Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-07, 11:10   #3361
kordelka85
BAN stały

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
)

I wcale się nie dziwie, że się martwisz
Dlatego ja odpuszczam kp by mieć choć odrobinę czasu dla starszaków.
Juz slyszalam ciekawe komentarze po co sobie robilam dziecko skoro nie moge go wykarmic
Chociaz dziewczyny co maja drugie i ktores dziecko czesto pisza ze lepsza laktacja u nich i latwiej niz przy pierwszym, nie wiem ile w tym prawdy, ale zobaczymy.
Nie mowie zebym nie chiala, bo wiadomo ze zdrowo i ze taniej no i wygodniej, nie trzeba sie z butelkami ciagac, ale nie mam jakiegos parcia i jak sie nie da to mm pojdzie w ruch i tyle,
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 11:18   #3362
aagatrycze
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
no to gratki !!!!!

:kciuki;

a u mnie chyba dziś rano galaretka zaczęła wariację w brzuchu bo znowu mi się dziwnie trzęsło wiatrów nie było więc nie jelita :P
w ogóle miała dziś tak popieprzone sny, ze to głowa mała, jakieś żaby czy ropuchy były królami, domki na drzewie, zawody masakra i na dodatek znowu wstałam obolała od spania na lewym boku z jaśkiem między nogami ;/
Patrzyłam na tablicy i znalazłam za 49 zł podusie !!! nowa tylko muszę dowiedzieć się koszt przesyłki.
Iiiii rozmawiałam z tż na temat wózków... wreszcie mnie wysłuchał i jak usłyszał jaka cena wózka to powiedział, że chyba jestem nienormalna i on nie da tyle za wózek a za tą cenę to by samochód miał, limit na wózek 1000 zł max ;/ więc będę szukać jakiegoś camarelo używanego... eh... może, że znajdę coś w komisie obok mnie choć tam mają pewnie same ciężkie i takiego jak chce nie znajdę ;/

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

jak ja wam zazdroszczę tak szybkich wyników ;/ ja swoje zobaczę dopiero za tydzień na wizycie ;/
wiesz co ja tak sobie myślę, że czasem chyba kupić lepszy wózek jakościowo a używany. Myślę, że raczej rzadko się korzysta z gwarancji gdy wózek jest nowy. Często zdarza się, że gondolka była używana tylko 2-3 miesiące (znam takie przypadki ), więc co ona się zniszczy przez ten czas? Ja sama gondoli używałam 4,5 miesiąca, bo młoda z niej szybko wyrosła i jest praktycznie w stanie idealnym. Spacerówki z tych zestawów też często są zmieniane na parasolki, bo wygodniejsze a te z zestawów często nie spełaniają oczekiwań, bo przy kupnie często patrzy się głównie na gondole. Moim zdaniem nie jest to taka głupia opcja gdy $ jest troszke mniej

Cytat:
Znowu dziś mi dzień przez palce przeleci
Już prawie 11, a ja dopiero śniadanie jem. A jeszcze muszę ogarnąć pokój marnego i sypialnie i w łazience przydałby się porządek.. (Obiad zrobić... Jakiś deser)
A jutro nie będzie kiedy bo do mamy jedziemy na 15. A potem standardem zakupy :p

Za to dziś R wróci nie prędzej niż po 21 więc wszystko na mojej głowie.

No nie marudzę tylko uciekam do szczotki mocy:p

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

A i zapomniałam dopisać na kolację kaszanka z cebulką
Też mam prawdziwą wsiową. Mniam :p
też mam dzień zapełniony pracą dobrze że mam chociaż obiad z wczoraj muszę tylko młodej coś sklecić

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Wiesza mam taki sam problem.Mono tego, ze mam tylko jedno dziecko starsze.Jakos nie wyobrazam sobie noworodka wiszacego non-stop na cycu bo ktosie starszym zajmie?
No chyba, ze bede mioal szczescie i mleko bedzie bez problemu, a dziec taki ze sie naje i odczepi to dopuszczam w takim przypadku kp.
Dołączam do rozkminek z kp tyle, ze ja przez 2 pierwsze tygodnie będę miała Tż w domu i mam nadzieję, ze mi pomoże, bo jak nie to

Miłego dzionka dziewczyny
Stary 2014-11-07, 11:22   #3363
gold-fish
Zakorzenienie

Rosario jak Ci maluch zrobi porządną kupę 6 razy dziennie to nie wprowadzisz wielorazowych
Dla mnie nobla dla wynalazcy jednorazowych, choć żal środowiska. Mi szkoda by było czasu i siły na pranie wielorazowych

Wózek używany jest ok imo

A ja chcę karmić piersiá drugie , właśnie dla wygody i tak trzeba trzymać butelkę a potem tracić czas na mycie, wygotowanie. Już nie powiem o kosztach mm. Co tydzień mogłabym za to kupić wypasioną zabawkę

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 11:22   #3364
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie na całą noc, ale na większą część wieczorku też jestem tylko z dzieciakami

I wcale się nie dziwie, że się martwisz
Dlatego ja odpuszczam kp by mieć choć odrobinę czasu dla starszaków.

To nasz los samotnika hehe

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dobry!

Boleczka trzymam za Ciebie kciuki!

Ja wczoraj odebrałam wyniki badania moczu i CRP i są w normie, ufff
A teraz robię urodzinową tartę dla mężusia z karmelem i czekoladą

super
O jaki wypas

Cytat:
ten co chcę kosztuje ok 1300-1400 właśnie bo jednak chcę wózek 2w1 i dokupić adaptery i fotelik dobry z atestem więc wózek 3w1 już mnie nie interesuje

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Jeden plus wczorajszej rozmowy !!! udało mi się tż przekonać do pieluszek wielorazowych pokazałam mu filmiki jak sie zmienia co się robi na czym polega i policzyliśmy tak wstępnie koszty no i wielorazówki przemawiają do niego i mamy zamiar już niedługo zacząć powoli jakieś kupować wiadomo na początku do 2-3 miesiąca będą zwykłe pampersy, ale potem już przechodzimy na wielo
oby sie i z wozkiem udalo
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 11:27   #3365
cashmere
Zakorzenienie

Ja bym chciała karmić piersią jeśli będę miała możliwość. Przemawiają do mnie korzyści zdrowotne, plus wygoda a i ekonomia Mam nadzieję że się uda.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 11:28   #3366
soniuska
Zakorzenienie

No to dziewuszki trzymam kciuki za kp

Tule Kaprysa bo mu zimno po kapirli i pod kocem dupka trzesie. Gotuje tez juz fasole do fasolki po bretonsku
Stary 2014-11-07, 11:32   #3367
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
A ja chcę karmić piersiá drugie , właśnie dla wygody i tak trzeba trzymać butelkę a potem tracić czas na mycie, wygotowanie. Już nie powiem o kosztach mm. Co tydzień mogłabym za to kupić wypasioną zabawkę
No wiesz, jak to przebiega bezproblemowo to rzeczywiscie jest wwygodniejsze.Ale jak sa problemy i musisz przystawiac co chwile, albo pobudzac laktatorem albo i jedno i drugie to wlasciwie nic nie jestem w stanie robic tylko karmic.Ja przy jednam dziecku nie dalam rady, a co dopiero przy dwojce.
Stary 2014-11-07, 11:32   #3368
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
ten co chcę kosztuje ok 1300-1400 właśnie bo jednak chcę wózek 2w1 i dokupić adaptery i fotelik dobry z atestem więc wózek 3w1 już mnie nie interesuje

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Jeden plus wczorajszej rozmowy !!! udało mi się tż przekonać do pieluszek wielorazowych pokazałam mu filmiki jak sie zmienia co się robi na czym polega i policzyliśmy tak wstępnie koszty no i wielorazówki przemawiają do niego i mamy zamiar już niedługo zacząć powoli jakieś kupować wiadomo na początku do 2-3 miesiąca będą zwykłe pampersy, ale potem już przechodzimy na wielo
Zazdroszczę samozaparcia, mi by się nie chciało

Cytat:
Napisane przez aagatrycze Pokaż wiadomość
wiesz co ja tak sobie myślę, że czasem chyba kupić lepszy wózek jakościowo a używany. Myślę, że raczej rzadko się korzysta z gwarancji gdy wózek jest nowy. Często zdarza się, że gondolka była używana tylko 2-3 miesiące (znam takie przypadki ), więc co ona się zniszczy przez ten czas? Ja sama gondoli używałam 4,5 miesiąca, bo młoda z niej szybko wyrosła i jest praktycznie w stanie idealnym. Spacerówki z tych zestawów też często są zmieniane na parasolki, bo wygodniejsze a te z zestawów często nie spełaniają oczekiwań, bo przy kupnie często patrzy się głównie na gondole. Moim zdaniem nie jest to taka głupia opcja gdy $ jest troszke mniej
Oczywiście, że nie jest to głupi pomysł jak jest troszkę mniej pieniędzy. A z tym na ile czasu ten wózek się przyda to też bardzo indywidualna sprawa. Jednak większość dzieci jeździ w gondoli do 5-6miesiąca.
Ja z kolei znam przypadki że dzieciaki jeździły w spacerówce długo mimo że rodzice kupili parasolkę, bo ona jest dobra jak koniecznie mało miejsca się potrzebuję i nie chce się dzwigać, a w prowadzeniu juz niekoniecznie. Jak nie ciąga się wózka po schodach i ma się pojemny bagażnik to raczej spacerówka posłuży trochę. Mojej szefowej córcia do 2 lat jeździła. Koleżanki syn był na tyle duży i ciężki że nie kupili parasolki bo większość miała limit kilogramów na który mały się zaraz by nie łapał i jeździł tą z 3w1. Każdy musi sobie pomyśleć co mu potrzeba, na ile ko stać i wtedy dokonać wyboru. Sama myślałam nad używanym wózkiem.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 11:36   #3369
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę samozaparcia, mi by się nie chciało

Oczywiście, że nie jest to głupi pomysł jak jest troszkę mniej pieniędzy. A z tym na ile czasu ten wózek się przyda to też bardzo indywidualna sprawa. Jednak większość dzieci jeździ w gondoli do 5-6miesiąca.
Ja z kolei znam przypadki że dzieciaki jeździły w spacerówce długo mimo że rodzice kupili parasolkę, bo ona jest dobra jak koniecznie mało miejsca się potrzebuję i nie chce się dzwigać, a w prowadzeniu juz niekoniecznie. Jak nie ciąga się wózka po schodach i ma się pojemny bagażnik to raczej spacerówka posłuży trochę. Mojej szefowej córcia do 2 lat jeździła. Koleżanki syn był na tyle duży i ciężki że nie kupili parasolki bo większość miała limit kilogramów na który mały się zaraz by nie łapał i jeździł tą z 3w1. Każdy musi sobie pomyśleć co mu potrzeba, na ile ko stać i wtedy dokonać wyboru. Sama myślałam nad używanym wózkiem.
Zgadzam sie.Ja nie kupowalam i nie planuje kupowaqc parasolki bo nie widze takiej potrzeby.Nie musze nosic tego wozka, a spacerowka na pewno lepiej sie prowadzi.
Stary 2014-11-07, 11:36   #3370
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Rosario jak Ci maluch zrobi porządną kupę 6 razy dziennie to nie wprowadzisz wielorazowych
Dla mnie nobla dla wynalazcy jednorazowych, choć żal środowiska. Mi szkoda by było czasu i siły na pranie wielorazowych

Wózek używany jest ok imo

Dlatego wielorazówki wprowadzę póżniej jak dziecko troszke starsze... na początku zwykłe pampy bo bym się pewnie nie wyrobiła, a po drugie byłyby za duże

lece przymierzać spodnie bo na 12 przymiarka mam nadzieję, że będą dobre jak będą chyba troszkę za luźne to i tak wezmę bo na razie brzuch mały i wiadomo pas może byc luźny a na pewno jeszcze przytyję nie tylko w brzuchu

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 11:48   #3371
boleczka93
Zakorzenienie

Dziewczyny jestem po. Pisze dopiero teraz bo odrazu po pojechalismy zalatwiac ciasto na wesele i wstapilismy do Pepco.
Z dzidzia wszystko ok ale znowu wypiela sie dupa i plci nie znamy. Ma podobno w calosci juz ok 16 cm. Slyszalam serdusko. A najbardziej sie ciesze bo waga mi ruszyla o 2 kg
Dzieki za kciuksy

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 11:58   #3372
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem po. Pisze dopiero teraz bo odrazu po pojechalismy zalatwiac ciasto na wesele i wstapilismy do Pepco.
Z dzidzia wszystko ok ale znowu wypiela sie dupa i plci nie znamy. Ma podobno w calosci juz ok 16 cm. Slyszalam serdusko. A najbardziej sie ciesze bo waga mi ruszyla o 2 kg
Dzieki za kciuksy
Super kochana

Dzis dokladnie ktory dzien i ktory tydzien? bo chce sobie wyobrazic ile cm moze miec moj dzidziolek
Stary 2014-11-07, 12:01   #3373
cashmere
Zakorzenienie

Boleczka super że wszystko dobrze! Upolowałaś coś w Pepco?

jestem mamą
Stary 2014-11-07, 12:08   #3374
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Super kochana

Dzis dokladnie ktory dzien i ktory tydzien? bo chce sobie wyobrazic ile cm moze miec moj dzidziolek
Boleczka ma w suwaczku 16t2dzien

nasze też mają około 15cm. Takie duże już, co? jak mała laleczka <3 aż dziw że tych ruchów nie czuć albo czuć ale pewne nie jesteśmy ;p

Ja czekam na siorke ma zaraz być u mnie, 15lat bedzie konczyć w marcu i chciałabym żeby została chrzestną ale nie wiem czy się uda załatwić bez bierzmowania
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 12:08   #3375
Koperco
Zakorzenienie

Zaraz Was nadgonię. Wróciliśmy z USG. Fasolka wciąż jest dziewczynką i już taka pozostanie wg. lekarza
Wykryli w serduchu tzw. "bright spot" ale mam nadzieje że zniknie i wszystko będzie ok. W sumie to chyba powinnam się tym przejąć ale jakoś nie bardzo. Zwłaszcza że reszat wymiarów i pomiarów jest w punkt. Będzie wysoka bo ma długi tułów, nogi i ręce (chyba że się propocje jeszcze pozmieniaja). Lece czytać co i jak u Was.
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 12:17   #3376
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:

nasze też mają około 15cm. Takie duże już, co? jak mała laleczka <3 aż dziw że tych ruchów nie czuć albo czuć ale pewne nie jesteśmy ;p

Ja czekam na siorke ma zaraz być u mnie, 15lat bedzie konczyć w marcu i chciałabym żeby została chrzestną ale nie wiem czy się uda załatwić bez bierzmowania

bo ja kochana na tel to czytalam
Ja dzis 16w5d to dzidzia tez pewnie cos kolo tego
No ja raczej kochana nie czuje dzidzi
Dzis rano detektorem znalazlam ja na wysokosci lewego jajnika czyli mega nisko,gdzie ona sie tam miesci?
Kurcze bez bierzmowania slabo..

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Zaraz Was nadgonię. Wróciliśmy z USG. Fasolka wciąż jest dziewczynką i już taka pozostanie wg. lekarza
Wykryli w serduchu tzw. "bright spot" ale mam nadzieje że zniknie i wszystko będzie ok. W sumie to chyba powinnam się tym przejąć ale jakoś nie bardzo. Zwłaszcza że reszat wymiarów i pomiarów jest w punkt. Będzie wysoka bo ma długi tułów, nogi i ręce (chyba że się propocje jeszcze pozmieniaja). Lece czytać co i jak u Was.
Super kochana gratki
Co to bright spot?
Stary 2014-11-07, 12:18   #3377
rosarioV
Zakorzenienie

Man spodnie są idealne ładne jak nowe i za 40 zł

Stary 2014-11-07, 12:20   #3378
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Koperco o ktorej masz usg?

Ja dzis 20 tydzien zaczynam i kopniaki od samego dana sje zaczely
Ja dziś też zaczęłam 20 tydzień i Fasolka dość spokojna ale na usg nie spała Fajna taka
Stary 2014-11-07, 12:25   #3379
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
super
Stary 2014-11-07, 12:25   #3380
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
bo ja kochana na tel to czytalam
Ja dzis 16w5d to dzidzia tez pewnie cos kolo tego
No ja raczej kochana nie czuje dzidzi
Dzis rano detektorem znalazlam ja na wysokosci lewego jajnika czyli mega nisko,gdzie ona sie tam miesci?
Kurcze bez bierzmowania slabo..

Super kochana gratki
Co to bright spot?
tzw. marker miękki, tj. hiperechogenne ognisko w sercu. Zanika w 38tyg w większości pezypadków. Nie jest to wada genetyczna ale przy obecności innych markerów miękkich wskazuje możliwość chorób genetycznych płodu

Cytat:
No to super!!
Stary 2014-11-07, 12:33   #3381
FlightlessBird
Zakorzenienie

ja z doskoku tylko... padł nam net w domu, na kom mam resztki pakietu neta

proszę o kciuki za wizytę dziś od 17:40

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

trzymam kciuki za wizytę boleczki i cieszę się, że u Koperco został dziewczynka i oprócz bright spota wszystko ok

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 12:33   #3382
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Super kochana

Sonia my idziemy tak samo tygodniami i moja dzidzia miała w środę 13.6cm więc nie ma reguły... ja co wchodzę w nowy tydzień czytam tu co się mniej więcej dzieje i na wizazu też takie jest podobne http://dzieci.pl/kalendarz-ciazy.htm...uticaid=613c2d

Odkurzyłam, podłogi idę myć, i potem obiad tylko zaś muszę kombinować co zrobic żeby Tż był zadowolony...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 12:53   #3383
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Ok dzięki w tym Tomim duży wybór chyba tak zerklam. Szczegółowej po pracy namierzę
W domotece i m1 jest duzo meblowych i ikea jest adres tosia.pl sprawdz tu to jest od torunzkiej wjazd i smyk megastore w m1 tez, wiec na miejscy wszystko
Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Mikolaj cieszy sie z kolejnego tygodnia i daje ci c

Macie tak, ze juz byscie chcialy by byl kwiecien/ marzec? Bo ja juz nogami przebieram

Boleczka ciesze się, ze ok szkoda, ze nic nie pokazał dziec

Cashmere świetnie, że wyniki ok.

Koperco pewnie, ze spot zniknie i super, ze dziewczynka zostala to teraz roz omijaj i fru na zakupy

Ja zaraz jade po mandarynki i kaszanke

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Flight kciuki, bedziesz miala usg?

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 12:55   #3384
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
mam mieć

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 13:00   #3385
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
tzw. marker miękki, tj. hiperechogenne ognisko w sercu. Zanika w 38tyg w większości pezypadków. Nie jest to wada genetyczna ale przy obecności innych markerów miękkich wskazuje możliwość chorób genetycznych płodu

No to super!!
dzieki kochana za info
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
ja z doskoku tylko... padł nam net w domu, na kom mam resztki pakietu neta

proszę o kciuki za wizytę dziś od 17:40

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

trzymam kciuki za wizytę boleczki i cieszę się, że u Koperco został dziewczynka i oprócz bright spota wszystko ok
;*
Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Sonia my idziemy tak samo tygodniami i moja dzidzia miała w środę 13.6cm więc nie ma reguły... ja co wchodzę w nowy tydzień czytam tu co się mniej więcej dzieje i na wizazu też takie jest podobne http://dzieci.pl/kalendarz-ciazy.htm...uticaid=613c2d

Odkurzyłam, podłogi idę myć, i potem obiad tylko zaś muszę kombinować co zrobic żeby Tż był zadowolony...
hehe no moja chyba tez mniejsza ale fajnie ze juz ponad 10cm ma

no ja OBIAD prawie mam,ale musze kurcze jeszcze pranie powiesic
Stary 2014-11-07, 13:18   #3386
aagatrycze
Raczkowanie

Cytat:

może być problem choć ja jak chrzciłam małą, to ksiądz wymagał od chrzestnych tylko zaświadczenia o tym, że są wierzący i praktykujacy.

Cytat:
W domotece i m1 jest duzo meblowych i ikea jest adres tosia.pl sprawdz tu to jest od torunzkiej wjazd i smyk megastore w m1 tez, wiec na miejscy wszystko

Macie tak, ze juz byscie chcialy by byl kwiecien/ marzec? Bo ja juz nogami przebieram

Boleczka ciesze się, ze ok szkoda, ze nic nie pokazał dziec

Cashmere świetnie, że wyniki ok.

Koperco pewnie, ze spot zniknie i super, ze dziewczynka zostala to teraz roz omijaj i fru na zakupy

Ja zaraz jade po mandarynki i kaszanke

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

ja jak na razie to przyszłego piątku się doczekać nie mogę jak już będę płeć znała, to jakoś inaczej będzie mi się czekać na ten kwiecień
Stary 2014-11-07, 13:22   #3387
rosarioV
Zakorzenienie

eh... muszę się wziąć za sprzatanie bo salon to pobojowisko a mi się tak nie chce !!!!

Stary 2014-11-07, 13:24   #3388
kordelka85
BAN stały

Cytat:
eh... muszę się wziąć za sprzatanie bo salon to pobojowisko a mi się tak nie chce !!!!
U mnie salon waglada jak po huraganie, ale nie sprzatam bo zaraz huragan przechodzi znowu, no chyba, ze huragan pojdzie spacto troche ogarne zeby miec za 2 godzina taki sam stan.
Stary 2014-11-07, 13:25   #3389
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
W domotece i m1 jest duzo meblowych i ikea jest adres tosia.pl sprawdz tu to jest od torunzkiej wjazd i smyk megastore w m1 tez, wiec na miejscu wszystko
Dzięki kojarzę te centra na pewno wstąpie. W domotece też kiedyś byłam ale dawno i wszystko drooogie chyba było ale to i pieniędzy nie zarabiałem i inne czasy - może tym razem coś upoluje. Tej Tosi i Tomiego też poszukam. I tyle pewnie starczy bo wiecej nie zdołamy obskoczyć

Edytowane przez violka848
Czas edycji: 2014-11-07 o 13:27
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 13:26   #3390
cashmere
Zakorzenienie

Flight kciuki za wizytę masz zapewnione!

jestem mamą
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości