|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
|
#2822 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A propos bokserek....
http://www.tchibo.pl/bokserki-p400064659.html
|
#2823 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
kota ma zapalenie górnych dróg oddechowych , reszta ok. brzuszek ładnie się goi ide coś zjeść
|
|
#2825 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A ja ponowię pytanie: co mogę zrobić, żeby tak nie łzawić? W pracy mnie pytają, czemu płakałam, non stop chodzę z chusteczką przy twarzy, o makijażu nie ma co mówić, nie wiem, co będzie jak się mrozy zaczną.... Poradźcie coś
|
#2826 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2827 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Hmmm...kwestia gustu....ja bym nie chciała oprzeć się o coś/ kogoś i zacząć dzwonić "jingle bells"....
|
#2828 |
|
Wtajemniczenie
|
Pachnącego popołudnia całemu Baru
|
|
#2829 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i dochodzenie skąd ten dźwięk rozbrzmiewa ![]() chociaż jako gadżet 'dla jaj' to nie takie straszne... ale nie mój klimat ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
czytam bar, krztusząc się kanapką z pieczoną łopatką (Rejcz
) i kszanem mniamniam, jesteście nie do wyjęcia
|
|
#2831 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() W moim też nie, wkleiłam jako ciekawostkę
|
|
#2832 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
2. genialne !Cytat:
Biedna kicia - oby się wylizała Spadaaaaaaaaaaaaaam |
|||
|
|
|
#2833 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- Wierzycie w nadprzyrodzone zdolności? Tak się zastanawiam, bo wczoraj wysadziłem żarówkę w kuchni, zapalając światło, a dzisiaj u siostry, nad wejściem do klatki
|
|
|
|
|
#2834 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
Zagoniłam do Negatywa do czytania "Beksińskich".... Musi przeczytać bo musimy potem o tym gadać !
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-11-06 o 19:13 |
||
|
|
|
#2835 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
To może spróbuj leczyć tymi dłoniami ....
Tu się nie ma z czego śmiać jak czytałam skręcało mnie żeby mu nie opowiadać... Bo ciekawa jestem jego spostrzeżeń
|
#2837 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Gdzies mi mignelo, ze mam byc zazdrosna
![]() Mam 5 dni wolnych, co robic, jak zyc?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2838 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja mam 4 dni od soboty, dobre i to
|
|||||
|
|
|
#2839 | ||||||||||
|
Panaroja
|
no i jusz wię, czmu mi wuosy lecą , fisasz mnie uśfiadomił lekramą "potrzeby dojrzałych włosów" mam włosy dojrzałe , a co dojrzałe musi spaść/wypaść no i zagadka rozwiązana
Cytat:
?Cytat:
Cytat:
Cytat:
2.możesz się odgryźć że za to w ich wieku nie będziesz po szpitalach na serce leżeć 53 ![]() Cytat:
prawda ze skokami Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
! no i snowu zapomniałam co chciałam napisać
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||||
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
Nie to było w nyx sie
A słyszałyście o takiej akcji w Daglasie że robią komputerową analizę kolorystyczną i potem kopm wypluwa gotowe marki i odcienie produktów jusz odpowiednio kolorystycznie dobranych?
|
#2842 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
2. Ech, no amsakreska Czilałt, spotkania, relaks, imprezka, czas dla siebie, wycieczka do Krakowa? Cytat:
Flo - kocham Cię Masz u mnie winko / pifko i całusa i przytulasa i masaż karku, jestem zakaochana w swojej nowej kurteczce Kapphal. Jest I-DE-AL-NA !!! Jestem Ci ogromnie wdzięczna za polecenie!!!! W tej całej euforii zapomłam dodać, że of kors podjaranie tym większe, iż również skorzystałam z rabatu. Na targu były droższe i szajsowate a'la autostrada stajl ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
Ale to pono każdy robi
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-06 o 22:03 |
|||||
|
|
|
#2843 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nie wiem,jak każdy,przy mnie też gasną
![]() Co do oczu to pozostaje mi testowanie kropli. Wody wypijam chyba więcej niż przepisowe 2 litry,nie mam tv ani komputera,żeby się gapić po pracy. Fakt,dużo czytam i ślipię w komórkę... Byłam w Lidlu po gęś i dorsza,po drodze upolowałam sukienkę za 50zł,nogi mi wrosły w okolice uszu...
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2845 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Udało mi się dziś wszystkich podpuścić, bo urodziny dopiero jutro :-D Ale dziś już dostałam od koleżanki dynię z kokardką i wrzuciłam jej zdjęcie na FB :-D Ja mam 3 i szczekoscisk po rozmowie z szefem. Znów przegiął. Zaczynam nosić dyktafon na spotkania z nim.
|
|
#2846 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Rejcz,a gdzie takie pustki?! Ja byłam ok.17.30 na Wolskiej i były pełniutkie - tylko rogali jakoś zbrakło,a też miałam smaka.
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co ja mówię, bluźnię, kultura jedzenia mięsa jest tam na pierwszym miejscu, i nic, ale to absolutnie nic, nie równa się z golonką etc etc A tak serio serio, to ja wiem, że musiaąłm trafić na godzinę zero, bo Lidl chyba dwa razy dziennie uzupełnia towar, dla tych ze zmainy rannej i klientów popołudniowych Byłam gdzieś pośrodku i widocznie nie zdązyli napełnić lodówek
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-06 o 22:35 |
|
|
|
|
#2848 | |||||||||
|
BAN stały
|
Znad Anatola i ruskich przysmażonych na gęsim smalcu, z kwaśną śmietaną (
) Kiedyś był o niebo lepszy, fakt Za drobną opłatą? Hmmm, to w sumie nie takie głupie ![]() Cytat:
![]() Plotki rozsiewane przez nieżyczliwych ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wrzucało się pieniążek, kładło dłoń na ekranie, a po chwili pojawiała się wydrukowana (chyba ) "analiza" typu: szczęśliwy dzień tygodnia środa, jeździj częściej na rowerze (to pamiętam z zaleceń dla mnie) ![]() Cytat:
Gratki z powodu katanki ![]() Cytat:
No ale skoro 90% wysyłają do Niemiec...Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#2849 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pogrubione ![]() Gryksiu, masz ty rower? albo inaczej, używasz? ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- a ja mam ![]() Cytat:
|
|
|
#2850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No jak nie brat jak brat - ta sama krew. 3. Wiesz co, tak właśnie chcę zginąć - od śmiechu. brakło mi tchu, zrobiłam się niebezpiecznie czerwona Cudna śmierć !!!4. Ano się uzewnętrzniłam za bardzo, wieeem, wieem, ale nie posiadam się ze szczęścia, że coś tak totalnie moje w teorii jest moje w praktyce - ach ta katanka to ja ( no i Flo i setki innych, równie szczęśliwych dziewczyn) 5. No właśnie To mnie bulwersuje ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- dobra, lete, to był dłuuugi, produktywny (i konsumpcyjny zarazem ) dzień |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

, reszta ok. brzuszek ładnie się goi

) i kszanem mniamniam, jesteście nie do wyjęcia 

Dobrze, że teraz słysze to marudzenie tylko co 2 tygodnie 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

)
) "analiza" typu: szczęśliwy dzień tygodnia środa, jeździj częściej na rowerze (to pamiętam z zaleceń dla mnie)