Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VI ! - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-08, 06:56   #91
olanna
Zakorzenienie

Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VI !

Cytat:
Napisane przez Lilly_Lilly Pokaż wiadomość
http://home-you.com/pl/salon-obrusy-...162386887.html bardzo mi sie podoba ten obrus biały ale jaki śnieżny tylko czy ta cena nie jest za wysoka?
Bardzo ładny. Cena typowa dla H&Y, choć ja niespecjalnie mam odniesienie, nie kupowałam nigdy obrusu.

Dzisiaj mam listopadową aurę- pochmurno i deszczowo, miła odmiana.

Co do kolorów na choince- my przez długi czas mieliśmy taką we wszystkich kolorach tęczy i bardzo mi się podobała. Od kilku BN mamy czerwono-złotą z domieszką pierniczków/suszonych pomarańczy i innych takich. Ja takie dwukolorowe bardzo lubię, w tym roku zmieniamy trochę kolorystykę. Przeglądając w internecie inspiracje, bardzo spodobały mi się choinki w kolorach bieli i złota.

Edytowane przez olanna
Czas edycji: 2014-11-08 o 07:00
olanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 07:39   #92
asik1503
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olanna Pokaż wiadomość
Jak to?! O Tannenbaum.... Ja jestem spaczona, bo lubię brzmienie niemieckiego, jeśli ktoś umie mówić. Nasze jąkanie na lekcjach w szkole przemilczę.
to ja też jestem spaczona w takim razie ja jestem fanką bawarskiego to nie jest to samo co ten znany wszystkich twardy niemiecki tam oni mówią bardzo melodyjnie

U mnie zawsze była kolorowa choinka nie wiem jaka w tym roku będzie u siostry
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 08:15   #93
madziulaczek1991
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AshtrayGirl86 Pokaż wiadomość

Ja będę miała na złoto już trzeci rok, wcześniej ubierałam na czerwono. U teściów jest w kolorach tęczy i nie podoba mi się wcale
U mnie też w odcieniach złota i srebra

Poniżej fragment z ubiegłego roku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0931.jpg (133,4 KB, 60 załadowań)
madziulaczek1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 08:44   #94
sherlook
Zadomowienie

U mnie w domu rodzinnym i u męża też była zawsze kolorowa choinka. Ale u nas jest dwukolorowa. W tamtym roku była złoto czerwona i w tym też taka będzie Mi się bardziej podobają dwukolorowe. Może dlatego, że od zawsze miałam taki miszmasz na choince w domu i teraz to dla mnie odmiana.

Idę zaraz do lidla. Mam nadzieję, ze kremu już nie będzie (lepiej dla mojej figury). Ale jak będzie to kupujemy i robimy z niego wafelki. Czytałam mężowi, że któraś z was na taki pomysł wpadła i mu się bardzo spodobał. Jeszcze wymyślił, że każdy obtoczymy w białej czekoladzie i oprószymy wiórkami kokosowymi

Patrzyłam wczoraj prognozy długoterminowe i wszyscy i Rosjanie i Amerykanie i Anglicy zapowiadają ciepłą zimę Nawet do plus 10 stopni w grudniu! Załamałam się totalnie. W marcu już ma być bardzo gorąco. Co to ma być Mam nadzieję, ze jak zawsze się to nie sprawdzi. Choć na razie u nas w Lublinie w ciągu 14 dni zapowiadają około 15 stopni.

Widziałam wczoraj świąteczną reklamę z Rodzinką. Zaczęłam krzyczeć, żeby mąż natychmiast przyleciał do pokoju. Wpadł spanikowany, że coś się stało, a ja do niego: Patrz śnieg i choinka jak ślicznie. Tylko się w czoło popukał i poszedł
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 09:42   #95
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Napisane przez allmode Pokaż wiadomość
Albo wyrachowanie nie ma w tym żadnego interesu?
A tak serio - fajne zdjęcia. Ja jeszcze nie widziałam w sklepach większej ilości asortymentu świątecznego. Ale tak po prawdzie to i nigdzie nie byłam.
Nic mi o tym nie wiadomo

Cytat:
Jak to?!O Tannenbaum.... Ja jestem spaczona, bo lubię brzmienie niemieckiego, jeśli ktoś umie mówić. Nasze jąkanie na lekcjach w szkole przemilczę.

Ja jestem zaprzeczeniem zasłodzenia- jadłam ten krem łyżeczka za łyżeczką. Ale mnie jest baaardzo ciężko zasłodzić, jeśli to w ogóle jest możliwe.
Hahaha O Tannenbaum non stop śpiewa mój chłop Z tym, że on akurat niemieckiego nie lubi, więc trochę tego nie ogarniam A, jego też nie da się zasłodzić - żadna ilość słodkiego nie jest mu straszna

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość
Tylko pozazdrościć
Słuchaj... Wczoraj wrócił późno wieczorem, widział, że trochę mi smutno, bo nastawiłam się na wypad po bombki, więc szybko się wykąpał i jeszcze chciał jechać na te zakupy! Oczywiście popukałam się w czoło, w końcu musiał coś zjeść, odpocząć. Dziś rano wychodząc z psem wziął portfel. Pytam: po co Ci portfel w parku A on do cukierni po świeży jabłecznik dla żony pędził Normalnie wygrałam chłopa na loterii

Cytat:
Napisane przez martaw_mw Pokaż wiadomość
Ale mi pocieszenie - ja mam 3 do usunięcia i wszystkie 3 mam przesunięte...
Przesunięte? Krzywo rosną czy jak?

Cytat:
Napisane przez rintintin Pokaż wiadomość
Ja niestety miałam. Niestety, bo dentysta się porwał na coś co powinien usunąć tylko i wyłącznie chirurg dentystyczny. Po 40 min męczarni zostawił mnie z naruszoną kością i na wpół wyrwanym zębem na 24 godziny. Specjalnie dla mnie ściągali chirurga dentystycznego - z nim to już była tylko formalność - zero bólu , nie to co wcześniej. Po tym doświadczeniu przez dobry tydzień dochodziłam do siebie na kilku ketonalach na dobę . Od tego wydarzenia zęby wyrywać może mi tylko chirurg
A dentysta nie zlecił wcześniej zdjęcia?

Cytat:
Napisane przez madziulaczek1991 Pokaż wiadomość
Ja mam dwukolorową i nie wyobrażam sobie mieć kolorowej. Choinkę ubieram tak ,aby pasowała kolorystycznie do pomieszczenia
No właśnie Dlatego ja nigdy nie dziwię się, jak można mieć choinkę taką czy siaką.

Cytat:
Dziewczyny, nie straszcie tymi ósemkami, znów zaczynam o tym myśleć. Ja przed zwykłą ekstrakcją miałam koszmary nocne, a co dopiero ósemki...
Ale nie ma co panikować, serio Wcale nie musi być źle - mi po usunięciu każdej z ósemek o zabiegu przypominał jedynie fakt, że musiałam bardziej uważać przy jedzeniu i myciu zębów

Cytat:
Napisane przez Lilly_Lilly Pokaż wiadomość

http://home-you.com/pl/salon-obrusy-...162386887.html bardzo mi sie podoba ten obrus biały ale jaki śnieżny tylko czy ta cena nie jest za wysoka?
Aktualnie w H&Y jest zniżka 25%

Cytat:
Też idę we środę
A do Lidla specjalnie nie chodzę w tym tygodniu, gdybym kupiła ten krem to by mnie prześladował, dopóki bym go nie zjadła..
Mnie mój napoczęty krem kokosowy tak niebezpiecznie kusił, że wyniosłam go do mamy - co tam, że w szafce stoją jeszcze 4 nowe: 2 kokosowe, toffi i kawowy

Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość
Patrzyłam wczoraj prognozy długoterminowe i wszyscy i Rosjanie i Amerykanie i Anglicy zapowiadają ciepłą zimę Nawet do plus 10 stopni w grudniu! Załamałam się totalnie. W marcu już ma być bardzo gorąco. Co to ma być Mam nadzieję, ze jak zawsze się to nie sprawdzi. Choć na razie u nas w Lublinie w ciągu 14 dni zapowiadają około 15 stopni.

Widziałam wczoraj świąteczną reklamę z Rodzinką. Zaczęłam krzyczeć, żeby mąż natychmiast przyleciał do pokoju. Wpadł spanikowany, że coś się stało, a ja do niego: Patrz śnieg i choinka jak ślicznie. Tylko się w czoło popukał i poszedł
Nie chcę nawet czytać o takich prognozach Za te cholerne upały latem żądam odszkodowania w postaci śniegu i mrozu

Mam tak samo, gdy widzę świąteczną reklamę

Wymiana zapachowa
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 10:30   #96
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Napisane przez allmode Pokaż wiadomość
Nie bój się. Przyczyny mogą być różne i nie każdy przypadek się przecież tak kończy. Wśród młodych dorosłych śmiertelność jest dość wysoka, bo ok. 20%, jeśli dobrze pamiętam - ale to przypadki nieleczone głównie.
Mój kuzyn był chory, łaził z gorączką, nie chciał wziąć zwolnienia. Po prostu grypa niewyleczona i powikłania. Szkoda mu było dwóch dni, żeby poleżeć i się wygrzać. Zdrowie jest jedno, trzeba o nie dbać.

U mnie to nie z mojej winy bo za dziecka, ale leczyłam się kilka lat, musiałam nawet przerwać uprawianie mojego ukochanego sportu bo się męczyć nie mogłam

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość
Fajnie (
Więcej nie zadzwoniła haha

Cytat:
Napisane przez Lady_AnneBelle Pokaż wiadomość
O mówisz i masz, dziękuję, są czasami jakieś promocje na tym tchibo?
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 10:53   #97
ellish
Zakorzenienie

ale bede pic

http://www.fiveoclock.eu/herbata/pro...eczne-243.html
ellish jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-08, 10:56   #98
IwonaMazury
Rozeznanie

ja też czytałam wczoraj że ma być najcieplejsza zima w tym roku . chyba zakupie sztuczny śnieg i chociaż na święta opruszę okna
IwonaMazury jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 11:06   #99
bella719
Rozeznanie

Ja lubię kolorowe choinki, ale bez przesady. Mam tak ze bombek ma choince nie multum, ale mało tez nie jest, nie mam ozdób w krzykliwych kolorach i nań kilka takich starych bombek z dusza które dodają uroku. Mam tez duO białych i szyszki. Nie mam ani łańcuchów, ani włosów anielskich i mam białe lampki zeby było spokojniej
Za takimi typowo dwukolorowhni "marketiwymi" nie przepadam, nie lubię jak każda bombka jest ułożona w takiej samej odległości od siebie i każda jest identyczna, a jeszcze to tego sztuczna choinka. Za to podobająi sie białe i złote bombki + do tego jakiej ośnieżone szyszki i jakieś białe piórka
bella719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 11:07   #100
Nicole`_
Zakorzenienie

O kurcze, mam nadzieję, że te prognozy się nie sprawdzą Ale przyznać trzeba, że coś w tym jest, nie pamiętam tak ciepłego listopada... zaraz będzie połowa miesiąca, a ja sobie w półbutach biegam i nie marznę...

W marcu upały... to mnie już w ogóle rozwaliło... Kocham wiosnę, mam nadzieję, że to wszystko się tak nie pomerda całkiem

Ja dziś umieram, jajniki bolą... ale wzięłam 2x ibuprom max i mam zamiar męża do IKEI wyciągnąć Może jakieś świąteczne cudeńka upoluję? W h&y też zakupy zrobię, -25% nie odpuszczę, mają śliczną tą kolekcję świąteczną

A co do koloru choinki to my od 3 lat mamy zawsze przewagę bieli i tylko co roku zmieniam ten drugi kolor, były:

-biało srebrna
-biało jasnozłota
-biało czarno srebrna

I w tym roku będzie biało złotobrązowa plus pierniczki Nie mogę się doczekać
Stary 2014-11-08, 11:10   #101
ellish
Zakorzenienie

u mnie tez jest dwukolorowa, najczęściej czerwono złota.
Ale teraz do mieszkania pasuje biel. I trochę tez srebra może dodam. A H&Y można zaszaleć z tymi kolorami.

matko, jak ja kocham ten okres świąteczny. Bo same święta to niekoniecznie, ale to co się dzieje przed
ellish jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-08, 11:15   #102
madziulaczek1991
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bella719 Pokaż wiadomość
Ja lubię kolorowe choinki, ale bez przesady. Mam tak ze bombek ma choince nie multum, ale mało tez nie jest, nie mam ozdób w krzykliwych kolorach i nań kilka takich starych bombek z dusza które dodają uroku. Mam tez duO białych i szyszki. Nie mam ani łańcuchów, ani włosów anielskich i mam białe lampki zeby było spokojniej
Za takimi typowo dwukolorowhni "marketiwymi" nie przepadam, nie lubię jak każda bombka jest ułożona w takiej samej odległości od siebie i każda jest identyczna, a jeszcze to tego sztuczna choinka. Za to podobająi sie białe i złote bombki + do tego jakiej ośnieżone szyszki i jakieś białe piórka

Ja np. nie chcę mieć prawdziwej choinki Wolę sztuczną I niestety jestem perfekcjonistką a co za tym idzie nawet bombki muszą ładnie się na niej prezentować.
Stary 2014-11-08, 11:43   #103
stokrotenka18
Zakorzenienie

Matko, chwilę mnie nie było a tu już tyle postów

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
U mnie w domu rodzinnym i u męża też była zawsze kolorowa choinka. Ale u nas jest dwukolorowa. W tamtym roku była złoto czerwona i w tym też taka będzie Mi się bardziej podobają dwukolorowe. Może dlatego, że od zawsze miałam taki miszmasz na choince w domu i teraz to dla mnie odmiana.

Idę zaraz do lidla. Mam nadzieję, ze kremu już nie będzie (lepiej dla mojej figury). Ale jak będzie to kupujemy i robimy z niego wafelki. Czytałam mężowi, że któraś z was na taki pomysł wpadła i mu się bardzo spodobał. Jeszcze wymyślił, że każdy obtoczymy w białej czekoladzie i oprószymy wiórkami kokosowymi

skad ja to znam
Cytat:
Napisane przez IwonaMazury Pokaż wiadomość
ja też czytałam wczoraj że ma być najcieplejsza zima w tym roku . chyba zakupie sztuczny śnieg i chociaż na święta opruszę okna
nie, nie, nie NA WĄTKU nie mówmy o takich niedobrych sprawach

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
stokrotenka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 12:14   #104
bella719
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madziulaczek1991 Pokaż wiadomość
Ja np. nie chcę mieć prawdziwej choinki Wolę sztuczną I niestety jestem perfekcjonistką a co za tym idzie nawet bombki muszą ładnie się na niej prezentować.
Niektóre sztuczne wyglądają jak żywe Ja mam na myśli takie jak sa w supermarketch, gdzie od razu widać, że jest sztuczna Ja też jestem perfekcjonistką No cóż, każdy lubi inaczej ubierać choinkę

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Patrzcie jakie cudeńka znalazłam w nanu nana Szkota tylko, ze te latarenki sa takie drogie;/
Wiem, ze to nie tego typu forum, ale moze mi sprawdzicie bo nie mam kogo zapytać co myślicie o tej bluzce? Nie wiem czemu ale bardzo kojarzy mi sie ze świętami i pasuje do oczu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (80,7 KB, 84 załadowań)

Edytowane przez bella719
Czas edycji: 2014-11-08 o 13:16
Stary 2014-11-08, 12:17   #105
madziulaczek1991
Zakorzenienie

Cytat:
Niektóre sztuczne wyglądają jak żywe Ja mam na myśli takie jak sa w supermarketch, gdzie od razu widać, że jest sztuczna Ja też jestem perfekcjonistką No cóż, każdy lubi inaczej ubierać choinkę[COLOR="Silver"]
Pewnie Każdy woli co innego
Stary 2014-11-08, 12:38   #106
IwonaMazury
Rozeznanie

45 dni
IwonaMazury jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 13:13   #107
bella719
Rozeznanie

Cytat:
45 dni
Jeeeej
Ale ten czas leci, teraz mam wrażenie, że się nie wyrobię ze wszyskim do świąt

Edytowane przez bella719
Czas edycji: 2014-11-08 o 13:15
Stary 2014-11-08, 13:18   #108
bella719
Rozeznanie

Nie dodało sie wcześniej zdj z latarenkami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (146,4 KB, 74 załadowań)
Stary 2014-11-08, 15:04   #109
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, ze to nie tego typu forum, ale moze mi sprawdzicie bo nie mam kogo zapytać co myślicie o tej bluzce? Nie wiem czemu ale bardzo kojarzy mi sie ze świętami i pasuje do oczu
Bardzo ładna gdzie można dostać ?
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-08, 15:06   #110
oliwialaura
Raczkowanie

Ach, jak ja Was lubię czytać dziewczynki... Jeszcze bardziej czuję klimat świąt

Wczoraj wybrałam się z mężem do Auchan i Empiku w poszukiwaniu kilku świątecznych pierdółek.
Niestety nie znalazłam samoprzylepnej taśmy z motywem świątecznym Może macie jakieś namiary na coś ładnego i taniego?
Za to kupiłam szary papier, koronkowe serwetki, zieloną taśmę samoprzylepną i taniutkie korzenne ciasteczka <3
Poszukuję jeszcze niedrogich papilotek świątecznych i stempla do ciasteczek. W Empiku mnie zauroczyły, ale chciałabym coś taniej.

Dzięki za informację o H&Y!
oliwialaura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 15:19   #111
olanna
Zakorzenienie

Cytat:
Mogłaś tego nie pisać.

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
Hahaha O Tannenbaum non stop śpiewa mój chłop Z tym, że on akurat niemieckiego nie lubi, więc trochę tego nie ogarniam A, jego też nie da się zasłodzić - żadna ilość słodkiego nie jest mu straszna

Ale nie ma co panikować, serio Wcale nie musi być źle - mi po usunięciu każdej z ósemek o zabiegu przypominał jedynie fakt, że musiałam bardziej uważać przy jedzeniu i myciu zębów
Tannenbaum "śpiewaliśmy" zawsze na lekcjach niemca w szkole, do tej pory pamiętam (tylko jedno słowo). Fajnie, mogłabym z Twoim mężem konkurować o miano niezasładzalnego potwora, tylko jemu pewnie nie pójdzie w zadek.

Na razie o tych ósemkach nie myślę, ale wiem, że prędzej czy później muszę coś z tym zrobić. Na razie czeka mnie jeszcze leczenie chyba dwóch zębów, później zacznę znowu panikować.

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
I w tym roku będzie biało złotobrązowa plus pierniczki Nie mogę się doczekać
Brzmi genialnie.

Cytat:
Patrzcie jakie cudeńka znalazłam w nanu nana Szkota tylko, ze te latarenki sa takie drogie;/
Bluzka totalnie w moim typie, bardzo mi się podoba. A gdzie kupiłaś/przymierzałaś?

Melduję, że Intermarche i Netto pełne świątecznych słodyczy. A w Brichomarche szaleją już z bombkami, latarenkami i innymi ozdobami.

olanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 15:22   #112
bella719
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Bardzo ładna gdzie można dostać ?
W pull&bear cały czas sie nie moge zdecydować czy brać czy nie bo cena trochę odstrasza
Stary 2014-11-08, 15:23   #113
scarlett26
Zakorzenienie

Jeeeejjjj, ten wątek to zło!!!!! Po ile te latarenki???? Sa boooooskie!!!!

- 100/2017 (28304 strony)
- 143/2018 (35435 strony)
- 45/2019 (9833 strony)
scarlett26 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-08, 15:25   #114
bella719
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
Jeeeejjjj, ten wątek to zło!!!!! Po ile te latarenki???? Sa boooooskie!!!!
Lepiej nie mówić
Ta olbrzymia 199zł, a ta mniejsza 139zł
Stary 2014-11-08, 15:30   #115
bella719
Rozeznanie

Zobaczcie kto cały czas śpi mi na kolanach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (109,5 KB, 60 załadowań)
Stary 2014-11-08, 15:43   #116
allmode
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
Nic mi o tym nie wiadomo

Słuchaj... Wczoraj wrócił późno wieczorem, widział, że trochę mi smutno, bo nastawiłam się na wypad po bombki, więc szybko się wykąpał i jeszcze chciał jechać na te zakupy! Oczywiście popukałam się w czoło, w końcu musiał coś zjeść, odpocząć. Dziś rano wychodząc z psem wziął portfel. Pytam: po co Ci portfel w parku A on do cukierni po świeży jabłecznik dla żony pędził Normalnie wygrałam chłopa na loterii

Mnie mój napoczęty krem kokosowy tak niebezpiecznie kusił, że wyniosłam go do mamy - co tam, że w szafce stoją jeszcze 4 nowe: 2 kokosowe, toffi i kawowy
To, że o czymś nie wiesz nie oznacza, że tego nie ma

Ja też dziś mam jabłecznik - domowy, cieplutki Teściowa upiekła.
A mężowi się chwali taka dbałość o żonę
Mój dziś ze mną sprzątał - nawet sporo zrobiliśmy.

A kremu nawet mąż nie może zjeść za dużo - bo za słodki. A on kocha słodycze.

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
U mnie to nie z mojej winy bo za dziecka, ale leczyłam się kilka lat, musiałam nawet przerwać uprawianie mojego ukochanego sportu bo się męczyć nie mogłam
Przyczyn jest sporo - bakterie, wirusy itd. Przykre, że musiałaś ograniczyć aktywność. Ale grunt, że z tego wyszłaś

A za oknem ciągle pada...Idę chyba odpalić jakiś wosk. Albo świecę.

Edytowane przez allmode
Czas edycji: 2014-11-08 o 15:49
allmode jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 15:57   #117
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:
Ja będę miała na złoto już trzeci rok, wcześniej ubierałam na czerwono. U teściów jest w kolorach tęczy i nie podoba mi się wcale

Wczoraj wieczorem widziałam już kilka świątecznych reklam, wpadłam w nastrój i pokazałam synkowi na youtube dawne reklamy Coca Coli z ciężarówkami, był zachwycony Szkoda, że już ich nie ma.
Taką kolorową choinkę pamiętam z czasów dzieciństwa Wieszało się wtedy wszystko co było: włosy anielskie, ręcznie robione łańcuchy, pierniki, lizaki-laski, kilkanaście rodzajów bombek a do tego jeszcze światełka w kilku kolorach

Mnie się marzy choinka biało-srebrna.

Też widziałam wczoraj wieczorem świąteczne reklamy Jedyne jakich nie lubię to te z kredytami na święta

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
O mówisz i masz, dziękuję, są czasami jakieś promocje na tym tchibo?
Nie mam pojęcia czy są tam promocje. Nigdy u nich nie zamawiałam. Trochę za drogo jak na mój gust

Cytat:
Napisane przez ellish Pokaż wiadomość
u
matko, jak ja kocham ten okres świąteczny. Bo same święta to niekoniecznie, ale to co się dzieje przed
Ja również najbardziej kocham przedświąteczny czas. Myślę, że większość ludzi tak ma Święta ok - spotkania z rodziną, suto zastawiony stół, niesamowity nastrój ale te przygotowania są najbardziej magiczne

Cytat:
45 dni
Nie do uwierzenia

Cytat:
Nie dodało sie wcześniej zdj z latarenkami
Cytat:
Lepiej nie mówić
Ta olbrzymia 199zł, a ta mniejsza 139zł
Ceny latarenek w pl to jakaś paranoja. Ja swoje białe, drewniane kupuję za 10-20 euro. Kiedyś przeglądałam allegro i wcale bym się nie zdziwiła jakby ludzie kupowali latarenki zagranicą i sprzedawali z zyskiem w pl

Z uniesień pozostało mi uniesienie brwi,
ze wzruszeń - wzruszenie ramion.

home sweet home

Lady_AnneBelle jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-08, 16:03   #118
Malinovva
Rozeznanie

Cytat:
Zobaczcie kto cały czas śpi mi na kolanach
Ciesz się, że chociaż możesz pisać, bo mój wczoraj wieczorem jakąś godzinę siedział tak: (zdjęcie na dole)

Ale mam dzisiaj leniwy dzień. Pospałam dłużej, trochę lepiej się w końcu czuję, obejrzałam parę seriali, ściągam Friendsów po angielsku i chyba trochę usiądę do ang. Wczoraj rozpisałam sobie alfabet fonetyczny, który muszę wkuć, a dzisiaj rozpiszę jeszcze hiszpański Hiszpana mam od drugiego semestru, ale nie chcę na niego iść taka zupełnie nieprzygotowana
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10334327_881724865185601_6264618513912219537_n.jpg (27,8 KB, 53 załadowań)
Stary 2014-11-08, 16:05   #119
bella719
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malinovva Pokaż wiadomość
Ciesz się, że chociaż możesz pisać, bo mój wczoraj wieczorem jakąś godzinę siedział tak: (zdjęcie na dole)
Cytat:
Napisane przez Malinovva Pokaż wiadomość
Ale mam dzisiaj leniwy dzień. Pospałam dłużej, trochę lepiej się w końcu czuję, obejrzałam parę seriali, ściągam Friendsów po angielsku i chyba trochę usiądę do ang. Wczoraj rozpisałam sobie alfabet fonetyczny, który muszę wkuć, a dzisiaj rozpiszę jeszcze hiszpański Hiszpana mam od drugiego semestru, ale nie chcę na niego iść taka zupełnie nieprzygotowana
No właśnie nie za bardzo dlatego pisałam z komórki
Stary 2014-11-08, 16:13   #120
honesty1983
Zadomowienie

A do mnie przyszły te gwiazdki:
http://www.aliexpress.com/item/Chris...052893679.html
Wiem, że któraś z Was pisała, że niefajne ale są super. Wzięłam wszystkie srebrne i zawieszę między belkami na sznurku. Fajnie jakbym jeszcze miała większe.
Jedną większą ze światłem widziałam na stronie ikei.
honesty1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości