|
|
#871 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: A co Wy chciałybyście dostać?
- na pewno jakaś fajna książka fantasy
- komiksy albo mangę - fototapetę I teraz nic więcej mi do głowy nie przychodzi
|
|
|
|
|
#872 |
|
Raczkowanie
|
- jakiś sprzęt do robienia loków
- perfumy Escada "Magnetism" - duuużo bielizny - dzidziusia
Edytowane przez mamDosc Czas edycji: 2014-11-05 o 21:54 |
|
|
|
|
#873 |
|
Raczkowanie
|
Niech ktoś mi kupi taki fotel
![]()
|
|
|
|
|
#874 |
|
Wtajemniczenie
|
O ciekawe. Ale czy wygodne?:d
A no i ja zapomnialam o zdrowiu...
|
|
#875 |
|
Raczkowanie
|
Są mniej i bardziej wygodne pozycje
|
|
|
|
|
#876 |
|
Konto usunięte
|
Upgrade listy z zeszłego roku - chciałabym dostać:
torebkę fossil zegarek fossil czapkę, szalik, rękawiczki (fioletowe) bransoletki bydziubeka bransoletki pandora przelot Mi17/27/24 kolacje z Michelem Moran karnet do spa wycieczkę do Norwegii/Izraela/Maroko/na Islandię fajna bluzę z kapturem (czarną) perfumy nu-be Lithum kasę na szkolenie z wierzytelności podyplomówkę z renowacji zabytków kurs agenta celnego kasę na studia z transportu/logistyki kurs języka angielskiego biznesowego kartę zniżkową do sushi faceta świece Yankee Candle fajne książki spotkanie/balangę z M....ą.
Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2014-11-05 o 13:18 |
|
|
|
|
#877 |
|
Przyczajenie
|
Powiem Wam, że gdy ktoś mnie pyta, co chciałabym dostać, to nigdy nie umiem odpowiedzieć, a najlepsze jest to, że mnie sama wkurza, gdy ktoś nie potrafi się określić co do upragnionego prezentu
Jednak zazwyczaj chcę dostać coś praktycznego, co akurat by mi się przydało, cos co zgubiłam albo mi się popsuło Teraz chciałabym dostać nową prostownicę do włosów, może jakieś fajne perfumy, skórzane rękawiczki albo złoty łańcuszek
|
|
|
|
|
#878 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: A co Wy chciałybyście znaleźć pod choinką?
Jak co roku : pierścionek zaręczynowy
i chihuahuaA z takich przyziemnych to: - zalotka Shu Uemura - paleta Smasbox full exposure - fix plus, róż well dressed oraz pro longwear concealer z MACa - bronzer Nars laguna albo Benefit hoola - perfumy i książki zawsze dobrym pomysłem Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2014-11-06 o 13:06 |
|
|
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
- wycieczkę do Irlandii
- skok ze spadochronem - nową powieść Grishama - karnet do kosmetyczki, przydałby się kwas pirogronowy... - dużą szafę do sypialni
|
|
|
|
|
#880 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja lista:
- biżuteria, chciałabym jakiś wisiorek albo kolczyki, - ciepły sweter, - czerwoną sukienkę, - perfumy, - książki, - pieniądze też się przydadzą .Sama sobie sprawię ciepłą piżamę, bo w tamtym roku nie dostałam . Właściwie co roku mam tę samą listę .
|
|
#882 |
|
Przyczajenie
|
Ja bym chciała otrzymać lot motolotnią dla dwojga, najprościej go zamówić z tej strony i ogólnie mają tam dużo pomysłów na ciekawe prezenty, można spokojnie polecić nawet chłopakom, którzy nie wiedzą co kupić swojej dziewczynie na Gwiazdkę
Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2014-11-06 o 19:58 Powód: reklama |
|
|
|
|
#883 |
|
Zadomowienie
|
Dużo gorzkiej czekolady, dużą walizkę i bilet na Wyspy Kanaryjskie..
Kochaj albo Rzuć! I forgot that all might see So many beautiful things... Zapraszam do wymiany:--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380461 kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380683 |
|
|
|
|
#884 |
|
Rozeznanie
|
Moje wymarzone prezenty to:
- wycieczka do Japonii/Korei Płd - buty i torebka marki Liz Lisa - duuużo koreańskich kosmetyków - karta podarunkowa do jednego ze sklepów Inditex - dobre jedzonko (czytaj : kebab, pizza, gyros i inne fast foody) ![]() - kurs prawa jazdy (ale prędzej sama na niego zaoszczędzę )- kurs językowy/księgowości/kadry i płace |
|
|
|
|
#885 | |
|
Rozeznanie
|
Robię update listy
![]() Cytat:
-korale do Pandory -szlafrok mięciutki -suszarka -płyty TRS -świeczki YC -fartuszek cookie -granatowe NB -perfumy (j'ador albo angel) -cieplutkie, zimowe kapcie -kalendarz Moleskina -ze 2 prenumeraty ![]() mniej realnie ![]() -zegarek od MK -Selmę -weekend we Florencji
migdałowy zapach ma i smak Edytowane przez kasia_1402 Czas edycji: 2014-11-07 o 23:11 Powód: coś się przypomniało |
|
|
|
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
elektryczny świąteczny kominek yankee xd
wodę desiqual sex dużą yankee baby powder Edytowane przez chwast Czas edycji: 2014-11-07 o 23:14 |
|
|
|
|
#887 |
|
Przyczajenie
|
wycieczkę gdzieś daleko....
i kurs językowy...
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie mam pomysłu...
![]() chciałam lokówkę z babylis czy jak się nazywa i dostałam... Mój X wymyślił, że kupi mi nową lustrzankę i chyba trafił z prezentem...
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
Z takich nierealnych to:
- pierścionek zaręczynowy ![]() - jakąś fajną wycieczkę dla 2 osób - pozytywną odpowiedź od jakiegoś pracodawcy gdzie wysyłam cv A z takich realnych to: - tą nową lokówkę z babylis - szczoteczkę elektryczną Oral B - perfum Lacoste - jaką fajną sukienkę - dobrą książkę - jakiś łańcuszek/kolczyki - nowa torebka I jak na razie to na tyle
|
|
|
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
czemu nierealne ?
|
|
#891 |
|
Konto usunięte
|
Biustonosz wonderbra
kaszmirowy sweter coś słodkiego, lubię belgijskie czekoladki a na mikołajki bym chciała dostać jakiś drobiazg, może TŻ mógłby mi jakąś bluzeczkę kupić
Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2014-11-09 o 14:22 |
|
|
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
Bo od kilku miesięcy gada, że chce ślubu w 2016, na ślubie w sierpniu mówił wszystkim, że on nie będzie długo czekał, a kiedyś powiedział mi wprost, że oświadczał się nie będzie póki nie będzie miał pracy na umowę na czas nieokreślony. A takiej umowy nie ma, ma obecnie do końca roku, ale szef mu pewnie da umowę tylko wątpię, że na stałe bo tam nikt nie ma na czas nieokreślony. I w ogóle takie odnoszę wrażenie że z rok jeszcze na pierścionek poczekam pewnie. A nagabywać nie będę, bo to, że ja jestem gotowa nie znaczy, że on też a wolę aby oświadczył się z własnej woli, pewny, że tego właśnie chce
|
|
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, z jednej strony go rozumiem, bo sami zwlekaliśmy... bo zawsze było coś.. ale z drugiej strony... tak odwlekać można wiecznie
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, tylko mnie wkurza to, że on dużo gada a nic nie robi. Jak to się mówi "Krowa co dużo muczy mało mleka daje"
Zresztą kiedyś o tym rozmawialiśmy i powiedziałam, że 3 lata to wystarczająco dużo czasu żeby się poznać i wiedzieć czego się chce. Tym bardziej, że widzimy się codziennie, wiemy o sobie wszystko, wiem, że ma syf w pokoju i wprost mu o tym mówię itp Ale jest ok, jeszcze nie mam spiny
|
|
|
|
|
#895 |
|
Konto usunięte
|
O czym marzę
- o szczęściu, - o miłości do siebie, - o bardzo długich wakacjach we dwoje gdzieś daleko stąd A z takich mniejszych: - o nowych stopkach do maszyny - o swoim kąciku do szycia - o Sims 4 i kolejne części DA - a w skład pakietu niech będzie nielimitowany czas wolny - o lepszym kompie (do Sims 4 i w sumie do DA )- o nowym telefonie z super, hiper aparatem - o bonach do HM - o jakiejś cudownej bieliźnie - o meblach do naszego nowego mieszkania |
|
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, my po 3 latach sie hajtneliśmy
ale i na Ciebie przyjdzie pora...Wiem co bym chciała dostać. By remont zaraz po świętach, szybko się skończył...
|
|
#897 |
|
Raczkowanie
|
Też czekałam trochę na pierścionek zaręczynowy - 7 lat bez jednego dnia
![]() Na wszystkich przyjdzie pora, nic się nie martw ![]() O czym marzę? O jakimś fajnym wyjeździe z mężem, gdzieś na kilka dni, nawet niedaleko, bo nie ma perspektyw na podróż poślubną ![]() Po cichutku marzę o : drobnostkach do ozdabiania i dekoracji, świecach Yankee Candle, cotton ball lights, słodkościach Reese's (albo czymkolwiek z ukochanym masłem orzechowym), słodziutkim szlafroku i piżamce, pościeli dla dwojga z Mickey, pięknej narzucie i poduszkach na nasze łóżko serwisie obiadowym kwadratowym, aparacie, bonie do Empiku oraz do jakiejś świetnej restauracji w moim mieście, ubrania i biżuteria zawsze się przydadzą ![]() Chyba muszę wygrać w Lotto
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
- nowy laptop,
- skórzana, czarna torebka, - biżuteria (to zawsze idealny prezent dla mnie! ),- voucher na masaż/spa, - perfumy
|
|
#899 |
|
Przyczajenie
|
A ja jeszcze bym chciała:
- nowy laptop, - karnet do SPA, - kartę podarunkową do Smyka, żeby poszaleć z zakupami dla synka, - niech mąż zabierze mnie na romantyczną randkę, bo ostatnio posucha w tej kwestii :/ |
|
|
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
- Kubek termiczny
- Odświeżoną garderobę - Dobrą książkę - Coś do robienia kawy - Pościel - Kosmetyki
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.

. Właściwie co roku mam tę samą listę