Listopad- Grudzień 2014- część VII :) - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-05, 16:28   #2071
Kostka09
Zakorzenienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VII :)

Martha - trzymam zeby to było to

Begie - dziekuje u mnie tak wlasnie jest, zasypia przy cycu to odkladam do lozeczka to ryk albo spi 30 minut, musze probowac zrobic jak mowisz.

Ecleriss - przykro mi nie pomoge ja poczatkujaca w tym temacie i sama bladze...

Silesiana - mam nadzieje, ze u ciebie cos ruszylo...

Edytowane przez Kostka09
Czas edycji: 2014-11-05 o 16:30
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 16:32   #2072
martha330
Zakorzenienie

Moje ktg
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00772.jpg (127,4 KB, 51 załadowań)

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 17:00   #2073
AnetkaIzabell
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Jeeeeny czarna magia dla mnie to karmienie no jak jest zalecenie pediatry to co innego
Ja ide pod prysznic, staran sie bozene trzymac ogarnieta w razie w haha
jak trzymać bożene ogarniętą. ?
.jak ogolę dziś..a poród będzie jutro-pojutrze..to będą takie krótkie odrosty, że poharatam się...z drugiej strony jak nagle złapie i nie będę w stanie nic zrobić...może maszynkę do golenia spakuję w razie "w" do walizy..

mój kochany mężulek...zamówił dziś prześcieradełka i różek dla syneczka..dumna jestem z niego, że o syneczku myśli..jak to facet....wszytko niebieskie... jestem happy

jutro w rozmowach w toku...PANOWIE "RODZĄ"

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Sielsiana...mam nadzieje, ze już po.. że już się nie męczy....
AnetkaIzabell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 17:03   #2074
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnetkaIzabell Pokaż wiadomość
jak trzymać bożene ogarniętą. ?
.jak ogolę dziś..a poród będzie jutro-pojutrze..to będą takie krótkie odrosty, że poharatam się...z drugiej strony jak nagle złapie i nie będę w stanie nic zrobić...może maszynkę do golenia spakuję w razie "w" do walizy..

mój kochany mężulek...zamówił dziś prześcieradełka i różek dla syneczka..dumna jestem z niego, że o syneczku myśli..jak to facet....wszytko niebieskie... jestem happy

jutro w rozmowach w toku...PANOWIE "RODZĄ"

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Sielsiana...mam nadzieje, ze już po.. że już się nie męczy....
Ja mialam maszynke ze sobą, ale lezalam 5dni wczesniej na patologii wiec wypadalo cos tam zgolic ;p

porody na polsat cafe ;p
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 17:06   #2075
martha330
Zakorzenienie

Tylko,ze ja tych skurczy nie do konca czuje,czasem zlapie,ale czasem w ogole nie czuje.

Wypytalam kolezanke pazdziernikowa mame i ona z malym tez pol dnia na cycu wisi i to podobno norma. Maly przybiera i to najwazniejsze. Poza tym teraz maly przchodzi skok rozwojowy z pierwszego miesiaca i ma lek separacyjny. Nie da rady odstawic go do lozeczka jesli nie zasnie wczesniej.

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Aaaa wlasnie mialam napisac - Justyna Ty spiochu watkowy chcialabym ogarniac sie kolo poludnia wyspana. Heheh.

Kurcze,TZ meczy ze Hania musi sie do niedzieli urodzic, bo chce miec wolna

Ciekawe jak szybka pierwszy dzien mamusiowala, miala napisac jak odetchnie.

I ta nasza silesianna

Stary 2014-11-05, 17:07   #2076
Kasia427
Wtajemniczenie

Wiecie co, napisałabym Wam coś na temat moich doświadczeń dotyczących karmienia piersią, ale to byłaby długaaa wypowiedz... jedno mogę poradzić- niech wisi ile chce na piersi...
Stary 2014-11-05, 17:09   #2077
happywoman
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość
Moje ktg
Bardzo ładny zapis. Widać sporą część Dzidzia spała. Skurcze ładniutkie, widoczne i faktycznie regularne. Po ruchach i skurczach wzrost tętna, ale to pozytywne. I jak wzrost to też w dobrych granicach. Jeju jak Ci zazdroszcze tych skurczy. Ja jak byłam na KTG to miałam skurczyki, ale mi się nie zapisały i weź tu bądź mądry. :/ Ciekawe co w sobotę mi KTG pokaże. Kolejne kontrolne z punktu cukrzycowego.

happywoman

happywoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 17:23   #2078
Justana1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość
Teraz mam (u mojej mamy) bojownika i w tej samej wodzie moze byc i dwa tygodnie.
bojowniki sa super ale niestety mogą żyć pojedynczo
miałam kiedyś takiego swojego ulubionego w kulce, żył mi chyba z 3 razy dłużej niż normalnie zyją i wiecie co, przez przypadek go ususzylam;/ znaczy sie mi sie wydaje że on juz nie zyl no ale mój małż się nabija że go ususzyłam, bo pewnego dnia przyszłam do domu, rybki w aqwa brak, no to co - wyskoczył i pies go zjadł, zlikwidowałam aqwa a tam była taka duza muszla i po pół roku okazało się że bidny tam był i nie wiem czy schował się tam i umarł sam czy mu pomogłam;p
teraz mam aqwa 120l a w nim całe 5 molinezji nie mamy natchnienia jakoś na ogarnianie tego i jeszcze mamy problem z wodą, bo pojawia się tzw zakwit i nie możemy sie tego dziadostwa pozbyć;/
ale sie rozpisalam

Cytat:
Napisane przez paulina119a Pokaż wiadomość
[/COLOR]Justyna to sobie pospalas
Cytat:
Napisane przez Kasia427 Pokaż wiadomość
Justyna to wątkowy śpioch .
Cytat:
[/COLOR]Aaaa wlasnie mialam napisac - Justyna Ty spiochu watkowy chcialabym ogarniac sie kolo poludnia wyspana. Heheh.
:
moje drogie Panie, tak w ramach przypomnienia ANIA jestem:d hihi ja wiem że mój login jest mylący
co do mojego spania to powiem Wam że jest to wręcz męczące i wkurzające, nie wiem jak ja sie ogarnę później;/?
najgorsze jest tak, że spałam tak zawsze, wstawanie do pracy to dramat, czeste drzemki popołudniowe TERAz to poinno sie mi zmieiac a tu ciul.... dalej śpię jak zabita;/ dzis się przebudziłam po 9 rano, włączyłam TV żeby czyms zająć głowę i tak zajęłam że wstałam po 12 a w TV leci MANGO no super
przez to spanie brakuje mi dnia i nie mogę się za nic w świecie zmobiizować do wstania, zaraz po przebudzeniu czuję sie jak zombi

ps. na biadek zrobiłam ziemnaczki, mielone i kapuste zasmażaną mmmm ale czekam z pożarciem obiadu na mężulka bo jeszcze siedzi w pracy;/

Cytat:
jutro w rozmowach w toku...PANOWIE "RODZĄ" [COLOR=Silver].
no własnie słyszałam, gotowałam obiad i w tle leciał dzisiejszy odcinek i się smiałam że musze jutro nagrać

co tu taka cisza dzisiaj????
moja kluska tak sie rozpycha że normalnie szaleństwo
Lilianna 27.11.2014 r.
Mój fotoblog http://koch-ana.blogspot.com/

Edytowane przez Justana1984
Czas edycji: 2014-11-05 o 17:38
Justana1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 17:39   #2079
AnetkaIzabell
Rozeznanie

pewnie kolejne porody się zaczęły
Stary 2014-11-05, 17:39   #2080
Rosalie01
Raczkowanie

Wow!!!
ile juz nam sie Maluszkow urodzilo

Benetta, Czekoladka, Monian, LolaMontez, Szybkawolna gratuluje

jesli kogos pominelam to przepraszam, nie mam czasu niestety nadrobic watku, wiec sprawdzilam tylko liste na pierwszej stronie.

Srednio jeszcze ogarniam sytuacje i gdyby nie Tz to chyba bym oszalala, poza tym hormony tez daja o sobie znac i co chwile placze, ze jestem beznadziejna matka
fizycznie tez nienajlepiej, zdecydowanie wole porod niz to co po porodzie
Stary 2014-11-05, 17:42   #2081
esti87
Rozeznanie

Justana-*Ania oby to był proroczy sen

Zanet slicznie sie usmiecha ta Twoja corcia

eclariss napięcie mięsniowe mozna zniwelowac przez rehabilitację nawet u takich maluszkow..moja kolezanka chodzi i rzeczywiscie sa efekty..w dodatku jej mala miała dosc dużą asymetrię i tez sa postępy..co do karmieniea nie pomogę

martha..fajne jaskółeczki u cb..

słoneczko bedzie u Was w rodzinie kolejny dzidziolek

Kasiaja odradzam zółwie wodne..tak jak ktoras pisała..chyba Indra..są czasem agresywne i śmierdzą..zdecydowanie lepszy żółw stepowy

jestem po wizycie..dalej rozwarcie na 2 cm..ale stwierdził,ze gdyby sie uparł to i zrobiłby i 3 .. szyjki praktycznie brak..pytał czemu jeszcze nie rodze? a to ja mam wiedziec..?jutro na ktg..jeśli wyjdą jakieś skurcze to juz mnie zostawi i poda ten test oxy..mam zabrac rzeczy..ale kurcze boje sie ,ze jak sie pozbieram to po skurczach ni widu nie slychu nie bedzie..
wrociłam do domu..mam jasną bulionetke z nitkami krwi..czyżby tam jeszcze cos we mnie siedziało?? moja mama mi dzis mowi,ze czuje,ze to bd na dniach bo strasznie rozdrażniona jestem i inna po buzi..wróżka chyba..

połaziłysmy po sklepach..kupiłam se karmi..bachłam je i teraz odpoczywam..spanie mnie ścina..oj chyba dzis pojde w kimono przed czasem..

silesianna dalej walczysz bidulko?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-05, 17:44   #2082
Kiara_kier
Wtajemniczenie

Cytat:
Moje ktg
jak dla mnie to marniutkie te skurczyki, regularnie, no ale małe, do porodowych to jeszcze długa droga... Ja mam takie jak mnie tylko brzuch pobolewa lekko i to jest bardziej napinanie sie macicy a nie skurcze... u mnie też przeważnie na zapisie regularne były i powiem Ci tyle, że z wyższymi wypuszczono mnie z oddziału do domu a byłam wtedy w 34 tc no ale może się rozkręcą skoro wcześniej miałaś spokój tylko się nie kładź teraz!

słoneczko - to sprawa jasna, bo ja byłam na czwórce Ty byłaś tam, gdzie mój gin urzęduje Ja tez miałam tam trafić z porodowego (gin specjalnie dzwonił i mnie zaklepał), ale niestety do którejś tam godz. nie było miejsc, a nagle się zjechał tłum na porodówkę i musieli mnie gdzieś wrzucić...

Edytowane przez Kiara_kier
Czas edycji: 2014-11-05 o 17:46
Kiara_kier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 17:47   #2083
alekaz1
Zakorzenienie

Dziewczyny zostawic was na pol dnia a nie idzie nadrobic bylam u poloznej jej sie wydaje ze mala to ma 4 kilo a nie 3700. Doswiadczona jest i moze sie nie mylic. A lekarz ktory robil mi pierwsze genetyczne w 12 tygodniu juz wtedy mowil ze mala bedzie miala ponad 4 kilo i jak tak sie urodzi to facet jest nieomylny
Stary 2014-11-05, 17:49   #2084
anuszka21
Zakorzenienie

Ja juz tez chce mieć moje drugie szczęscie przy sobie ;((

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Rosalie01 Pokaż wiadomość
Wow!!!
ile juz nam sie Maluszkow urodzilo

Benetta, Czekoladka, Monian, LolaMontez, Szybkawolna gratuluje

jesli kogos pominelam to przepraszam, nie mam czasu niestety nadrobic watku, wiec sprawdzilam tylko liste na pierwszej stronie.

Srednio jeszcze ogarniam sytuacje i gdyby nie Tz to chyba bym oszalala, poza tym hormony tez daja o sobie znac i co chwile placze, ze jestem beznadziejna matka
fizycznie tez nienajlepiej, zdecydowanie wole porod niz to co po porodzie
jeszcze troszke i dojdziesz do siebie
Stary 2014-11-05, 17:52   #2085
manieczka1
Zakorzenienie

Anetka no ja gole maszynka jednorazowa co drugi dzien. Kiedys tez mnie podraznialo,ale juz mi sie skora przyzwyczaila
Esti nooooo cos czuje, ze u Ciebie ruszy niedlugo

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

A czy Was tez nieraz zakluje w posladku? To tez jakis rodzaj skurczy czy nie? bo dzis dwa razy mnie zlapalo
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 17:53   #2086
Justana1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez esti87 Pokaż wiadomość

połaziłysmy po sklepach..kupiłam se karmi..bachłam je i teraz odpoczywam..spanie mnie ścina..oj chyba dzis pojde w kimono przed czasem..
ok masz to jak w banku dzisiaj w nocy rodzisz
a to karmi możemy sobie huknąć? Ja się strasznie szczypie z tymi piwkami niskoalkoholowymi, łyka od małża czasem wezme normalnego browarka ale tak sama wypić nawet lecha free jakoś się nie odwazyłam

dzisiaj po raz kolejny usłyszałam że jak na ten czas ciązy to brzyszek mam mały;p pociesza mnie to
Lilianna 27.11.2014 r.
Stary 2014-11-05, 17:53   #2087
Kiara_kier
Wtajemniczenie

ja Bożenę golę co ok. 4 dni Częściej nie ma po co, bo mam skórę podrażnioną i jakbym jeszcze zaczeła po tym jeździć maszynką, to wyszłabym cała poharatana.
Zreszta z tym wielkim brzuchem który mi już dosłownie leży na nogach nie mam siły sie tak wyginac częśćiej... i tak teraz robię to z grubsza a szczegółowo to mi TŻ tam poprawia
Kiara_kier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 18:01   #2088
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Anetka no ja gole maszynka jednorazowa co drugi dzien. Kiedys tez mnie podraznialo,ale juz mi sie skora przyzwyczaila

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

A czy Was tez nieraz zakluje w posladku? To tez jakis rodzaj skurczy czy nie? bo dzis dwa razy mnie zlapalo
a gdzie to nas nie kłuje ;p
Stary 2014-11-05, 18:09   #2089
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justana1984 Pokaż wiadomość
co do mojego spania to powiem Wam że jest to wręcz męczące i wkurzające, nie wiem jak ja sie ogarnę później;/?
najgorsze jest tak, że spałam tak zawsze, wstawanie do pracy to dramat, czeste drzemki popołudniowe TERAz to poinno sie mi zmieiac a tu ciul.... dalej śpię jak zabita;/ dzis się przebudziłam po 9 rano, włączyłam TV żeby czyms zająć głowę i tak zajęłam że wstałam po 12 a w TV leci MANGO no super
przez to spanie brakuje mi dnia i nie mogę się za nic w świecie zmobiizować do wstania, zaraz po przebudzeniu czuję sie jak zombi
Ja też jestem śpiochem. Boję się, że macierzyństwo będzie dla mnie traumą przez brak snu. A ja niewyspana nie funkcjonuję. I jestem bardzo niemiła dla otoczenia.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 18:13   #2090
Justana1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ja też jestem śpiochem. Boję się, że macierzyństwo będzie dla mnie traumą przez brak snu. A ja niewyspana nie funkcjonuję. I jestem bardzo niemiła dla otoczenia.
haha też masz tak zwane bez kija nie podchodź?
lol
nie jestem sama
Lilianna 27.11.2014 r.
Stary 2014-11-05, 18:23   #2091
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
lol
nie jestem sama
Dokładnie

Stary 2014-11-05, 18:31   #2092
paulina119a
Zadomowienie

Kasiu ja generalnie nie zakładam ze będzie aż tak źle... ale chyba wolę być pozytywnie zaskoczona niż niemilo rozczarowana. Choć do tej pory jakoś to do mnie nie docierało... dopiero dziś jak dotarło do mnie to co się dzieje z Silesianna Jakoś dam radę! Muszę!!!

Justana słownik w tel mi poprawił na Justynę I ja to przegapilam Pani Aniu

Esti skoro zmieniasz się na buzi to kolejna oznaka zbliżającego się porodu. Nam w SR mówili ze jak zaczniemy brzydnac to znaczy ze to już tuż tuż *brzydnać czyt. puchnąć, zbierać wodę i tym samym zmieniamy się na buzi.
Trzymam kciuki kochana
Stary 2014-11-05, 18:35   #2093
AnetkaIzabell
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kiara_kier Pokaż wiadomość
słoneczko - to sprawa jasna, bo ja byłam na czwórce Ty byłaś tam, gdzie mój gin urzęduje Ja tez miałam tam trafić z porodowego (gin specjalnie dzwonił i mnie zaklepał), ale niestety do którejś tam godz. nie było miejsc, a nagle się zjechał tłum na porodówkę i musieli mnie gdzieś wrzucić...
wszystkie macie ginów co w szpitalu pracują gdzie rodzić będziecie ??!!
czy tylko ja źle wybrałam...
wszystkie macie dokładnie plan z ginem ustalony...?
gin na nfz to zlewa..nawet badań nie chce robić
gin prywatna.. nie pracuje w szpitalu i dopiero w tp mam się spotkać...a tak 3 tyg przerwy..

jak często ostatnie 3 tyg przed porodem macie wizyty i kontrole?

