|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV
Ogarnelam kuchnie i teraz lerze bo plecy bola.
ROSARIO nie wiem jaki jest twoj typ ale ostatnio widzialam atlantici za 999zl nowe na allegro do wyboru do koloru. Ja go mam i smialo moge polecic.
|
#3392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja juz wszystko zrobilam, moge odpoczywac ![]() wZielam sobie na sprobowanie fasolki troszke i zjem ostatnie dwa rogaliki i mam kawusie do tego ![]() cudnie ![]() fasolka wyszla dobra ![]() tytm razem bez mieska, bez kielbaski bo dzis piateczek i jakos mialam ochote na bez kielbaski ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
![]() Zbuntowany Aniol |
||
|
|
|
#3393 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() często widzę ogłoszenia o mało używanej gondoli ![]() Cytat:
na warsztatach już dwie położne się wypowiadały, że nawet najlepsze mleko nie jest tak dobre jak nasze.Cytat:
![]() ale mało nadrabiania, jestem w szoku ! ![]() ja byłam 2 h na relaksie u kosmetyczki, miałam mikrodermabrazję i maskę z alg no i jeszcze hennę brwi i rzęs sobie strzeliłam, mam dziś i jutro imprezy to muszę się jakoś prezentować
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
SONIA no niby mozna ale dopiero jutro mi gaz podlacza na nowa plyte wiec poki co na stole mam ta stara ale i tak dzis nic nie robie wielkiego bo i sily nie mam juz a mialam odkurzyc i podlogi pomyc w lazience, pokojach i korytarzach no nic zostanie na jutro.
I jutro po poludniu na warszawe jade do mamy na jeden dzien wiec moze do tesco wpadne ciuchy zobaczyc ![]() ROSARIO z kupa nie idzie tak zle bo taki papierek sie kladzie i to wyrzucasz a reszta do pralki i ladnie schodzi
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
Koperko-fajnie, że dziewczynka pozostała dziewczynką i trzymam kciuki, żeby z serduszkiem było oki
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
No i co do KP to ja jestem jak najbardziej za
jak tylko znow bedzie mi dane
|
#3397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bez henny,bo ja mam ciemne rzesy i brwi ![]() rzey to moge brazowym tuszem pomalowac a i tak nie widac roznicy ![]() Cytat:
![]() i milego u mamy ![]() ja dzis o 17 do tesciowej ![]() a do mamy jedziemy w niedziele |
||
|
|
|
#3398 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mój tym to camarelo bo jest leciutki ale drogi ;/Cytat:
ale pieluszki dla noworodka są podobno jeszcze za duże i najlepiej zacząć tak od ok 2-3 miesiąca i wtedy przejść na wielorazówki a używałaś ?
|
|||
|
|
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
SONIA milego popoludnia u tesciowej
![]() Ja zaraz po chlopakow jade wiec nie poleze za duzo.. ale potem allegro i moze kilka rzeczy uda sie zamowic do kuchni ![]() I dzis wyplata chyba juz bedzie
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiak nie widzę tego wózka na allegro
|
|
|
|
#3401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas balagAN robi kaprysinski, wszedzie jego zabawki,chodze tylko i sprzatam ![]() a jak cos schowam a on chce zeby bylo na wierzchu to lezie i wyciaga ![]() jego zabawki i zabawki dziecka w przyszlosci to potrzeba z 60m pokoj dla nich hahaha ![]() a ze mamy mieszkanie 33m ![]() Cytat:
oby byla wyplata i oby chlopcy grzeczni byli zeby mama odpoczela ;*ja sie objadlam..! dopijam kawusie przy zbuntowanym aniele
|
||
|
|
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
ROSARIO ja z nim na 2pietro bez problemu wchodzilam i jak dla mnie lekki, rama bodajze aluminiowa czy jakos tak dlatego lekki, potem spacerowa fajna szeroka i wygodna.
Pieluchy wielo uzywalam z drugim synem i teraz tez zamierzam musze pare dokupic aby zestaw powiekszyc ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- ROSARIO http://allegro.pl/espiro-atlantic-wo...743526962.html
|
#3403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też podobnie myślę, że spróbuje na początku karmić piersią, w ogóle to doczekać się nie mogę tego, wg mnie wtedy właśnie tworzy się ta szczególna więź z dzidziusiem. Ale gdyby cos było nie tak, strace cierpliwość, bo tak często się dzieje, slyszałam o tym troche, lub gdy beda inne przeszkody to zakupimy wtedy mleczko i butelki i przejdziemy na mm. I tragedii też nie będzie! Aagatrycze też mi się marzył nowy wózek taki super, zeby miał lekki stelaż, łatwo sie składał i w ogóle miał te wszystkie bajery, ale po rozmowie z TŻ doszlismy do wniosku, ze moze faktycznie poszukamy używanego. I też tak mysle czy na poczatek nie szukac jednak samej gondolki, bo tak jak piszesz, potem spacerówki z tych zestawów sa mniej wygodne w transporcie niestety.
|
|
#3404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli będę miała kogo sie radzić w sprawie pieluszek super Ile sztuk trzeba mieć ? chcieliśmy kupić 7 ale potem jak dokładnie zobaczyłam o co chodzi z tymi pieluszkami myśle o kupnie ok 14 + wkładki bambusowe lub te węglowe czy jakoś tak
|
|
|
|
|
#3405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
A tak poza tym dzisiaj przyszły do mnie te legginsy ciazowe,które zamówiłam 3 dni temu, sa fajnej jakości, zamówiłam grafitowe i jeansowe i powiem Wam ze nie różnią się dużo od siebie. Te jeans sa troche jasniejsze i wpadaja troche w niebieski, a grafit to po prostu grafit. Ale ogólnie jestem zadowolona, tylko brzuszek troche zbyt mały jeszcze wiec troche nie uklada sie ten panel na nim tak jak powienien, ale to kwestia miesiaca mysle i bedzie w sam raz. Rozmiarowo poza tym ok, zamówiłam rozmiar taki jak nosze, czyli M.
|
#3407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
ROSARIO http://allegro.pl/espiro-atlantic-wo...743526962.html
co do pieluch ja kupilam 4 na sprobowanie czy sie w to wkrece i potem dokupilam 6 jeszcze ale ja mialam starsze dziecko to juz i tak czesto nie walilo ale 14 to dobry start najwyzej dokupisz. Ja mam wklady z mikrofibry i kupowalam po 2 w pieluszce do tego mozna takie wklady samemu latwo uszyc
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3412 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem no jak dla mnie jest lekki, po za tym ja go nie wnosilam tylko na tylnych kolach wciagalam i spuszczalam
Edytowane przez gosiak0512 Czas edycji: 2014-11-07 o 14:04 |
|
|
|
#3413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Są podszyte w srodku takim cienkim polarkiem, wiec jak najbardziej nadaja sie na chłodniejsze dni http://allegro.pl/ocieplane-ciazowe-...636514844.html
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
Camarelo: 10 kg w całości z gondolą ;/ kurcze, albo będę się męczyć z jakimś cięższym, albo muszę wychaczyć coś używanego i nie cieżkiego
Gosiak na 4 piętro na tylnich kołach wnosić to bym się chyba zachapała... na drugie jeszcze spoko ale 4 odpada ;/ |
|
|
|
#3415 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam brwi takie mysie,popielate ale lubię efekt po hennie bo są wyraźniejsze, ładnie wypełnione i równiutkie ![]() rzęsy mam też mysie:/ ogólnie jestem mysią blondynką więc co tu się dziwić.. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mysle ze tak z 13 wazy
|
|
|
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od tego samego zamawiałaś co link podałaś ? Bym na dniach jak przyjdzie kasa zamówiła sobie
|
|
|
|
|
#3418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3419 |
|
BAN stały
|
Ja mialam takie ambicje, ale jak urodzilam to mi przeszly. Teraz czasami uzywam jak ma odpazony tylek i czasami to po godzinie do zmiany nie tylko pielucha ale tez spodnie i body. Mowie o tych wkladach z mikrofibry i bambusa, ze zwaköla tetra jakos mniej przesiaka.
|
|
|
|
#3420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

Ślubujemy: 21.10.2017