![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Piżama
Hej Dziewczęta !
Wiem że to może głupia i banalna sprawa ale.....Jadę z kolegą w następny weekend w góry. Znamy się od początku wakacji,świetnie dogadujemy,akceptujemy siebie itp itd. Nie przewiduje żeby coś się tam działo ale będziemy spać w jednym pokoju i najnormalniej w świecie chciałabym bosko wyglądać jak będę spać ![]() Jakieś propozycje ? W ogóle byłyście kiedyś w takiej sytuacji ?
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piżama
T-shirt i krótkie spodenki będą ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Kocham góry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ewentualnie legginsy, jeśli jesteś zmarźlakiem, tak jak ja
![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
ja bym założyła krótkie spodenki bo nie nawidzę getrów czy leginsów i według mnie też to niefajnie wygląda. Do tego koszulka jakaś z rękawkami ale bardziej dopasowana a nie worek pokututny. Ja nie jestem jakaś strasznie wstydliwa i stawiam na wygodę, więc w staniku bym nie spała. Jak Ty się wstydzisz to możesz założyć topik pod piżamę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Tak, byłam.
Jak zimno, to dres. Jak ciepło, to krótkie spodenki i koszulka. Generalnie na sportowo. Nie polecam spania w biustonoszu.
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Ten stanik o ktorym myslisz emmm. Ujme to tak. Zanim wyjedziesz i prez sen wkurzona go sciagniesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Marszałkini II RP
|
T-shirt i długie spodnie od piżamy. Biustonosz odpada.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Chcesz się wyszykować jak na wybieg i nie przewidujesz żadnych akcji, jasne
![]() Stanik sobie daruj, bo nie tylko jest niewygodny, ale tez jak facet Cie zobaczy w czymś taki, to może zwątpić. Ładna piżama - koszulka na ramiączkach (jeśli chcesz świecić ciałem) i krótkie spodenki, nie wyskakuj w satynie, na to jeszcze będzie czas ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ja bym postawiła na dopasowany bawełniany podkoszulek, może jakiś z delikatną koronką przy dekolcie i legginsy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
To najlepsze rozwiązanie, ewentualnie legginsy zamiast spodenek.
Ja sama wolę spać w staniku jak nie jestem u siebie. W takim co opisujesz jeszcze nie spałam, tylko miałam taki wygodny, normalny biustonosz. Wolę jak wszystko się trzyma na swoim miejscu i nie lubię jak mi się sutki odznaczają na koszulce ![]()
![]() |
#13 | |
sissy that walk
|
Według mnie albo zestaw w tym stylu:
![]() albo w tym, jeśli lubisz niższe temperatury: ![]() Estetyczne, niezobowiązujące, niewyzywające, wszystko w jednym panie ![]() Stanik bym odpuściła, bo próbowałam parę razy spać w staniku i było mi zwyczajnie niewygodnie i za gorąco. Ale jeśli będzie Ci wygodnie...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Sklepy sa pełne ładnych piżam, i seksownych i zwyczajnych w misie, pysie, itd jest wczym wybierać, ew. t-shirt i spodenki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Jak nie chcesz, żeby się cokolwiek wydarzyło to zwykła piżama lub koszulka i spodnie z piżamy.
A jak chcesz, żeby wlepiał w Ciebie gały, to coś, co odkrywa więcej ciała. Podkoszulka, krótkie gacie, takie sprawy. Bo zgadzam się, że na satynę jeszcze przyjdzie pora :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
dla mnie się wyklucza "nie zapraszająco" i "bosko wyglądać". Jak chcesz być nieskrępowana w tym wdzianku i nie przyciągać wzroku to weź ciepłe długie albo do kolan spodnie i t-shirt + jakąś rozpinaną bluzę z miłego materiału którą będziesz mogła nosić na piżamę wieczorem, zanim wskoczysz pod kołdrę i rano, zanim się przebierzesz w ciuchy.
Jak dla mnie to chcesz wyglądać sexi, ale tak żeby się nie kapnął że to specjalnie. "tak mi przypadkiem wyszło" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli coś ma się wydarzyć to i tak się wydarzy, nieważne co będziesz mieć na sobie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też bym się skłaniała ku koszulce i spodenkom. Ja zawsze śpię w staniku jeżeli jestem u kogoś albo kogoś nocuję, ale to chyba moje kompleksy ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
jak chcesz bosko wyglądać w czasie snu to oprócz odpowiedniej piżamy nie zapomnij się kontrolować, nie otwieraj buzi, co by się nie poślinić, makijaż obowiązkowy, no i spanie w jednej pozycji żeby się włosy nie poplątały, jak wstaniesz rozczochrana to bosko nie będzie, chyba że to będzie rozczochranie po boskiej nocy, wtedy to co innego;
a teraz poważnie: na nic nie liczysz ale chcesz wyglądać bosko, aha. ![]() ja bym wzięła krótkie spodenki w krate i top, plus szlafrok, jak chcesz wyglądać zachęcająco to cienkie satynowe kimono, jak chcesz żeby było ciepło to jakiś ciepły w krate, owieczki, chmurki albo w nic. udanego wyjazdu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Najlepszy będzie taki piżamowy jednoczęściowy kombinezon, coś jak śpioszki dziecięce, pajacyk do spania z długimi rękawkami.
Ciekawe czy chłopak ma taki sam dylemat z nocną bielizną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
W góry to raczej na sportowo - ja zwykle do spania w górach zakładam legginsy (ciemne, nie w jakieś kiczowate wzorki) i dłuższą, luźną koszulkę (zwykle męską po prostu). W górach lepiej stawiać na wygodę niż na wygląd. Jeśli będziecie nocować w ciepłym miejscu to taki strój wydaje mi się najpraktyczniejszy (nie uwiera, wygląda neutralnie, jak się okaże, że jest zimno to na legginsy bez problemu można założyć coś jeszcze).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Spanie w staniku? A w zyciu.
![]() |
#26 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Biała Dama
|
Koszulka na ramiączkach i majtki. Chyba że potrzebujesz spodenek dla komfortu psychicznego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;48829392]No przecież napisała to wprost, co tu rozkminiać?
![]() ![]() Nic złego, ale ja przewiduje że się coś będzie działo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.