Rossmann cz. XXIV - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-05, 14:46   #2041
xxsecretx
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to xxsecretx
Dot.: Rossmann cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
No ja logicznie rzecz ujmując to pomyślałam, że z koleżanką bierze się dane rzeczy (dwie takie same :P) i dzieli na pół i heja - nagle jest promocja -50 % :P
Właśnie, więc to jest najkorzystniejsza, jak do tej pory oferta. Ja niestety mieszkam na zadu*iu i mimo, że mam Roska u siebie to jadę 90 km do Lublina na większe zakupy(nie tylko kosmetyczne :p). Dlatego nie bardzo będę miała jak z kimś tymi zakupami się podzielić więc poparowałam sobie wszystkie produkty, które chcę kupić i wezmę na oddzielne paragony, żeby maksymalnie wykorzystać promocję
xxsecretx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 14:47   #2042
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

A co sadzicie o podkladzie Astor 24 i poleccie mi rownie trwale inne podklady
Rimmel ze starym skladem ma takie same odcienie jak ten nowy?

Z moim A
Czekoladowe_Serce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 14:51   #2043
iceina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Ja też jestem zadowolona z tej promocji, bo akurat wezmę produkty w podobnych cenach i wyjdzie mi ok3 zł mniej niż na 40%, ale...wyszłoby podobnie gdyby zrobili 49% tak jak kiedyś, wtedy też i nam bardziej by się opłacało, bo można wziąć kosmetyki z każdej półki cenowej bez problemu, bez liczenia, bez rozbijania na paragony i bez zapasów. Najgorzej mają osoby, które chciałyby albo jeden produkt tylko i wyłącznie lub z zupełnie innych półek cenowych po 1 szt.
Mnie też się opłaca, bo chcę produkty które +- 2zł kosztują tyle samo. Chciałam też wypróbować HM Bourjois, ale z tego zakupu już rezygnuję. Za taką cenę specjalnie drugiego produktu w tej cenie dobierała nie będę. Kupię na innej promocji gdzieś
iceina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 14:52   #2044
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

My z siostra bedziemy braly boujois o ile czegos bardziej trwalego i kryjacego nie znajdziemy.

Z moim A
Stary 2014-11-05, 14:53   #2045
shanta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xxsecretx Pokaż wiadomość
I logicznie licząc. Ja chcę np. kupić tusz za 33,99 i puder za 29,99. Na promocji -40% zapłaciłabym za to 38,39 zł a tak zapłacę tylko 34 zł
Jednak jest to bardziej nieopłacalna promocja dla kogoś, kto chciał kupić tylko jedną drogą rzecz
shanta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 14:56   #2046
xxsecretx
Raczkowanie

Cytat:
Ja też jestem zadowolona z tej promocji, bo akurat wezmę produkty w podobnych cenach i wyjdzie mi ok3 zł mniej niż na 40%, ale...wyszłoby podobnie gdyby zrobili 49% tak jak kiedyś, wtedy też i nam bardziej by się opłacało, bo można wziąć kosmetyki z każdej półki cenowej bez problemu, bez liczenia, bez rozbijania na paragony i bez zapasów. Najgorzej mają osoby, które chciałyby albo jeden produkt tylko i wyłącznie lub z zupełnie innych półek cenowych po 1 szt.
Przy osobach, które chciały kupić produkty z różnych półek cenowych jest to okazja do wypróbowania droższego produktu, np. do podkładu za 40 zł może dobrać tusz w podobnej cenie, a nie za 20 zł, albo jakąś lepszą pomadkę. Ale zdaję też sobie sprawę, że nie wszyscy dysponują gotówką i jest to utrudnienie, bo zamiast wydać 30 musi wydać 40 zł, a to już jest kilka chlebów, czy dobra, duża czekolada (np. już na święta). Ale bezapelacyjnie osoby, które miały w planach zakupić jedną rzecz są w złej sytuacji i takim sposobem Rossmann straci trochę klientów.

