecyk gazowy mam nowy wczoraj kupiony no bo ten u babci całkiem inna sprawa stary kaflowy i dymi się z niego ... już do niej nie pojadę ;p będzie musiała babcia Nas odwiedzać :P Swoją drogą Bogu dzięki im też nic nie ma a przebywają codziennie z tym dymem dopiero maja go naprawić w przyszłym tyg.

O Sylwia dzięki za radę niestety mam tylko waniliowy i kokosowy <3 ale kupię nowe jak będę wracać z pracy To takie zwykle prawda co się kupuje w każdym sklepie ? Nie te eteryczne z apteki ?
Veron Dzięki w takim razie w tą sól też się zaopatrzę aczkolwiek nie wiem czy nawet nie mam w domu :P

Maja dorodny ten Twój synuś tu i tam Gratuluję

Edytowane przez LuckyLove
Czas edycji: 2014-11-05 o 13:42
LuckyLove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 13:42   #3304
majaa86
Zadomowienie

Tienshan dziękuję za radę mam kilka rzeczy w h&m upatrzonych,ale boję się czy nie za wcześnie (?) koleżanka co ma termin na listopad mówiła,że ona w 6 mcu kupowała i już strasznie się męczyła i większośc przez internet..

Dziękuję za gratulację kochane jesteście

Crumble nie mam fajnych zdjęć, nie licząc siusiaka
Mały był przytulony buzia do łożyska,więc zdjęcie nóżek i rączek i tułowia tylko..buzię przez moment tak słabo widziałam..

<3 Karolek<3 Moje Serduszko <3
majaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 13:45   #3305
Czarnulka7891
Zakorzenienie

właśnie maja, ja chce zobaczyć siusiaka do pół kolan, co by wiedzieć na co czekać

Edytowane przez Czarnulka7891
Czas edycji: 2014-11-05 o 13:47
Stary 2014-11-05, 13:48   #3306
LuckyLove
Zadomowienie

Cytat:
właśnie maja, ja chce zobaczyć siusiaka do pół kolan
Czarna bo Cię zamkną ... Świntucho. Haha Żartuję
Stary 2014-11-05, 13:49   #3307
Czarnulka7891
Zakorzenienie

Powinnam iść ogarnąć Bożene i nogi..ale taaaak mi się chce ze ojprd

Stary 2014-11-05, 13:51   #3308
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Tienshan dziękuję za radę mam kilka rzeczy w h&m upatrzonych,ale boję się czy nie za wcześnie (?) koleżanka co ma termin na listopad mówiła,że ona w 6 mcu kupowała i już strasznie się męczyła i większośc przez internet..
No ale wiesz, innym mamom pewnie się półśpiochy sprawdziły, więc trzeba samemu zdecydować
Ja tam nie uważam by było za wcześnie choć sama w pierwszej ciąży zaczynałam zakupy od połowy ciąży. Do samego końca czułam się świetnie, więc dla mnie nie były problemem ani zakupy w 9 miesiącu ani nic Przez neta zamawiałam tylko pościel, rzeczy do szpitala, jakieś pierdoły i kilka ciuszków które na all upolowałm.

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 14:02   #3309
Czarnulka7891
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LuckyLove Pokaż wiadomość
Czarna bo Cię zamkną ... Świntucho. Haha Żartuję
No co?! muszę wiedzieć czego wypatrywać na usg

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Tak sobie mysle, że jeśli maluch dalej jest rozmiarowo większy to powinien wskazywać rozmiarem na 15tc... to może jednak lekarz zauważy co jest między nóżkami chociaż z drugiej strony pewnie wszystko zależy od dobrej woli malucha

Nic to idę zrobić galaretkę do sernika na zimno

Stary 2014-11-05, 14:04   #3310
sylwia01485
Zadomowienie

Cytat:

O Sylwia dzięki za radę niestety mam tylko waniliowy i kokosowy <3 ale kupię nowe jak będę wracać z pracy To takie zwykle prawda co się kupuje w każdym sklepie ? Nie te eteryczne z apteki ?
ja kupuję w aptece, bo te ze sklepu to syntetyczna mieszanka zapachowa, a te z apteki są naturalne.
Mi kiedyś dokuczało zapalenie zatok i nawet musiałam raz brać na to antybiotyk, ale teraz stosuję terapię harcorową - pędzluję sobie nos olejkiem z drzewa herbacianego, bo to jeden z nielicznych, który można stosować nierozcieńczony na błony śluzowe. albo wlewam do szklanki trochę ciepłej wody i kilka kropel olejku i wciągam nosem tę wodę, żeby przepłukać. U mnie przechodzi od ręki. Nie pamiętam, kiedy miałam katar.

Cytat:
nie mam fajnych zdjęć, nie licząc siusiaka
Mały był przytulony buzia do łożyska,więc zdjęcie nóżek i rączek i tułowia tylko..buzię przez moment tak słabo widziałam..

ja też jestem ciekawa zdjęcia TAKIEGO siusiaka
sylwia01485 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 14:11   #3311
weron1
Rozeznanie

Majaa super, że już wiesz, że to chlopak. No jak maluch jest duży to pitolek też musi być duzy

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

A ja mam dzisiaj na obiad kaszankę :-P Dobrze przysmażoną, żeby się jakieś cholerstwo nie napatoczyło...Taką miałam ochotę... Zaraz będę jeść

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Też na razie nie kupuję ciuszków. Myślę, że jak dowiem się o płci to nie wytrzymam :-P
weron1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 14:19   #3312
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
no Okey już nic nie będę wrzucać

z godzinę siedziałam i oglądałam te cuda
kusicielka!!!

przed chwilą powiedziałam mamie, że mam prenatalne 13 listopada a ta prawie mi się do słuchawki rozpłakała czy muszę
Stary 2014-11-05, 14:22   #3313
LuckyLove
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylwia01485 Pokaż wiadomość
ja kupuję w aptece, bo te ze sklepu to syntetyczna mieszanka zapachowa, a te z apteki są naturalne.
Mi kiedyś dokuczało zapalenie zatok i nawet musiałam raz brać na to antybiotyk, ale teraz stosuję terapię harcorową - pędzluję sobie nos olejkiem z drzewa herbacianego, bo to jeden z nielicznych, który można stosować nierozcieńczony na błony śluzowe. albo wlewam do szklanki trochę ciepłej wody i kilka kropel olejku i wciągam nosem tę wodę, żeby przepłukać. U mnie przechodzi od ręki. Nie pamiętam, kiedy miałam katar.
Myślę co innego a piszę co innego... Chodziło mi właśnie o te naturalne olejki eteryczne z apteki bo te sklepowe to raczej nic oprócz zapachu nie dają ... a napisałam na odwrót haha kalofior. Mam nawet grubą książke z aromaterapii dziwię się że z niej nie korzystam...
Rety nie pojmuję jak można coś do nosa wciągnać ja bym nie dała rady haha
Stary 2014-11-05, 14:29   #3314
201606011622
Konto usunięte

ja jak juz będzie wiadomo jaka płeć to szał ciał i lecę na zakupy

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Myślę co innego a piszę co innego... Chodziło mi właśnie o te naturalne olejki eteryczne z apteki bo te sklepowe to raczej nic oprócz zapachu nie dają ... a napisałam na odwrót haha kalofior. Mam nawet grubą książke z aromaterapii dziwię się że z niej nie korzystam...
Rety nie pojmuję jak można coś do nosa wciągnać ja bym nie dała rady haha
oj można można
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 14:32   #3315
kasienka1985
Zakorzenienie

hej szalone
nadrabiam Was od godziny chyba

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Też mi się wydaje, że to od leżenia. Ale całą noc śpisz w jednej pozycji???? Jak ja bym chciała się przespać na brzuchu
Ja tam sypiam na brzuchu a co? nie można czy jak?
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Niedawno przyjechałam z USG prenatalnego do pracy i jakoś nie mogę się ogarnąć, nic mi się nie chce
Badanie w porządku, ale mam niedosyt. Pan doktor zmierzył przezierność karkową, ilość płynu, stwierdził obecność kości nosowej i kości rąk i nóg, sprawdzał tętno i pępowinę, pomierzył młodego - ma 50 mm, czyli się zgadza I tyle. Nie mierzył obwodu brzuszka, głowy, długości kości udowej. Ale co tam. Wygląda wszystko dobrze Potem jeszcze test PAPPA i do pracy.
Płci nawet nie starał się szacować, z czego się cieszę akurat Wg tego USG data porodu to 22.05. Non stop się to zmienia
Generalnie, faktycznie dzieciaczek większy i dobrze, że udało się zmienić termin badania, bo za 2 tygodnie byłoby za późno prawdopodobnie

No i był ze mną pierwszy raz mąż Zachwycony, zażyczył sobie płytę z badania, choć ja, wyrodna, stwierdziłam, że szkoda kasy

Co do wagi, ważę praktycznie tyle samo ciągle, ale brzuch mi się zdecydowanie powiększa. Choć moja teściowa uważa, że przytyłam całościowo :banghead:
fajnie, ze wszystko ok z dzidziem
ech... te teściowe -->
Cytat:
Napisane przez migotka_m Pokaż wiadomość
Mój Tż to chyba w ogóle jest z innej epoki Przyjaciółka mi zawsze mówi, że ona nie wie gdzie ja go znalazłam.

Prawie 7 lat jesteśmy razem i nigdy się tak poważnie nie pokłóciliśmy. Było może kilka jakichś tam bardziej wymian zdań aniżeli kłótni. Nigdy nie zaliczyliśmy rozstania, cichych dni, fochów. I faktycznie jest dla mnie ostoją i daje mi mega poczucie bezpieczeństwa. Plus na co dzień a nie od świąta dba o mnie, o moje samopoczucie, o to bym czuła, że jestem kochana i dla niego najważniejsza.

Generalnie kocham go strasznie strasznie i codziennie dziękuję opatrzności, że go postawiła na mojej drodze i uczyniła moje życie cudownym

Plus uwielbia dzieci ma do nich super podejście i będzie fajowym tatą

Wczoraj wieczorkiem tak sobie leżymy, położył sobie ręke na brzuszku i mówi: no i mówisz, że tam jest człowiek? A ja mu: no jest. W czwartek Ci pomacha A on: kurcze fajnie jakby już kopał tatę na powitanie

Zastanawiam się nad tym testem pappa... Myślicie, że skoro mam 25 lat, 1-wsza ciąża, wcześniej żadnych komplikacji plus brak chorób w rodzinie bliższej i dalszej, to jest sens dla swojego spokoju ten test robić czy szkoda kasy?
*popłakałam się nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszczę...

* ja dostałam skierowanie bo o nie poprosiłam , ale że badanie wyszło bardzo dobrze to go nie zrobiłam
szkoda mi pieniędzy, musiałabym jechać do innego miasta a poza tym powiedzcie mi... co Wam daje to badanie?? tylko więcej stresu niepotrzebnego i tak nic nie jesteś w stanie poradzić jeśli nawet będzie coś nie tak... po co dodatkowo się stresować?
Cytat:
Czeeeść

Patrzcie co mam
oż Ty kusicielko śliczności!
Cytat:
właśnie maja, ja chce zobaczyć siusiaka do pół kolan, co by wiedzieć na co czekać
ja też chętnie zobaczę czego szukać na następnym USG
Cytat:
Powinnam iść ogarnąć Bożene i nogi..ale taaaak mi się chce ze ojprd
uwielbiam Cię

nie chciałybyście zobaczyć moich nóg mogę już warkocze zaplatać
obiecuję dziś futro zgolić

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 14:45   #3316
Czarnulka7891
Zakorzenienie

Heheh Kasia , na długość wielkość futerka mogę się licytować!
Ja się bardzo cieszę że mi na głowie kudly rosną, ale w innych miejscach to już niekoniecznie! A rosną podwójnie A że mam embargo na seksy to mi się tego nawet ogarniać nie chce.... TŻ się śmieje, że ocieplacze na zimę zapuszczam wczoraj mi doradzał, żeby tego nie golić tylko brokatem potraktować ostatecznie wymyslilismy, żebym sobie serduszko wyciąć w futrze

