|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVI
Miałąm ten: http://www.yves-rocher.pl/podklad_zero_niedoskonalosci
w odcieniu też jasny beż. Gdybym miała wybierać w internecie "na oko", to brałabym porcelanowy, ale powiem szczerze, że lepiej się przejść do stacjo, jeśli ma się możliwość i sprawdzić, bo te kolory wypadają zupełnie inaczej... Myślałam, że porcelana na zimę dla mojej cery jest w sam raz, tymczasem jest ona strasznie jasna, a ja jednak mam jeszcze trochę koloru z lata, więc jasny beż mi przypasował Zresztą na awatarze widać, jaka jestem blada w pełnym słońcu ![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- Wahałam się mocno i długo, co zamówić i czy w ogóle cokolwiek. Zwyciężył zakupoholizm pod pretekstem "będę mieć z głowy prezenty na święta" :P Machnęłam takie oto zamówionko: I0117 Zestaw Czarne owoce: mleczko do ciała + żel pod prysznic + krem do rąk + gąbka + ozdobne pudełko 2 79.80 zł 74422 Krem przeciwzmarszczkowy przywracający blask na noc 1 57.00 zł 24405 Balsam po goleniu do skóry wrażliwej 1 22.90 zł 11279 Pianka do golenia do skóry wrażliwej 1 18.90 zł I0120 Zestaw 3 wód perfumowanych 5 ml Quelques Notes d\'Amour + Vanille Noire + Moment de Bonheur 1 18.90 zł 23752 Musujacy żel pod prysznic Czekolada & Pomarancza 1 11.90 zł F62478 Prezent niespodzianka 1 PREZENT F44109 Krem przeciwzmarszczkowy intensywnie regenerujący 1 PREZENT Wartość produktów: 209.40 zł Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "FF5011" / -100.00 zł Wartość zamówienia: 109.40 zł Ciekawa jestem strasznie tego wszystkiego |
|
|
|
#1022 |
|
Raczkowanie
|
ktora maska jest leprza na wlosy tlenione jedwabista czy odbudowywujaca ???
ktos juz ma czekolade i pomarancze? jak to pachnie slodko?
Edytowane przez Blackigirl Czas edycji: 2014-11-06 o 08:32 |
|
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1025 |
|
Raczkowanie
|
no to pakujemy ...
koszyk z nowym kodem ach co za radosc takie kody
|
#1026 |
|
Naczelna wampirzyca
|
O, to jest dobre określenie tego ubiegłorocznego zapachu, dokładnie, żel pachnie ciastkami delicje, mi się akurat podoba zapach. Czekam już na paczkę (bo ją wysłali 4.11), więc jak tylko ją dostanę to zdam relację co jak pachnie (przynajmniej postaram się przyrównać to do jakiegoś zapachu
). A zamówiłam coś z każdej limitki i z limitek jeszcze złoty lakier do paznokci i żel z drobinkami pomarańczowo-migdałowy.
|
|
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
Macie już wczorajsze zamówienia w historii? U mnie cisza a zależy mi by doszło w poniedziałek dlatego brałam kuriera:-/
|
|
|
|
#1028 |
|
Raczkowanie
|
a mialyscie juz ten nowy tusz o serum do rzes ??
|
#1029 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1032 |
|
Raczkowanie
|
Kod na darmową dostawę od 79 zł.
BIENVENU Wiem, że to nie -100, ale może komuś się przyda
|
|
|
|
#1033 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1034 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1035 |
|
Wtajemniczenie
|
wiecie może do kiedy kod -100 będzie ważny?
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
Kliknęłam bo kto by się oparł takim pokusom
![]() jestem ciekawa nowych limitek czekoladowych czy będą lepsze od tych ubiegłorocznych. Ostatnio denkowałam i krem do łapek uznaje za taki sobie, na świezo będe mogła porównać. Ach chciało mi się fajnego kodu to mam, klikniete z każdej limitki i teraz czekamy na kuriera Kusiły mnie jeszcze eyeliner iskrzacy i lakiery. Nie dobiłam do paybackowego progu 180zł, coraz słabsze te kody dają
|
|
|
|
#1037 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swoje zamówiłam wczoraj o 10 i jest w toku
|
#1039 |
|
Rozeznanie
|
Moje dwa zamówienia już przekazane do doręczenia, a mnie ogarneły wątpliwości, bo przypomniałyście mi, że po zeszłorocznym żelu pomarańczowo-czekoladowym swędziała mnie skóra, tak koszmarnie wysuszał... Z drugiej strony gruszkowy żel ma konsystencję kremową, więc może problem się nie powtórzy!
Czy to ten żel ma pachnieć migdałowo? Edytowane przez emilinka Czas edycji: 2014-11-06 o 10:39 |
|
|
|
#1040 | |
|
