|
|
#2851 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
ale że fajna to wiem, ba rzekłabym, wręcz boska i faktycznie na lata
|
|
|
#2852 |
|
grozi wypollizowaniem
|
poprosze o szczegóły na temat carpacchio z buraków:
-jak piec te buraki? z jakimi przyprawami, jak długo? - orzechy jakie? włoskie ,inne? w duzych kawałach,siekane,mielone?
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ona i tak silnie pokrzywdzona, nie ma kontaktu ze swoimi dzieciakami i jeszcze ta przekrzywiona główka, chyba po urazie znaczy pobiciu, a może od polipa czy innego draństwa i trudno jej się oddycha no biedna ![]() mała, krucha, pokrzywiona ja nie rozumiem dlaczego tak się dzieje szoping
|
|
|
#2854 | ||||
|
BAN stały
|
I jako dziecię "zdrowo wyglądające", Tutanhamon miał rację niestety (co nawet moja chrzestna podówczas podchwyciła)
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2855 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() świat jest niesprawiedliwy po prostu...... Mursz wszystkiego najlepszego, zdrówka, spokojnej pracy, udanych wakacji i łowów perfumowych Macham |
|||
|
|
|
#2856 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Mursz,wszystkiego najlepszego!
Polly: ja buraki myję,nie obieram,posypuję przyprawami wg gustu - u mnie tymianek i rozmarym,kropię oliwą,zawijam w folię aluminiową i piekę do miękkości. 30-40 minut,zależnie od wielkości. Orzechy włoskie,posiekane. Pogoda się spsuła,a ja zamierzałam w weekend prać,buuu ![]() I dziękuję za gratki w życiu bym nie podejrzewała,że tam coś kupię!
|
#2857 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tel mi padł, zostawiłam ładowarkę w pracy, dopiero wieczorem podładuję. Gdynia, Klif, pomiędzy 13 a 14
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2858 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czy ktos wie, czy w kauflandzie, auchan albo hebe dostanę toto rzekome cudo Provit elixir na wypadanie kłaków? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ja.html&next=1 w rossmannie nie ma, ponoć w tesco i carrefourze są, ale u mnie akurat ich nie ma
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-11-07 o 10:57 |
|||
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Taka http://www.kappahl.pl/article/kurtka_714121
Z rabatem na szczęście. |
|
|
|
#2860 |
|
Wtajemniczenie
|
są takie dni w roku, że mimo że powinnam się cieszyć to najchętniej najpierw bym kogoś zabiła a potem siebie bo z takim dołem to się nie da żyć. tak zj.nego humoru nie miałam od ponad roku. dziękuję w tym miejscu sponsorowi czyli mężczyźnie który ma to niespotykane szczęście nazywać mnie jeszcze żoną. koniec ogłoszeń parafialnych ![]() mogie o coś zapytać? ![]() czemu Polly to Ogon?
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-11-07 o 10:17 |
|
|
|
#2861 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2862 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Golden
|
#2863 | |||
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2864 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
hej testuje colorstaya
![]() az odgrzebałam opinie o nim w tym wątku, bo pamietam ze mail byc ble .a dla mnie oprocz tego ze kolor mam nie moj totalnie to podklad jest idealny .po pierwsze wogole fo nie wiac na twarzy, nie wchodzi w pory ani ich nie uwidacznia, nie podkresla włosków. a wykoinczenie ma totalnie naturalne, nie matuje, ani nie robi mokrej twarzy, u mnie nie ma zadnej róznicy w połysku skóry z colorstay i bez- to dal mnie na plus jest. tylko ze ja nałozyłam go bardzo cienko, bo problemow z cerą nie mam, moze przy grubszej warstwie inaczej to wychodzi. no i z piegów mi zrobił sine plamy , to akurat na minus,ale to chyba wina koloru ktory jest za ciemny i za rózowy---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
a soli nie? w ilu stopniach? i to byle jakie buraki moga byc czy jakies specjalistyczne?
|
|
|
#2865 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru
Dziś Kult Cytat:
W moim odczuciu krople które testowałam nie dość że szczypały to dodatkowo wysuszały ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
2 Ale spróbować warto , skoro Ty nie chcesz nas ogarnąć ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
2 Ale spróbować warto , skoro Ty nie chcesz nas ogarnąć ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
2 Fłaśnie
|
|
#2866 | |||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja do tej pory miałam tak: Polcrom i jeszcze jakieś inne antyalergiczne, których nazwy nie pamiętam, Starazolin zwykły i nawilżający, Lacrimal, HialEye i jeszcze jedne też niby nawilżające. Wszystkie pomagają na objawy typu piasek w oczach i zmęczenie pokomputerowe. A które Cię wysuszały, bo skoro ja non stop płaczę to może mnie by się takie właśnie przydały? ![]() A w ogóle idę się zabić i możecie mnie pochować w nowej kiecce - sąd mi kolejny raz odrzucił skargę twierdząc, że nie ma moich dokumentów złożonych w kwietniu i że rzekomo dotarły do niego we wrześniu, czyli po czasie.
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale we własnej osobie ?
![]() Cytat:
musiałam przetestować z czystej ciekawości. A jak po godzinie, dwóch? Masz wersję do cery suchej czy tłusta/ mieszana? Testowałam obie, i były zła i gorsza No to gratki, tylko odcień Buff nie jest różowy, ale za to uroczo trupi. Mnie się podobał |
|
|
|
|
#2868 | |
|
BAN stały
|
To jest tzw. wjeżdżanie na ambicje
![]() Cytat:
--- Polly, solisz po obraniu dopiero, przez łupinę Ci sól nie przejdzie przecież (a jeśli z fetą, to ja bym już nie solił wcale) ![]() Murszę, najlepszego życzę Tobie!
|
|
|
|
|
#2869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-07 o 11:47 |
|
|
|
|
#2870 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
A większość podkładów z górnej półki podkreśla mi zmarchy i pory
|
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polcrom nie działa? Ja bym połączyła przeciwalergiczne z nawilżającymi ... A Cusicrom miałaś? A jakieś leki przeciw alergiczne ogólnie? Moje najlepsze krople to Hyal Drop Multi , na razie a co będzie w przyszłości ... ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- A co nam pozostaje?
|
|
#2872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mam peszka Dlatego kremik i śmigam saute Może i się wyróżniam na tle wymalowanej ulicy, ale mam to gdzieś |
|
|
|
|
#2873 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam dość całego tygodnia. szkoda pisać w ogóle. Cytat:
że w zasadzie sąd se może powiedzieć co chce nawet właściwie to może zmienić treść dokumentu bo jak niby udowodnisz, że tam było coś innego jak składałaś a teraz jest co innego skoro sobie daty doręczeń zmieniają to czemu nie iść dalej?
|
|
#2874 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Cusicromu nie znam, ale pewne ma ten sam czynnik aktywny. I przeciwalergicznych nie biorę od paru lat, odkąd mi się AZS uspokoiło - a jadłam i Zyrtec, i Telfast i parę innych rzeczy. Moze powinnam wrócić ![]() Jak ostatnio byłam u swojej pani doktor, proponowała mi coś o nazwie Clatro i podziękowałam, ale może się jednak skuszę jak teraz będę. Wkurza mnie to, ze aż mnie ludzie pytają, co się stało. Powody niby mam, ale ja nie z tych płaczliwych.... Przetestuję te Multi Culti, dzięki Rejcz, najważniejsze, ze Ty się z tym dobrze czujesz, co kogo obchodzi ulica? Golden, ależ oczywiście, ze mam wszelkie potwierdzenia! Cokolwiek wysyłam dosądu pocztą, wysyłam za potwierdzeniem odbioru, a jeśli składam osobiście to proszę o prezentatę sadu na kopii. Tylko co z tego? Ostatnie wezwanie do uzupełnienia braków formalnych zawierało informację "w aktach sprawy brak jest pisma wskazującego adres do doręczeń" - ale oczywiście wezwanie zostało bezbłędnie dostarczone na ów adres - ciekawe, skąd go wzięli? Jasnowidza zatrudniają? Na co oczywiście zrobiłam im kserokopię każdego pisma (od kwietnia chyba ze sześć i w każdym, w nagłówku i w treści był wskazany adres do doręczeń, pogrubioną czcionką), dołączyłam kserokopię poświadczenia odbioru podpisanego przez pracownika sądu i niech se buraki sprawdza jak maja w aktach burdel na kółkach. Teraz zrobię to samo, ale się wkurzam.
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2014-11-07 o 12:01 Powód: sąd |
|
|
|
|
#2875 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja nawet z L4 tak robie i juz mi sie przydało jak mi wypłacili 80 procent zamiast 100 i babka mi usilowala wmowic ze nie było kodu "ciązowego" ![]() zreszta to sie przydaje zeby sie samemu wiedziali co i kiedy zostało złozone do urzedu, sądu itd
|
|
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czymcie mnie, moja współpracownica nie dość, że kilka razy na dzień napierdziela z męzem przez komórkę, to jeszcze zwraca się do niego "tatusiu" "tatuśku" i w ogóle powiem Wam, że siedzenie w kimś w ciasnej przestrzeni łokieć w łokieć to złyyyyy pomysł sama obecnośc obcej osoby w moje przestrzeni prywatnej podnosi mi ciśnienie i wex tu siedź codziennie 8h i nie zwariuj ![]() Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-11-07 o 12:07 |
|
|
|
|
#2877 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#2878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
![]() Wolisz Majuta?
|
|
#2879 |
|
Wtajemniczenie
|
jak jest jak piszecie to ja już nie rozumiem o co chodzi.
Margot - z adresem doręczeń to doebali strach się bać coś załatwiać przez sąda ![]() Maja - może jej mąż jest z tych o pokolenie starszych i się kobiecie włączył syndrom nieobecnego ojca który teraz nadrabia, nie denerwuj się, to nie jest zaraźliwe ale nawet uleczalne ale też mam dużą przestrzeń prywatną, nienawidzę jak ktoś obcy mi przekracza tą granicę łokieć w łokieć sobie nie wyobrażam
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-11-07 o 12:20 |
|
|
|
#2880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo tylko z samym pudrem i ew korektorem po oczami podkład mi pogarsza stan cery a jak jest już pogorszony to podkład wygląda tragicznie ...
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

i faktycznie na lata 

Biedna kicia - oby się wylizała 

Cudna śmierć !!!

w życiu bym nie podejrzewała,że tam coś kupię!

i w ogóle powiem Wam, że siedzenie w kimś w ciasnej przestrzeni łokieć w łokieć to złyyyyy pomysł