Edytowane przez Czarnulka7891
Czas edycji: 2014-11-05 o 14:46
Stary 2014-11-05, 14:52   #3317
asiuk
Zakorzenienie

Kasiu, ja miałam test PAPPA obligatoryjnie, w pakiecie Czyli wyszłam z gabinetu lekarskiego i od razu poszłam do pokoju zabiegowego, gdybym miała za to płacić, czy jeździć po innych przychodniach, na pewno bym to olała przy dobrych wynikach

Na mojego męża też absolutnie nie mogę narzekać, jest całkowicie fantastyczny. To mój najlepszy przyjaciel

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 14:56   #3318
201606011622
Konto usunięte

nie mówcie nic o futerku..
Stary 2014-11-05, 14:58   #3319
mimi_77
Zakorzenienie

Witam się laski po pracy okropnie zmęczona z okropnym bólem głowy... Padam na twarz, a gdzie tu przygotować się na studia i na staż ;(

Chciałabym Was nadrobić bo jestem bardzo ciekawa co u Was słychac ale tyle piszecie ;( a ja nie mam kiedy

Ide robić obiad mężowi.

W ogole jak kazałyscie się żalić to żalę - tak mnie prawe biodro boli i z tyłu ni to plecy ni początek tyłka, nie wiem co tam jest i od czego. Chodzić nie mogę :rycze:

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 14:59   #3320
Santilia
Wtajemniczenie

Wy macie futerko, ja mam haszcze!
może dzisiaj się zbiorę i odpalę kosiarę....

znowu brzuch mnie boli

M

Santilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 15:04   #3321
Czarnulka7891
Zakorzenienie

Mimi, a może to Ci dzidzius uciska?? Albo objaw rwy kulszowej...? Niestety nie znam się, ale to mi przyszło do głowy

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cicho, idę ogarnąć tą kuwete jakbym zaginęła w akcji znaczy, że futro mnie przezwyciężyło

Stary 2014-11-05, 15:06   #3322
LuckyLove
Zadomowienie

Cytat:
Mimi, a może to Ci dzidzius uciska?? Albo objaw rwy kulszowej...? Niestety nie znam się, ale to mi przyszło do głowy
Ja jak pytałam ginki skąd ten ból który mam codziennie rano w prawej pachwinie i w rezultacie cała prawa noga mnie boli , że czasem stanąć nie mogę, powiedziała mi że to raczej nie dziecko bo to zawczesnie żeby mi coś uciskało ... może brak magnezu lub efekt rozciągania się wszystkiego.
Mimi więc może magnez ? Hmm sama nie wiem.
Stary 2014-11-05, 15:06   #3323
201606011622
Konto usunięte

Cytat:

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cicho, idę ogarnąć tą kuwete jakbym zaginęła w akcji znaczy, że futro mnie przezwyciężyło
może tak źle nie będzie
Stary 2014-11-05, 15:54   #3324
olimpia2009
Zadomowienie

Czesc

mam mega lenia a musze do pracy sie zbierac....ciezko bylo mi wstac i Olimpie do szkoly wybrac...
Stary 2014-11-05, 15:56   #3325
Sylvie_91
Raczkowanie

Uff... po pracy nareszcie

Co do tych olejków eterycznych to ja się naczytałam i nie używam, taka ze mnie panikara...

Mi podekscytowana siostra kupiła kilka super ubranek, ja na razie też się powstrzymuję
Sylvie_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 15:59   #3326
Czarnulka7891
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jak pytałam ginki skąd ten ból który mam codziennie rano w prawej pachwinie i w rezultacie cała prawa noga mnie boli , że czasem stanąć nie mogę, powiedziała mi że to raczej nie dziecko bo to zawczesnie żeby mi coś uciskało ... może brak magnezu lub efekt rozciągania się wszystkiego.
Mimi więc może magnez ? Hmm sama nie wiem.
dobra...kalafior miałam ogólnie ucisk od powiększającej sie macicy i rozciągania sie wszystkiego w środku

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
może tak źle nie będzie
nieee, no nie było źle....było gorzej...czuje sie tak zmęczona jakbym triathlon przeleciała

Stary 2014-11-05, 16:05   #3327
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weron1 Pokaż wiadomość
A ja mam dzisiaj na obiad kaszankę :-P Dobrze przysmażoną, żeby się jakieś cholerstwo nie napatoczyło...Taką miałam ochotę... Zaraz będę jeść
Lubię a do tego kapusta kiszona zasmażana

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
przed chwilą powiedziałam mamie, że mam prenatalne 13 listopada a ta prawie mi się do słuchawki rozpłakała czy muszę
a ona wie na czym to badanie polega? może myli z tym inwazyjnym??

Ja się umówiłam na wizytę, idę 13.11 na 16:15

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 16:11   #3328
Czarnulka7891
Zakorzenienie

a brownsugar gdzie?? Cos mało sie po szpitalu odzywała? Hop hop

Stary 2014-11-05, 16:18   #3329
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się bardzo cieszę że mi na głowie kudly rosną, ale w innych miejscach to już niekoniecznie! A rosną podwójnie A że mam embargo na seksy to mi się tego nawet ogarniać nie chce.... TŻ się śmieje, że ocieplacze na zimę zapuszczam wczoraj mi doradzał, żeby tego nie golić tylko brokatem potraktować ostatecznie wymyslilismy, żebym sobie serduszko wyciąć w futrze
szalona
jakby nie było sama sexa nie pouprawiam więc po cóż kosić ocieplinę
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Kasiu, ja miałam test PAPPA obligatoryjnie, w pakiecie Czyli wyszłam z gabinetu lekarskiego i od razu poszłam do pokoju zabiegowego, gdybym miała za to płacić, czy jeździć po innych przychodniach, na pewno bym to olała przy dobrych wynikach

Na mojego męża też absolutnie nie mogę narzekać, jest całkowicie fantastyczny. To mój najlepszy przyjaciel
no chyba że tak, w tym wypadku też bym pewnie zrobiła

ach... i znów to ogromne ukłucie zazdrości

Częstuję pomidorową, bo jeszcze mam. Ktoś, coś??
Właśnie zjadłam miseczkę
Ogarnęłam mieszkanie w końcu bo aż niemiło mi się tu siedziało i posprzątałam w szafie, oczywiście nie całej- jest 3-metrowa
Popakowałam ciuchy w których nie chodzę...nie pytajcie ile tego mam...
Na półce nie zostało prawie nic
Mam wrażenie że dziś mnie wydęło jeszcze bardziej i brzuch mam taki twardy- więc to nie dodatkowa oponka.
Generalnie przytyłam 2 kg przez te 9 tygodni więc nie jest tak źle...
Oby za dużo mi nie przybyło

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 16:35   #3330
scotasia
Wtajemniczenie

Dyskusja o futerku rozwaliła mnie na łopatki Tylko żarty żartami, a ja też mam jutro wizytę i trzeba się ogarnąć

Cytat:
Heloo

Woow świetne wieści gratuluję synka
Co do ubranek.. ja ubierałam synka w takie właśnie spodenki i skarpetki w dzień, na noc zwykłe półśpiochy. Także myślę, że taki zestawik się przyda

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
hej szalone
nadrabiam Was od godziny chyba

Ja tam sypiam na brzuchu a co? nie można czy jak?
Na naszym etapie to raczej bezpieczne, ale później to już nie wygodnie tak spać. I zalecają spanie na lewym boku, bo wtedy są lepsze przepływy, czy coś Ale ja jakoś już teraz mam jakieś obawy przed spaniem na brzuchu, to chyba wynika z tego, że już spory mam

Cytat:

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Witam się laski po pracy okropnie zmęczona z okropnym bólem głowy... Padam na twarz, a gdzie tu przygotować się na studia i na staż ;(

Chciałabym Was nadrobić bo jestem bardzo ciekawa co u Was słychac ale tyle piszecie ;( a ja nie mam kiedy

Ide robić obiad mężowi.

W ogole jak kazałyscie się żalić to żalę - tak mnie prawe biodro boli i z tyłu ni to plecy ni początek tyłka, nie wiem co tam jest i od czego. Chodzić nie mogę :rycze:
Ja myślę, że te bóle to mogą być ze zmęczenia, za dużo chodzisz. Mnie też często wieczorami bolą plecy.
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości