Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-07, 18:56   #3511
_Madison_
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Jak wykapiesz dzieciaki i je do łóżek zagonisz to one od razu zasypiają? Nie wychodzą z łóżek, nie wołają Cię itp.?
Zasypiają w przeciągu 30minut przynajmniej Natalia i Amela i one nas nie wołają. Zostawiamy im po bajce zapaloną lampeczkę jeszcze chwilę ze sobą pogadają, po pokazują lale, misie itd i usypiają. Potem idziemy je przykryć i już. A cóż z Marcelem to zupełnie inna historia i odwrotna do tej o śpących słodko księżniczkach

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Madison!
Jak to fajnie tak sobie usiąść pod koniec dnia z myślą, ze wszystko, co sie miało do zrobienia juz gotowe, nie? uwielbiam ten stan...

Jaka Ty biedna Kordelko, ze nie masz swojej czekoladki Ja tez lubie piernikową, pamietam kiedys przyniosła kolezanka do szkoły (swoja droga kupe lat temu) taka mleczna piernikowa z barona pyszna była
O tak! Też uwielbiam to uczucie dobrze wykonanego zadania :p

A ja nie jadłam nigdy czekoladki piernikowej czuję się oszukana przez życie
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
_Madison_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 18:58   #3512
ametty
Rozeznanie

Właśnie odkryłam, że moja patelnia grzała się na kuchence juz od jakichś 40 minut, bo zapomniałam wyłączyć gaz po usmażeniu sobie kotleta. W ogole mam ostatnio problemy z pamięcią i ogarnianiem rzeczywistości...

A wy nie macie wrażenia, że wam się ciasno robi w środku? Ja czasami czuję się, jakbym miała wybuchnąc zaraz, i ciągle zahaczam sobie o coś żebrami jak siadam albo się przechylam.

Ostatnio czuję się ciągle nienażarta. Nie głodna, ale taka nienajedzona. Pięc minut po posiłku znowu bym coś zjadła... Chyba zaczyna się przybieranie na wadze
Chyba też sobie zrobie kakao przez was

Edytowane przez ametty
Czas edycji: 2014-11-07 o 19:08
ametty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 19:05   #3513
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość

ja też nie. Cieszę się tym oczekiwaniem, oglądaniem rzeczy dla dzidziusia chociaż generalnie wszystko mam, ale jakieś ciuszki zawsze sie przydadzą
Wybrałam szlafrok i koszulkę do karmienia, a właściwie 2 koszulki
http://allegro.pl/dyskretna-ciazowa-...733253285.html
http://allegro.pl/rozpinana-koszula-...737819752.html
http://allegro.pl/super-bawelna-szla...687708940.html - ten szlafrok dziś widziałam w sklepie za 155 zł
Super te koszule, obie mi sie podobaja kurcze dziewczyny kusicie tymi zakupami, ja niedlugo przestane tu wchodzic, bo zbankrutuje przy Was!!!

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Napisane przez ametty Pokaż wiadomość

A wy nie macie wrażenia, że wam się ciasno robi w środku? Ja czasami czuję się, jakbym miała wybuchnąc zaraz, i ciągle zahaczam sobie o coś żebrami jak siadam albo się przechylam.
hehe a co bedzie potem? jak bedziemy w 7, 8 i 9 miesiacu?? Ja mam takie odczucia tylko pod koniec dnia, w ogóle rano jak wstaje to macam sie po brzuchu i taki mały jakis, dopiero jak sobie pojem, to zaczyna przybierac wlasciwe kształty

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Cytat:

to żałuj kobitko żałuj!! ja probowałam potem znaleźć ta czekolade w sklepie, ale strasznie ciezko ja dostac...

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 19:09   #3514
Nati_kk
Zakorzenienie

Kordelka,lepsza taka niż żadna :-D

U mnie ciacho już upieczone,jeszcze tylko potem kremem po wierzchu posmarować i gotowe

Cashmere super łup!

Lecę suszyć włosy i oglądać film z TŻtem bo się biedny już denerwuje :-D

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 19:11   #3515
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Kordelka,lepsza taka niż żadna :-D

U mnie ciacho już upieczone,jeszcze tylko potem kremem po wierzchu posmarować i gotowe

Cashmere super łup!

Lecę suszyć włosy i oglądać film z TŻtem bo się biedny już denerwuje :-D
Milego;*

Ja zaraz jade zawiezc chlopakom spiewnik do hotelu bo zapomnieli i w domu przesiadr sie do swojego autka i do domu
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 19:15   #3516
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
ja też nie. Cieszę się tym oczekiwaniem, oglądaniem rzeczy dla dzidziusia chociaż generalnie wszystko mam, ale jakieś ciuszki zawsze sie przydadzą
Wybrałam szlafrok i koszulkę do karmienia, a właściwie 2 koszulki
http://allegro.pl/dyskretna-ciazowa-...733253285.html
http://allegro.pl/rozpinana-koszula-...737819752.html
http://allegro.pl/super-bawelna-szla...687708940.html - ten szlafrok dziś widziałam w sklepie za 155 zł

koszule ladne, a szlafrok mi sie nie podoba

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Cytat:

ja tak mam, sonia o tym pisala ostatnio. cisnie jakby miejsca brakowalo, niekomfortowe to bardzo :P

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 19:16   #3517
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Zasypiają w przeciągu 30minut przynajmniej Natalia i Amela i one nas nie wołają. Zostawiamy im po bajce zapaloną lampeczkę jeszcze chwilę ze sobą pogadają, po pokazują lale, misie itd i usypiają. Potem idziemy je przykryć i już. A cóż z Marcelem to zupełnie inna historia i odwrotna do tej o śpących słodko księżniczkach

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

O tak! Też uwielbiam to uczucie dobrze wykonanego zadania :p

Super że dziewczynki tak ładnie zasypiają Marcel się nauczy
Ja kiedyś jadłam piernikową, ale szału nie było

Cytat:
Właśnie odkryłam, że moja patelnia grzała się na kuchence juz od jakichś 40 minut, bo zapomniałam wyłączyć gaz po usmażeniu sobie kotleta. W ogole mam ostatnio problemy z pamięcią i ogarnianiem rzeczywistości...

Ostatnio czuję się ciągle nienażarta. Nie głodna, ale taka nienajedzona. Pięc minut po posiłku znowu bym coś zjadła... Chyba zaczyna się przybieranie na wadze
Ja mam wrażenie mega napiętej skóry na brzuchu, a tak to staram sie nie narzekać. Tylko jak głowa mnie boli to wyć mi sie chce do księżyca.

Powiem Wam, ze czasami jak czytam o tym jak Wam ciężko, niewygodnie, problem ze spaniem to też sie zastanawiam co będzie w 8-9 m-cu

Cytat:
Super te koszule, obie mi sie podobaja kurcze dziewczyny kusicie tymi zakupami, ja niedlugo przestane tu wchodzic, bo zbankrutuje przy Was!!!
Też mi się podobają i taki komplecik zamówię od rodziców na gwiazdkę

madzixx- widziałam w h&m komplety z liskiem i panterką, a wczesniej ich nie było. Tego dinusia nadal nie ma, ale lisek wpadł mi w oko

Edytowane przez Majka232
Czas edycji: 2014-11-07 o 19:20
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 19:19   #3518
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Wam, ze czasmi jak czytam o tym jak wam ciężko, niewygodnie, problem ze spaniem to też sie zastanawiam co będzie w 8-9 m-cu
nic mi nie mow ja juz nie moge spac, mam nadziejee ze poducha mi pomoze.
cale zycie spalam na brzuchu, wiec teraz zasypianie to mordega :/ nie umiem sie ulozyc, denerwuje sie od razu.

JAŚ

Stary 2014-11-07, 19:19   #3519
gosiak0512
Zakorzenienie

A ja wam powiem ze mi to sie do kwietnia nie spieszy ja sie delektuje tym czasem, tymi kopniaczkami bo to prawdopodobnie moje ostatnie dziecko i juz nigdy tego nie przezyje. Po za tym lubi ten czas przygotowan wozka, skrecania lozeczka czy prasowania sterty malutkich ubranek

Umylam tylek i teraz jem kolacje.. 4 kanapki z serkiem i wedlinka do tego pomidor i cebula

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 19:20   #3520
lekkaatletka
Zadomowienie

Nadrabiam nie lećcie tak!!
Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Boleczka ma w suwaczku 16t2dzien

nasze też mają około 15cm. Takie duże już, co? jak mała laleczka <3 aż dziw że tych ruchów nie czuć albo czuć ale pewne nie jesteśmy ;p

Ja czekam na siorke ma zaraz być u mnie, 15lat bedzie konczyć w marcu i chciałabym żeby została chrzestną ale nie wiem czy się uda załatwić bez bierzmowania

może być ciężko, bo wg Katechizmu Kosciola chrzestny musi byc bierzmowany :/

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem po. Pisze dopiero teraz bo odrazu po pojechalismy zalatwiac ciasto na wesele i wstapilismy do Pepco.
Z dzidzia wszystko ok ale znowu wypiela sie dupa i plci nie znamy. Ma podobno w calosci juz ok 16 cm. Slyszalam serdusko. A najbardziej sie ciesze bo waga mi ruszyla o 2 kg
Dzieki za kciuksy

też masz wstydziucha jak ja kiedy następne badanie?

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Zaraz Was nadgonię. Wróciliśmy z USG. Fasolka wciąż jest dziewczynką i już taka pozostanie wg. lekarza
Wykryli w serduchu tzw. "bright spot" ale mam nadzieje że zniknie i wszystko będzie ok. W sumie to chyba powinnam się tym przejąć ale jakoś nie bardzo. Zwłaszcza że reszat wymiarów i pomiarów jest w punkt. Będzie wysoka bo ma długi tułów, nogi i ręce (chyba że się propocje jeszcze pozmieniaja). Lece czytać co i jak u Was.

z serduchem będzie ok

Cytat:
A tak poza tym dzisiaj przyszły do mnie te legginsy ciazowe,które zamówiłam 3 dni temu, sa fajnej jakości, zamówiłam grafitowe i jeansowe i powiem Wam ze nie różnią się dużo od siebie. Te jeans sa troche jasniejsze i wpadaja troche w niebieski, a grafit to po prostu grafit. Ale ogólnie jestem zadowolona, tylko brzuszek troche zbyt mały jeszcze wiec troche nie uklada sie ten panel na nim tak jak powienien, ale to kwestia miesiaca mysle i bedzie w sam raz. Rozmiarowo poza tym ok, zamówiłam rozmiar taki jak nosze, czyli M.

fajnie, że piszesz, może zamówię

Cytat:
Tak dokładnie z tej stronki i list ekonomiczny wybrałam, wiec zamawiaj smiało ! Tylko zwróc uwagę ze te stronki sa podane juz z konkretnym rozmiarem wiec poszukaj od tego samego sprzedawcy z Twoim rozmiarem.

A poza tym mam pytanie dziewczyny, czy miałyscie już kiedys taka sytuacje, ze kupilyscie cos i placiłyscie za to kartą a potem zwracałyście, bo cos nie pasowało? Czy zawsze wyglada to tak, ze jak placisz karta, to zwrot tez otrzymujesz na konto? Bo ja w biedronce ostatnio sweter kupilam i poszlam go oddac wczoraj i wlasnie zrobili mi zwrot na karte i do tej pory nie mam tej kasy na koncie

zwrot w ciągu 14 dni..

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
witam sie popoludniwo bylam u mamy na kawie po odebraniu wynikow krwi i moczu, sa gorsze niz te pierwsze. dwa wyniki ponizej i powyzej normy i do tego bakterie w moczu i mocz nieprzejrzysty :/
zobaczymy co lekarz powie w sr jak zobaczy :/ wszystko idze dzis nie tak, do tego zorbilam zakupy,mialam sobie zapodac swoje hot dogi a piekarnik odmowil posluszenstwa, nie chce sie wlaczyc.. do tego sasiadka wlasnie 15 min zamyka i otwiera drzwi zamkiem.. zaraz nie wytrzymam!!

lece was nadrabiac..

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

kolacja bedzie pyszna! ja wciagnelam wlasnie mamusiowa fasolke po bretonsku. wspolczuje ze sama musisz dzis nad wszystkim zapanowac :P

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

ja czasem lubie jak tzt ma popoludniowki, lubie pobyc sama ze soba tz juz teraz ja i brzus

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

kurde podziwiam was za te wielorazowki ja bym sie nie zdecydowala
Mam nadzieję, że wyniki okażą sie ok,bo jednak normy dla ciężarnych są inne niż dla ogólnej populacji
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 19:23   #3521
gosiak0512
Zakorzenienie

SONIA oj tak dzis caly dzien w ruchu ale juz mam porobione zostala mi jeszcze 1 dynia ale to moze w poniedzialek

Stary 2014-11-07, 19:25   #3522
lekkaatletka
Zadomowienie

Nadrobiłam byłam na zakupach spożywczych, a jutro wybieramy się na wystawę psów
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 19:30   #3523
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
cale zycie spalam na brzuchu, wiec teraz zasypianie to mordega :/ nie umiem sie ulozyc, denerwuje sie od razu.
Ja też zasypiałam na brzuchu i najbardziej lubię spać na prawym boku, ale teraz staram się na lewym, troszkę na płasko i jakoś jest. Myśl pozytywnie, to stan błogosławiony i tego sie trzymajmy

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
A ja wam powiem ze mi to sie do kwietnia nie spieszy ja sie delektuje tym czasem, tymi kopniaczkami bo to prawdopodobnie moje ostatnie dziecko i juz nigdy tego nie przezyje. Po za tym lubi ten czas przygotowan wozka, skrecania lozeczka czy prasowania sterty malutkich ubranek

Umylam tylek i teraz jem kolacje.. 4 kanapki z serkiem i wedlinka do tego pomidor i cebula
A to dziwne, bo mamusiom, które mają juz dzieci jakoś sie nie śpieszy do kwietnia

Ja idę po kakao i kanapki z żółtym serem, mniammm
Stary 2014-11-07, 19:33   #3524
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuje, ciezko jest sie przestawic z takiej pozycji spania jaka lubimy. Ja cale zycie zasypiam na boku, a potem i tak przekrecam sie na plecy, wiec poki co nie ma problemu. A z tym spaniem na plecach to dobra pozycja w ogóle jest? bo cos mi sie obiło o uszy ze niekoniecznie

Stary 2014-11-07, 19:35   #3525
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
koszule ladne, a szlafrok mi sie nie podoba

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

ja tak mam, sonia o tym pisala ostatnio. cisnie jakby miejsca brakowalo, niekomfortowe to bardzo :P
HEhe o tak. Ciasno mega jest i napieta skora na brzuniu tez

Cytat:
Super że dziewczynki tak ładnie zasypiają Marcel się nauczy
Ja kiedyś jadłam piernikową, ale szału nie było

Ja mam wrażenie mega napiętej skóry na brzuchu, a tak to staram sie nie narzekać. Tylko jak głowa mnie boli to wyć mi sie chce do księżyca.

Powiem Wam, ze czasami jak czytam o tym jak Wam ciężko, niewygodnie, problem ze spaniem to też sie zastanawiam co będzie w 8-9 m-cu

Też mi się podobają i taki komplecik zamówię od rodziców na gwiazdkę

madzixx- widziałam w h&m komplety z liskiem i panterką, a wczesniej ich nie było. Tego dinusia nadal nie ma, ale lisek wpadł mi w oko

tez sie boje ale juz 7mca haha
A co dopiero 8,9

Cytat:

o jaka dobra kolacyjka

Cytat:
SONIA oj tak dzis caly dzien w ruchu ale juz mam porobione zostala mi jeszcze 1 dynia ale to moze w poniedzialek

hehe pracus
Ja sie lenie a co

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Nadrobiłam byłam na zakupach spożywczych, a jutro wybieramy się na wystawę psów
o jak fajnie

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Cytat:
Współczuje, ciezko jest sie przestawic z takiej pozycji spania jaka lubimy. Ja cale zycie zasypiam na boku, a potem i tak przekrecam sie na plecy, wiec poki co nie ma problemu. A z tym spaniem na plecach to dobra pozycja w ogóle jest? bo cos mi sie obiło o uszy ze niekoniecznie
najleoiej lewy bok
Stary 2014-11-07, 19:40   #3526
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Leżąc na prawym boku, ale też i na plecach jest nacisk na tą żyłę główną, najlepiej na lewym boku. Jednak tak sie nie da cały czas, więc ja troszkę na płasko też leżę, żeby lewy boczek odpoczął
Stary 2014-11-07, 19:41   #3527
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też zasypiałam na brzuchu i najbardziej lubię spać na prawym boku, ale teraz staram się na lewym, troszkę na płasko i jakoś jest. Myśl pozytywnie, to stan błogosławiony i tego sie trzymajmy

to wlasnie u mnie tak jest. bylo tylko brzuch i tylko prawa strona. a teraz?na sile sie klade na lewym. i jest niewygodnie. ale czego sie nie zrobi dla siusiaka mojego
swoja droga spicie, odpoczywacie na lewym boku?

JAŚ

Stary 2014-11-07, 19:46   #3528
gosiak0512
Zakorzenienie

Zjadlabym paczka .. a nawet i trzy.. musze meza wydzwonic aby mi kupil jak skonczy prace, tylko jak ja do 23 wytrzymam..

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Ja na lewym bez wiekszych problemow spie ale uwielbiam na brzuchu to fakt

Stary 2014-11-07, 19:58   #3529
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
to wlasnie u mnie tak jest. bylo tylko brzuch i tylko prawa strona. a teraz?na sile sie klade na lewym. i jest niewygodnie. ale czego sie nie zrobi dla siusiaka mojego
swoja droga spicie, odpoczywacie na lewym boku?
Ja na lewynlm teraz spie,a wczesniej to prawy lub plecy

Cytat:
Zjadlabym paczka .. a nawet i trzy.. musze meza wydzwonic aby mi kupil jak skonczy prace, tylko jak ja do 23 wytrzymam..

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Ja na lewym bez wiekszych problemow spie ale uwielbiam na brzuchu to fakt
hehe ale zachcianeczka mocna
Oby Ci tak bardzo smakowaly
Stary 2014-11-07, 19:59   #3530
Majka232
Zakorzenienie

A co najgorsze po porodzie tez sie nie wyśpimy na brzuchu przez bolesne cycki pełne mleka
Stary 2014-11-07, 20:00   #3531
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
A co najgorsze po porodzie tez sie nie wyśpimy na brzuchu przez bolesne cycki pełne mleka
Dobrze ze ja nie lubie na brzuchu
Stary 2014-11-07, 20:02   #3532
rosarioV
Zakorzenienie

Kurcze dziewczyny jak macie na coś zachciankę to miejcie taką co się szybko robi :P bo tą sałatkę ziemniaczaną dobra godzinę robiłam i kroiłam te wszystkie warzywa plecy mnie niemiłosiernie bolą ale mam ją wsadziłam do lodówki co by troszke przeszła i nie wytrzymałam po 5 minutach musiałam sobie nałożyć i szamam niech tż przyjeżdza już z pracy bo niedługo zjem cała miskę

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Dla mnie wózek Camarelo bardzo się podoba - taki zgrabniusi jest, zwłaszcza gondola. Ale nie wyobrażam sobie wnosić codziennie wózka po piętrach Wykończyłabym się chyba - mieszkamy na 3 piętrze. Można niby w piwnicy zostawiać ale ja mam zamiar poprostu do auta pakować po spacerze - tak moja koleżanka robi - tylko tym sposobem niema wózka w domu, ale sobie dobrze radzi.
Tylko tż jeździ autem do pracy więc ja nie mam takiej możliwości ;/ a w piwnicy nie zostawię bo się boję a wózkowni nie ma ani jakiegoś pomieszczenia które mogłoby być na to przeznaczone... więc pozostaje mi wnoszenie dlatego musi no musi być to lekki wózek
Cytat:
rosario - to jest bardzo lekki wózek, spacerówka z tego wózka jest super coś jak Maclaren http://allegro.pl/cybex-wozek-callis...764164765.html
mam limit 1000 zł a ten jest nawet droższy od camarelo
Boleczka przyznam się, że to ja
Cytat:

hahaha brawa za patelnie
a z tym głodem to ja mam tak od początku ciąży i chyba się już przyzwyczaiłam, podgryzam sobie coś co chwilę, a to jabłko a to banana albo marchewke a nieraz te cholerne słodycze
Madison też nie jadłam tej czekolady piernikowej

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 20:06   #3533
FlightlessBird
Zakorzenienie

dzidzia zdrowa

dziewczynka

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-07, 20:08   #3534
Hanka20
Zakorzenienie

No coż, staram sie na lewym boku ale nie zawsze wychodzi. Ok, ja spadam pomalu bo TŻ kręci nosem, co ja tyle czasu siedze przy tym kompie. Dobrych kolacyjek i miłych snów kochane. Do juterka!!

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
dzidzia zdrowa

dziewczynka
Super! Gratulacje, bo chyba chciałas?

Stary 2014-11-07, 20:08   #3535
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
dzidzia zdrowa

dziewczynka
jupi super gratulacje córeczki

Stary 2014-11-07, 20:08   #3536
Majka232
Zakorzenienie

rosario - szczerze mówiac nie mam pojęcia jak to sobie wyobrażasz dzwigać codziennie wózek na 4 zdaje sie piętro. Dolicz wagę dziecka i każdy wielofunkcyjny będzie za ciężki. Jak niedaj Boże wyjdzie Ci cesarka to przez min.m-c takich ciężarów nie wolno podnosić Ja bym sie nie podjęła. Już bym wolała kupić jakąś tanią używaną gondolke i ja zostawiać na dole
Stary 2014-11-07, 20:09   #3537
rosarioV
Zakorzenienie

ej ej czyżby wreszcie przepowiednia Samiry się sprawdziła

Stary 2014-11-07, 20:10   #3538
gosiak0512
Zakorzenienie

Super kolejna panienka na forum

SONIA to na pewno bo pycha paczki maja

Stary 2014-11-07, 20:10   #3539
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
dzidzia zdrowa

dziewczynka
Gratulacje!
W końcu jakaś odważniejsza dzidzia i pokazała co ma między nóżkami
Stary 2014-11-07, 20:11   #3540
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
rosario - szczerze mówiac nie mam pojęcia jak to sobie wyobrażasz dzwigać codziennie wózek na 4 zdaje sie piętro. Dolicz wagę dziecka i każdy wielofunkcyjny będzie za ciężki. Jak niedaj Boże wyjdzie Ci cesarka to przez min.m-c takich ciężarów nie wolno podnosić Ja bym sie nie podjęła. Już bym wolała kupić jakąś tanią używaną gondolke i ja zostawiać na dole
nie ma u mnie możliwości zostawić na dole, po pierwsze nie ma miejsca nawet bo klatka mała, nawet na półpiętrze nie da rady zostawić wózka bo by było cieżko przejść a po drugie jakbym zostawiła wózek na dole to na następny dzień by już go nie było bo u nas w okresie wiosna - lato drzwi od klatki sa prawie non stop otwarte ;/ nic innego mi nie zostaje...
przed cesarką chcę się bronić rękami i nogami tylko wtedy jak naprawdę będzie trzeba...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości