![]() |
#3541 |
Konto usunięte
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015 :)
Ja tez musze buty na zimę kupić bo wszystkie mam na obcasach +11 cm... A chodzę do pracy na pieszo wiec nie bardzo...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#3542 |
Zakorzenienie
|
łooom matko....kozak jak kozak...ważne, że jest bo w poprzednich już jak kloszard wyglądałam
![]() ![]() aaa i byłam na ciuchach...znalazłam bluzkę H&M mama taką zwykłą czarną i czarną na długi z Mothercare (co oni z tą czernią ![]() ![]() idę zamawiać spodnie....znalazłam w końcu długie ![]() ![]() aaaa zapomniałam poprzednio napisać...jeżeli chodzi o gondolę to ja musiałam Kubę przesadzić do spacerówki na płasko jak miał 2,5 miesiąca bo gondola zrobiła się za krótka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witaj lubiekawe ![]() moje badania prenatalne też odbywały się w trybie dowcipnym ![]() Dziewczyny, jest serduszko!!! Jest dzidzia ![]() TP mi się nie zmienia, następna wizyta 1 grudnia, to już właśnie prenatalne będą, a wcześniej tylko skoczę badania zrobić ![]() Tak się cieszę, że to już po ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3545 |
Zadomowienie
|
Dzwoniła do mnie pani z przychodni, sama się zaplątała i moja gin powiedziała, że to USG mam mieć pod koniec listopada, prawdopodobnie będzie 25.11 więc tak jak pisałam wcześniej, wyjdzie 12t5d
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3546 |
Zakorzenienie
|
alkamor, pochwalisz się znalezionymi spodniami? też szukam, i każde mają tylko 92 długości, a ja mam 177 cm i na bank będą krótkie
![]()
![]() |
#3547 |
Zakorzenienie
|
fartuch - takie http://allegro.pl/jeansy-rurki-ciazo...744718174.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#3548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dalej piszą, że są wyszczuplające i guma faktycznie zdaje się być mocno przylegająca.
![]() |
#3550 |
Zakorzenienie
|
ja pewnie same legginsy będę nosić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj w Lidlu fajne były za 24,99 zł para :d to se kupiłam 2
![]() Jaki szał był ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3552 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja sie tez cos zaraz zaczne rozgladac za ciazowymi ciuchami bo mnie dzinsy dawno brzuch dusza.. i nadal sie zastanawiam czy pofarbowac wlosy czy poczekac, ale mam brzydkie odrosty ![]() Edytowane przez poldzik Czas edycji: 2014-11-06 o 15:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
Zakorzenienie
|
Co do Lidla - ja sobie dzisiaj poszaleję
![]() Kupię w Lidlu pierś z gęsi, usmażę ją na różowo z sosem żurawinowym i do tego gnocchi na masełku. O! ![]()
Alek, 13tc Tarczycówka ![]() ![]() ![]() 18.05.2015 ![]() ![]() Edytowane przez cowie Czas edycji: 2014-11-06 o 16:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3554 |
Rozeznanie
|
Wczoraj wieczorem z nudów przeglądałam allegro właśnie szukając już spodni a tu taki temat na forum
![]() Zapisałam się do lekarza dopiero na 17 listopada na prywatną wizytę i tak długo muszę czekać. 1,5 tygodnia, nie wytrzymam z ciekawości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Rozeznanie
|
tak czytam i czytam i nie wiem co pisać.
Kozaki - no tak, też nie mam na płaskim, uświadomiłyście mi ze musze o tym pomyśleć farbowanie - ja tam farbuje jak czuje potrzebe - czyli jak widze w lusterku siwiusie odrosty, nie ulegam ciążowej schizie Golenie - w ostatniej ciąży goliłam na czujke he he. I jakos wychodziło ![]() ubrania ciążowe - sporo mam po ostatniej ciąży i jeszcze kolezanka ma mi dosłać kilka ciuszków bo w marcu b.r. rodziła. gotowanie - normalnie jestem maniakiem gotowania, od kiedy jestem w ciąży tylko bym spała i leżała. Gotuje na siłe, tylko dlatego że mała i mój ojciec (na wózku inwalida) muszą codziennie zjeść gotowane świeże. HMMMM, w ogóle to tak pisze z przekonaniem że jestem w ciąży a tu przecież wcale nie wiadomo. Jutro będą chwile prawdy.
![]() |
#3556 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no to chyba sie farbne bo sie brzydka czuje... jak zdaze to dzisiaj wieczorem polece po farbe po pracy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3557 |
Zakorzenienie
|
Ja też się boje farbować, dziewczyny lepiej samemu w domu czy u fryzjera? Może fryzjer ma mniej chemiczne farby, albo odwrotnie
![]()
![]() |
#3558 |
Zadomowienie
|
fartuch ja farbuje prawie zawsze sama w domu a do fryzjera chodze tylko obcinac - taniej wychodzi... farby... nie wiem wlasciwie. najwazniejsze, zeby sie tej farby nie nawdychac za bardzo. bo wlosy to tkanka martwa, wiec nic nie przenika. ze skory glowy moze ewentualnie przeniknac. ale tez - przez 20 minut ile tego przeniknie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3559 |
Rozeznanie
|
fartuch - może spróbuj szampon kloryzujący, na pewno jest mniej chemiczny, albo wybierz taką farbe na bazie składników naturalnych. Ja Ci powiem, ze wybieram zazwyczaj Joanne, jest łagona i dobrze kryje no i jest tania
![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- no kochana to się okaże. Marze tylko o tym aby już się wyjaśniło bo starsznie mnie męczy to czekanie. już mi wszytsko jedno co będzie. Wytłumaczyłam sobie. Jak tylko wróce napisze co i jak.
![]() |
#3560 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Ja wczoraj byłam w f&f i chciałam kupić coś z ciążowych ciuszków ale nic takiego nie było. W weekend planuje jechać do h&m i pewnie tam coś uda mi sie wybrać. Co do farbowania włosów to ja zawsze na czarno farbowalam a w czasie ciąży nie chce farbować to może do naturalnego koloru włosów uda mi sie wrócić ![]() Lubiekawe: moja poprzednia ciąza była pustym jajem płodowym. Ale u mnie samoistne poronienie było juz w 6 tyg...... A teraz tez sie tego obawiałem i wiele forów czytałam i wiele kobiet miało podoba sytuacje do Ciebie a potem okazywało sie ze ze jest zarodek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Konto usunięte
|
Nomen super, że wizyta ok
![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Konto usunięte
|
U mojego taty wykryto, że od kilkunastu miesięcy (!!) cierpiał przez paciorkowca streptococcus hemolityczny z grupy c... Jeżdżę tam co tydzień, ponoć może nie dawać objawów, a jest częstą przyczyną poronień... W poniedziałek powiem o tym ginowi, ale teraz się martwię...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3563 |
Zadomowienie
|
kupilam sobie suszonego ananasa w plastrach!
![]() DOPISUJE: za pozno, zezarlam cale 100g! drogie to to ale przepyszne... Edytowane przez poldzik Czas edycji: 2014-11-06 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3564 |
Raczkowanie
|
Ja sie dzisiaj zajadam twarogiem z papryka pomidorami ogórkiem zielonym i jogurtem naturalnym. Pycha
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3565 |
Raczkowanie
|
szuuu wyobrażam sobie co czujesz,
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Zakorzenienie
|
ja farbuję włosy w domu, farbą pachnącą
![]() ![]() ![]() od wczoraj ciężko mi jedzenie wchodzi, a teraz siadłam i zjadłam kanapkę z nutellą i oprócz tego wielką łyżkę nutelli ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3567 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3568 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3569 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Powiem Wam, że te nazwy wózków to dla mnie czarna magia, ale fajnie, że są wśród nas doświadczone mamusie i my pierworodki możemy czerpać z Waszych doświadczeń ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3570 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurcze, pełno tych zagrożeń dla kobiet w ciąży, z każdej strony nas atakują ![]() mycha - nie mam pojecia jak moze być u Ciebie, pisałam o swojej sytuacji, ale to tylko hipoteza z informacji które pozyskałam na internecie silka - to już raczej Ci nie grozi taka sytuacja, bo wyczytałam , że ponoć to się zdarza raz w życiu. No a ja jestem już w 8 tyg i cisza, nic sie nie dzieje, żadnego plamienia. Wręcz objawy sie nasilają i siara już sie tworzy. A przecież jak jest siara to jest prolaktyna i progesteron, a jak progesteron to jest ciałko żółte. Więc stąd moja teza, ze doktorka albo słaby sprzet miała albo nie znalazła obrazu przez tyłozgiecie, które mam.
eudajmonizm perfekcjonistyczny ......................... ......................... ......................... ...... Karola - styczeń 1995 Anulka - lipiec 2012 Anastazja - czerwiec 2015 Edytowane przez lubiekawe5 Czas edycji: 2014-11-06 o 19:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.