![]() |
#241 |
Przyczajenie
|
Dot.: Testowanie produktów Dove
Hej wszystkim,we wtorek dostałam zestaw do testów Dove O&M muszę przyznać ,że wstepnie jestem mega zadowolona wlosy są lekkie jak piórko,delikatne i miłe w dotyku,po jednym uzyciu lekko uniesione,układaja sie jak chce a wczesniej byl z tym problem i sa tak gładkie ze nie potrzeba szczotki przejade palcami po wlosach i juz ok...ale jesli chodzi o spray to zauwazylam ze lepiej jest uzywac na mokre wlosy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Przyczajenie
|
Ja na tą chwilę używałam szampony, odżywki i spreyu. Po pierwsze zapach jest obłędny, i trzyma się na włosach cały dzień! Ja swoje włosy myję codzienne(przez to że duuuużo trenuje), kolejny plus to opakowanie: jego wygląd jest świetny, minimalistyczny ale bardzo przyciągający wzrok. Konsystencja szampony fajna, dość dobrze się pieni, odżywka jest naprawdę fajna, włosy są gładkie i mogę je spokojnie rozczesać palcami. Ze spreyem trzeba uważać, ale też pozwala na łatwe rozczesanie włosów i od razu jak go użyłam zauważyłam że włosy się podniosły. Sufletu jeszcze nie próbowałam ale już się nie mogę doczekać, zrobi to jutro bo zawsze w soboty rozpieszczam swoje włosy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Z zaciekawieniem czytam opinie tych z Was, które testują serię Dove Pure Care Dry Oil. Jestem jej bardzo ciekawa, jako że wszystko co ma w nazwie OIL, budzi moje zainteresowanie ![]() Pozdrawiam Dziewczyny!
![]() Edytowane przez Zaneta198 Czas edycji: 2014-11-07 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Przyczajenie
|
jestem już po pierwszym teście szamponu Dove. Szampon nie dość że pięknie pachnie to jeszcze ma rewelacyjnie właściwości. Super nawilża i odżywia włosy, ja widzę różnice już po pierwszym stosowaniu. Włosy po zastosowaniu balsamu są lśniące, gładkie i jest ich dużo więcej. To pewnie złudzenie optyczne ale przecież to o to chodzi. Do tej pory byłam wierna jednej marce szamponów jednak zmieniłam zdanie i uważam, że DOVE to bardzo dobra jakośc za rozsądną cenę. Moja córcia stosuje odżywkę bez spłukiwania rozpylając ją na włosy. co za zapach..... a do tego skończyły się jej problemy z rozczesywaniem, wcześniej trudno było grzebieniem rozczesać włosy a teraz.... super.
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się z Wami - dużo łatwiej rozczesać włosy po tych kosmetykach. Są nawilżone i nie plączą się.
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Przyczajenie
|
![]()
We wtorek otrzymałam zestaw produktów Dove - serię Pure Care Dry Oil. Z testowania jest bardzo zadowolona. Pierwsze co rzuca się w oczy jest opakowanie: eleganckie i z gustem. Wyglądają jak kosmetyki z "górnej półki". Cena bardzo przystępna. Moje włosy są zniszczone zabiegami fryzjerskimi i często zmianą koloru. Szampon Dove bardzo dobrze oczyszcza i odżywia włosy. Stają się bardzo przyjemne w dotyku. Mała ilość kosmetyku wystarcza na umycie włosów długich (prawie po pas). Po nałożeniu odżywki i delikatnym oraz szybkim masażu głowy, a następnie zmyciu włosy są gładkie i jedwabiste. Moim największym faworytem jest olejek. Delikatna formuła nie obciąża włosów i sprawia, że nabierają blasku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja tez juz testowałam swój zestaw. Pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne. Szampon ładnie pachnie-w sam raz ,nie za mocno nie za słabo. Odrzywka fajnie uzupełnia szampon, regeneruje włosy i nadaj włosom przyjemną gładkość, olejek macadamia jest jak 'wisienka na torcie' łączy zalety szamponu, odrzywki i wzmacnia efekt jedwabistej gladkości.
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Przyczajenie
|
Ja testuję Dove Youthful Vitality też jestem bardzo zadowolona. Krem BB stosowałam po umyciu, na włosy mokre i efekt był super. Naprawdę mam podniesione włosy u nasady i naprawdę nabrały objętości
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
Też jestem po pierwszym myciu. Na początku wzięłam się za szampon. Trochę zaryzykowałam i użyłam go bez jakiejkolwiek odżywki, by jak najlepiej ocenić jego działanie
![]() Miałam lekkie problemy z rozczesaniem (mam włosy prawie do talii). Głowę myłam wczoraj wieczorem, a o dziwo z rana włosy mam miękkie, lekkie i gładkie - spodziewałam się przyklapu ![]() ![]() Użyłam też kilka kropel olejku, ale na suche już włosy. Nic się nie lepi i bosko pachnie! Coś czuję, że nie rozstaniemy się szybko ![]()
#250 |
Raczkowanie
|
To już trzeci dzień kiedy testuję zestaw O&M. Póki co testowałam jedynie szampon i spray, za pozostałe dwa produkty zabiorę się w weekend
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Przyczajenie
|
kto z was wie gdzie jest regulamin tego konkursu? do kiedy mamy wypełnić ankietę lub napisać recenzję?
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/akcje/dove/advanced...test_wizaz.pdf |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Przyczajenie
|
Testuje serię youthful Vitality i pierwsze spostrzeżenia są bardzo pozytywne!
Podczas mycia otaczał mnie nieziemski zapach ! Jak marzenie ! ![]() Wszystkie produkty bardzo fajnie się spisały. Moje włosy po myciu wyraźnie widać, że są odżywione, wzmocnione, miękkie w dotyku i bardzo łatwo się układają ! Na prawdę seria godna polecenia ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Przyczajenie
|
Tak apropo testowania kosmetyków i tego typu rzeczy, zapraszam Was na bloga, którego prowadzę z przyjaciółką:
http://follow-happiness.blogspot.com/ Póki co zaczynamy, ale przyda nam się mała motywacja, więc byłoby miło gdyby ktoś zostawił jakiś ślad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Przyczajenie
|
![]()
Testuję Dove dla włosów dojrzałych 35+,moje pierwsze wrażenie - bardzo ładny zapach,wydajność- wystarczy niewielka ilość szamponu a włosy sa umyte,po użyciu odżywki włosy sa miekkie,dobrze się rozczesują a krem BB zadziałal niczym pianka do układania,włosy nie są obciązona,bez problemu uczesane i lsniące.
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Przyczajenie
|
Mogę z wielkim zadowoleniem powiedzieć, że szampon i olejek naprawdę działają cuda. Jestem trzeci dzień po umyciu włosów i stwierdzam, że cały czas cudownie pachną oraz nie zauważyłam wyraźnych oznak przetłuszczenia włosów. Jestem w szoku! Nigdy do tej pory nie spotkałam się z tak spektakularnym efektem!
Linio Dove Pure Care Dry Oil myślę, że się już na dobre polubiłyśmy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Przyczajenie
|
Jestem już po 3 dniu testowania produktów do włosów suchych i zniszczonych
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Myślę, że będe kupować tą serie w przyszłości, chociaż klasyczne odżywki i szampony dove też bardzo lubię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Przyczajenie
|
Otrzymałam zestaw dla włosów dojrzałych 35 + i już testuję. Zapach cudny wydajność super co jest dla mnie bardzo ważne ponieważ moje włosy wymagają codziennego mycia. Włosy są miękkie w dotyku, bardzo dobrze się rozczesują i układają. Przez cały dzień są lśniące
![]()
#260 |
Przyczajenie
|
A ja zgadzam się z opiniami Dziewczyn powyżej - rozczesywanie włosów po tych kosmetykach totalnie przestało być problemem - a wcześniej dla mnie było sporym.
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Raczkowanie
|
ja też jestem zadowolona z tych kosmetyków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Wczoraj użyłam olejku do włosów i zauważyłam, że kolejnego dnia są minimalnie bardziej przetłuszczone. Zobaczę jak będą wyglądały włosy po kolejnych użyciach olejku, póki co to pierwszy minimalny mankament jaki znalazłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
Ja testuję serię O&M i u mnie jest wręcz odwrotnie - włosy są dłużej świerze, nie wymagaja tak częstego mycia jak w przypadku innych szamponów, które stosowałam do tej pory. Obietnice producenta o tym, ze te kosmetyki nie obciążają włosów są jak najbardziej spelnione.
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Przyczajenie
|
memos, wpływ na lekkie przetłuszczenie mogły mieć też inne czynniki, dlatego testuje olejek dalej ; )) Zobaczę w jakiej kondycji będą włosy w kolejnych dniach. Póki co, zachwycam się dalej zapachem i blaskiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Przyczajenie
|
Ja dopiero dotarłam do domu i zobaczyłam przesyłkę.Paczka czeka chyba już od wtorku, widziałam ją jedynie na zdjęciu. Bardzo miłe zaskoczenie, kosmetyki Dove Pure Care Dry Oil wyglądają zachęcająco. Szampon i odżywka zamknięte są w białych tubach z elementami koloru złotego, natomiast olejek w eleganckiej, przeźrczystej buteleczce z pompką. Wszystko spakowane w torbę prezentową z Dove. Pięknie! Od razy chce się biec i myć włosy
![]() ![]() Nie wiem jak wy, ale ja mam zawsze wrażenie, że kosmetyki w tubach są bardzej, że tak powiem ekskluzywne ![]() Edytowane przez meggajda Czas edycji: 2014-11-08 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Przyczajenie
|
Ja pierwszy raz spotykam się z szamponem w tubie. Jego test jeszcze przede mną, ciekawe czy nie będzie problemu z wydobyciem produktu pod koniec opakowania, ale chyba nie prędko to nastąpi, bo widzę po wpisach, że to wydajne kosmetyki
![]() Przyznam szczerze, że dawno już stosowałam kosmetyki drogeryjne do włosów. Na początku "włosomaniaczej" fascynacji stosowałam tylko delikatne szampony bez SLS oraz odżywki bez silikonów. Teraz włosy mam dużo zdrowsze i początkowy szok po ostawieniu produktów drogeryjnych minął, wiem już co moje włosy lubią a czego nie i sięgam po różne kosmetyki. Szampony z SLS mnie nie podrażniają, włosy są dłużej świeże, a silikony to wcale nie takie złooo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Spray O&M przetestowany, na drugi dzień po myciu włosy były lekko przetłuszczone (mam z tym straszny kłopot) i tym samym oklapnięte. Spsikałam je u nasady sprayem, wmasowałam w skalp i włosy od razu wyglądały na świeże, uniesione. Spray działa trochę jak suchy szampon, włosy po użyciua były trochę szorskie, następnym razem spróbuję na wilgotnych włosach. Ale na pewno ten produkt uratuje mnie, gdy niespodziewanie przetłuszczą mi się włosy, a będe musiała wyjść.
#269 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Raczkowanie
|
Ja testuję Dove Oxygen & Moisture i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona testowanymi kosmetykami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.