Wszystko o Avonie - Część III - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-30, 12:38   #3601
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III

Cytat:
Napisane przez elektra11 Pokaż wiadomość
I ja moze sie dolacze do zamowienia Katalog rzeczywiscie ciekawy, podpytam jeszcze rodzinke, moze tez co wezma.
Jeszcze pytanko, do kiedy trzeba Ci przeslac zamowienie nA GG martusiawilczek vbmenu_register("postmenu _4883019", true); ??
najlepiej do środy/czwartku. Chciałabym w czwartek wysłać je aby mieć jeszcze w tym tygodniu wiadome koszty wysyłki
Stary 2007-07-30, 12:43   #3602
kolmanka
Wtajemniczenie

Mam jeszcze pytanko :w jaki sposób dokonamy wpłaty? Na konto czy przy odbiorze/za pobraniem?

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
kolmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-30, 12:45   #3603
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

nie wiem jak bedzie z płatnością do stanów za kosmetyki ale uważam że powinno sie płacić po, a dokładnie po tym jak juz ta osoba obierze kosmetyki (lub zobaczy fakturę) bo jednak jak zapłaimy wcześniej a coś będzie w brakach????...

Bardzo proszę wszystkie osoby które piszą post pod postem o zaprzestanie tego, nie będę wypisywać kto tak robi ale na ostatnich dwóch stronach zrobiło to 4 osoby a jedna nawet dwa razy na jednej stronie. To utrudnia czytanie i wydłuza niepotrzebnie wątek. Jeżeli sie nie mylę to chyba grozi to upomnieniem.
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-30, 12:49   #3604
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Napisane przez kolmanka Pokaż wiadomość
Mam jeszcze pytanko :w jaki sposób dokonamy wpłaty? Na konto czy przy odbiorze/za pobraniem?

na konto
może tak : ja składam zamówienie u osoby która handluje kosmetyki AVON z USA (nick Beatrysia) ona ma kontakt z konsultantką ze Stanów i u niej składa zamówienie.
Jeśli koszty wysyłki nam będą pasowały wystawia ona aukcję z listą kosmetyków które chcemy, a więc wszystko odbędzie się z zawarciem umowy pomiędzy kupującym a sprzedającym (na wszelki wypadek). Wpłacacie pieniążki na moje konto, a ja całą sumę wysyłam do niej. Na moje ze względu na to że ja będę miała Wasze zamówienia z dokładnym kosztem, a nie chcę żeby ta babka się pogubiła, jak każdy zacznie wpłacać osobno.
Oczywiście jeśli ktoś będzie sobie życzył wystawię aukcję prywatną
No i później czekamy tylko na przesyłkę
Stary 2007-07-30, 12:53   #3605
kolmanka
Wtajemniczenie

dobry pomysł z tą aukcją prywatną ale zastanawia mnie jedno jeszcze Te kosmetyki przecież dotra do Ciebie a jak potem trafią do nas?

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
Stary 2007-07-30, 12:54   #3606
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
Ja nie mam żadnej kartki w drzwiach, sąsiedzi nic nie wiedzą, awiza też nie ma ... poczekam do wieczora choć będzie mi cięzko :P
no to może po prostu jeszcze nie był...?? dostawcy czasami się zmieniają i co za tym idzie, zmieniają się też pory dostaw...

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
avonki co sądzicie o rozświetlającej bazie pod makijaż/ ma ją któraś z was? ja nie maluję się zbyt często w związku z czym nie znam sie zbytnio na kosmetykach do makijażu a więc poradźcie mi coś... czy można jej używac samodzielnie bez podkładu?
baza dosyć fajna, używam jej sporadycznie. rzeczywiście mocno rozświetla. ja jej najczęściej używam bez podkładu - na nią nakładam już tylko puder brązujący w kulkach
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-30, 12:59   #3607
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
nie wiem jak bedzie z płatnością do stanów za kosmetyki ale uważam że powinno sie płacić po, a dokładnie po tym jak juz ta osoba obierze kosmetyki (lub zobaczy fakturę) bo jednak jak zapłaimy wcześniej a coś będzie w brakach????...

Bardzo proszę wszystkie osoby które piszą post pod postem o zaprzestanie tego, nie będę wypisywać kto tak robi ale na ostatnich dwóch stronach zrobiło to 4 osoby a jedna nawet dwa razy na jednej stronie. To utrudnia czytanie i wydłuza niepotrzebnie wątek. Jeżeli sie nie mylę to chyba grozi to upomnieniem.

mam nadzieję, że post nie będzie pod postem, ale dopiero zauważyłam Twój post
jeśli będą jakieś braki to otrzymamy informację przed płatnością. Dlatego też ja najpierw wysyłam zamówienie i otrzymujemy informację o ew. brakach i koszty wysyłki. Jeśli sie decydujemy to dopiero wtedy płacimy :P
Stary 2007-07-30, 13:02   #3608
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Napisane przez kolmanka Pokaż wiadomość
dobry pomysł z tą aukcją prywatną ale zastanawia mnie jedno jeszcze Te kosmetyki przecież dotra do Ciebie a jak potem trafią do nas?
jeśli mieszkasz w Szczecinie to się umówimy w centrum
a wszystkim będę wysyłała paczuszki to już będą znikome koszty, bo nie będę liczyła za pakowanie, tylko za samą pocztę.
Jeśli zamówisz np. cienie, błyszczyki itd, to nie zapłacisz więcej niż 4zł za wysyłkę listem poleconym.

I tak dużo czasu spędzam na poczcie, bo u mnie moje klientki zamawiają właśnie z Avonu i zawsze im wysyłam
Stary 2007-07-30, 13:04   #3609
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

jeżeli wysyłamy na twoje konto kasę to przydałoby sie byśmy odrazu (by potem nie ponosic dodatkowych kosztów zwiazanych z przelewem) wpłaciły ci kasę za przesyłkę którą ty bedziesz musiała do nas wykonać. Tylko czy tak się da? Bo jednak nasze paczki będą ważyły róznie i różne koszty ty poniesiesz wysyłając je do nas. Chyba że sobie mniejwięcej obliczymy ile nasze paczki mogą ważyć (czy tak się da) i wpłacimy tyle kasy jak sobie poczta ceni.
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-30, 13:06   #3610
Basienka27
Raczkowanie

Własnie dostałam paczkę Interact jest boski ,taki świeży i męski bardzo mi sie podoba.Wzięłam jeszcze próbki 5 szt. tych nowych szminek co były po 3.20. potem podziele sie wrażeniami ja je wypróbuje.
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-30, 13:08   #3611
inez1234
Raczkowanie

ja sobie zorbiłąm pierwszą i pobieżną listę tego kat.USA cenowo (i nie tylko) podoba mi sie:

1. kolczyki za 2,99 $ = 8,40 zl - str. 6
2. błyszczyki glazewear 1,99 = 5,60 (pewnie ze 2 bym wziela) - str.20
3. mini kredki do oczu i ust 1$ =2,80 (2-4 sztuki) - str 22
4. cienie singielki 2,49 = 7,00 - str. 24
5. cienie mineralne 4,99 = 14 - str.26
6. puder mineralny personal match 7,99 = 22,40 (???-troszke sie boje bo jednak dobrze szybciej sprawdzic kolorek) - str.28
7. konturówki do oczu i ust 1,99 = 5,60 (też by sie pewnei nei skonczylo na jednej) str.34
8. 2 za 6,99 = 19,60 - str.40
9. deo za 1$ = 2,80 - str.156
10. tusz za 1,99 = 5,60 - str.172

jak to podliczylam to wyszło ponad 100 zl i to grubo ponad 100
jednak zredukuje to ostro do 50 zl. jak widac kroluje u mnie kolorowka jee...

And big girls don't cry
inez1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-30, 13:09   #3612
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
jeżeli wysyłamy na twoje konto kasę to przydałoby sie byśmy odrazu (by potem nie ponosic dodatkowych kosztów zwiazanych z przelewem) wpłaciły ci kasę za przesyłkę którą ty bedziesz musiała do nas wykonać. Tylko czy tak się da? Bo jednak nasze paczki będą ważyły róznie i różne koszty ty poniesiesz wysyłając je do nas. Chyba że sobie mniejwięcej obliczymy ile nasze paczki mogą ważyć (czy tak się da) i wpłacimy tyle kasy jak sobie poczta ceni.
ja mniej więcej wiem ile co waży, cennik poczty również jest na necie, więc mogę od razu obliczyć indywidualny koszt dla każdej z Was
wiadomo, że mniej zapłaci osoba która zamówi same np. tusze, niż ta która zamówi 10 żeli pod prysznic dlatego, jak już będę miała zamówienie to podam dokładny koszt wysyłki. Kopert bąbelkowych i paczuszek mam dużo zapasów, więc za to nie będziecie płacić
Stary 2007-07-30, 13:10   #3613
kolmanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martusiawilczek Pokaż wiadomość
jeśli mieszkasz w Szczecinie to się umówimy w centrum
a wszystkim będę wysyłała paczuszki to już będą znikome koszty, bo nie będę liczyła za pakowanie, tylko za samą pocztę.
Jeśli zamówisz np. cienie, błyszczyki itd, to nie zapłacisz więcej niż 4zł za wysyłkę listem poleconym.

I tak dużo czasu spędzam na poczcie, bo u mnie moje klientki zamawiają właśnie z Avonu i zawsze im wysyłam

niestety z Szczecina nie jestem no to fajnie , że wszysktim powysyłasz paczuszki\

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
Stary 2007-07-30, 13:13   #3614
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Napisane przez inez1234 Pokaż wiadomość
ja sobie zorbiłąm pierwszą i pobieżną listę tego kat.USA cenowo (i nie tylko) podoba mi sie:

6. puder mineralny personal match 7,99 = 22,40 (???-troszke sie boje bo jednak dobrze szybciej sprawdzic kolorek) - str.28
7. konturówki do oczu i ust 1,99 = 5,60 (też by sie pewnei nei skonczylo na jednej) str.34

no no

kolmanka - mam wakacje to chociaż mogę się tym zająć kto wie, może zostaniemy stałymi klientkami heh :P
Stary 2007-07-30, 13:16   #3615
Basienka27
Raczkowanie

gothika przepraszam chyba chodziło o mnie, napisałam ze przez przypadek nacinęłam 2 razy bo mi komputer muli. A tak ogólnie to mi osobiscie to nie przeszkadza w czytaniu. ale to tylko moje zdanie.
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-30, 13:16   #3616
inez1234
Raczkowanie

Cytat:
kliknij na tą stronkę wyskoczy Ci okienko z nazwami
Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
kliknij w obrazek wyświetli Ci się cała lista nazw
wiedzialam ze okienko wyskakuje i nazwy tez widzialam , ale dopiero sie skapnelam, ze te nazwy lecą od lewej jak błyszczyki

mam taki pomysl co do przesylki:
zeby bylo taniej , moze po prostu martusia bedzie wysylala do kazdego miasta po 1 paczce (np. zamiast do 3 dziewczyn z katowic wysle to do jednej, a one sobie juz z reszta poradza). martusia bedzie miala mniej roboty i chyba wyjdzie taniej. jak na razie widzialam zainteresowanie kolorwka, wiec do 1 kg powinno sie zmiescic. co innego jesli poza kolorowka dziewczyny beda braly ciezkie kosmetyki lub okaze sie ze bedzie malo dziewczyn (np po 1 z kazdego miasta)

na pewno zrobie ostateczna liste na dniach mojego zmaowienia mam nadzieje, ze bedzie troszke avonek, zeby z tą przesylką wyszło jak najtaniej

And big girls don't cry
Stary 2007-07-30, 13:16   #3617
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:

Ja tez pewnie raczej sama kolorwke wezme, chcociaz te odcienie pudru i rozu mineralnego mnie przerazajaNormalnie wydaje mi sie,ze zaden mi nie pasuje
Pokaze jeszcze mamie (lubi bizuterie) i siostrze---moze cos im sie spodoba.

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-30, 13:19   #3618
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
wiedzialam ze okienko wyskakuje i nazwy tez widzialam , ale dopiero sie skapnelam, ze te nazwy lecą od lewej jak błyszczyki

mam taki pomysl co do przesylki:
zeby bylo taniej , moze po prostu martusia bedzie wysylala do kazdego miasta po 1 paczce (np. zamiast do 3 dziewczyn z katowic wysle to do jednej, a one sobie juz z reszta poradza). martusia bedzie miala mniej roboty i chyba wyjdzie taniej. jak na razie widzialam zainteresowanie kolorwka, wiec do 1 kg powinno sie zmiescic. co innego jesli poza kolorowka dziewczyny beda braly ciezkie kosmetyki lub okaze sie ze bedzie malo dziewczyn (np po 1 z kazdego miasta)

na pewno zrobie ostateczna liste na dniach mojego zmaowienia mam nadzieje, ze bedzie troszke avonek, zeby z tą przesylką wyszło jak najtaniej
to już będzie od Was zależało, ale chyba każdy będzie chciał paczuszkę do domku swojego - chociaż nie jestem pewna
dla mnie to nie ma problemu, bo tak czy siak będę na poczcie stała tylko najwyżej mnie przeklną na poczcie za ilość :P chociaż ostatnio pobiłam rekord i wysłałam 37 przesyłek
będę czekała jak coś na zamówienia najlepiej pisać właśnie na GG bo zawsze się szybciej dogadamy, albo na mail : martusiawilczek@tlen.pl (też sprawdzam dosyć często)
Stary 2007-07-30, 13:22   #3619
kolmanka
Wtajemniczenie

hmmm wybrałam sobię( narazie tylko ja , poczekam na tatę i Tż-eta)
1. str 48-49 błyszczyki dwa za 6 dolców juicy cassic i juicy honeydew
2. str 66-67 o ile umiem angol 3 pudry za 5 dolców ( sweet honesty, far away, today)
3. STr 158-159 3 balsamy do ust za 0, 99 dolca kazdy ( raspberrym cherry ,m strawbberry)

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
Stary 2007-07-30, 13:24   #3620
inez1234
Raczkowanie

no to moze zostawmy tą sprawe na sam koniec (tzn kwestie wysylki w polsce )

Ptaszysko a co do odcieni tego pudru , to włąsnie mam najwieksze watpliwosci co do kolorku.... potrzebuje cos do opalonej buzi..... ale nie chce wygladac od razu jak murzynka stad dylemat: beautiful bronze? tofi? warmth? warmest beige? coś jeszce innego? tu chyba nie zaryzykuję...

And big girls don't cry
Stary 2007-07-30, 13:29   #3621
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
no to moze zostawmy tą sprawe na sam koniec (tzn kwestie wysylki w polsce )

Ptaszysko a co do odcieni tego pudru , to włąsnie mam najwieksze watpliwosci co do kolorku.... potrzebuje cos do opalonej buzi..... ale nie chce wygladac od razu jak murzynka stad dylemat: beautiful bronze? tofi? warmth? warmest beige? coś jeszce innego? tu chyba nie zaryzykuję...
Ja tez teraz jestem opalona,a chcialabym cos na jesien juz, a wtedy bede bledsza i tez mam dylemat
Jeszcze te plamki kolorow sa takie malutkieAle na pierwszy rzut oka, to wybralam kolory Warmest Beige, Beautiful Bronze i Toffee, potem w drodze eliminacji zdecyduje sie na ktorys

Stary 2007-07-30, 13:29   #3622
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Kochane jak już będziecie na 100% pewne, to po prostu zostawcie wiadomość na GG z zamówieniem
A w czwartek wieczorem/piątek rano wyślę zamówienie i jak tylko otrzymam informację o kosztach wysyłki na pewno Wam przekażę
Stary 2007-07-30, 13:30   #3623
agusiia69
Zakorzenienie

Skoro inne dziewczyny się pochwaliły to ja też to zrobię.. Zostałam STUDENTKĄ!!!!!! na studiach dziennych a tak sie bałam, że się nie dostane na Politechnikę Gdańską <jupi> ale się cieszę

a żeby nie było off topu to czekam na smska od mojej konsultantki, bo albo dziś albo jutro będą moje kosmetyki
Stary 2007-07-30, 13:40   #3624
elektra11
Raczkowanie

Cytat:
Kochane jak już będziecie na 100% pewne, to po prostu zostawcie wiadomość na GG z zamówieniem
A w czwartek wieczorem/piątek rano wyślę zamówienie i jak tylko otrzymam informację o kosztach wysyłki na pewno Wam przekażę
A czy z tej ulotki Outlet C17 tez mozemy zamawiac??

elektra11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-30, 13:41   #3625
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Również używam peelingów naturalsowych, bardzo przypadł mi do gustu zapach orzecha włoskiego i cukru (z kolei balsam o tym zapachu przesuszył mi skórę...) Ale zaraz już wycofywali wszystkie peelingi naturals To sobie wzięłam waniloiowy i kokosowy, którego obecnie używam, ponieważ uważam, że wanilia będzie odpowiednia na jesień Jak je skończe, to trzeba będzie jakiś zastępników poszukać
Bardzo dobrze się pienią i nie wysuszają skóry, używam peelingu co jakiś czas a na co dzień żelu tropical zing

agusiia69 gratuluję Jak uda mi się skończyć pwsz w Elblągu, to mgr robię też na pg, bo na pwsz tylko licencjat Ale pójdę tam na takich zasadach jak Ci po pg
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-30, 13:48   #3626
aiso87
Rozeznanie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4884317]Również używam peelingów naturalsowych, bardzo przypadł mi do gustu zapach orzecha włoskiego i cukru (z kolei balsam o tym zapachu przesuszył mi skórę...) Ale zaraz już wycofywali wszystkie peelingi naturals To sobie wzięłam waniloiowy i kokosowy, którego obecnie używam, ponieważ uważam, że wanilia będzie odpowiednia na jesień Jak je skończe, to trzeba będzie jakiś zastępników poszukać
Bardzo dobrze się pienią i nie wysuszają skóry, używam peelingu co jakiś czas a na co dzień żelu tropical zing

[/quote]

reeva w 100% zgadzam sie z Toba!tęz ubóstwiałam peeling orzech i cukier i bardzo załuje że wycofali i tą serię i peelingi naturals

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-30, 13:49   #3627
Ptaszysko
Zadomowienie

Aha, przedtem zapomnialam napisac: Inez ten kolor pudru Warmth bedzie moim zdaniem zdecydowanie za ciemnyno chyba,ze masz naprawde bardzo sniada karnacje.
Powiedzialabym,ze to kolor dla mulatek i murzynek...tak przynajmniej wyglada

Stary 2007-07-30, 13:50   #3628
violisia
Zadomowienie

Witam avonomaniaczki
Cytat:
a jesli chodzi o k10... to potrzebuje miec zamówienie na 450 zł jeżeli chce kontynuowac TPS a narazie mam niecałe 100 zł i to łącznie z moim zamówieniem... :/ kiepsko... mam nadzieję, ze chociaz na Spa się załapie!
Cytat:
az zamówieniem z k10 baaaaaaardzo kiepsko a potrzebuje 450 zł żeby kontynuowac TPS... oczywiście moja liderka mi nie pomoże! a na początku mi obiecywała, ze będzie miz awsze coś dokładac do zamówień na początku, zebym kontynuowała TPS... ech szkod ami na nia słów... :/
dokładnie:/ ja jestem na tym samym poziomie co ty, teraz z k9 mialam na 500 zł.. a w k10 chyba nawet na 200 zl nie bede miala, a potrzebuje 450.. wiadomo moja liderka też miala mi pomagac, ale watpie ze tym razem mi pomoże.. (wogole to zla jestem ze nie powiedziala mi o nowym programie tps od 8 wrr.. i juz tak kombinuje, czy by nie zapisac sie nanowo np na moja babcie hihi i zbierac zamowienia na nia a potem wrucic na swoje konto hihih ;P

PS. Widze ze jednak skusiłyście sie na zagraniczny avon, wiec zycze udanego zakupu
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-30, 13:58   #3629
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
Witam avonomaniaczki

dokładnie:/ ja jestem na tym samym poziomie co ty, teraz z k9 mialam na 500 zł.. a w k10 chyba nawet na 200 zl nie bede miala, a potrzebuje 450.. wiadomo moja liderka też miala mi pomagac, ale watpie ze tym razem mi pomoże.. (wogole to zla jestem ze nie powiedziala mi o nowym programie tps od 8 wrr.. i juz tak kombinuje, czy by nie zapisac sie nanowo np na moja babcie hihi i zbierac zamowienia na nia a potem wrucic na swoje konto hihih ;P

PS. Widze ze jednak skusiłyście sie na zagraniczny avon, wiec zycze udanego zakupu
kurcze musimy coś wykombinowac
chciałaym dostac ten krem wyszczuplający z anew... miałam dla siebie zamówic tylko maseczke do stóp a moge sie założyc, że będę domawiac do tych 450 zł... kurcze jak co to będziemy robic tak jak dziewczyny... podbijac sobie zmaówienie w II terminie na coś co nie przychodzi mam nadzieje, ze coś takiego się znajdzie
ja w k9 tak samo miałam na ponad 500 zł zamówienie
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-30, 13:58   #3630
inez1234
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Aha, przedtem zapomnialam napisac: Inez ten kolor pudru Warmth bedzie moim zdaniem zdecydowanie za ciemnyno chyba,ze masz naprawde bardzo sniada karnacje.
Powiedzialabym,ze to kolor dla mulatek i murzynek...tak przynajmniej wyglada

też mi sie tak wydaje. własnie wczoraj usilowalam kupic sobie jakis puder. w koncu kupilam w sephorze, ale tez tyci za ciemny... no nic nie ma duzej roznicy...wystarczy sie teraz opalic bardziej a tak w ogole , to zaluje ze go kupilam, bo zadnych zalet nie widze

And big girls don't cry
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości