|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudniowe Mamusie 2014 cz. IV
Cytat:
Cytat:
Cytat:
to Ci gagatek mały. w sumie mnie nastraszyłaś bo moje dziecko co jakiś czas ma jakieś napady szaleju w brzuchu i już się nakręcam Cytat:
Cytat:
dobry wieczór
|
|
#3092 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no widzisz, jak bym z wami jechała to bym się z nim rozprawiła ![]() no wiem własnie, że za mało magnezu, tez siedzę teraz i moczę nogi w wodzie z magnezem, jak bym to robiła regularnie to by był luz, a ja moczę dopiero jak mi skacze ![]() no jeszcze jutro będziesz jak kaczka chodziła, a później już będzie lepiej ![]() ja ostatnio ruszyłam nogą i w pachwinie mi krwiak mały wyszedł, koleżanka się przestraszyła, ale ja przecież i tak go nie dam rady zobaczyć jak sama?? ![]() Cytat:
|
|
#3093 |
|
Rozeznanie
|
Mimo mega zmęczenia męczę się i nie mogę zasnąć :-(
|
#3094 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
Karooka tak jak pisze Sasia Ja się uzaleznilam od filcu ![]() Hasiap pewnie emocje Ci juz towarzyszą i dlatego spać nie możesz ![]() Patrzcie co właśnie skonczylam robić zdjęcie nie wyraźne ale co tam ![]()
|
#3095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też się cieszę ze nie widZe mniej bolało wręcz Dostalam taka probowke od gina, jedna z takim jakbym długim patyczkiem zakonczonym wacikiem a druga z zelem. No i dziś rano sama musiałam "pobrać " i patyczek do tego zelu włożyć i do analizy oddalam ale czy ja to zrobiłam dobrze nie wiem jak to głęboko trzeba.. ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Inka fajne też może bym coś zrobiła :-o
|
|
#3096 |
|
Zadomowienie
|
włączam oficjalny zakaz filmików z porodu.....matko kochana
|
|
|
|
#3097 |
|
Wtajemniczenie
|
To tylko Ja od razu wyszlam z założenia ze nie chce tego widzieć ??
Basjenia a Ty co się tak mało odzywasz ??
|
#3098 |
|
Zadomowienie
|
przyjechała wczoraj do mnie siostra więc spędzam sobie z nią ostatnie chwil w dwupaku:P
i....klub... |
|
|
|
#3099 | ||
|
Zadomowienie
|
Piekny ten lezaczek... i chmurka Mili
Cytat:
Zawroty glowy? A jak u Ciebie z wynikami krwii? Cytat:
Edytowane przez promolcia Czas edycji: 2014-11-08 o 00:47 |
||
|
|
|
#3100 |
|
Rozeznanie
|
od samego rana brzuch mnie boli
a miałam mieć taka fajną sobotę ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- tylko ja na klubie nie widzę nowych wpisów? |
|
|
|
#3101 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziqqqq ale jak Cie boli ten brzuch ?? W sensie jakieś skurcze czy zwyczajnie ??
![]() Ja tez nie widzę nic na klubie... Ogólnie babcia TŻ dzisiaj w szpitalu,do tego mamy dzisiaj jeszcze przemeblowanie wiec czuje ze to będzie ciężki dzień... Mam tylko nadzieje ze moja siora nie dołoży nic od siebie bo ona ostatnio non stop ma problemy,i weź tu człowieku się nie martw
|
#3102 |
|
Rozeznanie
|
Inka wczoraj mi się napinał ten brzuch jakoś częściej niż normalnie a dziś mnie boli jakbym zaraz okres miała dostać
|
|
|
|
#3103 |
|
Wtajemniczenie
|
Biorąc pod uwagę ze termin masz tylko chwile po mnie to chyba można powiedzieć ze takie pobolewania są jak najbardziej normalne
Weź ciepłą kąpiel Mi zwykle pomaga
|
#3104 |
|
Rozeznanie
|
narazie to ja w pracy siedzę więc po kąpieli mogę pomarzyć
|
|
|
|
#3105 |
|
Raczkowanie
|
Madziqqq w sobote w pracy? Litosci dla naszej kuleczki nie maja :p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3106 |
|
Wtajemniczenie
|
Ty jesteś biedna z tą pracą, podziwiać Cię jak jeszcze dajesz sobie rade
|
#3107 |
|
Rozeznanie
|
spokojnie dziewczyny ja mam pracę bardzo przyjemna
siedzę na tyłku 8 godzin bo ja u siebie pracuję i nie chcieliśmy nikogo zatrudniać bo ja się dobrze czuję, jak maż był to on w sklepie stał a ja leżałam kilka dni w domu i myślałam, że zwariuję, przynajmniej mam motywację, żeby rano wstać się wyszykować i ogarnąć bo tak to bym pewnie po domu się kręciła całymi dniami w piżamach
|
|
|
|
#3108 |
|
Wtajemniczenie
|
Cały dzień w pizamie
Od kiedy skończył mi się nakaz lezenia to non stop mam cos do roboty i tak właściwie to rzadko kiedy wogole w domu jestem Dojdzie zaraz do przemocy w rodzinie od godziny próbuje dobudzic TŻ,naslalam na niego nawet kota co ostatecznie było glupim pomysłem
|
#3109 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3110 |
|
Wtajemniczenie
|
Emilka tak wariuje ze i tak nie zasne
|
#3111 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3112 |
|
Rozeznanie
|
A moj tz juz uciekł na siłownie, ale jeszcze przed tym przyniosl mi kawke do lozka i nas potulał
Jade dzisiaj kupic stanik do karmienia, kapcie i male butelki do kosmetykow, zeby przelac zel itp. Madzia mnie tak w nocy brzuch bolal. myslalam, ze zaraz okres dostane ![]() Inka co nastepnego bedziesz szyc?
|
|
|
|
#3113 |
|
Rozeznanie
|
Hejo
![]() Dzisiaj spałam wyjątkowo długo a to dlatego ze zasnęłam po pierwszej a o trzeciej mężu wrócił i potem znowu długo spać nie mogłam bo Gabrysia miała to czkawkę to się wiercila dopiero ręka tatusia mi dziecko uspokoiła aaaa no i nie będę go budzić niech śpi bo zmęczony...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3114 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki mam pytanie
czy wyparzacie juz teraz butelki smoczki itp dla maluszkow? Czy czekacie blizej terminu albo i po porodzie? Bo tak sie wlasnie zastanawiam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3115 |
|
Zadomowienie
|
ja też już wstałam. już albo dopiero....pojecie względne
usnęłam o 3...TŻ wrócił z imprezy męskiej. jak to chłopcy stwierdzili-ostatni raz jako chłoptaś musiał się z nimi napić:P i nie miałam w sumie nic przeciwko niech ma!zaskoczył mnie telefonem w nocy bo stwierdził że (mimo że pozwoliłam mu zostać u kumpla umierać i wogóle nie wracać) chyba już się starzeje bo wystarczy tej whiskey i wraca do domu. fakt ze wypili coś z 4butelki i ledwo się trzymał na nogach ale stwierdził że wraca ![]() Inka, Madziaqqq wpis w klubie jest nie wiem czemu nie widzicie bo dziewczyny inne odp.... coś ten wizaż sobie nie radzi... uuuu wypiłam odrobinę coca coli na pusty żółądek i ktoś tu tańczy od samego rana
|
|
|
|
#3116 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja to lachony raczej rozumiem jako laski więc no stress
|
|
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
Tz na nogach od 7 chyba i dlatego ze mial lekkiego kaca zaczal pucowac od rana kuchnie(dzis zaczynamy generalne sprzatanie) na dzis jeszcze wc i lazienka potem duze zakupy ze nie latac po marketach jak mala sie urodzi.
Nad ranem to tak krzyczalam ze tz sie obudzil taki mnie skurcz w lydke zlapal masakra jakas toche pomoglam facetowi i musialam sie polozyc bo mi sie niedobrze zrobilo. Eh urok coazy.
|
|
#3118 |
|
Rozeznanie
|
alekaz, czy TY kiedys przestaniesz sprzątac? podlogi sobie zedrzesz dziewczyno!
![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- a wiecie, ze moj lokator chyba ma jakis podsluch w domu, bo co o nim cos powiem, to na drugi dzien to sie zmienia. np mowilam do tz, ze schowam naszego elektrycznego grilla, bo go nie uzywamy, a on go zwyczajnie niszczy tym przypalaniem i myciem po ktorym i tak jest caly upierdzielony...od tamtej pory smazy mieso na patelni. albo wczoraj mowie, ze jest brudasem i mam juz go zwyczajnie dosyc, to on dzis sprzata cały dom Jest jesszcze kilka takich przykladow i wydaje mi sie, ze cos w tym jest albo to mi padło cos na glowe
|
|
|
|
#3119 |
|
Rozeznanie
|
Sasia, Tobie padło na głowę? Ja czytając Twojego posta przeczytałam "laktator" zamiast "lokator"
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
Sasia ostatnio mi sie wlaczylo sprzatanie caly czas
ale teraz to wiesz takie zakamarki ktore nie sa na codzien sprzatane musi byc w kocu porzadek raz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.

wczoraj mała mi takiego stracha napędzieła że o mały włos a by cesarkę robili bo na ktg miała tętno 170-210 i bardzo mocno się rzucała w brzuchu. Lekarze myśleli że się biedulka pępowiną owinęła i jest niedotleniona ale na usg się okazało że mała diablica w rączce ściskała pępowinę i to powodowało chwilowe niedotlenienie.... jeszcze się nie urodziła a już mamusie stresuje :p
to Ci gagatek mały. 

nie wiem jak to głęboko trzeba..

a zawroty głowy coraz gorsze są
dzisiaj dosyc mocno mnie kłuło ale miałam wrazenie że bardziej wtedy keidy mały główką naciskał tylko ze nie bolało podbrzusze ale piździszko w środku, ale normalnie az musialam tyłek do góry podnosic! mam juz dosc