Cytat:

mnie dzisiaj ciągle łupie jak chodzę przy kości ogonowej... bóle@są częstsze i boleśniejsze...i tam na dole pobolewa..uciska...coraz gorzej z łóżka mi się wstaje...ale da się żyć

Cytat:
lol
nie jestem sama
ja dziś tak mam.. !

ale to wszystko przez księżyc
Stary 2014-11-05, 18:36   #2094
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happywoman Pokaż wiadomość
Bardzo ładny zapis. Widać sporą część Dzidzia spała. Skurcze ładniutkie, widoczne i faktycznie regularne. Po ruchach i skurczach wzrost tętna, ale to pozytywne. I jak wzrost to też w dobrych granicach. Jeju jak Ci zazdroszcze tych skurczy. Ja jak byłam na KTG to miałam skurczyki, ale mi się nie zapisały i weź tu bądź mądry. :/ Ciekawe co w sobotę mi KTG pokaże. Kolejne kontrolne z punktu cukrzycowego.
dzięki za interpretacje, bo ja to nie bardzo , niby wiem, co i dlaczego, ale nie bardzo wiem, co z tego wynika...
ja na razie stopuje z KTG, bo jak nie urodze, to w srode na ip....

Cytat:

moje drogie Panie, tak w ramach przypomnienia ANIA jestem:d hihi ja wiem że mój login jest mylący

co tu taka cisza dzisiaj????
moja kluska tak sie rozpycha że normalnie szaleństwo

oj mylący,mylacy Aniu !
takiej to dobrze!

Cytat:
Napisane przez esti87 Pokaż wiadomość

martha..fajne jaskółeczki u cb..

jestem po wizycie..dalej rozwarcie na 2 cm..ale stwierdził,ze gdyby sie uparł to i zrobiłby i 3 .. szyjki praktycznie brak..pytał czemu jeszcze nie rodze? a to ja mam wiedziec..?jutro na ktg..jeśli wyjdą jakieś skurcze to juz mnie zostawi i poda ten test oxy..mam zabrac rzeczy..ale kurcze boje sie ,ze jak sie pozbieram to po skurczach ni widu nie slychu nie bedzie..
wrociłam do domu..mam jasną bulionetke z nitkami krwi..czyżby tam jeszcze cos we mnie siedziało?? moja mama mi dzis mowi,ze czuje,ze to bd na dniach bo strasznie rozdrażniona jestem i inna po buzi..wróżka chyba..

silesianna dalej walczysz bidulko?

niech Cie zostawia i miej to z glowy, jutro pelnia! co powtarzam caly czas, wiec uda się

Cytat:
Napisane przez Kiara_kier Pokaż wiadomość
jak dla mnie to marniutkie te skurczyki, regularnie, no ale małe, do porodowych to jeszcze długa droga... Ja mam takie jak mnie tylko brzuch pobolewa lekko i to jest bardziej napinanie sie macicy a nie skurcze... u mnie też przeważnie na zapisie regularne były i powiem Ci tyle, że z wyższymi wypuszczono mnie z oddziału do domu a byłam wtedy w 34 tc no ale może się rozkręcą skoro wcześniej miałaś spokój tylko się nie kładź teraz!
wlasnie ta pielegniarka mowila cos, ze u jednych jest na poziomie 40% ale regularne, a inne maja po 100& i więcej i tez rodza..
ja już zdrefilam całkowicie....

Stary 2014-11-05, 18:39   #2095
manieczka1
Zakorzenienie

Anetka ja mam gina prywatnego i ona nie pracuje w szpitalu. Wizyte mialam 3 tyg przed tp, a teraz kolejna dopiero 2 dni po terminie. Plan jest taki, ze jak nie urodze i przyjde na ta wizyte po terminie to ona mnie wysle do szpitala 10 dni po tp. Ale to jeszcze z nia ustale jesli do tej wizyty dojdzie, a mam nadz ze nie
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-11-05, 18:39   #2096
esti87
Rozeznanie

Cytat:

tez mnie zakłuje ale jak sie poprzeciągam..ale z porodowymi skurczami to chyba nie ma nic wspolnego

Cytat:
ok masz to jak w banku dzisiaj w nocy rodzisz
a to karmi możemy sobie huknąć? Ja się strasznie szczypie z tymi piwkami niskoalkoholowymi, łyka od małża czasem wezme normalnego browarka ale tak sama wypić nawet lecha free jakoś się nie odwazyłam

dzisiaj po raz kolejny usłyszałam że jak na ten czas ciązy to brzyszek mam mały;p pociesza mnie to
mi tez mowią,ze wyglądam na 6 msc..ale przypominam sobie brzuszek sloneczka..ta dopiero miała malutki a synus w normalnej wadze się urodzil i zdrow jak ryba..

od czasu do czasu można..ja tam nie złopie jak żul każdego dnia..ale przychodzą mi takie momenty gdzie bym życie oddała za coca-cole albo schłodzone karmi..

jak Twoje czary nie podziałają to nie zaplace Ci dniówki i zwalnie Cie dyscyplinarnie
Stary 2014-11-05, 18:40   #2097
manieczka1
Zakorzenienie

Esti kurka a juz myslalam, ze jakis objaw mam ale w piczonie mnie boli caly czas, a wieczorami uda
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-11-05, 18:44   #2098
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
gin prywatna.. nie pracuje w szpitalu i dopiero w tp mam się spotkać...a tak 3 tyg przerwy..

mnie dzisiaj ciągle łupie jak chodzę przy kości ogonowej... bóle@są częstsze i boleśniejsze...i tam na dole pobolewa..uciska...coraz gorzej z łóżka mi się wstaje...ale da się żyć

ja dziś tak mam.. !

Ja nie mam gina pracującgo w szpitalu. nie mam tez planu działania ustalonego. poza tym, ze jakby wody odeszły to jade do szpitala

Stary 2014-11-05, 18:44   #2099
ela_86
Wtajemniczenie

szaleństwo

wzięłam się dziś za to pakowanie torby nieszczęsne
zaczęłam od Zuzinej i co??
i się okazało, że nie mam co do niej włożyć

chyba mi umknęły jakieś zakupy czy co, nie wiem, budyń :/

mam na 62 sporo, a na 56 się okazało, że parę bodów z krótkim rękawem

a jakona taka mała to nawet w podwiniętym 62 by się utopiła :/

wysłałam TŻa do tesco po paki i od razu po ręcznik i kocyk
niech zażyje chłop zakupów wyprawkowych raz

kupił, zostawił 200zł w sklepach i pralka już pierze,do rana przeschnie, wyprasuję szybciutko i do torby nikt się nie zorientuje

żeby tylko jej się dziś wychodzić nie chciało

jakoś wcześniej myslałam, że mam tyyyyyyle czasu, a po tym szpitalu to czuję się jak tykająca bomba....
w każdej chwili w zasadzie....

ale dziewczynki z mojego terminu kochane, postaram się Was doczekać o ile i Wy doczekacie

TŻ jeszcze teraz zamawia nawilżacz

i dziś w ogóle dużo spraw załatwił
nie ma to jak chłop w domu

tak mi dobrze

która dziś zamiaruje rodzić??
to dziś już ta pełnia chyba nie??

mam pewne obawy co do niej.....
Stary 2014-11-05, 18:49   #2100
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulina119a Pokaż wiadomość

Esti skoro zmieniasz się na buzi to kolejna oznaka zbliżającego się porodu. Nam w SR mówili ze jak zaczniemy brzydnac to znaczy ze to już tuż tuż *brzydnać czyt. puchnąć, zbierać wodę i tym samym zmieniamy się na buzi.
Trzymam kciuki kochana
mnie puchna ale stopy... ale buzia? hm, to nie wiem
przecież TZ mi nie powie, ze zbrzydłam heheheheh, niech sprobuje!

Cytat:

ja mam gin prywatna, która nie pracuje w szpitalu i zle z tym mi... i plan to ja sobie mogę ustalać pojade na ip i nie wiem, co mnie tam czeka, wizyty miałam co miesciac, ostatnia co trzy tygodnie, teraz bylam 23.10 i teraz nie mam.... mam przyjść po porodzie 6 tyg.

eheheheheehehehehe

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości