Mamusie Majowe 2015!! cz. 2 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-06, 15:45   #3631
Iluzja00
BAN stały

Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2

Cytat:
Napisane przez olimpia2009 Pokaż wiadomość
Uwazam ze decyzja jest do bardzo dobra decyzja gdyz Iluzja co tydzien wrzuca zdjecia swojego brzuszka i moze nie chciec zeby ktos kto jest na forum 1 dzien je ogladal
poza tym w starym klubie byl okropny balagan zeby nie powiedziec burdel....pol z nas bylo za nowym klubem

poza tym to czaarnulka zakladala klub wiec do niej nalezy dezyzja ostateczna do zrobi z klubem....mogla sie w☠☠☠☠ic i go usunac bez pytania nikogo o zgode i zdanie na ten temat

to ty podjelas decyzje ze odchodzisz z watku wiec na sam koniec zycze ci spokojnych 6 miesiecy ciazy, szybkiego rozwiazania bez bolu i zeby dzidzia byla zdrowa...i pamietaj ze na watek mozesz zawsze wrocic...nikt cie nie wygonil...buziaczki i wyluzuj bo szkoda nerwow dla internetu!!!
Dziekuje Olimpia wlasnie o to mi chodzilo.
Nie po to jestem w klubie zeby kazdy mogl sobie ogladac moj brzuch
Iluzja00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 15:48   #3632
Santilia
Wtajemniczenie

Dobra, czy możemy zakończyć już tą dyskusję?
Bo już się zaczyna robić niesmacznie. Teraz będą wyrzuty i żale do końca tej części.
KONIEC, AMEN, FINITO, THE END. Jak zwał tak zwał. jak ktoś raz jeszcze zacznie ten temat to w dupsko oberwie.

A jeśli kogoś uraziłam usunięciem.. sorry.

M

Santilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 15:52   #3633
fusiacola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Iluzja00 Pokaż wiadomość
Z watku wyrzucic nie mozna
Ale kurcze to tez jest niemile ze niektore odzywaja sie dopiero wtedy gdy widza ze szykuja sie jakies zmiany.
Kazda tutaj jest mile widziana.Tylko chcemy zeby zrobil sie porzadek.
Santilia moze Cie dopisac jesli chcesz
chyba jednak nie każda. Dzisiaj miałam prenatalne i chciałam Wam napisać co i jak, to zwykły przypadek, że akurat dziś zostałam skasowana. Santilia sama mi pisała, żebym odezwała się dzisiaj jak będę znać już płeć... nie wiem co sobie ustalacie w klubach, bo nie korzystam z nich, nie mam tyle czasu na wizaż, żeby wszystko śledzić czy też sztucznie nabijać sobie frekwencje pisząc co zjadłam. Gdy czuję potrzebę porozmawiania czy podzielenia się czymś istotnym to wtedy się odzywam. Nie rozumiem o jakim braku porządku piszesz w związku ze mną pw z terminami wizyt wysyłałam regularnie, nie chcę się znowu prosić o dopisanie do listy... skoro grupka innych wizażanek ustaliła, że nie jestem tu mile widziana to nie będę się wpychać na siłe.

fusiacola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 15:53   #3634
Iluzja00
BAN stały

Dobra, bo teraz widze ze komus przeszkadza ze nie jestem majowa mama.

kasienka1985 ale chyba o to chodzi w klubie.Zeby nie musiec pokazywac sie na forum tylko zaufanym osobom.
Chyba nie chcialabys zeby ktos dowiedzial sie z forum np. o Twoich problemach w rodzinie, w lozku czy czymkolwiek.
Stary 2014-11-06, 15:54   #3635
niunia50007
Raczkowanie

Ahh no i się porobiło szkoda ale tak myślałam wątek na pewno spadnie na popularności bo porobiły się grupki jak w szkole miałyśmy sobie pomagać wspierać się i wymieniać doświadczeniami a nie zamykać się w grupkach.
Ja też do klubu chodź sie nie pchałam zostałam przyjęta byłam w nim dwa dni ale jednak jestem zbyt mało popularna aby tam należeć zostałam eksmitowana

>>>>Czekamy na MALEŃSTWO<<<<

niunia50007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 15:55   #3636
Iluzja00
BAN stały

Cytat:
Napisane przez fusiacola Pokaż wiadomość
chyba jednak nie każda. Dzisiaj miałam prenatalne i chciałam Wam napisać co i jak, to zwykły przypadek, że akurat dziś zostałam skasowana. Santilia sama mi pisała, żebym odezwała się dzisiaj jak będę znać już płeć... nie wiem co sobie ustalacie w klubach, bo nie korzystam z nich, nie mam tyle czasu na wizaż, żeby wszystko śledzić czy też sztucznie nabijać sobie frekwencje pisząc co zjadłam. Gdy czuję potrzebę porozmawiania czy podzielenia się czymś istotnym to wtedy się odzywam. Nie rozumiem o jakim braku porządku piszesz w związku ze mną pw z terminami wizyt wysyłałam regularnie, nie chcę się znowu prosić o dopisanie do listy... skoro grupka innych wizażanek ustaliła, że nie jestem tu mile widziana to nie będę się wpychać na siłe.
Mowie raz jeszcze.Lista ja sie nie zajmuje, ona mi nie przeszkadzala.Chodzilo mi jedynie o uporzadkowanie osob w klubie ktore zaginely i juz sie nie odzywaja
Stary 2014-11-06, 15:57   #3637
Santilia
Wtajemniczenie

Dobra, wrócę tu jak zakończycie temat.
Licytujcie się dalej!

M

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-06, 15:57   #3638
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:

kasienka1985 ale chyba o to chodzi w klubie.Zeby nie musiec pokazywac sie na forum tylko zaufanym osobom.
Chyba nie chcialabys zeby ktos dowiedzial sie z forum np. o Twoich problemach w rodzinie, w lozku czy czymkolwiek.
Ale przepraszam bardzo kto według Ciebie jest tą zaufaną osobą? I kto Ci dał władzę żeby o tym decydować? W starym klubie była większość aktywnych dziewczyn na wątku. W Twoim specjalnym Klubie na dla wybranych jest ile? 6 osób!!!!!!!!!!!!
Było ustalone że czekamy 2-3 tygodnie, monitorujemy aktywność w klubie i wyrzucamy osoby które się nie odzywają - teraz zrobił się jakiś podział bo część Dziewczyn poczuła się odrzucona w tym ja. Zaproszenia do klubu nie dostałam bo co? Bo powiedziałam Ci że mi nie odpowiada że kwaśno i mało sympatycznie komentujesz Dziewczyny które są tu dłużej od Ciebie?

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 16:01   #3639
Iluzja00
BAN stały

Ile razy mamy powtarzac ze nie chodzi o grupki, o selekcje ktora lepsza a o BEZPIECZENSTWO.
Kilka dziewczyn potwierdzilo ze nie czuly sie bezpieczne, pousuwaly zdjecia a to tylko dlatego ze nie bylo zadnych zasad co do przyjecia do klubu.
Nikt Was nie wyrzuca z forum

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Ale przepraszam bardzo kto według Ciebie jest tą zaufaną osobą? I kto Ci dał władzę żeby o tym decydować? W starym klubie była większość aktywnych dziewczyn na wątku. W Twoim specjalnym Klubie na dla wybranych jest ile? 6 osób!!!!!!!!!!!!
Było ustalone że czekamy 2-3 tygodnie, monitorujemy aktywność w klubie i wyrzucamy osoby które się nie odzywają - teraz zrobił się jakiś podział bo część Dziewczyn poczuła się odrzucona w tym ja. Zaproszenia do klubu nie dostałam bo co? Bo powiedziałam Ci że mi nie odpowiada że kwaśno i mało sympatycznie komentujesz Dziewczyny które są tu dłużej od Ciebie?
Napisalam wczesniej ze dziewczyny ktore nie dostaly zaproszenia maja sie odezwac na PW bo uzupelnialam klub.
A jesli przeszkadza Ci ze nie jestem majowka to sorki
Jesli sie komus nie podoba to nikt nikogo nie trzyma tu na sile i nikt nikogo nie bedzie przepraszal bo nie ma za co.
Wprowadzilysmy po prostu tylko nowe zasady ktore beda pomocne w prowadzeniu watkow i klubu

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Zaufanymi osobami sa dla mnie dziewczyny ktore sa tutaj od poczatku.Ktore nie zawsze sie udzielaja ale przynajmniej dadza znac ze ich nie bedzie z jakiegos tam powodu.
Wiadomo ze nie zaufam komus kto pisze z nami przez jeden dzien
Stary 2014-11-06, 16:04   #3640
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ile razy mamy powtarzac ze nie chodzi o grupki, o selekcje ktora lepsza a o BEZPIECZENSTWO.
Kilka dziewczyn potwierdzilo ze nie czuly sie bezpieczne, pousuwaly zdjecia a to tylko dlatego ze nie bylo zadnych zasad co do przyjecia do klubu.
Nikt Was nie wyrzuca z forum

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Napisalam wczesniej ze dziewczyny ktore nie dostaly zaproszenia maja sie odezwac na PW bo uzupelnialam klub.
A jesli przeszkadza Ci ze nie jestem majowka to sorki
Jesli sie komus nie podoba to nikt nikogo nie trzyma tu na sile i nikt nikogo nie bedzie przepraszal bo nie ma za co.
Wprowadzilysmy po prostu tylko nowe zasady ktore beda pomocne w prowadzeniu watkow i klubu

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Zaufanymi osobami sa dla mnie dziewczyny ktore sa tutaj od poczatku.Ktore nie zawsze sie udzielaja ale przynajmniej dadza znac ze ich nie bedzie z jakiegos tam powodu.
Wiadomo ze nie zaufam komus kto pisze z nami przez jeden dzien
Nie przeszkadzało mi, dopóki nie wywołałaś całej awantury i nie zaczęłaś się szarogęsić.
Ja jestem na wątku od początku i co? I jajco z tego wynika bo nie podoba mi się to co się porobiło, że nagle trzeba przychodzić w łachę po zaproszenie do Klubu.
WprowadziłyśMY? Kończąc dyskusję w starym klubie było ustalone że czekamy i modyfikujemy członków jeśli są nieaktywni i co się z tym stało?
Teraz po tej całej awanturze to mi się bez kitu nie chce, bo się porobiło to co z 90% wątków na wizażu - casting popularności za zasłoną dymną bezpieczeństwa.

pierogowamama.com

Edytowane przez pani_pierozkowa
Czas edycji: 2014-11-06 o 16:05
Stary 2014-11-06, 16:07   #3641
niunia50007
Raczkowanie

Cytat:
Nie przeszkadzało mi, dopóki nie wywołałaś całej awantury i nie zaczęłaś się szarogęsić.
Ja jestem na wątku od początku i co? I jajco z tego wynika bo nie podoba mi się to co się porobiło, że nagle trzeba przychodzić w łachę po zaproszenie do Klubu.
WprowadziłyśMY? Kończąc dyskusję w starym klubie było ustalone że czekamy i modyfikujemy członków jeśli są nieaktywni i co się z tym stało?
Teraz po tej całej awanturze to mi się bez kitu nie chce, bo się porobiło to co z 90% wątków na wizażu - casting popularności za zasłoną dymną bezpieczeństwa.
Czyli klub wzajemnej adoracji AMEN

>>>>Czekamy na MALEŃSTWO<<<<

niunia50007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-06, 16:10   #3642
Iluzja00
BAN stały

Widze ze Wam nie przegada bo juz macie swoja wersje.
Wszystkie mamusiowe kluby na wizazu dzialaja podobnie.Nikt nikogo nie dodaje od tak, od razu tylko po jakims czasie zeby nie bylo pozniej afery.
Zapytajcie Czarnulki, ze ona miala podobne zdanie

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Koncze temat bo szkoda moich nerwow
Stary 2014-11-06, 16:12   #3643
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Widze ze Wam nie przegada bo juz macie swoja wersje.
Wszystkie mamusiowe kluby na wizazu dzialaja podobnie.Nikt nikogo nie dodaje od tak, od razu tylko po jakims czasie zeby nie bylo pozniej afery.
Zapytajcie Czarnulki, ze ona miala podobne zdanie
No "jakiś" czas w moim przypadku już dawno minął, bo jak pisałam jestem na wątku od POCZĄTKU, więc czekaj, biegnę sprawdzić skrzynkę - UPS! Zaproszenia nie widzę!

Naprawdę olałabym całą sprawę, ale było ustalone co innego! Że czekamy i modyfikujemy Klub a Wy troszkę za naszymi plecami jednak zrobiłyście zupełnie coś odwrotnego. Nie rozumiem po co i dlaczego?

pierogowamama.com
Stary 2014-11-06, 16:12   #3644
olimpia2009
Zadomowienie

Cytat:
Z watku wyrzucic nie mozna
Ale kurcze to tez jest niemile ze niektore odzywaja sie dopiero wtedy gdy widza ze szykuja sie jakies zmiany.
Kazda tutaj jest mile widziana.Tylko chcemy zeby zrobil sie porzadek.
Santilia moze Cie dopisac jesli chcesz
dokladnie ale udzielaj sie wiecej a nie tylko przy awanturze

Cytat:
Dziekuje Olimpia wlasnie o to mi chodzilo.
Nie po to jestem w klubie zeby kazdy mogl sobie ogladac moj brzuch
Nie ma sprawy
Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość
Bo już się zaczyna robić niesmacznie. Teraz będą wyrzuty i żale do końca tej części.
KONIEC, AMEN, FINITO, THE END. Jak zwał tak zwał. jak ktoś raz jeszcze zacznie ten temat to w dupsko oberwie.

zgadzam sie skinczym ta dyskusje i koniec...mamy nowy klub i po krzyku

Cytat:
po raz kolejny mowimy ci ZE Z WATKU NIKT CIE NIE WYRZUCIL ALE ODBIERAJ TO SOBIE JAK CHCESZ MY 100 RAZY TLUMACZYC SIE NIE BEDZIEMY

Cytat:

ciekawe komu i czemu?

Cytat:
a co co ci Iluzja zrobila ze tak na nia naskakujesz? odczep sie od niej

Cytat:
Napisane przez niunia50007 Pokaż wiadomość
Czyli klub wzajemnej adoracji AMEN
jak zwal tak zwal

A poza tym to mysle ze czas sie uspokoic bo zaraz na pewno posypia sie bany!!!

wroce jak zrobi sie tu cisza i spokoj

Edytowane przez olimpia2009
Czas edycji: 2014-11-06 o 16:21
olimpia2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 16:13   #3645
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:

myślę, że już na to za późno...
nie sądzę, zeby znów było tak jak wcześniej...
Cytat:

Mam nadzieję , że nie piszesz o mnie kompletnie nie ma to dla mnie znaczenia czy jestes majowa czy nie.
Myślałam, że jesteśmy grupą kobiet które będą się wspierać i pomagać na różnych płaszczyznach.
Co znaczy wg Ciebie stwierdzenie "zaufane osoby"? Kochana nigdy nie wiesz czy ktoś kto pisze nawet codziennie 30 postów nie jest jakimś trollem, bo skąd możesz mieć tę pewność. Jakiś margines zaufania powinien się tu pojawić jeśli mamy się fajnie dogadywać.
Uważam, że robicie z igły widły... Wg mnie można było spokojnie wprowadzić te zmiany o których pisałyśmy bez wywoływania takiej burzy i sprawiania innym przykrości.

Uwierzcie mi, że ja mam już za sobą wizażową przygodę
Poznałam najwspanialsze dziewczyny na świecie na forum ślubnym jakies 7 lat temu, do tej pory rozmawiamy ze sobą, dzwonimy i spotykamy się na wspólnych zlotach czy organizowanych imprezach. Pomagamy sobie nawzajem cały czas i wspieramy. Mimo tego , że każda z nas jest zupełnie inna i nie zawsze się ze sobą zgadzamy
Jeśli mam tu pisać tylko po to żeby pisać to dla mnie to zupełnie bez sensu.. Ja liczę tu na poznanie kogoś naprawdę wartościowego, a nie szarpanie się o jakieś kluby czy ilość postów...
Pomyślcie o tym czy to ma sens

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-06, 16:14   #3646
fusiacola
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobra, wrócę tu jak zakończycie temat.
Licytujcie się dalej!

Santilia nie uciekaj, tylko napisz mi proszę dlaczego mnie usunęłaś z listy mam? Ja z klubem nie mam nic wspólnego i nic z tego nie rozumiem na jakiej podstawie ktoś decyduje o tym czy mogę tu być

Stary 2014-11-06, 16:16   #3647
Iluzja00
BAN stały

Cytat:
No "jakiś" czas w moim przypadku już dawno minął, bo jak pisałam jestem na wątku od POCZĄTKU, więc czekaj, biegnę sprawdzić skrzynkę - UPS! Zaproszenia nie widzę!

Naprawdę olałabym całą sprawę, ale było ustalone co innego! Że czekamy i modyfikujemy Klub a Wy troszkę za naszymi plecami jednak zrobiłyście zupełnie coś odwrotnego. Nie rozumiem po co i dlaczego?
Zaproszenie masz w skrzynce.Wrzuc od razu swoje zdjecie do klubu
Stary 2014-11-06, 16:17   #3648
irenka78
Rozeznanie

Dziewczyny jak tam Wasze dzisiejsze wizyty, było ich parę?
bezinteresowną...
irenka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 16:22   #3649
Iluzja00
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
myślę, że już na to za późno...
nie sądzę, zeby znów było tak jak wcześniej...

Mam nadzieję , że nie piszesz o mnie kompletnie nie ma to dla mnie znaczenia czy jestes majowa czy nie.
Myślałam, że jesteśmy grupą kobiet które będą się wspierać i pomagać na różnych płaszczyznach.
Co znaczy wg Ciebie stwierdzenie "zaufane osoby"? Kochana nigdy nie wiesz czy ktoś kto pisze nawet codziennie 30 postów nie jest jakimś trollem, bo skąd możesz mieć tę pewność. Jakiś margines zaufania powinien się tu pojawić jeśli mamy się fajnie dogadywać.
Uważam, że robicie z igły widły... Wg mnie można było spokojnie wprowadzić te zmiany o których pisałyśmy bez wywoływania takiej burzy i sprawiania innym przykrości.

Uwierzcie mi, że ja mam już za sobą wizażową przygodę
Poznałam najwspanialsze dziewczyny na świecie na forum ślubnym jakies 7 lat temu, do tej pory rozmawiamy ze sobą, dzwonimy i spotykamy się na wspólnych zlotach czy organizowanych imprezach. Pomagamy sobie nawzajem cały czas i wspieramy. Mimo tego , że każda z nas jest zupełnie inna i nie zawsze się ze sobą zgadzamy
Jeśli mam tu pisać tylko po to żeby pisać to dla mnie to zupełnie bez sensu.. Ja liczę tu na poznanie kogoś naprawdę wartościowego, a nie szarpanie się o jakieś kluby czy ilość postów...
Pomyślcie o tym czy to ma sens
Akurat o to czepiala sie mnie pierozkowa.

Nie chodzi mi o to ze ktos pisze 30 czy 100 postow dziennie.
Ile jest dziewczyn w starym klubie, a ile jest ich zdjec, chociazby kilku slow o sobie, zdjec brzucha?
Bardzo malo.
Rozumiem ze wiekszosc moze chciec tylko poogladac.Ale niech sie tez przedstawi, pokaze jak wyglada

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Napisane przez irenka78 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak tam Wasze dzisiejsze wizyty, było ich parę?
Ktoras z dziewczyn pisala ze ok, ale teraz juz sama nie wiem ktora.
Scotasia i fistaszek sie troche stresowaly, ale na pewno niepotrzebnie
Stary 2014-11-06, 16:22   #3650
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Zaproszenie masz w skrzynce.Wrzuc od razu swoje zdjecie do klubu
Jest wrzucone w starym klubie.

pierogowamama.com
Stary 2014-11-06, 16:22   #3651
Lija280
Raczkowanie

Tez mi sie to wszystko nie podoba...
Bylam na watku od samiutkiego poczatku, wyjezdzalam na wakacje - dalam znac, ze mnie nie bedzie ale zaproszenia do nowego klubu tez nie dostalam....
W klubie wstawilam swoje zdjecie, napisalam gdzie mieszkam I skad pochodze co jeszcze trzeba, zeby byc ta "zaufana osoba", przejsc jakis test na wykrywaczu klamstw??? Bardzo mi sie to nie podoba...
I zmuszanie dziewczyn do pisania "o d...e marynie", zeby tylko pisac i byly dobre statystyki tez nie wydaje mi sie rozsadnym rozwiazaniem....
Lija280 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 16:23   #3652
Iluzja00
BAN stały

Cytat:
Jest wrzucone w starym klubie.
Szukalam , ale nie widze nigdzie
Stary 2014-11-06, 16:24   #3653
Santilia
Wtajemniczenie

Cytat:
Santilia nie uciekaj, tylko napisz mi proszę dlaczego mnie usunęłaś z listy mam? Ja z klubem nie mam nic wspólnego i nic z tego nie rozumiem na jakiej podstawie ktoś decyduje o tym czy mogę tu być
No flaki mi się już szczerze przewracają jak czytam te licytacje. Temat już dawno miał być zakończony a wybuchła afera jak w jakiś serialu. Oglądałyście kiedyś serial Szkoła? Mam wrażenie że tutaj jest doskonały scenariusz..
a jeśli chodzi o Twoje usunięcie - sprawdzałyśmy dzisiaj ile kto napisał postów w tej części. i po tym padła decyzja.
SORRY raz jeszcze jeśli kogoś tym uraziłam. Mówię serio, jeśli ma być tutaj taka atmosfera to ja się również żegnam.

M

Stary 2014-11-06, 16:25   #3654
Iluzja00
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Lija280 Pokaż wiadomość
Tez mi sie to wszystko nie podoba...
Bylam na watku od samiutkiego poczatku, wyjezdzalam na wakacje - dalam znac, ze mnie nie bedzie ale zaproszenia do nowego klubu tez nie dostalam....
W klubie wstawilam swoje zdjecie, napisalam gdzie mieszkam I skad pochodze co jeszcze trzeba, zeby byc ta "zaufana osoba", przejsc jakis test na wykrywaczu klamstw??? Bardzo mi sie to nie podoba...
I zmuszanie dziewczyn do pisania "o d...e marynie", zeby tylko pisac i byly dobre statystyki tez nie wydaje mi sie rozsadnym rozwiazaniem....
Nikt nikogo tutaj nie zmusza.Teraz to juz jakis wymysl

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:
No flaki mi się już szczerze przewracają jak czytam te licytacje. Temat już dawno miał być zakończony a wybuchła afera jak w jakiś serialu. Oglądałyście kiedyś serial Szkoła? Mam wrażenie że tutaj jest doskonały scenariusz..
a jeśli chodzi o Twoje usunięcie - sprawdzałyśmy dzisiaj ile kto napisał postów w tej części. i po tym padła decyzja.
SORRY raz jeszcze jeśli kogoś tym uraziłam. Mówię serio, jeśli ma być tutaj taka atmosfera to ja się również żegnam.
Bo dziewczynom nie przetlumaczy..... ;/
Ubzduraly sobie ze przez to wszystko porobily sie grupki no i dupa ;/
Stary 2014-11-06, 16:28   #3655
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Szukalam , ale nie widze nigdzie
My w pigułce, góra drugiej strony, wrzuciłabym jeszcze raz ale szczerze mówiąc nie mam w tym momencie cierpliwości bawić się z serwisami do wrzucania itd

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Cytat:
Nikt nikogo tutaj nie zmusza.Teraz to juz jakis wymysl

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Bo dziewczynom nie przetlumaczy..... ;/
Ubzduraly sobie ze przez to wszystko porobily sie grupki no i dupa ;/
Jak dla mnie dalej nie zostało wyjaśnione dlaczego została olana podjęta w starym klubie decyzja o poczekaniu i monitorowaniu aktywności. Mnie bardziej szczerze mówiąc wkurzyło że podjęłyście z Czarną decyzję za plecami całego wątku, nie pytając nikogo o zdanie. Część była za nowym klubem, część przeciw. Kwestia została rozstrzygnięta na rzecz starego klubu.

pierogowamama.com
Stary 2014-11-06, 16:28   #3656
Iluzja00
BAN stały

Cytat:
My w pigułce, góra drugiej strony, wrzuciłabym jeszcze raz ale szczerze mówiąc nie mam w tym momencie cierpliwości bawić się z serwisami do wrzucania itd
To Ty taka typowa mala mi.nawet podobna
Stary 2014-11-06, 16:29   #3657
fusiacola
Wtajemniczenie

Cytat:
ale kto sprawdzał i kogo była ta decyzja, że mam być skreślona? Przecież to proste pytania, dlaczego nie wszyscy traktowani są na równi? Możesz chyba odpowiedzieć bez ironii.

Stary 2014-11-06, 16:31   #3658
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
To Ty taka typowa mala mi.nawet podobna
Ja choleryk, prędzej powiem niż pomyślę

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Cytat:
Santi sorry za zamieszanie, wrzucisz mnie z powrotem na listę?
Ania, 24 lata, tp. 20.05.2015
Najbliższa wizyta 10.11 USG Genetyczne 8:00

Cytat:
ale kto sprawdzał i kogo była ta decyzja, że mam być skreślona? Przecież to proste pytania, dlaczego nie wszyscy traktowani są na równi? Możesz chyba odpowiedzieć bez ironii.
Wywiązała się ogólna dyskusja że jest bałagan na pierwszej stronie, ktoś sprawdził liczbę postów i chyba kilka osób z dołu tabelki zostało skreślonych

pierogowamama.com
Stary 2014-11-06, 16:31   #3659
Nadzieja87
Zakorzenienie

znowu wyjsć na chwile i wojna

Słuchajcie, jeśli macie mieć teraz jakiekolwiek pretensje to możecie, a wrecz powinnyście mieć je do mnie i nie oskarżajcie Iluzji, która wykazała sie dobra wolą i chęcią pomocy mi.
Od rana wynikła dyskusja, przez która wiekszość z was przestała sie czuć bezpiecznie i pousuwała zdjęcia z klubu.
Zakładając klub chciałam zeby to była nasza oaza, gdzie możemy wrzucać zdjęcia badź rozmawiać o rzeczach o których nie chcemy mówić na forum.
Początkowo zaproszenia dostawały wszystkie, lecz w końcu musiał nadejsc moment ustalenia reguł przyjmowania do klubu...i nie po to by stworzyć kółko różańcowe czy jak to tam zwiecie tylko po to by każda z nas mogła poczuć sie bezpieczniej. Już zdążyłam przeczytać dzisiaj wypowiedzi, ze nie dodajecie zdjęc i nie udzielacie sie w klubie, bo dostep ma każdy z nowych. To ma sie zmienić.. Mój błąd był taki, ze wcześniej nie zapytałam was o zdanie. Odkładałam to i to ja teraz czuje sie winna za całą ta sytuacje.
Uważam, ze nowy klub i usuniecie starego jest dla nas najlepszym rozwiązaniem. W starym zrobił sie bałagan..powstały kwasy a ja miałam nadzieje uciąć wszelkie pretensje i złości, jak widać z marnym skutkiem.
Nie chce abyscie dąsały sie tu o wszystko. nie mamy kilkunastu lat, zeby sie fochać i tupać nogami. Wszystkie jesteśmy tu z tego samego powodu! Spodziewamy się największego cudu jakim Bóg mógł nas obdarzyc!! Nie chce zebyscie przez nowy klub darły koty, bo przecież nie o to tu chodzi!!Nikt z was nie jest też tutaj faworyzowany, bo ja przynajmniej traktuje was wszystkie równo.
Nie możemy zaczac jeszcze raz ? reaktywować nowy klub tak jak od poczatku to byc powinno?
Bo to mi właśnie chodzi!
Stary 2014-11-06, 16:31   #3660
Iluzja00
BAN stały

Cytat:
Ja choleryk, prędzej powiem niż pomyślę
Niestety tez tak czasem mam.

Uwazam zeby temat klubu i listy na forum zakonczyc.
Zacznijmy po prostu wszystko od nowa a nie klocmy sie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości