|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Godny polecenia termos lub kubek termiczny
Mam west loop z ch. Nakrętka nie parzy, ale jest bardzo ciepła. Pytam, bo jeśli jest to wada zareklsnuje. Dzięki za pomoc
---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Mam west loop z ch. Nakrętka nie parzy, ale jest bardzo ciepła. Pytam, bo jeśli jest to wada zareklamuję. Dzięki |
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, ja mam ten kubek termiczny, jest śliczny i nie przecieka jak noszę go w torebce.
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-09-03 o 20:55 Powód: Link. |
|
|
|
|
#33 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-09-03 o 20:54 Powód: Link w cytacie. |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, a zwracacie uwagę na to, jakiej produkcji jest kubek? Nie chciałabym takiego "made in china".
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc, coraz mniej na to patrzę. Żaden kraj nie jest jest gwarancją jakości. W Chinach znajdują się zarówno fabryki produkujące dobre jakościowo produkty, jak i te robiące słabe. Bardziej patrzę na opinie I markę, łudząc się, że jeśli marce zależy to trzyma jakieś standardy.
Tapnięte z mojego HTC ONE V |
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam tak samo. Coraz więcej dobrych firm ma swoje fabryki w Chinach.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Ja osobiście wole kubki które są wykonywane na zamówienie. Mam Kilka wyjątkowych kubków na których są zdjęcie wybrane prze zemnie. Kupiłem na ciekawej stronie [link]. tutaj jest tanio dla tego tutaj się zdecydowałem
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-09-03 o 20:56 Powód: Link. |
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Kubek termiczny
Czy ktoras z Was moglaby mi polecic dobry kubek termiczny? Chodzi mi o to zeby dlugo trzymal cieplo, mial nie wiecej niz 0,5 l. pojemnosci no i oczywiscie nie przeciekal.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kubek termiczny
http://termos.com.pl/p/2013/09/kubek...3519767431.jpg
najlepszy jaki mialam. Co jakiś czas pojawia się w Biedronkach, ale widziałam też w Piotrze i Pawle i chyba w Empiku (ale chyba z jakimiś piłkarskimi motywami). Chociaż nie jestem pewna co do pojemności. Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2014-11-06 o 22:38 |
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Z biedry, z guziczkiem.
|
|
#41 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ha! Zebym ja jeszcze taki znalazla Przegladalam ale nie bylo
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Raróg
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
zielony stworek
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Starbucks
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Contigo.
Ja mam Contigo z Coffee Heaven [Costa], kiedyś można je było dostać w Decathlon i w sklepach z odzieżą górską, na wędrówki itd.. Drogi, ale mam go od trzech lat, używam intensywnie i nie przecieka. Mogę go wrzucić byle jak do torebki i nic się nie wylewa. Doceniam go też w samochodzie, bo niestety w moim nie ma miejsca na postawienie kubka, a ten ma taki mechanizm otwierania i zamykania, że nie muszę się martwić o to, że odłożę go na siedzenie, a z niego się wyleje. |
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam kubek firmy Zest for Life (kosztuje 65zł). Temperaturę trzyma meeega długo. Nie przecieka.
|
|
|
|
|
#52 | |||
|
Zadomowienie
|
Dziekuje wszystkim za odpowiedzi
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czytalam ze kubki z Tchibo tez sa niezle. Ktoras z Was ma? Moze potwierdzic lub zaprzeczyc? |
|||
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
A co sądzicie o takim termosie, dobra firma ? Posiadał/posiada ktoś taki? http://oscarcook.pl/66-291-thickbox/...er-4kolory.jpg |
|
|
|
|
#55 |
|
Konto usunięte
|
Hej! Czy ktoś Was używał może kubka Contigo - model Morgan?
http://www.landersen.pl/images/items...4_zoom_big.jpg Ciekawi mnie najbardziej jak długo rzeczywiście trzyma ciepło? Bardzo zależy mi na szczelności i wystarczy, jeśli po ok.3h kawa będzie jeszcze ciepła (nie musi być gorąca).Ten jest najtańszy (i ma jak dla mnie odpowiedznią pojemność) z polecanych Contigo... Edytowane przez 6962ee0b3adcbc2617b598bd1f25bcc17ef659a8_65822eb548399 Czas edycji: 2014-12-27 o 23:05 |
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
[1=6962ee0b3adcbc2617b598b d1f25bcc17ef659a8_65822eb 548399;49489000]Hej! Czy ktoś Was używał może kubka Contigo - model Morgan?
http://www.landersen.pl/images/items...4_zoom_big.jpg Ciekawi mnie najbardziej jak długo rzeczywiście trzyma ciepło? Bardzo zależy mi na szczelności i wystarczy, jeśli po ok.3h kawa będzie jeszcze ciepła (nie musi być gorąca).Ten jest najtańszy (i ma jak dla mnie odpowiedznią pojemność) z polecanych Contigo...[/QUOTE] Mi morgan bardzo się podoba i chyba kupię go sobie na letnie wyjazdy. Ciepło trzyma krótko, bo z tego co wiem ok 2 godzin. |
|
|
|
|
#57 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
Ja również polecam kubek termiczny ze Starbucksa. Prezentuje się bardzo elegancko, dobrze trzyma ciepło przez 5-7 godzin. Zabieram w nim często gorącą herbatę na uczelnię i jestem z niego zadowolona. Wkładam kubek do torebki i nic nie przecieka. Nawet jak kubek leży w torebce poziomo kilka godzin.
Nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez niego w okresie jesienno-zimowym. |
|
|
|
|
#59 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mam kubek ok 5 lat uzywany codziennie. - swietnie trzyma cieplo, - nie przecieka 100% szczelnosci - przy swojej szczelnosci nie trzeba go odkrecac aby sie napic wystarczy tylko delikatnie przycisnac. Kocham ten kubek i nie zamienie na zaden inny. Uzywam w pociagu, samochodzie, idac czy tez pracujac przy biurku (kawa lub cherbata - zawsze ciepla), w czasie choroby stoi w nocy na stoliku nocnym. Mycie bardzo proste (ale nie w zmywarce) Osad od cherbaty czyszcze wsadzajac do kubka tabletke od zmywarki i nalewajac goracej wody. Zakrecam, co jakis czas potrzasam. Po jakims czasie kubek jest w srodku jak nowy. Polecam do kupienia: - w sklepach sportowych a takze w: - kawiarni coffeeheaven oraz kawiarni costa. |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Przyczajenie
|
Pozwoliłem sobie zajrzeć do Was Dziewczyny, bo szukałem kubka dla mojej Żony. Fakt, odpowiedzi były z 2013 roku, ale trochę mnie zainspirowały. Zastanawiałem się nad tym Contigo, ale ostatecznie wybrałem coś z podobnej półki cenowej, ale z lepszym wyglądem:
xxx Model Travel Mug Fun biały. Jak się sprawdza? - wygląd super - nie przecieka - trwały Nie mogę nic powiedzieć o tym, ile trzyma, bo póki co nie ma zimy. Na dzisiejsze warunki bardzo dobrze. Czy tak samo będzie, jak przyjdą mrozy? Zobaczymy. Dzielę się w razie, jakby kogoś Contigo nie przekonywał (chociaż mnie przekonał, bo dla siebie kupiłem właśnie Contigo)
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-11-12 o 22:51 Powód: Link. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

Przegladalam ale nie bylo

Nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez niego w okresie jesienno-zimowym.