|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Iza
Renia bierzesz ten rutinoscorbin? Ja ide na gimnastyke do lazienki, bo dzisiaj o 15 wizytujemy no i dzis moze pierwszego zakupu dokonam dla bejbola, bo po drodze powrotnej zahaczamy o ikee
|
|
|
|
#4652 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Ojej. Znów nic z tego... Ale do trzech razy sztuka, następnym razem sie napewno juz uda!
---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- To kciuki!
|
|
#4653 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() przykro mi Cytat:
za wizytę i czekamy na wieści
|
|
#4654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Ja lubię dziecięce rzeczy z ikei (mamy łóżeczko, przewijak, zabawki, pościel dla małego, ręczniki (to są pieluchy ale nazywają się tam ręczniki). Dwakolory no przejdź się koniecznie do gina. Ja chyba tez powinnam bo byłam tylko po połogu. Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4655 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48820526]Kurczę Rena... Najgorsze jest to, że robisz już wszystko co możesz
nie mówiłam, bo to się zaczęło wieczorem po wizycie... jutro ostatni dzień do pracy a później 4 dni wolnego więc odpocznę ![]() Cytat:
![]() kochana a może monitorowanie cyklu zrób?? może coś z owu nie tak?? Cytat:
za bejbika i zakupy ![]() tak też zrobię ![]() ---------------------------------------------------------------- rano w pracy odmówiłam 10tkę różańca i póki co czysto... wiem, że może panikuję, ale kurcze...nie umiem inaczej... jutro mam tylko 4 lekcje a później jadę do rodziców więc będę odpoczywać poza tym mam 4 dni wolnego więc będę leżakować - obiecuję
|
|
#4656 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiesz, u mnie monitoring cyklu nie wchodzi w grę z powodu braku czasu. Mi jest ciężko pojechać do gina raz na jakiś czas bo to jest w tygodniu a my mamy z Kubą mnóstwo lekcji. Więc na monitoring jeździć często nie ma takiej opcji.
|
|
#4657 |
|
Raczkowanie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48814659]Denerwuje mnie to strasznie, bo scenarzyści nie mają zielonego pojęcia o tym, co kobiety przechodzą...
![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]Dokładnie, ostatnio o tym ciagle słysze a tak naprawde kto tego nie doświadczył nie wie jak można się czuć. Denerwuje mnie jak ciągle mi powtarzają, że wszytsko będzie dobrze.... |
|
|
|
#4658 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ma to swoja moc na pewno. Niech I Tobie dobry Bog doda sily I spokoju :-*Cytat:
Co do lazienki, to byl maly fail, zacielam sie, ginka pewniw bedzie miala ubaw.. ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- W ogole mam niemaly problem. Bardzo ale to bardzo duzo stracilam wlosow ostatnio, a nic to nie ustepuje I dzisiaj znow kapalam sie z masa swoich wlosow, a przy kazdym czesaniu tez jest strasznie... Obawiam sie, ze jak tak dalej pojdzie bede musiala zrobic sie na blond coby nie bylo widac tak przy skalpie :-( |
||
|
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
Hope: http://m.ikea.com/pl/pl/catalog/products/art/60203764/
---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Tak polecam |
|
|
|
#4660 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4661 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduje, ze po wizycie wszystko oki, maly na wysokim centylu, waga 780g, takze jest ladnie
lezal I nakryl sie nogami, obie stopy na czole wiec sweet foci nie ma moje skarbenki ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Aha, odstawila mi heparyne |
|
|
|
#4662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na włosy polecam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...acniajaca.html po ciązy mi bardzo wylatywały i po tym się uspokoiły a wręcz urosły nowe
|
|
|
|
|
#4663 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#4664 |
|
Wtajemniczenie
|
Hope rośnie Ci mały kryjak jak u mnie, Ania była w brzuchu niesamowitym kryjakiem
![]() Iza trzymam kciuki, żebyś niedługo znalazła coś sensownego My jesteśmy po wizycie domowej, Ania zdrowa, jutro będziemy umawiać się na bioderka (ciekawe, jakie są terminy ), a o szczepieniach wiem tyle, że nic nie wiem ![]() Czemu ja głupia nie uważałam, jak pisałyście na ten temat... No tak, wtedy to mnie nie dotyczyło
|
#4665 |
|
Konto usunięte
|
Hope cieszę się bardzo z udanej wizyty.
Rena a Ty możesz zadzwonić do gina z tymi plamieniami? Dobrze, że odpoczniesz! Ja dzisiaj spędziłam miły dzień w towarzystwie koleżanki i oglądałyśmy film z mojego wesela ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#4666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48829072]Rena a Ty możesz zadzwonić do gina z tymi plamieniami? Dobrze, że odpoczniesz![/QUOTE] wiesz w sumie mogę, ale co ja mam mu powiedzieć, ze co jakiś czas na papierze mam różowe plamki...dziwnie to brzmi...poza tym staram się jakoś zachować spokój - choć może nie widać tłumaczę sobie, że to przez usg... poza tym nie wiem czy to można nazwać plamieniem bo na wkładce praktycznie dwie kropki i nic więcej...do wtorku jakoś wytrzymam no muszę - nie mam wyjścia
|
|
#4667 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
duży chłopczyk ![]() A co do wypadających włosów to mi dość długo strasznie leciały a potem nagle przestały i są aktualnie super. na pewno po ciąży nadrobią braki w wypadaniu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4668 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
eee, uwielbiam tę markę, uwielbiam męskie fasony
slicznyCytat:
byczysz się Pani DoktUUUR? Cytat:
BARDZO SIĘ CIESZĘ! ![]() ![]() klask i: gratyyyyy!Cytat:
![]() Cytat:
![]() wykarmisz, tylko cierpliwości. dużo! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() hehe, spoko. wiesz tyle co ja. zaufałam jednej lekarce i tego się trzymałam. Już w domku. W szpitalu lajcik. Szew - luzik ![]() Ordynator stwierdził, że marzą mu się tak nastawione pacjentki. Cały personel mnie pamięta, skacze wokół i stawia za przykład innym (?) ![]() Ponoć szokiem było na oddziale, że z bananem na ustach poszłam na stół. a jak się nie cieszyć, gdy chwilę wcześniej dowiedziałam się, że dzieć zdrowiusieńki. i na dodatek Olisko cudne na dwóch USG potwierdzona Oleńka, także cieszę się baaaardzo
|
|
|
#4669 |
|
Konto usunięte
|
Aaaaa!! Olaaaa!!! Ole ole ole ole!
super, że wszystko ok!!
|
|
|
|
#4670 |
|
Konto usunięte
|
Ola la
będzie Olka-Fasolka Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#4671 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
Hope ciesze się że taka duża dzidzia
Paniii nooo gratulacje szykuj sukieneczki Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4673 |
|
Wtajemniczenie
|
Cudnie. Gratki!
|
|
#4674 |
|
Konto usunięte
|
pani super że już po wszystkim
![]() gratulacje Oli:p Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#4676 | |||||
|
Zakorzenienie
|
bardzo mi przykro
Cytat:
Cytat:
jak tż reaguje na niepowidzenia? Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja dziś zostałam "matką roku". pomyliłam dni i zawiozłam Krzysia na szczepienie, które ma się odbyć jutro
|
|
#4677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||
|
|
|
#4678 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tż? On ogólnie jest sceptycznie do tego nastawiony, więc staram się nie rozmawiać z nim o tym za bardzo żeby całkiem się nie zniechęcił. Czasem tylko mu mówię że nie moge zajść, ale nie czeka ze mną na @, czy coś takiego. Sama to przeżywam. Boję się że jak mu za dużo będę mówić to zaraz wypali że widocznie nie jest nam dane drugie dziecko i całkiem zaprzestaniemy starań. On od początku niby się godzi, ale nie chce aż tak jak ja. Więc jestem z tym sama. Do gina pójdę po @ bo- tak jak pisałam- mamę muszę zaciągnąć. Nie zbada, zobaczy... Ale pewnie powie że starania do roku są normalne i jeszcze trzeba poczekać. Nie wiem czy chcę brać jakieś "wspomagacze". Na początku byłam bardzo na nie, nie chciałam utrzymywac hormonami sztucznie słabej ciąży bo i tak by pewnie nic z tego nie było.... A teraz coraz bardziej się do tego przekonuję. Tylko się boję, właśnie tego. Ja mam porównanie jak to jest stracić ciążę w 10 tygodniu, a jak w 16 tc. I mi było 100 tysięcy razy gorzej po tej późniejszej stracie. Nie radziłam sobie zupełnie. Więc jakoś mam tak nawkładane do głowy i boję się strasznieże ciąża z góry bedzie skazana na niepowodzenie, a ja utrzymując ją hormonami i tak nie uniknę straty tylko przeciągnę ją w czasie i znów będzie tak rozsypka. Głupie to, ale jakoś tak myślę. I sama nie wiem. Z drugiej strony mam nadzieje że jak w końcu sie uda zaciążyć to już będzie dobrze i hormony tylko pomogą. Ale ja juz trace nadzieję. Jak w tą ciążę wogóle zajść, i potem jak ją donosić. Na dzień dzisiejszy wydaje mi się to nierealne. .......... A opropo owufriend... To mi tam ścimy walili że owu mogła być póxniej o @ za tydzień. A jak od razu wiedziałam kiedy była owu (czułam i tem wzrosła) i kiedy będzie @. Całe życie miałam jak w zegarku i jakoś nie chciało mi się wierzyć że nagle cos by się miało rozregulowac o ponad tydzień. I miałam rację!
15.11.2013 r.[*]- Ania 16tc Edytowane przez dwakolory1 Czas edycji: 2014-11-06 o 19:45 |
|
|
|
|
#4679 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o raju, ale cudnie! bardzo sie ciesze Cytat:
|
||
|
|
|
#4680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaaaaaa Aleksandra ![]() No i teraz już się nie wykręcisz od suwaczka Cytat:
Każdemu się może zdarzyć lepiej tak niż zapomnieć w ogóle za jutro
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2014-11-06 o 20:03 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

no i dzis moze pierwszego zakupu dokonam dla bejbola, bo po drodze powrotnej zahaczamy o ikee

za wizytę i czekamy na wieści
) 
[/QUOTE]

), a o szczepieniach wiem tyle, że nic nie wiem 
tłumaczę sobie, że to przez usg...
bo na wkładce praktycznie dwie kropki i nic więcej...do wtorku jakoś wytrzymam 
klask i: gratyyyyy!