|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |
|
404 Not Found
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2
To co to znaczy:
![]() Dodatkowe informacje Nie zgadzam się na wysłanie przedmiotu za granicę Lokalizacja: milton, Wielka Brytania ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
ok dzięki
chociaż ja to lubię sobie "pomacać" ciuchy
|
#4143 |
|
Zadomowienie
|
Faktycznie fajne i tanie
![]() To jeszcze czymś się wam pochwalę - obiecałam sobie, że jak na usg genetycznym okaże się, że wszystko jest w porządku to kupię kocyk dla dziecka tadam - http://www.pakamera.pl/uplimg_add/i1...1304302021.jpg
|
|
|
|
#4144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4145 | |
|
Zakorzenienie
|
Daje gwarancje używam trzy lata różne rozmiary i to najlepsza jakość.
---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
.
|
|
|
|
|
#4146 |
|
Zadomowienie
|
Wspaniały, nie?
Co prawda za ciepły na majowego dzidziusia, ale na jesień będzie jak znalazł!
|
|
|
|
#4147 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A z tymi kaftanikami to sama nie wiem do końca, co jak się nazywa.Cytat:
Cytat:
Jak przyjdą to powiem, czy warto Biedna mała... No ja to się już przyzwyczaiłam, wiecznie jakieś siniaki.. Ostatnio synek siedział na ławce i przewrócił się na bok A obok stała buteleczka z bańkami mydlanymi i teraz ma na policzku sine kółko![]() Cytat:
Już po zakupach???U nas pogoda paskudna, siąpi coś z nieba, szaro-buro jest |
||||
|
|
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
Tu macie różnych sprzedawców http://allegro.pl/listing/listing.ph...v6-p-3-dz-1021 .
|
|
|
|
#4149 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
meżul pastą jej posmarował.Cytat:
ja liczę na rozsądek pozostałych dziewczyn i myślę, że wątek nie padnie ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
Cytat:
no ale to chyba kazde dziecko musi nabic sobie kilka siniakow i sie tego nie uniknie niestety
|
|||||
|
|
|
#4150 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- a bierzesz jakieś leki z żelazem, ja jak miałam kilka razy anemie stawiały mnie po paru tygodniach na nogi tardyferon fol.
|
|
#4151 |
|
Raczkowanie
|
A jeszcze odnośnie klubu. Miałam zamiar wrzucić tam zdjęcia i napisać parę słów o sobie,ale zrezygnowałam jak na forum pojawiły się osoby które przywitały,oznajmiły,że w maju spodziewają się dzidziusia dostały zaproszenie do klubu i tyle każda z nas je widziała.
Ktoś wczoraj pisał o kapuście kiszonej i pstrągu...przez ten wpis kupiłam dzisiaj dwa kilo kapusty a kilo zjadłam jeszcze przed gotowaniem
|
|
|
|
#4152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też jestem za ubrankiem, które można podłożyć i "bezkolizyjnie" dziecku założyć ![]() Jkie spodnie zamówiłaś? Ja muszę getry zamówić. Z 2 pary zimowych tylko zawsze sie boję, że będą za krótkie---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
|
|
#4153 |
|
Raczkowanie
|
Hej, nadrobiłam, ale w sumie nie wiem po co, tylko sobie ciśnienie podniosłam... też mam nadzieję że dziewczyny zostaną
|
|
|
|
#4154 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
kocykach( naprawdę śliczny kocyk I mam do was takie pytanie dziś obudziłam się ze sporym katarem , zaczynam czuć że gardło coś daje o sobie znać a kichałam już chyba z 30 razy od rana .... Myślę czy leczyć się jakimiś domowymi sposobami czy lecieć do lekarza aby coś dał i zniszczyć wirusa co by się nie rozwinął w coś gorszego.... Ehhh ta pogoda .....
|
#4155 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zasmażana
|
|
|
|
|
#4156 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Właśnie, miałam odpisać Ci Asiuk, że moja hemoglobina też bez szału. Anemii jeszcze nie mam, ale wynik 11,4 miałam. Biorę Sorbifer Durules i po kilku tabletkach już mam 11,7. A tardyferon na mnie w ogóle nie działa ![]() Cytat:
i legginsy http://allegro.pl/show_item.php?item=4730961890 Myślę, że najpóźniej w środę powinnam mieć, więc dam znać ![]() Cytat:
Ja bym się leczyła w domu, bo szczerze mówiąc lekarz chyba nie wiele może przepisać. Na gardło Tantum Verde w aerozolu, do ssania na pewno Isla, Propolki. Na katar ja robiłam sobie inhalacje z soli morskiej i psikałam wodą morską. Jak masz możliwość to się wygrzej w łóżku. A jeszcze syrop z czosnku i cytryny mnie uchronił ostatnio od przeziębienia. |
|||
|
|
|
#4157 |
|
Raczkowanie
|
Ale ubranek!
Ja bym się leczyła w domu, bo szczerze mówiąc lekarz chyba nie wiele może przepisać. Na gardło Tantum Verde w aerozolu, do ssania na pewno Isla, Propolki. Na katar ja robiłam sobie inhalacje z soli morskiej i psikałam wodą morską. Jak masz możliwość to się wygrzej w łóżku. A jeszcze syrop z czosnku i cytryny mnie uchronił ostatnio od przeziębienia.[/QUOTE] Dzięki
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
Też nie polecam wizyty u lekarza ze względu na katar. Lekarz niczego odkrywczego nie zaproponuje a można jakiegoś bakcyla złapać przez przypadek i tylko gorzej będzie. Polecam tak jak Scotasia - inhalacje
Edytowane przez TienShan Czas edycji: 2014-11-08 o 10:31 |
|
|
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny skoro wszystkie uważacie ze to ja namieszałam i rozwalam wątek to usune problem i po prostu sobie pójdę. I tak za dużo nerwów mnie to tez kosztuje w nocy wylądowałam w szpitalu. Chciałabym tylko poprosić zeby ktos dopilnował tej sondy, głosowanie trwa do 11 listopada do 23:59 - szkoda zeby to sie zmarnowało juz sporo osob zagłosowało. Za chwile wejdę na kompa i usune sie z Klubow. Miłego weekendu Wam życzę
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Madeleine, śliczne ciuszki! A kocyk w ogóle bomba - skąd to? ![]() Kinga, biedna mała To niestety nieuniknione. A moja Ewa ma anginę ![]() Irenko, mam coś przepisane, chyba to, co wymieniłaś, ale mam zacząć brać od przyszłego tygodnia. Nakupiłam buraków, ale jeszcze nic z nich nie robiłam z powodu braku czasu. Dziś chcę je upiec na zupę. Scotasia, dzięki, ja mam kiepską hemoglobinę, hematokryt mam 32%, jeszcze inne rzeczy wskazujące na niedobór żelaza mam nie w normie. Na katar polecam jeszcze psikanie wodą NasoDrill, to nie jest to woda morska, ale jakaś z siarką, właśnie na infekcje. Można też Euphorbium ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4162 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny, śmigacie jak burze! jak dobrze, że długi weekend może coś nadrobię
![]() po wizycie - dzidzia zdrowa, 7 cm, akurat podczas usg nasze maleństwo miało czkawkę płeć jak dobrze pójdzie może poznamy przy następnej wizycie, pod koniec m-ca.to było pierwsze usg na którym był mąż, cieszyłam się, że jest ze mną ![]() dziś zamówiłam suplementy,bo folicmi się kończy. myślicie, że falvit mama to dobry wybór? ![]() chciałam się wczoraj odezwać ale po pracy ległam w łóżku z kosmicznym bólem głowy, który nie dawał mi spać w nocy... dużo majówek siedzi już na l4?
|
#4163 | |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za rady
Cytat:
|
|
#4164 |
|
Zakorzenienie
|
Monisia - czkawka to akurat bardzo dobre ćwiczenie dla malucha
czekaj jak pod koniec ciąży będziesz czuła tą czkawkę kilka razy dziennie Cieszę się, że wizyta udana Moje chłopaki pojechały do babci, więc mam godzinkę dla siebie, leżę do góry brzuchem i zajadam mandarynki a jutro przyjeżdża do mnie przyjaciółka i zostaje na noc
|
#4165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapraszam mam cały gar ![]() Cytat:
|
|
#4166 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
aż mi ślina poleciała, o chyba coś mi się zmienia hura.Nadzieja i inne dziewczyny nie chować się i wyjść, olejcie te głupie kłótnie, nie ma sensu się martwić, ja to zlałam nie mam zamiaru się denerwować takimi rzeczami, ja tam w ogóle klubu nie potrzebuje, wystarczy mi rozmowa z Wami tutaj. pani pierożkowa co sie stało? mam nadzieję że wszystko jest ok ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Fajne te getry też czekam na opinie, muszę jakies ciepłe sobie zamówić.
|
|
#4167 |
|
Raczkowanie
|
Izuniaa89- Dziękuję,ale musiałam wysłać męża do sklepu po następne 2 kilo i zrobię sobie kapusty zasmażanej na cały dlugi weekend ![]() Jak dobrze,że całą rodziną mamy długi weekend. Następna okazja dopiero w Boże Narodzenie. |
|
|
|
#4168 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Widzę temat ubranek ![]() To i może ja pokaże co upolowałam...
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
Pierożkowa, mam nadzieje że dziecku i Tobie nic nie jest... Duzo zdrówka wam życzę
|
#4170 |
|
Zakorzenienie
|
super!
jak oglądam te ubrania to aż samej mi się chce lecieć na zakupy.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

chociaż ja to lubię sobie "pomacać" ciuchy
tadam -

a jak płakała biedna - pierwsze limo pod okiem w jej życiu i mam nadzieję, że ostatnie. A jakby tego było mało to dzisiaj mamy imprezę rodzinną, więc pięknie będzie wyglądała
A obok stała buteleczka z bańkami mydlanymi i teraz ma na policzku sine kółko

Bo mnie wkurza swoimi propozycjami

aż mi ślina poleciała, o chyba coś mi się zmienia hura.