Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-06, 20:24   #3061
zakalec
Zadomowienie

Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII

Cytat:
Napisane przez gregia Pokaż wiadomość
Coś ta cena podejrzanie niska jak za takie szorty, jeszcze do tego miejsce wysyłki Tajwan byłabym baaaardzo ostrożna. Daj znać, czy jesteś zadowolona z nich.
Ciągle mam obawy co to będzie, ale przez tę darmową wysyłkę się skusiłam, w razie czego przeboleję te 19,99 zł chociaż mimo wszystko mam nadzieję, że będą ok, bo bardzo chcę tego typu szorty, a nigdzie nie mogłam ich dostać w sezonie (za rozsądną cenę...). W chińskim markecie mierzyłam kiedyś niemal identyczne z wyglądu i były fajne, ale jakoś za drogie jak na chińszczyznę, więc jeżeli będzie to coś podobnego, to będę mega zadowolona w sumie Tajwan / Chiny...

Jak tylko przyjdą - dam znać

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Blondinbella Pokaż wiadomość
czy zamawiała któraś z Was sztyblety / workery na allegro które są godne uwagi ?
Nie wiem czy znajdziesz tutaj coś dla siebie, bo nie sprawdzałam teraz co ma w ofercie, ale polecam tego sprzedawcę:

http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=22759833

Niedawno zamawiałam 3 pary butów, z kuponem - 20 zł zapłaciłam za wszystko grosze, a z zakupu jestem zadowolona, 3 pary bez zastrzeżeń. Do tego ekspresowa wysyłka, rozmiarówka zgodna z opisem w aukcjach, ale najważniejsze, że te same buty są co najmniej o połowę droższe w stacjonarnych sklepach obuwniczych. Taka oszczędność

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Napisane przez g0si4 Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy ktoś już to pisał, ale jutro będą rozdawać nowe kuponiki

Przez tę darmową wysyłkę w pracy mają mnie chyba za jakąś niepoczytalną, bo nie ma dnia, żeby co najmniej jedna paczka do mnie nie przyszła.

Ciągle szperam po allegro i wymyślam pierdoły, które są mi niezbędne.
Np.:

http://allegro.pl/organizer-domino-2...680709778.html (w końcu posegreguję biżuterię)
http://allegro.pl/podkolanowki-bawel...719824953.html (no za 2,99 pffff)
http://allegro.pl/wieszak-na-drzwi-s...720361408.html (taki bajer)
http://allegro.pl/organizer-do-toreb...769656720.html (tak, uznałam, że jednak to mi bardzo ułatwi życie, zamówiłam również dla mamy)

Może kogoś zainspiruję, hihi
zakalec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 21:05   #3062
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:
Napisane przez zakalec Pokaż wiadomość
Ciągle mam obawy co to będzie, ale przez tę darmową wysyłkę się skusiłam, w razie czego przeboleję te 19,99 zł chociaż mimo wszystko mam nadzieję, że będą ok, bo bardzo chcę tego typu szorty, a nigdzie nie mogłam ich dostać w sezonie (za rozsądną cenę...). W chińskim markecie mierzyłam kiedyś niemal identyczne z wyglądu i były fajne, ale jakoś za drogie jak na chińszczyznę, więc jeżeli będzie to coś podobnego, to będę mega zadowolona w sumie Tajwan / Chiny...

Jak tylko przyjdą - dam znać [COLOR="Silver"]
Ja latem zamawiałam takie spodenki z aliexpress ,wydaje mi się że te same to były.Miały ten materiał taki no dziwny ,delikatny.Ale nie prześwitywały ani nic takiego.Fajnie wyglądały,tyle że wzięłam za duże i musiałam odsprzedać.Jak to będą te same to z darmową wysyłką się opłaca bardziej niż na ali zamawiać bo tam koło 30zł kosztują Tak ,napewno to te same ,nawet wrzucałam zdjęcia w wątku zdjęciowym o aliexpress

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
Napisane przez balatka26 Pokaż wiadomość
Zastanawiała się nad tą torebką którą kupiłaś ale bałam się że będzie dla mnie zbyt duża (jestem niska mam tylko 160cm). W ostateczności kliknęłam:
http://allegro.pl/sztywna-skora-eko-...673200946.html i ejstem bardzo zdowolon. Jest bardzo zgrabna i ma ładny kolor (zamówiłam camel) Polecam[COLOR="Silver"]
O też ładna
Moja faktycznie jest ogromna,8 zniczy mi do niej wlazło tych większych
aneczka87874 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 21:16   #3063
agusia642
Zakorzenienie

Znacie może sprzedającego? http://allegro.pl/dluga-sukienka-dre...754204728.html
Zdjęcia wyglądają na wiarygodne, ale sama nie wiem.
Mam kupony i to tak działa, że koniecznie muszę je wykorzystać . Mam kupon na 50 zł za 100, ale nie chcę rzeczy na siłę kupować. Normalnie problemy rangi światowej
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 21:24   #3064
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:
Napisane przez agusia642 Pokaż wiadomość
Znacie może sprzedającego? http://allegro.pl/dluga-sukienka-dre...754204728.html
Zdjęcia wyglądają na wiarygodne, ale sama nie wiem.
Mam kupony i to tak działa, że koniecznie muszę je wykorzystać . Mam kupon na 50 zł za 100, ale nie chcę rzeczy na siłę kupować. Normalnie problemy rangi światowej
Znam i nie polecam
Zamawiałam bluzy,dostałam zupełnie inne.Kiedy chciałam odesłać ,kazali mi przesłać zdjęcia czy aby napewno dostałam nie te co zamawiałam Pisałam o tym ostatnio zresztą.
Ale pozytywy też mają także jak uważasz

Ja też tak mam z kuponami Już nawet Tż nic nie gadam na ten temat żeby mnie do czubków nie posłał
Stary 2014-11-06, 21:32   #3065
fablous
Zakorzenienie

Dziewczyny nie widzialyście może takich bluzek / koszul na innej aukcji?
Chciałam bialą a tutaj dostępne tylko czarna...
http://allegro.pl/bluzka-elegancka-k...744367412.html

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 21:33   #3066
agusia642
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczka87874 Pokaż wiadomość
Znam i nie polecam
Zamawiałam bluzy,dostałam zupełnie inne.Kiedy chciałam odesłać ,kazali mi przesłać zdjęcia czy aby napewno dostałam nie te co zamawiałam Pisałam o tym ostatnio zresztą.
Ale pozytywy też mają także jak uważasz

Ja też tak mam z kuponami Już nawet Tż nic nie gadam na ten temat żeby mnie do czubków nie posłał
Dzięki! Szukam sukienki maxi szarej na wyjazd i ta by pasowała z kuponem darmowej dostawy. Poszukam jeszcze może,na zdjęciach fajnie wygląda. Właśnie czegoś w tym stylu szukam.
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 21:37   #3067
zakalec
Zadomowienie

Cytat:
Ja latem zamawiałam takie spodenki z aliexpress ,wydaje mi się że te same to były.Miały ten materiał taki no dziwny ,delikatny.Ale nie prześwitywały ani nic takiego.Fajnie wyglądały,tyle że wzięłam za duże i musiałam odsprzedać.Jak to będą te same to z darmową wysyłką się opłaca bardziej niż na ali zamawiać bo tam koło 30zł kosztują[COLOR="Silver"] Tak ,napewno to te same ,nawet wrzucałam zdjęcia w wątku zdjęciowym o aliexpress
Doszukałam się Twoich zdjęć, faajneee! Miały kieszenie?
zakalec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 21:57   #3068
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:
Napisane przez zakalec Pokaż wiadomość
Doszukałam się Twoich zdjęć, faajneee! Miały kieszenie?
O cholerka ,zabij mnie a Ci nie powiem,nie pamiętam już
Stary 2014-11-06, 22:03   #3069
diablica88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Weridiana1986 Pokaż wiadomość
Kochana dokładnie o tym mówię - poproś o wycofanie dwóch ofert - czyli o to aby wystąpił o zwrot prowizji za dwa przypadkowo kliknięte przedmioty właśnie po to jest ta opcja, żeby "wycofać" oferty które klient kliknął przypadkowo

Jakby co to kliknęłam :

http://allegro.pl/okazja-spodnica-ro...695116189.html

Do tego burgundową dla koleżanki :

http://allegro.pl/wyprzedaz-spodnica...751810115.html
Wstawisz zdjęcia jak przyjdą ? Będę bardzo wdzięczna bo czaję się na burgund od dłuższego czasu (ale kurczę mam 105cm w biodrach więc sama nie wiem jak z tym modelem).
diablica88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-06, 22:52   #3070
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez diablica88 Pokaż wiadomość
Wstawisz zdjęcia jak przyjdą ? Będę bardzo wdzięczna bo czaję się na burgund od dłuższego czasu (ale kurczę mam 105cm w biodrach więc sama nie wiem jak z tym modelem).
Wiesz co, ze wstawieniem zdjęć nie ma najmniejszego problemu tylko ja jestem w ciąży więc trzeba wziąć pod uwagę, że jednak będzie leżała trochę inaczej (chociaż zbytnio brzucha u mnie nie widać póki co) i w biodrach mam 92 bodajże więc też różnica dość duża. Ale za to ta burgundowa w rozmiarze L jest dla koleżanki, więc poproszę ją żeby podesłała fotkę nie wiem ile masz wzrostu, bo ona jest wysoka ma ok 175-180 cm więc jeśli np jesteś niska to będzie leżała inaczej na niej, a inaczej na Tobie. Rozkloszowane spódniczki najlepiej mierzyć samemu bo nie każdemu pasują właśnie pani napisała, że już spódniczki zostały wysłane i że jutro powinnam je dostać ale wątpię, bo żadnego maila od firmy kurierskiej nie otrzymałam więc pewnie do poniedziałku będę musiała poczekać jak dotrą to dam znać

Edytowane przez Weridiana1986
Czas edycji: 2014-11-06 o 22:55
Weridiana1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 00:46   #3071
spadajaca_gwiazda
Raczkowanie

Dziewczyny, które zamawiały płaszcze od METKI, ile czekałyście na przesyłkę? Jesteście zadowolone? Ja już czekam ponad tydzień, a teraz jeszcze patrzę na ich komentarze i mają negatywy, opinie, że płaszcz krzywo skrojony, niestarannie uszyty itd.

Nie możesz mieć wszystkiego. Gdzie byś to położył?
spadajaca_gwiazda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 07:21   #3072
Kfiatuszek1987
Rozeznanie

Zamawiał ktoś http://allegro.pl/show_item.php?item=4703978051? Albo może inne sweterki od sprzedającego? Szukam jakiegoś fajnego oversizowego takiego luźniejszego sweterka ale nie prześwitującego. Ktoś coś podrzuci?
Stary 2014-11-07, 07:39   #3073
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez spadajaca_gwiazda Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które zamawiały płaszcze od METKI, ile czekałyście na przesyłkę? Jesteście zadowolone? Ja już czekam ponad tydzień, a teraz jeszcze patrzę na ich komentarze i mają negatywy, opinie, że płaszcz krzywo skrojony, niestarannie uszyty itd.
Ja zamawiałam wełniany dwurzędowy. Też z tydzień czekałam na dostawę, bo oni je z Włoch sprowadzają i im się pokończyły. Miałam z nimi trochę przebojów. Dostałam płaszcz nie z wełny tylko z poliestru, ale następnego dnia wysłali mi już ten dobry nie czekając nawet na zwrot tego mojego. Mój jest dobrze wykonany, może miał troszkę nitek, ale nie jakoś dużo. Uszyty też prosto. Noszę go już jakiś czas i nawet się nie zmechacił. Ja ci radzę zadzwoń do nich to się dowiesz co i jak. Ja kilka razy dzwoniłam, bo na maile mi wcale nie odpisywali. Ciężko się dodzwonić, ale jak już się dodzwonisz to bardzo sympatyczna pani odbiera, z którą można się dogadać.

Pobrałam kupon na 30 zł przy zakupie za 100zł w kategorii odzież. Mąż dostał taki sam. Chyba go nie wykorzystam, bardziej mi się opłacał ten wcześniejszy.

Edytowane przez sherlook
Czas edycji: 2014-11-07 o 07:41
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 07:48   #3074
fablous
Zakorzenienie

I jak tam nowe kupony?
Ja dostałam 30zł na zakupy powyżej 100zł z działu odzież i obuwie

Stary 2014-11-07, 08:18   #3075
muron
Zakorzenienie

od czego zależy kwota kuponu? Zawsze miałam 20, dziś 30. Czy od liczby zakupów?

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=890431
muron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 08:36   #3076
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Daj znać koniecznie jak przyjdzie zamówienie, też się zastanawiam nad tymi bluzkami

Cytat:
Tą pierwszą ma moja znajoma,tylko szarą i wygląda świetnie
Tak koniecznie pochwal się bluzeczką.
A sukienka kratka super,też chce ale za gruba jestem
O, to fajnie
Dam znać, jasne

Cytat:
Napisane przez Weridiana1986 Pokaż wiadomość

Śliczna też bym taką chciała ale już sobie daruję, bo i tak bym w niej dobrze nie wyglądała
Też się boję, że nie będzie mi w niej dobrze ale w sumie wysoka jestem, (jeszcze) nie taka gruba więc mam nadzieję, że jakoś będzie leżeć

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 08:57   #3077
justaa_
Raczkowanie

Cytat:
Bardzo ładne kozaki zamawiałyście
Ja sie zastanawiam nad tymi:
http://allegro.pl/2130-zima-oficerki...764034939.html
Gdybym miała kupon 100zł to już na pewno byłyby moje . Na tą chwilę mam tylko kupon 30zł ważny do dziś i mam dylemat czy kupować dziś czy wstrzymać się. Bo jak jutro dadzą jakieś fajniejsze kupony to będę żałować
Miałam dwa lata temu takie tylko brązowe Odstawały trochę od łydki bo dziwny krój mają. Takie półkole
Lubiłam je, jednak przy soli zimą nie przetrwały do kolejnego sezonu Może macie jakieś sposoby jak zaimpregnować skórzane buty przed tego typu problemem?

Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość
Ale jak zwrócisz buty, to będziesz sto złotych do przodu przecież Sprzedający nie zwraca kwoty pomniejszonej o tą stówę tylko razem z nią. On nawet nie wie, że z kuponu korzystałaś przy zakupie.
Racja

Ja dziś też dostałam 30 zł
Stary 2014-11-07, 09:12   #3078
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justaa_ Pokaż wiadomość
Miałam dwa lata temu takie tylko brązowe Odstawały trochę od łydki bo dziwny krój mają. Takie półkole
Lubiłam je, jednak przy soli zimą nie przetrwały do kolejnego sezonu Może macie jakieś sposoby jak zaimpregnować skórzane buty przed tego typu problemem?
To mnie zmartwiłaś, że odstają bo mam raczej szczupłe łydki
Ja zawsze kupuję u szewca tłuszcz obuwniczy i w ten sposób impregnuję buty, nie mam problemów z zaciekami z soli jeśli pilnuję się i pamietam o tym, żeby raz na jakiś czas przejechać tym tłuszczem
Coś takiego jak tu http://allegro.pl/bama-tluszcz-do-obuwia-skory-puszka-i4681921004.html

Edytowane przez fablous
Czas edycji: 2014-11-07 o 09:14
Stary 2014-11-07, 10:20   #3079
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Też się boję, że nie będzie mi w niej dobrze ale w sumie wysoka jestem, (jeszcze) nie taka gruba więc mam nadzieję, że jakoś będzie leżeć

Spokojnie na razie będzie na pewno dobrze leżała ja na dzień dzisiejszy też bym w taką wskoczyła i dobrze by leżała, ale już za daleko jestem żeby kupować nową bo teraz w każdej chwili może mnie wybrzuszyć, a kupić na 2 tyg. to bez sensu

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość
Pobrałam kupon na 30 zł przy zakupie za 100zł w kategorii odzież. Mąż dostał taki sam. Chyba go nie wykorzystam, bardziej mi się opłacał ten wcześniejszy.
Szkoda, że nie przy zakupie we wszystkich kategoriach bo ubrań już kupować nie będę za to przydałoby się kilka droższych rzeczy, na które chętnie bym kupon wykorzystała

Edytowane przez Weridiana1986
Czas edycji: 2014-11-07 o 10:22
Stary 2014-11-07, 10:40   #3080
201605061000
Konto usunięte

Tez mam 30zl, szkoda, ze tylko na ubrania.
201605061000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 11:00   #3081
stokroteczka0385967
Przyczajenie

Nie wiem czy mogę o to tutaj zapytać ale korzystacie z tych kuponów na allegro a ja chciałam z tego pierwszy raz skorzystać a już mi się wszystko pomieszało jak zaczęłam czytać te regulaminy. A konkretnie chodzi mi o darmową dostawę ponieważ tutaj https://kupony.allegro.pl/visa/ w zakładce "jak wykorzystać kupon" jest napisane, że można go wykorzystać przy opcji Kup teraz a na stronie z pytaniami do allegro w sprawie kuponów jest że można skorzystać też przy licytacji i teraz już sama nie wiem a chciałam właśnie coś wylicytować. Czy ktoś wie kiedy ta darmowa dostawa działa?
stokroteczka0385967 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 11:08   #3082
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokroteczka0385967 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy mogę o to tutaj zapytać ale korzystacie z tych kuponów na allegro a ja chciałam z tego pierwszy raz skorzystać a już mi się wszystko pomieszało jak zaczęłam czytać te regulaminy. A konkretnie chodzi mi o darmową dostawę ponieważ tutaj https://kupony.allegro.pl/visa/ w zakładce "jak wykorzystać kupon" jest napisane, że można go wykorzystać przy opcji Kup teraz a na stronie z pytaniami do allegro w sprawie kuponów jest że można skorzystać też przy licytacji i teraz już sama nie wiem a chciałam właśnie coś wylicytować. Czy ktoś wie kiedy ta darmowa dostawa działa?
Nie ma znaczenia czy kupisz przez kup teraz czy licytację, ważne by zrobić to w aplikacji mobilnej. Sprawdzone
kamilove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 11:10   #3083
iceina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez spadajaca_gwiazda Pokaż wiadomość
Ja zamawiałam czarny dwurzędowy. Czekałam dłużej niż mają podane, ale nie trwało to chyba ponad tydzień. Płaszcz jest świetny . Wełniany i starannie uszyty. Było tylko kilka nitek odstających, ale łatwo się ich pozbyć. Może zadzwoń do nich albo napisz maila? Mi odpisywali na wszystkie.

Cytat:
Napisane przez zielona dziesiatka Pokaż wiadomość
Tez mam 30zl, szkoda, ze tylko na ubrania.
Przy tych kuponach na wszystkie działy napisane jest, że tamta tura zakończyła się i niedługo będą kolejne
iceina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 12:12   #3084
VegeKaro
Raczkowanie

Zamòwiona kurtka damska zimowa od http://allegro.pl/012b-damska-kurtka...699595123.html dotarła dzisiaj do mnie. Wiem że to model popularny, ale mnie i tak się podoba. Super jakość i idealna zgodność z opisem i zdjęciami. Jestem zachwycona.
VegeKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 13:04   #3085
201804100943
Konto usunięte

Czy ktoś dostaje smsy od "allegro . pl" ? Po tym jak zaakceptowałam te regulaminy promocji to przychodzą mi smsy reklamujące all. :/ pisze do obsługi ale oni udają głupa. A otrzymywanie jakichkolwiek reklamowych smsów zablokowałam u operatora. A tu takie kwiatki
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 14:04   #3086
iceina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
Czy ktoś dostaje smsy od "allegro . pl" ? Po tym jak zaakceptowałam te regulaminy promocji to przychodzą mi smsy reklamujące all. :/ pisze do obsługi ale oni udają głupa. A otrzymywanie jakichkolwiek reklamowych smsów zablokowałam u operatora. A tu takie kwiatki
Ani mi, ani TŻ nic takiego nie przychodzi a konta mamy już dłuugo. Tylko maile
iceina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 14:22   #3087
ewciaa82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniferrudolf Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was ma tę sukienkę? Jestem ciekawa rozmiarówki i jakości
http://allegro.pl/a-173-pikowana-suk...665185794.html
Podbijam pytanie.Czy któraś kupowała tę sukienkę lub zna sprzedawcę?
ewciaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 14:26   #3088
justaa_
Raczkowanie

Cytat:
To mnie zmartwiłaś, że odstają bo mam raczej szczupłe łydki
Ja zawsze kupuję u szewca tłuszcz obuwniczy i w ten sposób impregnuję buty, nie mam problemów z zaciekami z soli jeśli pilnuję się i pamietam o tym, żeby raz na jakiś czas przejechać tym tłuszczem
Coś takiego jak tu http://allegro.pl/bama-tluszcz-do-obuwia-skory-puszka-i4681921004.html
Strona nie działa Ale przynajmniej wiem o co pytać. Dziękuję

Ja na początku byłam bardzo zawiedziona tym, że tak odstają i nawet sprzedawcy pytałam czy to normalne bo taki dziwny kształt.
Pogodziłam się już z tym, że rzadko które buty będą idealnie dopasowane. GR też mi odstają ale nie wygląda to tak jak przy tych, które podlinkowałaś

Marzą mi się takie szare lub czarne kozaki, dopasowane, za kolano i na jakimś słupku czy szpilce

Dziewczyny czy któraś może polecić koszule dobrej jakości typu "mgiełka"? Byłabym wdzięczna!
Stary 2014-11-07, 14:28   #3089
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez stokroteczka0385967 Pokaż wiadomość
Wprowadzają w błąd, pisałam do nich ale nie odpowiedzieli. Sprawdziłam - można wykorzystac kupon przy zapłacie rzeczy wylicytowanych. Licytowałam jakieś 10 rzeczy i za każde płaciłam kartą VISA otrzymując darmową dostawę pamiętaj tylko żeby kupować i płacić poprzez aplikację mobilną
Stary 2014-11-07, 15:25   #3090
szalona257
BAN stały

ładna ta sukienka rozkoloszwana
szalona257 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości