|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
doradźcie :)
cześć
!Dziewczyny postanowiłam w te wakacje zmienić trochę swoj image , wygląd .Problem w tym, że sama na siebie nie mam wystarczających pomyslów.. Mam kilka fryzurek, coś tam w głowie, ale potrzebuje oka które oceni czy fajnie bym w tym wyglądała, doradzi jakiś fajny makijaż![]() Niestety nie mogę tutaj umieścić swojego zdjęcia gdyż wiem, że na tym forum , własnie tu siedzą dwie dziewczyny które nie powinny widzieć mojego zdęjcia jezeli mozecie, podajcie mi swój e-mail a wszystko prześlę e-mailem.O odpowiedź prosze tutaj w wątku dziękuje ![]() PS. w e-mailu dołącze swoje zdjęcia , zdjęcie fryzurki która mi się podoba. Bardzo prosze, doradźcie mi kolor w jakim bym dobrze wyglądała , fryzurkę ( jezelit a na proponowanym przeze mnie zdjęciu nie podobałaby wam sie dla mnie) i makijaż Dziekuje bardzo ! Mam nadzieję, że z wami pomożecie mi oczarować mężczyzne którego bardzo, bardzo kocham ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: doradźcie :)
kurcze naprawde nikt nie chce pomóc
?...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
no obawiam sie ze jednak konieczne bedzie wstawienie zdjec bo malo kto pomoze
ale jesli Ci bardzo zalezy to przeslij pod adres sunnice@wp.pl ![]() Nie gwarantuje ze Ci bardzo pomoge ale moze obiektywnie stwierdze czy te fryzurki ktore chcesz bede posaować, bo w fotoshopie sie nie bawie:/ |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez Eska88 Czas edycji: 2013-10-18 o 17:01 |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
dziekuje za odpowiedź
juz wysyłam zdjecia PS. co to znaczy, ze mój watek przesunięto? |
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
znaczy to ze bardziej nadawal on sie na "pytania do fryzjerki niz na "metamorfozy"
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.

!
Mam kilka fryzurek, coś tam w głowie, ale potrzebuje oka które oceni czy fajnie bym w tym wyglądała, doradzi jakiś fajny makijaż

?...

juz wysyłam zdjecia