Rossmann cz. XXIV - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-05, 20:06   #2071
saintfreak
Raczkowanie

Dot.: Rossmann cz. XXIV

Inspire, w Szczecinie co najmniej na Niepodległości i Bohaterów Warszawy pojawiły się małe szafy Sally Hansen, innych jeszcze nie sprawdziłam Chyba w piątek wybiorę się do wszystkich lewobrzeżnych, to sprawdzę, czy są jakieś zmiany jeszcze. Aaa, i chyba na Niepodległości widziałam również szafę Eveline, ale najpierw się upewnię.
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48814454]Inspire, skąd masz to info?

Opłaca się brać odżywkę z jedwabiem Lovely? Chodzi mi głównie o to czy ładnie wygląda na paznokciach, szybko schnie i długo się trzyma[/QUOTE]
Ja akurat ją mam. Schnie szybko, działanie jest właściwie żadne U mnie trzyma się dość dobrze i przynajmniej tyle, że dzięki niej lakiery nie barwią paznokci. A czy ładnie wygląda - smuży i raczej średnio z tym wyglądem. Zdjęcie z załącznika to 2 warstwy.
edit: sorry za te uwalone skórki dookoła, fotka była chwilę raptem po pomalowaniu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20141103_220753.jpg (44,9 KB, 114 załadowań)

Edytowane przez saintfreak
Czas edycji: 2014-11-05 o 20:07
saintfreak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 20:41   #2072
cedrowa
Wtajemniczenie

Właśnie wróciłam z rossmana i stwierdziłam, że nic nie wymyślę jako zachcianki na promocje.

Podaję szafeczki:
Piotrkowska 95 (Saspol): Eveline, Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Sally Hansen, Rimmel, Maybelline, Astor, Bourjois, Max Factor, L'oreal.
Stary 2014-11-05, 21:10   #2073
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Uwaga, podaję listę Rossmannów z poszczególnymi szafami (stan na pierwszą połowę 2014) - tyle, ile miałam podaję - w razie zmian proszę o informację, także i dopiski

Białystok:
Świętojańska: Eveline, Revlon, Sally Hansen, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Max Factor, Lovely, Wibo, Eris
Paderewskiego: L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Max Factor, Lovely, Wibo

Bielsko-Biała:
11 listopada 10: Wibo, Miss Sporty, Rimmel, Maybelline, Astor, Max Factor, L'oreal
Michałowicza 12: Eveline, Irena Eris, Wibo, Lovely, Miss Sporty, Sally Hansen, Manhattan, Rimmel, Maybelline, Astor Bourjois, Max Factor, L'Oreal

Bytom:
Dworcowa 12: Lovely, Wibo, Manhattan, Rimmel, Maybelline, Astor, Bourjois, L`oreal, Max Factor
J. N. Jeziorańskiego (CH Plejada) : jak wyżej
pl. Kościuszki (CH Agora): Wibo, Lovely, Manhattan, Bourjois, Rimmel, Maybelline, Astor, L`oreal, Max Factor, Sally Hansen
Strzelców Bytomskich 96 (CH M1): Eveline, Wibo, Lovely, Rimmel, Maybelline, Bourjois, Astor, Max Factor, L`oreal
Gliwicka: Lovely, Wibo, Maybelline, Rimmel, Astor, Max Factor, L`oreal

Gorlice:
Piłsudskiego 2-4/3 Maja: Wibo, Miss Sporty, Maybelline, Rimmel, Astor, L'oreal

Konin:
Paderewskiego 8 (Galeria nad jeziorem): Eveline, Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Eris

Kraków:

Bora-Komorowskiego 37 (CH Krokus: eveline, wibo, lovely, manhattan, maybelline, rimmel, bourjois, astor, max factor, l' oreal, revlon, sally hansen, miss sporty
Stojałowskiego 6 (Galeria Dekada): eveline, wibo, lovely, miss sporty, manhattan, rimmel, maybelline, bourjois, astor, l' oreal, max factor, revlon, sally hansen, dr irena eris
Puszkarska 9 (CH Bonarka): eveline, wibo, lovely, manhattan, maybelline, rimmel, bourjois, astor, max factor, l' oreal, revlon, sally hansen, miss sporty

Lublin:
(Ogród Saski): Eveline, Max Factor, L'oreal, Bourjois, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Wibo, Lovely
Krakowskie Przedmieście przy Grand Hotelu - Max Factor, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Wibo
Lipowa 13 (CH Plaza) Wibo, Lovely, Sally Hansen, Bourjois, Loreal, Rimmel, Manhattan, Max Factor, Revlon, Maybelline, Miss Sporty, Astor, Eveline
Godebskiego 1: Wibo, Lovely, Miss Sporty, Rimmel, Maybelline, Max Factor, Astor, Loreal
Krakowskie Przedmieście 58: Wibo, Lovely, Eveline, Manhattan, Max Factor, Astor, Bourjois, Loreal, Rimmel, Miss Sporty, Eveline

Łomża:
Zawadzka 38 (Galeria Veneda)- jest szafa Revlon, Eveline, Sally hansen, Bourjous oraz wszytskie podstawowe takie jak Rimmel, maybeline, atsor, wibo itp
Piłsudskiego (Galeria Stokrotka) - są wszystkie podstawe oraz szafa Sally Hansen

Łódź
Karskiego 5 (CH Manufaktura): Eveline, Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Eris, Essence, Catrice
Kilińskiego 296 (przy Kauflandzie): Eveline, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo,
Kolumny 6/36 (Carrefour): Eveline, Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Eris
Lutomierska 144: L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Max Factor, Lovely, Wibo, Miss Sporty
Pabianicka 245 (Port Łódź): Eveline, Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Eris
Piłsudskiego 15/23 (Galeria Łódzka): Eveline, Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Eris
Piotrkowska 95 (Saspol): Eveline, Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Sally Hansen, Rimmel, Maybelline, Astor, Bourjois, Max Factor, L'oreal.
Piotrkowska 183/187: L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Max Factor, Lovely, Wibo, Miss Sporty
Tamka 3: L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Max Factor, Lovely, Wibo, Miss Sporty
Tatrzańska 42/44: Wibo, Miss Sporty, Lovely, Maybelline, Rimmel, Astor, Max Factor, L'oreal
Widzewska 22 (Tesco): Eveline, Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Eris

Nowy Sącz:
pl. Dąbrowskiego 4 (koło PKSu): Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Max Factor
Jagiellońska 6: Eveline, Revlon, Sally Hansen, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Eris, Max Factor
Lwowska 60: Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Mx Factor
Prażmowskiego 11 (CH Trzy Korony):Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Max Factor

Ostrów Wielkopolski:
Kolejowa: Eris, Revlon, Sally Hansen, Eveline, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo
Wrocławska: Eveline, Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo
Raszkowska: Eveline, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo
Galeria Ostrovia: Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo

Rzeszów:
Piłsudskiego 44 (Galeria Rzeszów): Eveline, Revlon, Sally Hansen, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Max Factor, Lovely, Wibo, Eris.
Lisa Kuli 19 (Galeria Grafika): Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Max Factor, Lovely, Wibo.
Krakowska 20 (Galeria Nowy Świat): Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Max Factor, Lovely, Wibo.

Sucha Beskidzka: Wibo, Lovely, Manhattan, Rimmel, Max Factor, Maybelline, Astor, Miss Sporty, Bourjois

Szczecin:

Zawadzkiego 143 (rynek Zawadzkiego): Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Bourjois, Rimmel, Maybelline, Max Factor, Astor, L'Oreal Paris
Witkiewicza 41 (przy osiedlu Przyjaźni oraz Kaliny): Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Rimmel, Maybelline, Astor, Bourjois, Max Factor, L'Oreal Paris
Bohaterów Warszawy 42 (Turzyn): Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Bourjois, Max Factor, Rimmel, Maybelline, Astor, L'Oreal Paris, Sally Hansen
Niepodległości 36 (Kaskada): Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Rimmel, Maybelline, Bourjois, Astor, Max Factor, L'Oreal Paris, Sally Hansen
Wyzwolenia 5: Wibo, Miss Sporty, Rimmel, Maybelline, Astor, L'Oreal

Tczew:
Dąbrowskiego 12 (Stare Kino): Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Maybelline, Rimmel, Astor, Bourjois
Pomorska 1 (Galeria Kociewska): Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Maybelline, Rimmel, Astor, Bourjois
Żwirki 40 (obok Manhattanu): Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Maybelline, Rimmel, Astor

Wadowice: Wibo, Lovely, Manhattan, Rimmel, Max Factor, Maybelline, Astor, Miss Sporty

Wałbrzych:

1 Maja 64 (Galeria Victoria): Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Rimmel, Maybelline, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, L'oreal
Słowackiego 7: Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Rimmel, Maybelline, Max Factor, Bourjois, L'oreal

Warszawa:
KEN 85 (Pasaż Stokłosy): Eveline, Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Eris
Annopol 2 (Factory Annopol): Eveline, Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Eris
Stawki 2A: L'oreal, Bourjois, Maybelline, Astor, Rimmel, Manhattan, Max Factor, Miss Sporty, Lovely, Wibo

Wołomin:
Wileńska 51: Eveline, Lovely, Miss Sporty, Wibo, Manhattan, Maybelline, Rimmel, Astor, Bourjois, Max Factor, L'oreal

Wrocław:
Hallera 52 (CH Borek) Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan. Bourjois, Maybelline, Rimmel, Astor, Max Factor, Loreal
Widna: Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Bourjois, Maybelline, Rimmel, Astor, Max Factor, Sally Hansen, Eveline
Renoma (Świdnicka 40): Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Bourjois, Maybelline, Rimmel, Astor, Max Factor, Sally Hansen, Revlon, Provoke, Eveline

Zamość:
M. Reja 21 Lovely, Wibo, Miss Sporty, Rimmel, Maybelline, Max Factor, L'oreal, Astor
Przemysłowa 10 Lovely, Wibo, Miss Sporty, Rimmel, Manhattan Maybelline, Max Factor, Bourjois, L'oreal, Astor
A Przemyśl gdzie

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 21:13   #2074
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
A Przemyśl gdzie
Będzie i Przemyśl jeśli ktoś wie gdzie są jakie szafy, nie jestem w stanie tego sprawdzić sama

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 21:38   #2075
201612060923
Konto usunięte

Ja mam tylko Garwolin, ale wątpię, aby tutaj były wizażanki z tych okolic
201612060923 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 22:27   #2076
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Będzie i Przemyśl jeśli ktoś wie gdzie są jakie szafy, nie jestem w stanie tego sprawdzić sama
Wiem wiem
Ja jestem z Przemyśla, ale nie wiem jakie są szafy -_- a nie chce w błąd wprowadzić, ale moge sprawdzić na dniach i isc po kolei po jedną rzecz :P

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Stary 2014-11-05, 22:28   #2077
kudlik_kk
Zakorzenienie

To i ja coś dodam.
Białystok, Wysockiego: Eveline, Lovely, Wibo, Miss Sporty, Manhattan, Maybelline, Rimmel, Max Factor, Bourjois, L'oreal, Eris, Revlon, Sally Hansen, Astor

21. 10. 2015 - teoria: podejście pierwsze i ostatnie: 74 / 74
03. 12. 2015 - praktyka: podejście pierwsze i ostatnie

Edytowane przez kudlik_kk
Czas edycji: 2014-11-05 o 22:31
kudlik_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 22:31   #2078
Inspire
Kuźnia inspiracji

Proszę szczególnie dziewczyny, które orientują się w szafach w miastach, których jeszcze nie ma na liście o odzew

WYMIANA
Stary 2014-11-05, 22:39   #2079
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę szczególnie dziewczyny, które orientują się w szafach w miastach, których jeszcze nie ma na liście o odzew
Ja postaram się jutro lub w piątek pójść do R i obczaić.Którego dnia to nie wiem zalezy od $ ;D

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Stary 2014-11-05, 22:57   #2080
navioe
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro orientacyjnie wyśle Ci roski w Poznaniu i okolicach
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 23:06   #2081
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
No jak to, wsiadaj w pociąg do Przemyśla i sprawdź każdego Rossmanna, wizażanki Cię potrzebują!

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 23:07   #2082
katrintheevil
Raczkowanie

Cytat:
Dodaj proszę w Manufakturze szafę Collistar i Make Up Factory
katrintheevil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-05, 23:25   #2083
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
No jak to, wsiadaj w pociąg do Przemyśla i sprawdź każdego Rossmanna, wizażanki Cię potrzebują!
dobrze, że się odezwałaś mogę przekleić wszystkie szafy z Manu do tego największego Rosska?

WYMIANA
Stary 2014-11-05, 23:50   #2084
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze, że się odezwałaś mogę przekleić wszystkie szafy z Manu do tego największego Rosska?
W City Center? Jest wszystko ale nie jestem pewna Essence i Catrice bo dawno nie byłam w CC. Tj byłam zanim zaczęły wchodzić szafy Catrice do Rossmannów. Jakaś bardziej poinformowana Poznanianka musi to zaktualizować

Edytowane przez minthema
Czas edycji: 2014-11-05 o 23:51
Stary 2014-11-06, 00:36   #2085
panterarozyczka
Zadomowienie

Cytat:
W City Center? Jest wszystko ale nie jestem pewna Essence i Catrice bo dawno nie byłam w CC. Tj byłam zanim zaczęły wchodzić szafy Catrice do Rossmannów. Jakaś bardziej poinformowana Poznanianka musi to zaktualizować

Zalezy jeszcze który ross w CC. Bo są dwa.
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 00:42   #2086
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkie dawajcie nie no tak jak pisałam sprawdze to i wyśle koleżance na priv

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Stary 2014-11-06, 00:45   #2087
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panterarozyczka Pokaż wiadomość
Zalezy jeszcze który ross w CC. Bo są dwa.
No przecież mówimy o tym największym

Stary 2014-11-06, 00:55   #2088
dispersi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
oby dla mnie też okazał się przyjemny, ale kupie jak mi się skończy Astor PS 24h.
Ten z fioletową nakrętką?
Stary 2014-11-06, 01:01   #2089
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Kupuje rimmela match perfection
Sa moje odcienie

Z moim A
Czekoladowe_Serce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 01:48   #2090
201605061000
Konto usunięte

Cytat:
w rossmannach występuję w ogóle essence i catrice?
201605061000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 06:46   #2091
navioe
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Nie ma Catrice ani Essence.

---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 06:27 ----------

Mogę po południu wysłać Ins Roski w CC, na Jeżycach (rynek), na Marcinie i w Luboniu (factory). Jeśli jakieś wizazanki znjaja inne szafy w Rosiu w Poznaniu to proszę o pomoc bo zanim to ogarne to z tydzień minie
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 07:37   #2092
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

GG do przeklete_pragnienia

Dopisze, ze w Tczewie przy Pomorskiej- galeria kociewska- dostawili jakis czas temu szafe Eveline, Sally Hansen, Revlon oraz Eris

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-11-06, 07:45   #2093
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:
Napisane przez zielona dziesiatka Pokaż wiadomość
w rossmannach występuję w ogóle essence i catrice?
Tak. Juz byla o tym mowa
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 07:45   #2094
Fabryczna23
Zadomowienie

Cytat:
Proszę bardzo

Grudziądz, CH Alfa:
Eveline, Revlon, Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Sally Hansen, Rimmel, Maybelline, Max Factor, L'oreal, Bourjois, Eris

Grudziądz, Pasaż Wiślany:
Eveline, Revlon, Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Sally Hansen, Rimmel, Maybelline, Max Factor, L'oreal, Bourjois, Eris

Niestety nie jestem pewna jakie szafy są na Kalinkowej
Fabryczna23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 08:19   #2095
Pakipsi
Wtajemniczenie

gdzie w centrum Wawy lub okolicach jest szafa Revlon? dajcie znak please
jest na Korotyńskiego może?

Edytowane przez Pakipsi
Czas edycji: 2014-11-06 o 08:21
Pakipsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 08:24   #2096
lifrete
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pakipsi Pokaż wiadomość
gdzie w centrum Wawy lub okolicach jest szafa Revlon? dajcie znak please
jest na Korotyńskiego może?
Na Korotyńskiego jest, tam jest wszystko
Stary 2014-11-06, 08:33   #2097
Pakipsi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lifrete Pokaż wiadomość
Na Korotyńskiego jest, tam jest wszystko
super, dzięki
Pakipsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 08:48   #2098
Pollinaa
Zakorzenienie

Widziałam wczoraj w Rosie na Piotrkowskiej - tym na wprost Hebe cienie w płynie Rimmela w cnd za 9,90
Pollinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 09:43   #2099
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dispersi Pokaż wiadomość
Ten z fioletową nakrętką?
Starsza wersja z czarną, ale ta niby lżejsza oxy coś tam :P

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Stary 2014-11-06, 10:12   #2100
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Pytanko mam o bialy lakier. Czy wibo jest ok? Ladnie kryje czy bazgrze?
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości