![]() |
#3631 | |
BAN stały
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2
Cytat:
![]() Nie po to jestem w klubie zeby kazdy mogl sobie ogladac moj brzuch |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Wtajemniczenie
|
Dobra, czy możemy zakończyć już tą dyskusję?
Bo już się zaczyna robić niesmacznie. Teraz będą wyrzuty i żale do końca tej części. KONIEC, AMEN, FINITO, THE END. Jak zwał tak zwał. jak ktoś raz jeszcze zacznie ten temat to w dupsko oberwie. A jeśli kogoś uraziłam usunięciem.. sorry.
#3633 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3634 |
BAN stały
|
Dobra, bo teraz widze ze komus przeszkadza ze nie jestem majowa mama.
kasienka1985 ale chyba o to chodzi w klubie.Zeby nie musiec pokazywac sie na forum tylko zaufanym osobom. Chyba nie chcialabys zeby ktos dowiedzial sie z forum np. o Twoich problemach w rodzinie, w lozku czy czymkolwiek. |
![]() ![]() |
![]() |
#3635 |
Raczkowanie
|
Ahh no i się porobiło szkoda ale tak myślałam wątek na pewno spadnie na popularności bo porobiły się grupki jak w szkole miałyśmy sobie pomagać wspierać się i wymieniać doświadczeniami a nie zamykać się w grupkach.
Ja też do klubu chodź sie nie pchałam zostałam przyjęta byłam w nim dwa dni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3636 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Było ustalone że czekamy 2-3 tygodnie, monitorujemy aktywność w klubie i wyrzucamy osoby które się nie odzywają - teraz zrobił się jakiś podział bo część Dziewczyn poczuła się odrzucona w tym ja. Zaproszenia do klubu nie dostałam bo co? Bo powiedziałam Ci że mi nie odpowiada że kwaśno i mało sympatycznie komentujesz Dziewczyny które są tu dłużej od Ciebie? ![]()
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | |
BAN stały
|
Ile razy mamy powtarzac ze nie chodzi o grupki, o selekcje ktora lepsza a o BEZPIECZENSTWO.
Kilka dziewczyn potwierdzilo ze nie czuly sie bezpieczne, pousuwaly zdjecia a to tylko dlatego ze nie bylo zadnych zasad co do przyjecia do klubu. Nikt Was nie wyrzuca z forum ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
A jesli przeszkadza Ci ze nie jestem majowka to sorki ![]() Jesli sie komus nie podoba to nikt nikogo nie trzyma tu na sile i nikt nikogo nie bedzie przepraszal bo nie ma za co. Wprowadzilysmy po prostu tylko nowe zasady ktore beda pomocne w prowadzeniu watkow i klubu ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Zaufanymi osobami sa dla mnie dziewczyny ktore sa tutaj od poczatku.Ktore nie zawsze sie udzielaja ale przynajmniej dadza znac ze ich nie bedzie z jakiegos tam powodu. Wiadomo ze nie zaufam komus kto pisze z nami przez jeden dzien |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem na wątku od początku i co? I jajco z tego wynika bo nie podoba mi się to co się porobiło, że nagle trzeba przychodzić w łachę po zaproszenie do Klubu. WprowadziłyśMY? Kończąc dyskusję w starym klubie było ustalone że czekamy i modyfikujemy członków jeśli są nieaktywni i co się z tym stało? Teraz po tej całej awanturze to mi się bez kitu nie chce, bo się porobiło to co z 90% wątków na wizażu - casting popularności za zasłoną dymną bezpieczeństwa.
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com Edytowane przez pani_pierozkowa Czas edycji: 2014-11-06 o 16:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3641 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3642 |
BAN stały
|
Widze ze Wam nie przegada bo juz macie swoja wersje.
Wszystkie mamusiowe kluby na wizazu dzialaja podobnie.Nikt nikogo nie dodaje od tak, od razu tylko po jakims czasie zeby nie bylo pozniej afery. Zapytajcie Czarnulki, ze ona miala podobne zdanie ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Koncze temat bo szkoda moich nerwow |
![]() ![]() |
![]() |
#3643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę olałabym całą sprawę, ale było ustalone co innego! Że czekamy i modyfikujemy Klub a Wy troszkę za naszymi plecami jednak zrobiłyście zupełnie coś odwrotnego. Nie rozumiem po co i dlaczego?
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3644 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jak zwal tak zwal A poza tym to mysle ze czas sie uspokoic bo zaraz na pewno posypia sie bany!!! wroce jak zrobi sie tu cisza i spokoj
Olimpia 14 Listopad 2009 Alex 15 Maj 2015 Edytowane przez olimpia2009 Czas edycji: 2014-11-06 o 16:21 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3645 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie sądzę, zeby znów było tak jak wcześniej... Cytat:
![]() Myślałam, że jesteśmy grupą kobiet które będą się wspierać i pomagać na różnych płaszczyznach. Co znaczy wg Ciebie stwierdzenie "zaufane osoby"? ![]() Uważam, że robicie z igły widły... Wg mnie można było spokojnie wprowadzić te zmiany o których pisałyśmy bez wywoływania takiej burzy i sprawiania innym przykrości. ![]() Uwierzcie mi, że ja mam już za sobą wizażową przygodę ![]() Poznałam najwspanialsze dziewczyny na świecie na forum ślubnym jakies 7 lat temu, do tej pory rozmawiamy ze sobą, dzwonimy i spotykamy się na wspólnych zlotach czy organizowanych imprezach. Pomagamy sobie nawzajem cały czas i wspieramy. Mimo tego , że każda z nas jest zupełnie inna i nie zawsze się ze sobą zgadzamy ![]() Jeśli mam tu pisać tylko po to żeby pisać to dla mnie to zupełnie bez sensu.. Ja liczę tu na poznanie kogoś naprawdę wartościowego, a nie szarpanie się o jakieś kluby czy ilość postów... ![]() Pomyślcie o tym czy to ma sens ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3646 |
Wtajemniczenie
|
Santilia nie uciekaj, tylko napisz mi proszę dlaczego mnie usunęłaś z listy mam? Ja z klubem nie mam nic wspólnego i nic z tego nie rozumiem
![]()
#3647 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3648 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny jak tam Wasze dzisiejsze wizyty, było ich parę?
#3649 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie chodzi mi o to ze ktos pisze 30 czy 100 postow dziennie. Ile jest dziewczyn w starym klubie, a ile jest ich zdjec, chociazby kilku slow o sobie, zdjec brzucha? Bardzo malo. Rozumiem ze wiekszosc moze chciec tylko poogladac.Ale niech sie tez przedstawi, pokaze jak wyglada ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Ktoras z dziewczyn pisala ze ok, ale teraz juz sama nie wiem ktora. Scotasia i fistaszek sie troche stresowaly, ale na pewno niepotrzebnie |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3650 |
Zakorzenienie
|
Jest wrzucone w starym klubie.
![]() ![]() |
![]() |
#3651 |
Raczkowanie
|
Tez mi sie to wszystko nie podoba...
Bylam na watku od samiutkiego poczatku, wyjezdzalam na wakacje - dalam znac, ze mnie nie bedzie ale zaproszenia do nowego klubu tez nie dostalam.... W klubie wstawilam swoje zdjecie, napisalam gdzie mieszkam I skad pochodze co jeszcze trzeba, zeby byc ta "zaufana osoba", przejsc jakis test na wykrywaczu klamstw??? Bardzo mi sie to nie podoba... I zmuszanie dziewczyn do pisania "o d...e marynie", zeby tylko pisac i byly dobre statystyki tez nie wydaje mi sie rozsadnym rozwiazaniem.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3652 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3653 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a jeśli chodzi o Twoje usunięcie - sprawdzałyśmy dzisiaj ile kto napisał postów w tej części. i po tym padła decyzja. SORRY raz jeszcze jeśli kogoś tym uraziłam. Mówię serio, jeśli ma być tutaj taka atmosfera to ja się również żegnam.
![]() |
#3654 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
Ubzduraly sobie ze przez to wszystko porobily sie grupki no i dupa ;/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Zakorzenienie
|
My w pigułce, góra drugiej strony, wrzuciłabym jeszcze raz ale szczerze mówiąc nie mam w tym momencie cierpliwości bawić się z serwisami do wrzucania itd
---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Jak dla mnie dalej nie zostało wyjaśnione dlaczego została olana podjęta w starym klubie decyzja o poczekaniu i monitorowaniu aktywności. Mnie bardziej szczerze mówiąc wkurzyło że podjęłyście z Czarną decyzję za plecami całego wątku, nie pytając nikogo o zdanie. Część była za nowym klubem, część przeciw. Kwestia została rozstrzygnięta na rzecz starego klubu.
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3657 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#3658 | |
Zakorzenienie
|
Ja choleryk, prędzej powiem niż pomyślę
![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ania, 24 lata, tp. 20.05.2015 Najbliższa wizyta 10.11 USG Genetyczne 8:00 Wywiązała się ogólna dyskusja że jest bałagan na pierwszej stronie, ktoś sprawdził liczbę postów i chyba kilka osób z dołu tabelki zostało skreślonych
|
![]() ![]() |
![]() |
#3659 |
Zakorzenienie
|
znowu wyjsć na chwile i wojna
![]() Słuchajcie, jeśli macie mieć teraz jakiekolwiek pretensje to możecie, a wrecz powinnyście mieć je do mnie i nie oskarżajcie Iluzji, która wykazała sie dobra wolą i chęcią pomocy mi. Od rana wynikła dyskusja, przez która wiekszość z was przestała sie czuć bezpiecznie i pousuwała zdjęcia z klubu. Zakładając klub chciałam zeby to była nasza oaza, gdzie możemy wrzucać zdjęcia badź rozmawiać o rzeczach o których nie chcemy mówić na forum. Początkowo zaproszenia dostawały wszystkie, lecz w końcu musiał nadejsc moment ustalenia reguł przyjmowania do klubu...i nie po to by stworzyć kółko różańcowe czy jak to tam zwiecie tylko po to by każda z nas mogła poczuć sie bezpieczniej. Już zdążyłam przeczytać dzisiaj wypowiedzi, ze nie dodajecie zdjęc i nie udzielacie sie w klubie, bo dostep ma każdy z nowych. To ma sie zmienić.. Mój błąd był taki, ze wcześniej nie zapytałam was o zdanie. Odkładałam to i to ja teraz czuje sie winna za całą ta sytuacje. Uważam, ze nowy klub i usuniecie starego jest dla nas najlepszym rozwiązaniem. W starym zrobił sie bałagan..powstały kwasy a ja miałam nadzieje uciąć wszelkie pretensje i złości, jak widać z marnym skutkiem. Nie chce abyscie dąsały sie tu o wszystko. nie mamy kilkunastu lat, zeby sie fochać i tupać nogami. Wszystkie jesteśmy tu z tego samego powodu! Spodziewamy się największego cudu jakim Bóg mógł nas obdarzyc!! Nie chce zebyscie przez nowy klub darły koty, bo przecież nie o to tu chodzi!!Nikt z was nie jest też tutaj faworyzowany, bo ja przynajmniej traktuje was wszystkie równo. Nie możemy zaczac jeszcze raz ? reaktywować nowy klub tak jak od poczatku to byc powinno? ![]() Bo to mi właśnie chodzi!
#3660 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.