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
Napisane przez shanta Pokaż wiadomość
Jednak jest to bardziej nieopłacalna promocja dla kogoś, kto chciał kupić tylko jedną drogą rzecz
Zdaję sobie sprawę
Stary 2014-11-05, 14:58   #2047
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez xxsecretx Pokaż wiadomość
Przy osobach, które chciały kupić produkty z różnych półek cenowych jest to okazja do wypróbowania droższego produktu, np. do podkładu za 40 zł może dobrać tusz w podobnej cenie, a nie za 20 zł, albo jakąś lepszą pomadkę. Ale zdaję też sobie sprawę, że nie wszyscy dysponują gotówką i jest to utrudnienie, bo zamiast wydać 30 musi wydać 40 zł, a to już jest kilka chlebów, czy dobra, duża czekolada (np. już na święta). Ale bezapelacyjnie osoby, które miały w planach zakupić jedną rzecz są w złej sytuacji i takim sposobem Rossmann straci trochę klientów.

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Zdaję sobie sprawę
Owszem 49% to była najlepsza promocja, taka powinna być i każdy byłby zadowolony.

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Cytat:
Napisane przez iceina Pokaż wiadomość
Mnie też się opłaca, bo chcę produkty które +- 2zł kosztują tyle samo. Chciałam też wypróbować HM Bourjois, ale z tego zakupu już rezygnuję. Za taką cenę specjalnie drugiego produktu w tej cenie dobierała nie będę. Kupię na innej promocji gdzieś
No i właśnie o to chodzi Jest to pewne utrudnienie jednak.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-05, 15:00   #2048
xxsecretx
Raczkowanie

Cytat:
Owszem 49% to była najlepsza promocja, taka powinna być i każdy byłby zadowolony.
Ona była jednostkowa, wcześniej zawsze było -40%. Ale dla klientów -49% była najkorzystniejsza (i w pewnym sensie dla rossmanna też, bo ludzie kupowali bardzo dużo, często wiecej niż założyli, bo w końcu większa promocja i można coś wypróbować albo zrobić zapas za jeszcze mniejsze pieniądze)
Stary 2014-11-05, 15:00   #2049
iceina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowe_Serce Pokaż wiadomość
My z siostra bedziemy braly boujois o ile czegos bardziej trwalego i kryjacego nie znajdziemy.
Jeśli chcesz trwały i kryjący podkład to zdecydowanie polecam CS Revlona. Stay Matte Rimmela też jest raczej ok, ale tu gorzej dopasować sobie odcień. Najjaśniejszy jest bardzo różowy, taki świnkowy jak dla mnie. Kolejny też dla mnie zbyt różowy, trzeci najjaśniejszy odcień już jest ok, ale delikatnie za ciemny. Kupiłam go na ostatniej promo -49% i muszę delikatnie rozjaśniać. Innych w tym stylu nie używałam

Na co dzień używam teraz CC Bourjois też zakupiony na ostatniej promo delikatnie dla mnie za różowy, ale nie rzuca się to w oczy.
Stary 2014-11-05, 15:06   #2050
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

A stay matt nie uwydatnia skorek? Patrzylan go dzis i ma gestsza konsystencje niz rimmel 25h.

Z moim A
Stary 2014-11-05, 15:07   #2051
Inal
Rozeznanie

Polecacie jakąś niebieską kredkę na linię wodną? Szukam dla mamy.

Ja mam Stay Matte i u mnie uwydatnia skórki(cera mieszana).Osobiście uważam,iż jest mocno kryjący(przy większej warstwie),bardziej niż Revlon CS.Ogólnie to nie przepadam za nim,wg mnie nie ładnie wygląda na twarzy z bliska(mówię o sobie).Na plus jest efekt matujący,który dość dobrze utrzymuje się na mojej buzi.Jednak poprawki w ciągu dnia są wskazane.
Edit: zoila dobrze mówi,ja używam go tylko podczas wielkiego wysypu,spowodowanego nowymi kosmetykami..

Edytowane przez Inal
Czas edycji: 2014-11-05 o 15:14
Inal jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-05, 15:10   #2052
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
A stay matt nie uwydatnia skorek? Patrzylan go dzis i ma gestsza konsystencje niz rimmel 25h.
Uwydatnia. Poza tym to podkład z kategorii past, ja za takimi szpachlami nie przepadam, czuję je na twarzy.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 15:14   #2053
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Ja tez bym wolala bardziej plynny ale nie lejacy wlasnie jak ten rimmel albo HM tylko bardziej trwaly i kryjacy, a ktores inne Rimmele nie sa juz takie trwale i kryjace? Lub ktorys z astora albo Maybelline? Ewentualnie z Manhattanu?

Z moim A
Stary 2014-11-05, 15:15   #2054
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inal Pokaż wiadomość

Ja mam Stay Matte i u mnie uwydatnia skórki(cera mieszana).Osobiście uważam,iż jest mocno kryjący(przy większej warstwie),bardziej niż Revlon CS.Ogólnie to nie przepadam za nim,wg mnie nie ładnie wygląda na twarzy z bliska(mówię o sobie).Na plus jest efekt matujący,który dość dobrze utrzymuje się na mojej buzi.Jednak poprawki w ciągu dnia są wskazane.
U mnie też uwydatnia i Astor ps stara wersja tak samo.

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 15:18   #2055
iceina
Zadomowienie

Cytat:
Uwydatnia konsystencję ma niestety niezbyt, ale krycia i trwałości nie można mu odmówić.

Cytat:

Ja także wolę CS od Stay Matte, ale chciałam podać też jakiś tani wariant kryjącego podkładu. Chociaż CS też można dostać w okolicy 30 zł

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:
Ja tez bym wolala bardziej plynny ale nie lejacy wlasnie jak ten rimmel albo HM tylko bardziej trwaly i kryjacy, a ktores inne Rimmele nie sa juz takie trwale i kryjace? Lub ktorys z astora albo Maybelline? Ewentualnie z Manhattanu?
Znam jeszcze Manhattan Powder Matt, ale na mojej skórze on wygląda jeszcze gorzej niż Stay Matte i słyszałam, że może zapychać. Może wypróbuj Revlona stacjonarnie w mniejszych drogeriach dostępny jest za ok. 30 zł, w internecie także
Stary 2014-11-05, 15:46   #2056
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Polecicie jakos dobry bronzer?
ja mam ten i chyba go bede miec do końca zycia, bo wystarczy odrobinka
https://www.douglas.pl/douglas/Makij...000068796.html
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 17:22   #2057
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez iceina Pokaż wiadomość
Znam jeszcze Manhattan Powder Matt, ale na mojej skórze on wygląda jeszcze gorzej niż Stay Matte i słyszałam, że może zapychać. Może wypróbuj Revlona stacjonarnie w mniejszych drogeriach dostępny jest za ok. 30 zł, w internecie także
Manhattan Powder Mat jest rewelacyjnie trwały i kryjący, ale niestety lubi zrobić szpachlę na twarzy, mat może podkreślić załamania skóry i ją postarzyć no i najjaśniejszy kolor moim zdaniem jest naprawdę ciemny Kiedyś to był mój ulubiony podkład
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 17:23   #2058
cedrowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej Ja mam cerę mieszaną(bardo przetłuszcza się na nosie,zaś mniej na policzkach) i posiadam wszystkie wymienione pudry.

Rimmel u mnie się nie sprawdza,Manhattan Clearface jest wg mnie bardzo podobny,choć o niebo lepszy.Z całej trójcy dla mojej cery najlepszy jest Manhattan soft compact powder.Odzień 070 jest bardzo jasny Bardzo polubiłam się także z Bourjois Healthy Balance Unifying Powder.W połączeniu z podkładem Max Factor Facefinity to dla mnie duet idealny.

Kosmetyki testuję na podstawie opinii z Wizażu i mimo,iż inni również mają cerę mieszaną to u każdego sprawdza się co innego.Teraz poszukuję tuszu idealnego,ponieważ Bourjois twist up the volume kończy się u mnie zdecydowanie za szybko.Miałam już żółty Lovely ,ale w porównaniu z wyżej wymienionym wypadł gorzej.W przyszłym tyg.planuję zakup Loreal Volume Million Lashes So Couture lub Volume Million Lashes + Max Factor False Lash Effect.

Dzięki poleceniom innych "dorobiłam się" również różu Bourjois,ale strasznie wysypuje mi po nim policzki.Niestety musieliśmy się pożegnać A szkoda,bo kolor piękny i trwałość niesamowita.
Mnie niestety każdy puder i podkład, po jaki sięgałam, wysypywały mnie.
Dzisiaj otworzyłam tusz Loreal Volume Million Lashes, którego mam z promocji i jestem zadowolona, nie uczula. Pomimo, że nie lubię silikonowych szczoteczek, ta nabiera odpowiednią ilość tuszu i jest tak giętka i leciutka, że nawet przy malowaniu krótszych rzęs się do nich przytula. Po dwóch warstwach mam podkreślone spojrzenie.

Cytat:

Edit: zoila dobrze mówi,ja używam go tylko podczas wielkiego wysypu,spowodowanego nowymi kosmetykami..
Lubię kredki avonu oraz essence seria long lasting i seria metallic (metallic lubią się osypywać, ale dla tak ładnego niebieskiego jestem w stanie wybaczyć).

Edytowane przez cedrowa
Czas edycji: 2014-11-05 o 17:25
cedrowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 17:47   #2059
xxsecretx
Raczkowanie

Mam pytanko, czy gdziekolwiek można znaleźć stan zaopatrzenia poszczególnych Rossmannów. Może źle się wyraziłam, chodzi mi o to by dowiedzieć się w których Rossmannach są jakie szafy z kolorówką. Szczególnie interesuje mnie Rossmann w Atrium Felicity Lublin, ponieważ będę tam w czasie promocji. Chyba, że któraś z Was coś wie. Ja niestety jeszcze tam nie byłam, a teraz jestem chora i nijak nie mam jak sprawdzić.
Proszę o jakąś informację i z góry dziękuję
Stary 2014-11-05, 17:53   #2060
Inspire
Kuźnia inspiracji

Uwaga, podaję listę Rossmannów z poszczególnymi szafami (stan na pierwszą połowę 2014) - tyle, ile miałam podaję - w razie zmian proszę o informację, także i dopiski

Białystok:
Świętojańska: Eveline, Revlon, Sally Hansen, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Max Factor, Lovely, Wibo, Eris
Paderewskiego: L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Max Factor, Lovely, Wibo
Wysockiego: Eveline, Lovely, Wibo, Miss Sporty, Manhattan, Maybelline, Rimmel, Max Factor, Bourjois, L'oreal, Eris, Revlon, Sally Hansen

Bielsko-Biała:
11 listopada 10: Wibo, Miss Sporty, Rimmel, Maybelline, Astor, Max Factor, L'oreal
Michałowicza 12: Eveline, Irena Eris, Wibo, Lovely, Miss Sporty, Sally Hansen, Manhattan, Rimmel, Maybelline, Astor Bourjois, Max Factor, L'Oreal
Galeria Sfera (ul. Mostowa 5): Wibo, Lovely, Manhattan, Miss Sporty, Max Factor, Rimmel, Astor, Maybelline, Dr Irena Eris, Eveline, Sally Hansen, Borjouis, L`oreal, Revlon
Gemini Park (ul. Leszczyńska 20): Wibo, Lovely, Manhattan, Miss Sporty, Max Factor, Rimmel, Astor, Maybelline, Dr Irena Eris, Eveline, Sally Hansen, Borjouis, L`oreal, Revlon

Bytom:
Dworcowa 12: Lovely, Wibo, Manhattan, Rimmel, Maybelline, Astor, Bourjois, L`oreal, Max Factor
J. N. Jeziorańskiego (CH Plejada) : jak wyżej
pl. Kościuszki (CH Agora): Wibo, Lovely, Manhattan, Bourjois, Rimmel, Maybelline, Astor, L`oreal, Max Factor, Sally Hansen
Strzelców Bytomskich 96 (CH M1): Eveline, Wibo, Lovely, Rimmel, Maybelline, Bourjois, Astor, Max Factor, L`oreal
Gliwicka: Lovely, Wibo, Maybelline, Rimmel, Astor, Max Factor, L`oreal

Elbląg:
Grunwaldzka: L;oreal, Max Factor, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo

Gorlice:
Piłsudskiego 2-4/3 Maja: Wibo, Miss Sporty, Maybelline, Rimmel, Astor, L'oreal

Grudziądz:
CH Alfa: Eveline, Revlon, Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Sally Hansen, Rimmel, Maybelline, Max Factor, L'oreal, Bourjois, Eris
Pasaż Wiślany: Eveline, Revlon, Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Sally Hansen, Rimmel, Maybelline, Max Factor, L'oreal, Bourjois, Eris
Unia Park: Eveline, Wibo, Lovely, Manhattan, Sally Hansen, Maybelline, Rimmel, L'oreal, Max Factor, Bourjois, Astor, Miss Sporty.

Konin:
Paderewskiego 8 (Galeria nad jeziorem): Eveline, Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Eris

Kraków:

Bora-Komorowskiego 37 (CH Krokus: eveline, wibo, lovely, manhattan, maybelline, rimmel, bourjois, astor, max factor, l' oreal, revlon, sally hansen, miss sporty
Stojałowskiego 6 (Galeria Dekada): eveline, wibo, lovely, miss sporty, manhattan, rimmel, maybelline, bourjois, astor, l' oreal, max factor, revlon, sally hansen, dr irena eris
Puszkarska 9 (CH Bonarka): eveline, wibo, lovely, manhattan, maybelline, rimmel, bourjois, astor, max factor, l' oreal, revlon, sally hansen, miss sporty

Krosno
Lewakowskiego 31: Lovely, Wibo, Miss Sporty, Manhattan, Sally Hansen, Maybelline, Rimmel, Astor, Bourjois, Max Factor, L'oreal
Wojska Polskiego 11: Lovely, Wibo, Miss Sporty, Maybelline, Rimmel, Astor, Max Factor, L'oreal

Lublin:
(Ogród Saski): Eveline, Max Factor, L'oreal, Bourjois, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Wibo, Lovely
Olimp: Wibo, Lovely, Eveline, Manhattan, Max Factor, Astor, Bourjois, Loreal, Rimmel, Miss Sporty, Eveline
Krakowskie Przedmieście przy Grand Hotelu - Max Factor, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Wibo
Lipowa 13 (CH Plaza) Eveline, Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Maybelline, Rimmel, Astor, Borjouis, Max Factor, L`oreal, Revlon, Sally Hansen, Dr Irena Eris
Godebskiego 1: Wibo, Lovely, Miss Sporty, Rimmel, Maybelline, Max Factor, Astor, Loreal
Krakowskie Przedmieście 58: Wibo, Lovely, Eveline, Manhattan, Max Factor, Astor, Bourjois, Loreal, Rimmel, Miss Sporty, Eveline

Łomża:
Zawadzka 38 (Galeria Veneda)- jest szafa Revlon, Eveline, Sally hansen, Bourjous oraz wszytskie podstawowe takie jak Rimmel, maybeline, atsor, wibo itp
Piłsudskiego (Galeria Stokrotka) - są wszystkie podstawe oraz szafa Sally Hansen

Łódź
Karskiego 5 (CH Manufaktura): Eveline, Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Eris, Essence, Catrice, Collistar, Make Up Factory
Kilińskiego 296 (przy Kauflandzie): Eveline, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo,
Kolumny 6/36 (Carrefour): Eveline, Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Eris
Lutomierska 144: L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Max Factor, Lovely, Wibo, Miss Sporty
Pabianicka 245 (Port Łódź): Eveline, Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Eris
Piłsudskiego 15/23 (Galeria Łódzka): Eveline, Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Eris
Piotrkowska 95 (Saspol): Eveline, Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Sally Hansen, Rimmel, Maybelline, Astor, Bourjois, Max Factor, L'oreal.
Piotrkowska 183/187: L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Max Factor, Lovely, Wibo, Miss Sporty
Tamka 3: L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Max Factor, Lovely, Wibo, Miss Sporty
Tatrzańska 42/44: Wibo, Miss Sporty, Lovely, Maybelline, Rimmel, Astor, Max Factor, L'oreal
Widzewska 22 (Tesco): Eveline, Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Eris

Nowy Sącz:
pl. Dąbrowskiego 4 (koło PKSu): Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Max Factor
Jagiellońska 6: Eveline, Revlon, Sally Hansen, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Eris, Max Factor
Lwowska 60: Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Mx Factor
Prażmowskiego 11 (CH Trzy Korony):Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Max Factor

Opole:
Kołłątaja/1-go Maja: Loreal, Max Factor, Astor, Maybelline, Rimmel, Miss Sporty, Wibo, Lovely.

Ostrów Wielkopolski:
Kolejowa: Eris, Revlon, Sally Hansen, Eveline, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo
Wrocławska: Eveline, Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo
Raszkowska: Eveline, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo
Galeria Ostrovia: Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo

Puławy:
Carrefour: Wibo, Lovely, Manhattan, Max Factor, Astor, L'oreal, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty
Centralna: Wibo, Lovely, Manhattan, Max Factor, Astor, L'oreal, Bourjois, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty

Rzeszów:
Piłsudskiego 44 (Galeria Rzeszów): Eveline, Revlon, Sally Hansen, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Max Factor, Lovely, Wibo, Eris.
Lisa Kuli 19 (Galeria Grafika): Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Max Factor, Lovely, Wibo.
Krakowska 20 (Galeria Nowy Świat): Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Max Factor, Lovely, Wibo.

Sandomierz:
Galeria Stokrotka: Wibo, Lovely, Manhattan, Max Factor, Astor, Loreal, Rimmel, Miss Sporty

Sucha Beskidzka: Wibo, Lovely, Manhattan, Rimmel, Max Factor, Maybelline, Astor, Miss Sporty, Bourjois

Szczecin:

Zawadzkiego 143 (rynek Zawadzkiego): Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Bourjois, Rimmel, Maybelline, Max Factor, Astor, L'Oreal Paris
Witkiewicza 41 (przy osiedlu Przyjaźni oraz Kaliny): Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Rimmel, Maybelline, Astor, Bourjois, Max Factor, L'Oreal Paris
Bohaterów Warszawy 42 (Turzyn): Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Bourjois, Max Factor, Rimmel, Maybelline, Astor, L'Oreal Paris, Sally Hansen
Niepodległości 36 (Kaskada): Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Rimmel, Maybelline, Bourjois, Astor, Max Factor, L'Oreal Paris, Sally Hansen
Wyzwolenia 5: Wibo, Miss Sporty, Rimmel, Maybelline, Astor, L'Oreal

Tczew:
Dąbrowskiego 12 (Stare Kino): Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Maybelline, Rimmel, Astor, Bourjois
Pomorska 1 (Galeria Kociewska): Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Maybelline, Rimmel, Astor, Bourjois, Eveline, Sally Hansen, Revlon, Eris
Żwirki 40 (obok Manhattanu): Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Maybelline, Rimmel, Astor

Wadowice: Wibo, Lovely, Manhattan, Rimmel, Max Factor, Maybelline, Astor, Miss Sporty

Wałbrzych:

1 Maja 64 (Galeria Victoria): Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Rimmel, Maybelline, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, L'oreal
Słowackiego 7: Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Rimmel, Maybelline, Max Factor, Bourjois, L'oreal

Warszawa:
KEN 85 (Pasaż Stokłosy): Eveline, Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Eris
Annopol 2 (Factory Annopol): Eveline, Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Eris
Stawki 2A: L'oreal, Bourjois, Maybelline, Astor, Rimmel, Manhattan, Max Factor, Miss Sporty, Lovely, Wibo

Wołomin:
Wileńska 51: Eveline, Lovely, Miss Sporty, Wibo, Manhattan, Maybelline, Rimmel, Astor, Bourjois, Max Factor, L'oreal

Wrocław:
Hallera 52 (CH Borek) Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan. Bourjois, Maybelline, Rimmel, Astor, Max Factor, Loreal
Widna: Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Bourjois, Maybelline, Rimmel, Astor, Max Factor, Sally Hansen, Eveline
Renoma (Świdnicka 40): Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Bourjois, Maybelline, Rimmel, Astor, Max Factor, Sally Hansen, Revlon, Provoke, Eveline

Zamość:
M. Reja 21 Lovely, Wibo, Miss Sporty, Rimmel, Maybelline, Max Factor, L'oreal, Astor
Przemysłowa 10 Lovely, Wibo, Miss Sporty, Rimmel, Manhattan Maybelline, Max Factor, Bourjois, L'oreal, Astor

WYMIANA

Edytowane przez Inspire
Czas edycji: 2014-11-07 o 11:24
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 17:57   #2061
201612060923
Konto usunięte

Inspire, skąd masz to info?

Opłaca się brać odżywkę z jedwabiem Lovely? Chodzi mi głównie o to czy ładnie wygląda na paznokciach, szybko schnie i długo się trzyma
201612060923 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 18:01   #2062
Inspire
Kuźnia inspiracji

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48814454]Inspire, skąd masz to info?
[/QUOTE]
Jakiś czas temu prosiłam wizażanki o informacje dotyczące szaf w poszczególnych Rossach, zbierałam do kupy, trochę sama sprawdziłam i trochę spisu jest

WYMIANA
Stary 2014-11-05, 18:06   #2063
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Jakiś czas temu prosiłam wizażanki o informacje dotyczące szaf w poszczególnych Rossach, zbierałam do kupy, trochę sama sprawdziłam i trochę spisu jest
Wrocławianki się nie postarały .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-05, 18:10   #2064
Selfish Girl
Life is a drink ...

ja mogę podać mniej więcej do jest w Ostrowie Wlkp

Ostrów Wlkp :
ul. Wrocławska - Eveline, Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo
ul Raszkowska - Eveline, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo
Galeria Ostrovia - Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo

jest jeszcze jeden Rossmann na Kolejowej ale tam nie wiem co stoi. :P
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 18:13   #2065
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Wrocławianki się nie postarały .
No niestety, w ogóle największe miasta olały sprawę

Selfish Girl, dziękuję za informację, przekleiłam do posta

WYMIANA

Edytowane przez Inspire
Czas edycji: 2014-11-05 o 18:14
Stary 2014-11-05, 18:14   #2066
karolina_zb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
ja mogę podać mniej więcej do jest w Ostrowie Wlkp

Ostrów Wlkp :
ul. Wrocławska - Eveline, Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo
ul Raszkowska - Eveline, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo
Galeria Ostrovia - Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo

jest jeszcze jeden Rossmann na Kolejowej ale tam nie wiem co stoi. :P
Na Kolejowej jest: Eris, Revlon, Sally Hansen, Eveline, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 18:20   #2067
mona1309
Raczkowanie

No to ja napiszę o swoim. Augustów ma szafy : rimmel, maybelline, l'oreal, astor, wibo, miss sporty,lovely
mona1309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 18:36   #2068
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez karolina_zb Pokaż wiadomość
Na Kolejowej jest: Eris, Revlon, Sally Hansen, Eveline, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo
:O
Nie chcesz Karolina czegoś kupić na pół z Eriska ?
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 18:44   #2069
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
No niestety, w ogóle największe miasta olały sprawę

Selfish Girl, dziękuję za informację, przekleiłam do posta
To ja proszę o dodanie do Wrocławia
Widna: Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Bourjois, Maybelline, Rimmel, Astor, Max Factor, Sally Hansen, Eveline
Renoma (Świdnicka 40): Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Bourjois, Maybelline, Rimmel, Astor, Max Factor, Sally Hansen, Revlon, Provoke, Eveline

Inne Rossmanny "w zasięgu buta" jeszcze sprawdzę i napiszę Ci na PW .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2014-11-05, 18:47   #2070
fejs
Wtajemniczenie

Ja se chyba tę promocję 1+1 odpuszczę. Nie będę na siłę wyszukiwać czegoś w podobnej cenie i kupować, co nie jest mi potrzebne. Chciałam tylko kredkę na linię wodną z Lovely, ale ona jest tania. Chciałam jakis tusz z wyższej półki, ale doświadczenie mnie nauczyło, że droższe nie znaczy lepsze. Boję się zaryzykować zbyt dużą kwotę pieniędzy, tym bardziej, że moge mieć coś tańszego, ale równie dobrego.

Wymieniam się książkami, filmami i drobnymi przedmiotami bezgotówkowo.

Edytowane przez fejs
Czas edycji: 2014-11-05 o 18:48
fejs jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości