|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Maladt dzwoń natychmiast! Bo jak już skurcze czujesz to nie ma na co czekać!
I się Kochana uspokój bo to te nerwy powodują zapewne! Sobie wyjaśnicie wszystko z mężem i będzie dobrze
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
Noo chcialam pisac, ze to na pewno nerwy....
jeju kochana sprobuj sie uspokoic choc troszke daj znac po lekarzu koniecznie co i jak...
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
MaladT, to koniecznie musisz się uspokoić i zrelaksować..
|
|
#4234 |
|
Rozeznanie
|
A jeszcze mi się przypomniało, że miałam coś dla Ali wrzucić, dla wypróbowania na te jej zgagi, wczoraj przez przypadek się natknęłam...
CYTRYNA - Jest świetnym rozwiązaniem dla osób borykających się z nudnościami, zgagą, problemami trawiennymi a nawet pasożytami jelitowymi. Wystarczy wycisnąć sok do szklani z ciepłą wodą, a następnie wypić. Taki napój pomaga ograniczyć objawy niestrawności, pomaga także w regularnych wypróżnieniach. Dodatkowa korzyść to zwiększenie produkcji żółci, co sprzyja poprawie procesów trawiennych. ooo...właśnie teściowa zapowiedziała przyjazd na weekend, tzn. jeszcze nie na 100 %, ale chyba raczej przyjedzie |
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
maladT, tak jak dziewczyny pisały to przez te nerwy
żeby do szpitala Cię nie położyli ![]() Paulina, Ty też nie możesz się denerwować
|
|
|
|
#4236 |
|
Rozeznanie
|
MaladT lepiej zadzwoń kontrolnie do gina - lepiej chuchać na zimne
|
|
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
Jaaa nie moge :/ stwierdziliśmy, że mężem że jestem nie wymiarowa :/
I dalej nie wiem co kupić... Albo oni mają jakieś głupie te wymairy albo nie wiem co... W jednej tabeli mi wychodzi, że ze wzrostu powinnam wziąć L, z bioder S a z cycków XXL :/ weź to człowieku ogarnij , jeszcze z kalafiorem :/
|
#4238 |
|
Zadomowienie
|
Mala - dzwoń do ginki!
A co do bielańskiego SPA - z Wami zawsze Mogłoby być całkiem wesoło ![]() Meire - a pogoda to naprawdę dzisiaj depresyjno-grypowa ![]() Emdzik - amarantus? Kojarzę z mąką - to to? Wiecie, a mój M się przejął. Tzn. wczoraj wieczorem jakoś tak się już kiepsko czułam i nagle leżąc powiedziałam: "Słuchaj...". A On się zerwał i w panice: "Co się dzieje?". Ja, że nic, tylko chciałam powiedzieć, że boje się wizyty u gina i porodu itd. A On, że to "słuchaj", to powiedziałam takim głosem, jakby coś było nie tak i że po tych "moich koleżankach z Wizażu" jest już chyba przeczulony
|
|
|
|
#4239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak szczerze, to mam nadzieję, że Mala nie będzie musiała pójść do szpitala.. najwyżej ją odwiedzę.. przez lasek mam 3 minuty..
|
|
|
#4240 |
|
Zadomowienie
|
Mala - doczytałam, że zadzwoniłaś. Dobrze. Daj znać po wizycie! I nie staraj się nie stresować: pomyśl, że jak tak będziemy się wszystkim denerwować to pewnie Wigilię i Boże Narodzenie i tak spędzimy (odpukać) na Patologii
|
|
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
O takie coś mi chodzi : https://www.google.pl/search?q=amara...ml%3B600%3B600
|
#4242 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Dzięki Emdzik. Chyba widziałam jakieś takie opakowanie w Piotrze i Pawle. Obadam
|
|
|
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio zauważyłam u mnie braki ze skupieniem się na czymkolwiek. Mam witaminy do łykania w kapsułkach takich samych jak kapsułki lactovaginal. Trzy razy sie zastanawiam, czy ja dobra kapsułke wzięłam do ust ![]() Dzisiaj się ubieram, wiadomo, stanik, bluzka, zakładam spodnie a o majtakch zapomniałam ![]() Wczoraj zamiast podać tż widelec podaję łyżkę, myśląc ciągle o widelcu ... ![]() Prowadzę samochód, mam trudności ze skupieniem się na drodze...pożądnie zastanawiam się, gdzie ja tak naprawdę mam jechac ehh Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2014-11-07 o 11:56 |
|
|
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia lubie te kuleczki
![]() ![]() Olcia - ja tez miewam zastoje, nie tak jak wczesniej ![]() A wczorajszy makaron baaaaaaaaardzo smakowal mezowi, oczywiscie sie przyznalam, ze zrąbałam,ale on stwierdzil,ze jest przepyszne i zjadl z dokladka ![]() czas sie chyba podniesc z wyra, odslonic zaslony bo ciagle mam jak w trumnie ogarnac sie pod prysznice, ubrac i ..co dalej, nie mam pomyslu wiec jeszcze chwile poleze
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
najadł sie najadł i dziś ma powtórkę, bo dużo zostałó,bo robiłam z całej paczki makaronu
a ja mam pstraga w occie dzis na obiad mniaaaaaaaam ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Zerknelam sobie na watek juz nie wiem czy styczniowek czy marcowek- przyznaje, ze lubie przejrzec ich forum tylko dla samych zdjec jakis ciuszkow co kupily (tak to moj nalog) i jedna dziewczyna kupila tę tunikę http://allegro.pl/sukienka-tunika-bo...tml?source=mlt slicznie wyglada, dodala tez swoje zdjecia w niej, zerknijcie , chyba marcowki Az mnie kusi by wziac sobie wlasnie granatowa
|
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chyba zrobię naleśniki..ostatnio za mną ciągle chodzą. tylko muszę iść po mleko, bo zapomniałam wczoraj kupić.
Fajna ta tunika, szary kolor bym wzięła ![]() Ide na spacer, muszę małego ukołysać bo ciągle mnie kopie
|
|
|
|
#4248 |
|
Wtajemniczenie
|
Mała coś chyba za często te skurcze... Jedz do gina.
A ja z wigilią mam zawsze przykre wspomnienia. Mieszkając u rodziców czasem na nią nie schodzilam. Zawsze do godziny przed kolacją były kłótnie, krzyki i wyzwiska a potem nagle uśmiech i najlepsze życzenia... Nienawidziłam tego zakłamania. A życzenia też dostawałam chore... Zamiast szczęścia, zdrowia itd to życzono mi żebym lubiła wigilie, miała więcej pokory i nie sprzeciwiała się rodzicom. Po ślubie 2 wigilię spędziliśmy w Anglii z mężem brata i jego żoną a później z ich dzieckiem. I tak coś czuję że dla mnie prawdziwa magia świat powróci jak urodzę małą i zrobię wigilię w swoim mieszkaniu za 2 lata...
|
#4249 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4250 | |
|
Wtajemniczenie
|
A ja wyprałam ręcznie sweterek i tunike, padammmmmm! Aż mnie kłuje w p**** no spe zapodałam, a nawet nie mam siły zetrzeć z ławy w salonie
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nooooo, na pewnooo ! ja juz mówiłam mężowi, że najwspanialsze są święta, gdy są małe dzieci, a u nas w rodzinach nie ma dzieci małych- i za rok świeta beda jeszcze bardziej magiczne dziec będzie ogarniety, beda prezentu, przebrany mikołaj aaaaaaaaaale bedzie radosc
|
|
|
#4252 |
|
Rozeznanie
|
A ja zrobiłam przegląd lodówki i dziś będą jajka w pieczarkach, bo z pierogami to się w tym tempie nie wyrobię
pierogi będą jutro a muszę coś jeszcze na wieczór pomyśleć, bo koleżanka dziś znów nocuje![]() I nie pochwaliłam się, że mam dziś wolne popołudnie - moje dziecko zalicza pierwszą samodzielną wizytę u kolegi...wiem wiem, dla niektórych to żaden wyczyn, ale mój jest strasznie nieśmiały i nie chce się beze mnie nigdzie ruszać...Mam nadzieję, że pojedzie z kolegą i jego mamą...Może się trochę przełamie i odetnie pępowinkę Dla niego to wyczyn, więc mamusia będzie dumna W domu jest bardzo samodzielny i w ogóle to bardzo mądry chłopczyk, tylko z tą nieśmiałością mamy problem...
|
|
|
|
#4253 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja za dziecka często wswięta jeździlam z rodzicami do moich dziadków i u nich nie było mikołaja tylko był gwiazdor. I zawsze bylo tak że po wigilii dzieci szły na pole palić jak najdłuższe zimne ognie a w tym czasie gwiazdor wchodził do domu ukradkiem i podkładał prezenty pod choinkę
Dziadek zawsze tak mowił o tym gwiazdorze ale on urodzony był we Lwowie więc moze tam taka tradycja była. No i u niego zawsze były krokiety i karp w galarecie. U mojej mamy juz nie.U mojej mamy były zawsze 1.pierogi ruskie 2. pierogi z kapustą 3. barszcz czerwony 4. uszka z grzybami do barszczu 5. fasola duzy jaś do barszczu 6.ryba smażona 7.barszcz "czarny" z grzybami 8. ziemniaki do barszczu 9.kompot z suszu 10. chleb 11.oplatek 12.cebulka do omasty ziemniaków. Było ubogie 12 ale było. A u męża z kolei 1.pierogi z kapustą 2.pierogi ruskie 3.barszcz biały z grzybem i ogorkiem. 4.barszcz czerwony 5.uszka z grzybami 6.ziemniaki 7. kompot z suszu (robiony specjalnie dla mnie) 8.fasola biała 9.fasola czerwona 10.chleb 11.opłatek 12.kapusta z grochem.A mam znajomego z mazur i u niego je się kaczkę na wigilię... ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- węgielek trzymam kciuki za synka! ![]() u mnie dzisiaj ziemniaki zapiekane w piekarniku z przyprawą (teściu jest w domu to mi obierze ) a do tego jakas sałatka lub surówka i kotlety z mortadeli bo jeszcze jest do wykorzystania a jak będzie mało to dosmażę po jajku sadzonym w bułce tartej - uwielbiam ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- zjadłam pączka z budyniem czekoladowym i 2 kromki z masłem orzechowym i zapijam inką z blonnikiem.... mało brakuje do orgazmu
|
#4254 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie ja postanowiłam że pojade na ip wieczorem, jest ok ale po co mam się martwić. Co mi szkodzi, na szpital się nie godzę do puki mnie nie zbadają a chociaż będę spokojna. A jak coś się zaczyna dziać to nie będę miała do siebie pretensji że zaniedbałam. Wrazie W co nie co w torbę wrzuciłam, zaraz poskanuje wyniki i M je wydrukuje. Wolę wszystko mieć a jak będą chcieli mnie zostawić M przyjedzie po torbe i już ale wierzę że nie bedzie potrzebna
Mała daj znać po wizycie.
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
Paula - oby nie byla potrzebna ta torba jednak Ci zycze
![]() Ale jedz dla spokojnosci, po co masz sie zamartwiac ![]() Duszona- czytam o tym pączku i jestem pewna, ze jakbym go zjadla to tez mialabym orgazm kurde tez chce pączka pod domem w sumie mam cukiernie ..moze pojde ale najpierw musze wyjsc spod pierzyny
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
Aga fajna ta tunika... oglądałam właśnie taką kiedyś bo strasznie mi się takie podobają... ale znowu bym nie wiedziała jaki rozmiar
|
#4257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie tu nie mialabys problemu , bo to uniwersalny jakis tamta dziewczyna okreslila go jako M i,ze dla L tez sie nada:P
|
|
|
#4258 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga Ty przynajmniej coś chcesz to idziesz i kupujesz a ja?? Do najbliższego sklepu mam 3 km i jestem bez samochodu.
---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- ta pani na zdjęciu od tuniki jest cycata więc w biustach powinny byc ok ale wydaje mi się, ze w brzuchach to tak na już. Na luty brzuchy sie nie zmieszczą. Ja rozmawiałam z mężem i zamawiam jeszcze jedną ta bluzeczkę, którą mam z gatty
|
#4259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś dla mnie ![]() teraz problem z kolorem tylko i zaraz zamawiam ![]() znaczy idę odżywkę z włosów myc i biorę się za zamawianie
|
|
#4260 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny.
Rany, ale wy produkujecie, nie wiem czy dam radę was nadrobić... Postaram się poczytać ale na bank nie poodpisuje, nie ma takiej mocy, żeby pocytować... Wpadałam na chwilkę żeby dać znać, że żyję
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.

jeju kochana sprobuj sie uspokoic choc troszke ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Mogłoby być całkiem wesoło