Naczelna wampirzyca
|
Cytat:
Ale chyba z tej samej gamy jest też ten olejek http://www.yves-rocher.pl/rozswietla...prd&qrtc_pos=3 i on niby ma pachnieć kwiatem pomarańczy, a ja się przekonałam, że zapach pomarańczy, a kwiatu pomarańczy to 2 różne rzeczy
|
|
|
|
|
#1041 |
|
Raczkowanie
|
w końcu mam W toku, a właśnie nie odebrałam felernego zamówienie z wysyłkowej
![]() No to czekam na limitki. przed chwilą zapakowałam do koszyka: zestaw Neroli i zestaw Transat, po czym wyłączyłam stronę. Opamiętanie przyszła
|
#1042 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A może jednak...?
|
||
|
|
|
#1043 |
|
Raczkowanie
|
I wreszcie dotarło moje zamówienie z wysyłkowej
informuję, że prezentem niespodzianką w wersji męskiej jest Evidence Homme Green 75ml Czarne owoce bardzo przypadły mi do gustu zapachowo, migdał z pomarańczą już mniej. Czuję w nim pomarańczę, ale jakby zmieszaną z żelem bio miód i muesli. Zapach jest mega słodki gruszka to przy nim pikuś ale na zimę jak znalazł. Marcepanowo - pomarańczowa słodycz. Żel pod prysznic gruszka w karmelu już użyłam i jestem w nim zakochana. To jedyna limitka, której zapasy zrobię. Jest gęsty, kremowy, dobrze się pieni i pozostawia śliczny zapach na skórze. Po umyciu nie czuję w nim gruszki raczej wanilię i karmel...podczas mycia wyczuwam w nim nutę zbliżoną do czarnej róży z tołpy. Moim zdaniem nie wysusza, w każdym razie nie tak jak inne przezroczyste limitki. Dobrze, że go jednak zamówiłam, bo po przelotnym powąchaniu w stacjonarce wyczułam tylko drażniący kompot gruszkowy i chciałam zrezygnować z zakupu. To byłby błąd.
Edytowane przez ew23ona Czas edycji: 2014-11-06 o 11:09 |
|
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1046 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1047 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiadomość nr 2 niezbyt dobra - w stacjonarce nie wyczułam podobieństwa do tołpy, ale jeśli tak będzie, to słabo - jeden żel z czarną różą jeszcze się kisi na półce, bo po pierwszych zachwytach doszłam do wniosku, że jest zbyt mdlący...
|
|
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1049 |
|
Rozeznanie
|
Odebrałam paczkę z wysyłkowej. Niespodzianką ze znaczka jest żel pod prysznic. Niespodzianką dla kobiet jest krem na zmarchy
o którym już pisały dziewczyny. W paczce dostałam też 3 próbki: podkład wygładzający, rozświetlający aktywator Elixir 7.9 i chusteczka QNdA. Jest też rabat 40 PLN do Gerryweber (kod: 47GWPLE2) ważny do 31.12.2014 na zamówienia od 300 PLN. Do tego katalog "Trendy kosmetyczne jesień-zima", kod oferty 9PYD2AC03 (jest już na pierwszej stronie), przesyłka gratis od 100 PLN; gratisem jest 30 ml Neroli za zamówienie powyżej 49 PLN. Oferta ważna przez 6 miesięcy, do jednokrotnego wykorzystania. Jest też oferta 9PYD2AC04 do trzykrotnego wykorzystania, z torbą lub produktem do 65 PLN z katalogu za zamówienie powyżej 49 PLN. GRatsiem za zamówienie powyzej 80 PLN jest reduktor głębokich zmarszczek SV3, a przesyłka gratis od 100. Tak jak poprzednia, ważna 6 miesięcy. I uwaga: KUBKI SĄ CERAMICZNE, malutkie, ale ładnie wyglądają. Obawiam się jednak, że wzorek długo na nich nie wytrzyma. ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Jeszcze o moich wrażeniach "limitkowych" - żel gruszkowy w trakcie mycia pachnie gruszką, nie zauważyłam czerwonych plam na skórze, więc raczej bezpieczny. Balsam też przyjemny w zapachu. Woda tuż po psiknięciu "daje" alkoholem ale potem zapach na skórze przyjemny, z lekką nutą gruszki, karmel słabo wyczuwalny. W ogóle ta seria kojarzy mi się z zapachem jogurtu gruszkowego
Edytowane przez emilinka Czas edycji: 2014-11-06 o 13:07 |
|
|
|
#1050 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, w której ofercie wysyłkowej można wybrać męską wodę?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.

Zresztą na awatarze widać, jaka jestem blada w pełnym słońcu 

). A zamówiłam coś z każdej limitki i z limitek jeszcze złoty lakier do paznokci i żel z drobinkami pomarańczowo-migdałowy.

, wyślą w piątek, to w poniedziałek powinnam ją odebrać