|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXIV
|
|
|
|
#2102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
||
|
|
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
Lublin OLIMP: Wibo, Lovely, Eveline, Manhattan, Max Factor, Astor, Bourjois, Loreal, Rimmel, Miss Sporty
|
|
|
|
#2106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bida z nędzą nawet nam burżuja zabrali
|
|
|
|
|
#2107 |
|
Szara Eminencja
|
Pojawiła się u kogoś ta seria z załącznika?
Mydło z pingwinkiem zapas i butelka są już u mnie dostępne Edytowane przez wykrasana Czas edycji: 2014-11-06 o 11:31 |
|
|
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wczoraj byly te mydla z pingwinkiem w butelkach i saszetkach mniejszych i wiekszych. One sa az tak dobre?
|
|
|
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
Kupilam dzis rano, bo ten pingwinek slodki
|
#2111 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2112 |
|
Zadomowienie
|
Jesteście zorientowane czy znajdę w Rossmannie "Ziaja. Maska intensywna odbudowa" ? Ktoś mi polecił i mam ochotę wypróbować.
|
|
#2113 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() PUŁAWY: 1) Carrefour: Wibo, Lovely, Manhattan, Max Factor, Astor, L'oreal, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty 2) ul. Centralna: Wibo, Lovely, Manhattan, Max Factor, Astor, L'oreal, Bourjois, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty
killer abs by Jill mel b abs / cardio / brzuch Edytowane przez Zuzziak Czas edycji: 2014-11-06 o 11:57 |
||
|
|
|
#2114 |
|
Klientka w krawacie
|
Ja go z kolei nie polecam. W ogóle. Pastelowe lakiery z tej serii wypadają dość słabo.
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
A kallos to jest nadzwyczajna? Super skladu w porownaniu tez nie ma..
Dobry do codziennego uzytku Biovaxa bardziej polecam jako maske. Kallos lepszy jako maska jezeli jeszcze do niego cos dodac od siebie. Wtedy moze dobroci wnikna we wlosy. |
|
|
|
#2116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ble
|
|
#2117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciągle myślę nad tym rimmelem 25h Ma ktoś porównanie do wake me up odnośnie odcieni? Czy najjaśniejsze odcienie są podobne?
|
|
|
|
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam latte ale nie zakladalam przy zakupie ze bedzie dzialal na wlosy od srodka ![]() Bede go tuningowac zeby lepiej dzialal, stosowac jako odzywke, do mycia wlosow lub do golenia nog ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Odzywka Garniera AiK jest bogatsza od kallosa
|
|
|
|
|
#2119 |
|
Zadomowienie
|
Rosmann Opole ul. Kołątaja/1-go Maja: Loreal, Max Factor, Astor, Maybelline, Rimmel, Miss Sporty, Wibo, Lovely.
Dziś w nim byłam, więc od razu piszę, póki pamiętam ![]() Jak będę w innym to znów napiszę.
Samotność nie jest naszym przeznaczeniem, a samych siebie poznajemy tylko wtedy, kiedy możemy się przejrzeć w oczach innych ludzi. ![]() Edytowane przez orangemisia Czas edycji: 2014-11-06 o 12:36 |
|
|
|
#2120 |
|
Wtajemniczenie
|
Jest film na YT gdzie dziewczyna pokazuje swatche rimmela 25 i Wake me up numer 100. Na filmie 25 h wydaje się jaśniejszy od Wake me up
|
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
podczytuję ten wątek regularnie przy każdej większej promocji Zastanawia mnie jedna rzecz, bo kupiłam wczoraj masełko do ust Nivea Blueberry Blush w promo za 6,99 (po którejś z kolei wizycie, bo były wykupione) i w miedzy czasie byłam w 2 innych R. i tam tej promocji w ogóle nie było, no i na stronie jej też nie ma. Spotkałyście się z z tym, że dana promocja jest tylko w jednym R.? A co do tej promocji 1+1 to kusi mnie tusz L'oreal Volume Million Lashes So Couture ewentualnie wersja So black (ktoś ma już porównanie która lepsza?) i dobrałabym podkład (a wcale nie miałam kupować Skojarzył mi się z Max Factor Facefinity, który dla mnie był niewypałem i miał tą samą konsystencję co CS i też paskudny zapaszek. Ale co człowiek to opinia
|
|
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie Rimmel 25 h i wake up me jest za ciemny jak patrzylam na game odcieni w google to praktycznie identyczne odcienie maja
Za to perfect match ma 2 odcien jasniejsze od Rimmela 25 h najjaśniejszego.. Wczoraj sprawdzałam w rossmanie. |
|
|
|
#2123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Szafy w R. Elbląg, ul. Grunwaldzka: L;oreal, Max Factor, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo. Ale się wkurzyłam, zabrali mi szafę Bourjois i mój plan zakupów promocyjnych się właśnie rozleciał
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
|
#2125 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Lublin Lipowa 13 (Plaza): Eveline, Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Maybelline, Rimmel, Astor, Borjouis, Max Factor, L`oreal, Revlon, Sally Hansen, Dr Irena Eris (stan na 3 tygodnie temu) Edytowane przez xxsecretx Czas edycji: 2014-11-06 o 13:21 |
|
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w naturze ale nie po to by coś kupić, bo przed poniedziałkowa promocją oszczedzam
ale w celach wzięcia słoczy na ręce odcieni dwóch nowych podkładów-Astor Perfect Stay 24h i Rimmel Lasting Finish 25h. Po naniesieniu na zewnętrzną część dłoni w świetle drogeryjnym (wow, same beze i to jasne). Po wyjściu na dwór niestety już tak pięknie nie było....czyli jak zawsze ;( Do domu mam kilka minut wiec stwierdziłam, że 'doniose' te słocze i porównam z revlonem. Wniosek jest jeden bladolice nie znajdą nic dla siebie.Porównując do revlon 180 (skóra tłusta/mieszana) najbliżej było mu do najjaśniejszego z rimmela czyli Ivory. Co prawda rimmel nie jest aż taki beżowy, ale tez nie wpada w róż. Miałam wrażenie że najjaśniejszy z Astora jest bardziej różowy (przypomina mi Face Finity z MF odcień 55, może nawet i 47) i jest jaśniejszy, niż Ivory z rimmela. Pozostałe odcienie podkładu Astora są już dosyć ciemne. Co do tonów, to drugi i trzeci wpada w bez, natomiast czwarty w pomarańcz (chociaż poczatkowo w kazdym odcieniu, oprócz najjaśniejszego dostrzegałam pomarańcz). Rimmel odcień drugi z kolei czyli soft beige jest ładnym beżem, ale niestety ciemniejszym niż 180 revlon. A zauważyłam że astor już po samym nałożeniu na rękę bardzo się klei :/ Może komus pomogą zdjęcia (drugie było robione już po jakiś 15 minutach więc jesli miał się któryś utlenic to już to zrobił )
Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nie ważne, że nie ma dla kogo, ważne, żeby opadły im kopary -30kg ![]() Edytowane przez eewelinaa92 Czas edycji: 2014-11-06 o 14:16 |
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
Astor jest jaśniejszy od najjaśniejszego rimmela?
Najjaśniejszy rimmel jest dla mnie za ciemny za to Rimmel Match Perfection ma 2 jaśniejsze odcienie od nowego Rimmela i nr 101 mi pasuje Wczoraj macałam tester i porownałam z Rimmelem 25 h ![]() Moge powiedzieć ze nowy Rimmel jest bardzo trwały i dobrze kryje, sama się na niego szykowałam ale, że jest zbyt ciemny to wezme Match Perfection |
|
|
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
Czy pojawiły się u was już nowe zapachy z tej serii?
http://www.rossnet.pl/Produkt/Pachna...,6264,nowosc14 |
|
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelina mi rimmel 25h sie utlenil i sciemnial jeszcze jak wyszlam na dwor wiec bym miala maske na twarzy
Albo poprostu w rossmanie jest takie swiatlo ze wydaje sie dany odcien jasniejszy.
|
|
|
|
#2130 |
|
Rozeznanie
|
A już myślałam, bo myślę o jego zakupie ;-)
Ma/miała któraś z Was tego Astora z fioletową zakrętką?
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.