Mamusie Majowe 2015!! cz. 2 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-08, 09:04   #4141
Emilia 25
404 Not Found

Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Wysyłają do polski 10 szt. przesyłka 12 zł.
To co to znaczy:

Dodatkowe informacje
Nie zgadzam się na wysłanie przedmiotu za granicę

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Izuniaa89 Pokaż wiadomość
no jak to? pisze lokalizacja: Wielka Brytania . ale wiesz... mm obecnie budyń zamiast mózgu:P
Edytowałam posta.
Stary 2014-11-08, 09:04   #4142
Izuniaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Wysyłają do polski 10 szt. przesyłka 12 zł.
ok dzięki chociaż ja to lubię sobie "pomacać" ciuchy
Stary 2014-11-08, 09:05   #4143
Madeleine05
Zadomowienie

Faktycznie fajne i tanie
To jeszcze czymś się wam pochwalę - obiecałam sobie, że jak na usg genetycznym okaże się, że wszystko jest w porządku to kupię kocyk dla dziecka tadam - http://www.pakamera.pl/uplimg_add/i1...1304302021.jpg
Madeleine05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 09:07   #4144
Izuniaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madeleine05 Pokaż wiadomość
Faktycznie fajne i tanie
To jeszcze czymś się wam pochwalę - obiecałam sobie, że jak na usg genetycznym okaże się, że wszystko jest w porządku to kupię kocyk dla dziecka tadam - http://www.pakamera.pl/uplimg_add/i1...1304302021.jpg
sama bym się nim otuliła
Stary 2014-11-08, 09:09   #4145
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
ok dzięki chociaż ja to lubię sobie "pomacać" ciuchy
Daje gwarancje używam trzy lata różne rozmiary i to najlepsza jakość.

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Cytat:
Faktycznie fajne i tanie
milusi .
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 09:09   #4146
Madeleine05
Zadomowienie

Wspaniały, nie? Co prawda za ciepły na majowego dzidziusia, ale na jesień będzie jak znalazł!
Madeleine05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 09:10   #4147
scotasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez majaa86 Pokaż wiadomość
Tylko czy kaftanik to taki rozpinany na środku czy taka bluzeczka z zatrzaskami na ramieniu też podpada pod kaftanik?

Czyli pajacyki rozpiane z gory na dol przez środek sa ok? Bo juz nie zaczailam..sa tez tylko takie odpiane miedzy nozkami..hmm
Taki pajacyk odpinany tylko między nóżkami to na początek może być mało praktyczny. Ja wolałam ciuszki, które można pod dziecko podłożyć i ubrać, bez zbędnego przekładania przez główkę A z tymi kaftanikami to sama nie wiem do końca, co jak się nazywa.

Cytat:
Śliczne

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
Hej

Ja jakoś nie potrafię jeszcze się tak cieszyć z tej ciąży, zwlekam z kupieniem sobie spodni ciążowych i innych ubrań. Myślę, że po usg będę już bardziej pozytywnie nastawiona. U nas dzisiaj w nocy pierdyliard pobudek, młoda non stop na cycu :/ a później jak jadła śniadanie to zaczęła się wydurniac przy stole i rąbnęła okiem o kant stołu i ma spuchniete oko a jak płakała biedna - pierwsze limo pod okiem w jej życiu i mam nadzieję, że ostatnie. A jakby tego było mało to dzisiaj mamy imprezę rodzinną, więc pięknie będzie wyglądała

Nawet nie odniose się do całej awantury, bo to już niepoważne jest.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja też po czwartkowym usg zamówiłam dopiero spodnie ciążowe na all Jak przyjdą to powiem, czy warto Biedna mała... No ja to się już przyzwyczaiłam, wiecznie jakieś siniaki.. Ostatnio synek siedział na ławce i przewrócił się na bok A obok stała buteleczka z bańkami mydlanymi i teraz ma na policzku sine kółko

Cytat:
no tak, tylko ta aukcja to wielka brytania.. szkoda

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

ja sobie robie dzisiaj dzień dziecka. i po porannych zakupach leże w łóżku z laptopem.

Czytam o ruchach dziecka i się zastanawiam czy będę wiedziała, że to to...
Jak już dzidziuś porządnie kopnie, to nie będziesz miała wątpliwości Już po zakupach???

U nas pogoda paskudna, siąpi coś z nieba, szaro-buro jest
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 09:10   #4148
fistaszek24
Zakorzenienie

Tu macie różnych sprzedawców http://allegro.pl/listing/listing.ph...v6-p-3-dz-1021 .
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 09:15   #4149
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:
Biedna mała. Oby to było ostatni raz ale z doświadczenia wiem, że raczej będzie dużo takich wypadków.
Też niby wiedziałam, że nas to czeka, ale kurcze ma spuchnięte strasznie i wygląda jak bidotka mała meżul pastą jej posmarował.

Cytat:
Piękne rzeczy ja jeszcze nic nie kupiłam... jakoś tak...

ojj współczuję.... boli ją? a co to za imprezka?

migotka pisała o wątku, który przez kluby się rozwalił. Też na nim byłam. I mam wrażenie, że sytuacja się powtarza. Przykro
Bolało jak się uderzyła, przyłożyłam lód, ale nie bardzo chciała trzymać :/ mam nadzieję, że do wieczora jej choć trochę zmniejszy się. A imprezkę organizuje siostra męża, przylecieli do Polski i chcieli zrobić takie spitkanko rodzinne ja liczę na rozsądek pozostałych dziewczyn i myślę, że wątek nie padnie

Cytat:
Napisane przez smerfetka2000 Pokaż wiadomość
A ja nie wiem o co chodzi...
Jestem na wątku od początku i zamierzam być do końca,ale niestety pracuję na dwie zmiany (zL4 zrezygnowałam na razie bo czuję się zaskakująco dobrze) , mam dwójkę dzieci w wieku szkolnym, cały dom na swojej głowie(bo mąż tyle pracuje ze mam go tylko na noc praktycznie ) i nie mam czasu codziennie zaglądać na forum.
I tak się jakoś nieswojo poczułam jak nadrabiałam dzisiaj posty
Dokładnie mam podobnie jak Ty, nie mam za bardzo czasu na wizaż i wchodzę rzadko.

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:
Faktycznie fajne i tanie
Świetny!

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Taki pajacyk odpinany tylko między nóżkami to na początek może być mało praktyczny. Ja wolałam ciuszki, które można pod dziecko podłożyć i ubrać, bez zbędnego przekładania przez główkę A z tymi kaftanikami to sama nie wiem do końca, co jak się nazywa.

Śliczne

Ja też po czwartkowym usg zamówiłam dopiero spodnie ciążowe na all Jak przyjdą to powiem, czy warto Biedna mała... No ja to się już przyzwyczaiłam, wiecznie jakieś siniaki.. Ostatnio synek siedział na ławce i przewrócił się na bok A obok stała buteleczka z bańkami mydlanymi i teraz ma na policzku sine kółko

Jak już dzidziuś porządnie kopnie, to nie będziesz miała wątpliwości Już po zakupach???

Oj to koniecznie daj znac jak spodnie, chcialam jakies czarne rurki i granatowe moze. Biedny Twój mały no ale to chyba kazde dziecko musi nabic sobie kilka siniakow i sie tego nie uniknie niestety

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 09:23   #4150
irenka78
Rozeznanie

Cytat:
Też chciałam Bartusia dla mojego synka, ale nie wiedziałam, czy Bartosz czy Bartłomiej
A teraz to jeszcze nie mysleliśmy

To bardzo popularne imię ostatnio, mój synek ma dwóch rówieśników o tym imieniu, dwóch Ignacych też.

Piękna

Ja wciskam teściowi, że córka będzie Jessica Bo mnie wkurza swoimi propozycjami

Ooo a na co?

Jak Ty to robisz z tą hemoglobiną.. Ja biorę żelazo i wraz poniżej 12
wiesz ja nie mam jakiejś mega tej hemoglobiny bo jest 12,9 ale jak na mnie to mega wypas, bo ja zawsze to raczej blisko anemii a nawet i parę razy miałam anemię, teraz nic nie biorę bo i tak bym to zwymiotowała, tak na mnie działają tabletki...

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
Ja używałam pajaców na noc. Śpiochy miałam jedne, bo dostałam i nie używałam. Bluzeczki na krótki rękaw dopiero jak mi dziecko chodzić zaczęło (wcześniej wkurzało mnie to, że się podwijają) i to na lato wyłącznie. Tak to body. I ja akurat kopertowych nie lubiłam, zwykłe miałam z napkami z boku przy szyi albo i bez - nie miałam problemu z zakładaniem małemu. Na body jakaś bluzeczka na dugi rękaw jak najbardziej, choć u noworodka wygodniej będzie z rozpinaną bluzą spodenki lubiłam, półśpiochów nie.
u nas w nocy najlepiej sprawdzały sie pajace takie rozpinane po długości przez środek i w kroku. A tak w ogóle to jak dla mnie najlepszy wynalazek to body czy to na długi czy krótki rękaw i do tego pół śpiochy lub spodenki bez stopek.

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
A ile masz tej hemoglobiny?
Ja mam 10,7
W ogóle, jest tu ktoś jeszcze z anemią?
a bierzesz jakieś leki z żelazem, ja jak miałam kilka razy anemie stawiały mnie po paru tygodniach na nogi tardyferon fol.
bezinteresowną...
irenka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 09:46   #4151
smerfetka2000
Raczkowanie

A jeszcze odnośnie klubu. Miałam zamiar wrzucić tam zdjęcia i napisać parę słów o sobie,ale zrezygnowałam jak na forum pojawiły się osoby które przywitały,oznajmiły,że w maju spodziewają się dzidziusia dostały zaproszenie do klubu i tyle każda z nas je widziała.

Ktoś wczoraj pisał o kapuście kiszonej i pstrągu...przez ten wpis kupiłam dzisiaj dwa kilo kapusty a kilo zjadłam jeszcze przed gotowaniem
smerfetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 09:48   #4152
Izuniaa89
Zakorzenienie

Cytat:

u mnie też pada. ja w soboty z mamą jadę przed 7 na zakupy, bo potem straszne kolejki
też jestem za ubrankiem, które można podłożyć i "bezkolizyjnie" dziecku założyć
Jkie spodnie zamówiłaś? Ja muszę getry zamówić. Z 2 pary zimowych tylko zawsze sie boję, że będą za krótkie

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:

Ktoś wczoraj pisał o kapuście kiszonej i pstrągu...przez ten wpis kupiłam dzisiaj dwa kilo kapusty a kilo zjadłam jeszcze przed gotowaniem
u mnie dzisiaj kiszona - duszona zasmażana. A po południu u brata kapustka z kaszą i mięskiem (urodziny )
Stary 2014-11-08, 09:49   #4153
grubaRyba
Raczkowanie

Hej, nadrobiłam, ale w sumie nie wiem po co, tylko sobie ciśnienie podniosłam... też mam nadzieję że dziewczyny zostaną
grubaRyba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 09:51   #4154
niunia50007
Raczkowanie

Cześć dziewczyny czytam te wasze posty o tych ubrankach kocykach( naprawdę śliczny kocyk) i tak stwierdziłam że pokaże wa co wczoraj przyniosła mi znajoma po synku (co prawda ja nie znam jeszcze płci mojego dzidzi ale wybrałam takie unisex ciuszki i o to ile tego zostało przedział rozmiarowy 50-62)http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...7cc6cf299.html no i tak to mniej więcej wygląda

I mam do was takie pytanie dziś obudziłam się ze sporym katarem , zaczynam czuć że gardło coś daje o sobie znać a kichałam już chyba z 30 razy od rana .... Myślę czy leczyć się jakimiś domowymi sposobami czy lecieć do lekarza aby coś dał i zniszczyć wirusa co by się nie rozwinął w coś gorszego.... Ehhh ta pogoda .....

>>>>Czekamy na MALEŃSTWO<<<<

niunia50007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 09:58   #4155
smerfetka2000
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez [COLOR=Silver
---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

[/COLOR]

u mnie dzisiaj kiszona - duszona zasmażana. A po południu u brata kapustka z kaszą i mięskiem (urodziny )

Zasmażana
Stary 2014-11-08, 10:13   #4156
scotasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez irenka78 Pokaż wiadomość
wiesz ja nie mam jakiejś mega tej hemoglobiny bo jest 12,9 ale jak na mnie to mega wypas, bo ja zawsze to raczej blisko anemii a nawet i parę razy miałam anemię, teraz nic nie biorę bo i tak bym to zwymiotowała, tak na mnie działają tabletki...

a bierzesz jakieś leki z żelazem, ja jak miałam kilka razy anemie stawiały mnie po paru tygodniach na nogi tardyferon fol.
12,9 to ja bez ciąży tyle nie miałam
Właśnie, miałam odpisać Ci Asiuk, że moja hemoglobina też bez szału. Anemii jeszcze nie mam, ale wynik 11,4 miałam. Biorę Sorbifer Durules i po kilku tabletkach już mam 11,7. A tardyferon na mnie w ogóle nie działa

Cytat:
u mnie też pada. ja w soboty z mamą jadę przed 7 na zakupy, bo potem straszne kolejki
też jestem za ubrankiem, które można podłożyć i "bezkolizyjnie" dziecku założyć
Jkie spodnie zamówiłaś? Ja muszę getry zamówić. Z 2 pary zimowych tylko zawsze sie boję, że będą za krótkie

Zamówiłam spodnie http://allegro.pl/show_item.php?item=4739900798
i legginsy
http://allegro.pl/show_item.php?item=4730961890
Myślę, że najpóźniej w środę powinnam mieć, więc dam znać
Cytat:
Napisane przez niunia50007 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny czytam te wasze posty o tych ubrankach kocykach( naprawdę śliczny kocyk) i tak stwierdziłam że pokaże wa co wczoraj przyniosła mi znajoma po synku (co prawda ja nie znam jeszcze płci mojego dzidzi ale wybrałam takie unisex ciuszki i o to ile tego zostało przedział rozmiarowy 50-62)http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...7cc6cf299.html no i tak to mniej więcej wygląda

I mam do was takie pytanie dziś obudziłam się ze sporym katarem , zaczynam czuć że gardło coś daje o sobie znać a kichałam już chyba z 30 razy od rana .... Myślę czy leczyć się jakimiś domowymi sposobami czy lecieć do lekarza aby coś dał i zniszczyć wirusa co by się nie rozwinął w coś gorszego.... Ehhh ta pogoda .....
Ale ubranek!
Ja bym się leczyła w domu, bo szczerze mówiąc lekarz chyba nie wiele może przepisać. Na gardło Tantum Verde w aerozolu, do ssania na pewno Isla, Propolki. Na katar ja robiłam sobie inhalacje z soli morskiej i psikałam wodą morską. Jak masz możliwość to się wygrzej w łóżku. A jeszcze syrop z czosnku i cytryny mnie uchronił ostatnio od przeziębienia.
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 10:24   #4157
niunia50007
Raczkowanie

Ale ubranek!
Ja bym się leczyła w domu, bo szczerze mówiąc lekarz chyba nie wiele może przepisać. Na gardło Tantum Verde w aerozolu, do ssania na pewno Isla, Propolki. Na katar ja robiłam sobie inhalacje z soli morskiej i psikałam wodą morską. Jak masz możliwość to się wygrzej w łóżku. A jeszcze syrop z czosnku i cytryny mnie uchronił ostatnio od przeziębienia.[/QUOTE]

Dzięki tak też właśnie sama sie zastanawiałam nad tym syropem z czosnku i cytryny co prawda nie ma to smaku ambrozji ale czego nie robi się dla maleństwa

Stary 2014-11-08, 10:30   #4158
TienShan
Zakorzenienie

Też nie polecam wizyty u lekarza ze względu na katar. Lekarz niczego odkrywczego nie zaproponuje a można jakiegoś bakcyla złapać przez przypadek i tylko gorzej będzie. Polecam tak jak Scotasia - inhalacje a na gardło tantum verde, letnią wodę z cytryną i miodem

Edytowane przez TienShan
Czas edycji: 2014-11-08 o 10:31
TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 10:31   #4159
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Dziewczyny skoro wszystkie uważacie ze to ja namieszałam i rozwalam wątek to usune problem i po prostu sobie pójdę. I tak za dużo nerwów mnie to tez kosztuje w nocy wylądowałam w szpitalu. Chciałabym tylko poprosić zeby ktos dopilnował tej sondy, głosowanie trwa do 11 listopada do 23:59 - szkoda zeby to sie zmarnowało juz sporo osob zagłosowało. Za chwile wejdę na kompa i usune sie z Klubow. Miłego weekendu Wam życzę

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 10:33   #4160
asiuk
Zakorzenienie

Hej!

Madeleine, śliczne ciuszki! A kocyk w ogóle bomba - skąd to?

Kinga, biedna mała To niestety nieuniknione. A moja Ewa ma anginę

Irenko, mam coś przepisane, chyba to, co wymieniłaś, ale mam zacząć brać od przyszłego tygodnia. Nakupiłam buraków, ale jeszcze nic z nich nie robiłam z powodu braku czasu. Dziś chcę je upiec na zupę.

Scotasia, dzięki, ja mam kiepską hemoglobinę, hematokryt mam 32%, jeszcze inne rzeczy wskazujące na niedobór żelaza mam nie w normie.

Na katar polecam jeszcze psikanie wodą NasoDrill, to nie jest to woda morska, ale jakaś z siarką, właśnie na infekcje. Można też Euphorbium

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 10:37   #4161
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny skoro wszystkie uważacie ze to ja namieszałam i rozwalam wątek to usune problem i po prostu sobie pójdę. I tak za dużo nerwów mnie to tez kosztuje w nocy wylądowałam w szpitalu. Chciałabym tylko poprosić zeby ktos dopilnował tej sondy, głosowanie trwa do 11 listopada do 23:59 - szkoda zeby to sie zmarnowało juz sporo osob zagłosowało. Za chwile wejdę na kompa i usune sie z Klubow. Miłego weekendu Wam życzę

A co się stało? Wszystko dobrze z dzieckiem??

Stary 2014-11-08, 10:44   #4162
moniisia90
Wtajemniczenie

hej dziewczyny, śmigacie jak burze! jak dobrze, że długi weekend może coś nadrobię

po wizycie - dzidzia zdrowa, 7 cm, akurat podczas usg nasze maleństwo miało czkawkę płeć jak dobrze pójdzie może poznamy przy następnej wizycie, pod koniec m-ca.
to było pierwsze usg na którym był mąż, cieszyłam się, że jest ze mną

dziś zamówiłam suplementy,bo folicmi się kończy. myślicie, że falvit mama to dobry wybór?

chciałam się wczoraj odezwać ale po pracy ległam w łóżku z kosmicznym bólem głowy, który nie dawał mi spać w nocy...

dużo majówek siedzi już na l4?
Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017
moniisia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 10:46   #4163
niunia50007
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny za rady , zrobię tak jak mówicie do lekarza nie ma faktycznie co iść

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość

Właśnie mów co z dzieckiem jak się czujesz, co się stało ???

Stary 2014-11-08, 10:49   #4164
TienShan
Zakorzenienie

Monisia - czkawka to akurat bardzo dobre ćwiczenie dla malucha czekaj jak pod koniec ciąży będziesz czuła tą czkawkę kilka razy dziennie
Cieszę się, że wizyta udana

Moje chłopaki pojechały do babci, więc mam godzinkę dla siebie, leżę do góry brzuchem i zajadam mandarynki a jutro przyjeżdża do mnie przyjaciółka i zostaje na noc

Stary 2014-11-08, 11:01   #4165
Izuniaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia50007 Pokaż wiadomość

do lekarza nie idź, nie ma sensu. a co do rzeczy.. łooo masakra!!
Cytat:
Zasmażana
zapraszam mam cały gar

Cytat:
12,9 to ja bez ciąży tyle nie miałam
Właśnie, miałam odpisać Ci Asiuk, że moja hemoglobina też bez szału. Anemii jeszcze nie mam, ale wynik 11,4 miałam. Biorę Sorbifer Durules i po kilku tabletkach już mam 11,7. A tardyferon na mnie w ogóle nie działa

Zamówiłam spodnie http://allegro.pl/show_item.php?item=4739900798
i legginsy
http://allegro.pl/show_item.php?item=4730961890
Myślę, że najpóźniej w środę powinnam mieć, więc dam znać

Ale ubranek!
Ja bym się leczyła w domu, bo szczerze mówiąc lekarz chyba nie wiele może przepisać. Na gardło Tantum Verde w aerozolu, do ssania na pewno Isla, Propolki. Na katar ja robiłam sobie inhalacje z soli morskiej i psikałam wodą morską. Jak masz możliwość to się wygrzej w łóżku. A jeszcze syrop z czosnku i cytryny mnie uchronił ostatnio od przeziębienia.
Kochana czekam na opinie. Jeśli będą oki to też zamówię. A ile masz wzrostu?
Stary 2014-11-08, 11:08   #4166
irenka78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Hej!

Madeleine, śliczne ciuszki! A kocyk w ogóle bomba - skąd to?

Kinga, biedna mała To niestety nieuniknione. A moja Ewa ma anginę

Irenko, mam coś przepisane, chyba to, co wymieniłaś, ale mam zacząć brać od przyszłego tygodnia. Nakupiłam buraków, ale jeszcze nic z nich nie robiłam z powodu braku czasu. Dziś chcę je upiec na zupę.

Scotasia, dzięki, ja mam kiepską hemoglobinę, hematokryt mam 32%, jeszcze inne rzeczy wskazujące na niedobór żelaza mam nie w normie.

Na katar polecam jeszcze psikanie wodą NasoDrill, to nie jest to woda morska, ale jakaś z siarką, właśnie na infekcje. Można też Euphorbium

ja zawsze przy niskiej hemoglobinie miałam pozostałe parametry poobniżane, ale na mnie tardyferon działał cudownie po 2 m-cach brania miałam już piękną grubą hemoglobinkę, tylko że ja miałam bardzo obfite @. Buraczkową też bym zjadła, moja mamusia robi pyszną z duszonymi ziemniaczkami i skwareczkami aż mi ślina poleciała, o chyba coś mi się zmienia hura.

Nadzieja i inne dziewczyny
nie chować się i wyjść, olejcie te głupie kłótnie, nie ma sensu się martwić, ja to zlałam nie mam zamiaru się denerwować takimi rzeczami, ja tam w ogóle klubu nie potrzebuje, wystarczy mi rozmowa z Wami tutaj.

pani pierożkowa co sie stało? mam nadzieję że wszystko jest ok

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Fajne te getry też czekam na opinie, muszę jakies ciepłe sobie zamówić.
bezinteresowną...
irenka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 11:12   #4167
smerfetka2000
Raczkowanie

Izuniaa89- Dziękuję,ale musiałam wysłać męża do sklepu po następne 2 kilo i zrobię sobie kapusty zasmażanej na cały dlugi weekend
Jak dobrze,że całą rodziną mamy długi weekend. Następna okazja dopiero w Boże Narodzenie.
Stary 2014-11-08, 11:12   #4168
Nadzieja87
Zakorzenienie

Hej
Widzę temat ubranek

To i może ja pokaże co upolowałam...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1415441362342.jpg (126,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1415441384251.jpg (102,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1415441407044.jpg (83,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1415441438619.jpg (90,2 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1415441455585.jpg (124,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1415441478990.jpg (73,2 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1415441495616.jpg (81,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1415441518641.jpg (78,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1415441534237.jpg (94,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1415441563210.jpg (91,4 KB, 3 załadowań)
Stary 2014-11-08, 11:16   #4169
Nadzieja87
Zakorzenienie

Pierożkowa, mam nadzieje że dziecku i Tobie nic nie jest... Duzo zdrówka wam życzę
Stary 2014-11-08, 11:24   #4170
Izuniaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
Hej
Widzę temat ubranek

To i może ja pokaże co upolowałam...
super!
jak oglądam te ubrania to aż samej mi się chce lecieć na zakupy.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości