Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVI - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-08, 14:30   #1171
Xandrine_Marie
Naczelna wampirzyca

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVI

Dzięki za docenienie moich wypocin

Ech, sądzicie, że będzie jeszcze jakaś promocja np. na -50% z ZP w e-sklepie? Czy jednak nie czeka nas już nic lepszego i lepiej wykorzystać ten kod z - 100 zł? Bo mam już załadowany koszyk na prawie 400 zł No tragedia
Xandrine_Marie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 14:44   #1172
anicaf
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Xandrine_Marie Pokaż wiadomość

Ech, sądzicie, że będzie jeszcze jakaś promocja np. na -50% z ZP w e-sklepie? Czy jednak nie czeka nas już nic lepszego i lepiej wykorzystać ten kod z - 100 zł? Bo mam już załadowany koszyk na prawie 400 zł No tragedia
no to podziel go na dwa zamówienia i masz -200 zł
ja tak zrobiłam właśnie - drugie zamówienie puściłam dziś na syna - bez rejestracji
Stary 2014-11-08, 15:08   #1173
simone2010
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alex1383 Pokaż wiadomość
a czy coś męskiego jest 2 w cenie 1 ?
A nie możesz po prostu wejść na stronę i zobaczyć

http://www.yves-rocher.pl/tag/f/5,ka...iala,143,twarz

Ćwiczę od czasu do czasu

Spełniam swoje małe marzenia
simone2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 15:36   #1174
201606201234
Konto usunięte

witam sie w kolejnej czesci jakis czas mnie tu nie bylo bo nachomikowalam zapasow z YR i nie mialam potrzeby robic zamowien Ale skusila mnie oferta nowosci a szczegolnie zapach gruszka w karmelu ktorego mam nadzieje na podobienstwo do kandyzowanego jablka (kocham ) . Zamowilam na mnie i na mame wykorzystujac kod na -100zl czyli w sumie zamowienia na ponad 400 zl a ja zaplacilam 200 Takie luzne przemyslenia: i pomyslec ze ludzie robia zakupy w ich sklepach stacjonarnych placac 100% ceny a my polowe. Ale mysle ze warto np. ich seria Les Plaisirs Nature jest w scislej czolowce moich ulubionych.

Edytowane przez 201606201234
Czas edycji: 2014-11-08 o 15:39
201606201234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 16:02   #1175
umman
Zadomowienie

poleglam puściłam drugie zamówienie z olejkiem hammam,elixirem i ampułkami serum vegetale- po dogadaniu z mamą. Serię hammam wielbie nie mogłam przepuścić okazji

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:

w porownaniu do stacjonarek i ostatnich tragicznych kodów, grzech nie brać
umman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 16:04   #1176
cosmetix
Makeup challenge winner

Cytat:

Xandrine_Marie Naprawdę ostatnio dużo zamawiasz. Promocje były, są i będą. Uważaj, bo zostaniesz ze stertą przeterminowanych kosmetyków. Data przydatności perfum to tylko 3 lata, a kremów 2 lata.Im mniejsze zamówienie tym lepiej, bo do każdego dostajesz gratis. Swego czasu to za kwotę 400 zł można było zrobić 10 sensownych zamówień z KROK1.

Ulotkę do stacjonarki chyba wyrzucę, bo faktycznie świąteczne limitki nie wychodzą ani korzystnie cenowo, ani nie można ich wziąć za ukończenie poziomu.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2014-11-08 o 16:16
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 16:07   #1177
alex1383
Raczkowanie

ja popełniłam takie zamówionko

Id Nazwa produktu Ilość Wartość
63586 Woda perfumowana Tendre Jasmin 1 105.00 zł
OS1414604085 pachnące trio
Żel pod prysznic Ziarna kawy z Brazylii (14719): 1 szt.
Żel pod prysznic Bawełna z Indii (15384): 1 szt.
Żel pod prysznic Migdał z Kalifornii (78262): 1 szt.
1 22.00 zł
35539 Tonik głęboko oczyszczający 1 27.00 zł
I0118 Zestaw Czarne owoce: żel pod prysznic + żel do mycia rąk + krem do rąk + balsam do ust + ozdobna torebka 1 39.90 zł
86880 Balsam ochronny na zimę z masłem karité 1 16.90 zł
F72690 Torba na zakupy 1 PREZENT
35539 Tonik głęboko oczyszczający 1 PREZENT
F00147 Mleczko odbudowujące do skóry bardzo suchej 1 PREZENT
F10619 Balsam odbudowujący do skóry bardzo suchej 1 PREZENT
Wartość produktów: 210.80 zł
Koszt przygotowania: 0.00 zł
Koszt wysyłki: 0.00 zł
Kod promocyjny / wartość rabatu: "FF5011" / -100.00 zł
Wartość zamówienia: 110.80 zł
i co wy na to ?
alex1383 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 17:10   #1178
greenblueviolet
Raczkowanie

Ja też popełniłam dwa zamówienia z rabatem -100 zł - jedno na siebie, a drugie z konta Mamy. Grzech nie brać ulubionych perfum i innych drobiazgów w dobrych cenach A do tego wszystkiego ta kusząca gruszka w karmelu - mmmm... Wąchałam ją w sklepie stacjonarnym i jest super! Też jestem fanką serii Les Plaisirs Nature Jeśli lubisz wanilię i miło wspominasz kandyzowane jabłko, to gruszka w karmelu na pewno przypadnie Ci do gustu!

Cytat:
Napisane przez poison0123 Pokaż wiadomość
witam sie w kolejnej czesci jakis czas mnie tu nie bylo bo nachomikowalam zapasow z YR i nie mialam potrzeby robic zamowien Ale skusila mnie oferta nowosci a szczegolnie zapach gruszka w karmelu ktorego mam nadzieje na podobienstwo do kandyzowanego jablka (kocham ) . Zamowilam na mnie i na mame wykorzystujac kod na -100zl czyli w sumie zamowienia na ponad 400 zl a ja zaplacilam 200 Takie luzne przemyslenia: i pomyslec ze ludzie robia zakupy w ich sklepach stacjonarnych placac 100% ceny a my polowe. Ale mysle ze warto np. ich seria Les Plaisirs Nature jest w scislej czolowce moich ulubionych.
Stary 2014-11-08, 17:13   #1179
anekania
Zakorzenienie

Cytat:

Rozbij sobie to na kilka zamówień żebyś lepiej wyszła z prezentami np z ofertą dla nowych, urodzinową, na przyjaciółkę

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
Xandrine_Marie Naprawdę ostatnio dużo zamawiasz. Promocje były, są i będą. Uważaj, bo zostaniesz ze stertą przeterminowanych kosmetyków. Data przydatności perfum to tylko 3 lata, a kremów 2 lata.Im mniejsze zamówienie tym lepiej, bo do każdego dostajesz gratis. Swego czasu to za kwotę 400 zł można było zrobić 10 sensownych zamówień z KROK1.
Ja myślę, że nie trzeba jej matkować, wie co robi i czego chce
Kiedyś mn ie też tak ktoś pouczał , każda z nas jest dorosła i niech sobie zamawia ile chce
Stary 2014-11-08, 17:26   #1180
mucia18
Zakorzenienie

GG do mucia18

a ja myślę,że nie wchodzę na wątek do zmiany prezentów...nie chcę popełnić KOLEJNEGO zamówienia
Stary 2014-11-08, 17:30   #1181
mosumi
Raczkowanie

Ciągle dumam nad moim zamówieniem i wrzucam kolejne kosmetyki, wyrzucam inne. Kosmetyki przydadzą się na prezenty, a z tym kodem naprawdę warto kupić. Kusiły mnie perfumy, ale szkoda, że jest tylko jeden zestaw miniaturek: MdB, QNd'A i VN
mosumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 18:41   #1182
ewelciaz
Rozeznanie

cosmetix - zaintrygowałaś mnie informacją, że perfumy są ważne 3 lata. Tak w ogóle czy od otwarcia? Zawsze myślałam, że dobrze przechowywane perfumy przetrwają lata. Mam kilka flakonów dobrych perfum (nie z YR) otwartych ponad 3 lata temu i zapach jest ok. No i jedna flaszkę Fragonarda, która ma ponad 15 lat i się dobrze trzyma jak na swój wiek . Czy perfumy YR mają taką krótką trwałość?
ewelciaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 18:44   #1183
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelciaz Pokaż wiadomość
cosmetix - zaintrygowałaś mnie informacją, że perfumy są ważne 3 lata. Tak w ogóle czy od otwarcia? Zawsze myślałam, że dobrze przechowywane perfumy przetrwają lata. Mam kilka flakonów dobrych perfum (nie z YR) otwartych ponad 3 lata temu i zapach jest ok. No i jedna flaszkę Fragonarda, która ma ponad 15 lat i się dobrze trzyma jak na swój wiek . Czy perfumy YR mają taką krótką trwałość?
Piona! też mam! Schowaną głęboko w pudełku gdzie gromadzę "wspomnienia" i kilka miesięcy temu było ok

A tak ogólnie to nie lubię generalizować, moim flaszkom się nigdy nic nie stało, nawet jak mają więcej niż 3 lata
Stary 2014-11-08, 18:49   #1184
ewelciaz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Piona! też mam! Schowaną głęboko w pudełku gdzie gromadzę "wspomnienia" i kilka miesięcy temu było ok
Nic ich nie pobiło do tej pory z trwałością zapachu, może dlatego ze to perfumy a nie woda perfumowana. Cudowne są i niepowtarzalne. Jakie masz- ja mam Eau Fantasque
Stary 2014-11-08, 18:53   #1185
kotako
Przyczajenie

ech napiszcie co myślicie o tych zamówieniach
najpierw puściłam jedno z -100zł:
- Zestaw Czerwone owoce: żel pod prysznic + żel do mycia rąk + krem do rąk + balsam do ust + ozdobna torebka 1 39.90 zł
-Puder matujący / Jasny 2 87.80 zł
-Zestaw Czarne owoce: mleczko do ciała + żel pod prysznic + krem do rąk + gąbka + ozdobne pudełko 1 39.90 zł
-Dwufazowy płyn do demakijażu oczu Pur Bleuet 1 24.00 zł
-Aksamitny tonik 1 17.90 zł
+Prezent niespodzianka 1 PREZENT
+ Krem przeciwzmarszczkowy intensywnie regenerujący 1 PREZENT
Wartość produktów: 209.50 zł
Wartość zamówienia: 109.50 zł

A dziś jak przeczytałam o możliwości 2 za 1 to oszalałam i wrzucałam wszystko do koszyka ;(a teraz mam wyrzuty sumienia, a przecież tyle ZAOSZCZĘDZIŁAM

-Krem intensywnie nawilżający SPF25 1 39.00 zł
-Maseczka oczyszczająca 1 39.00 zł
- Oczyszczający płyn micelarny 2w1 1 29.00 zł
-Oczyszczający peeling do twarzy 1 33.00 zł
-Oczyszczający żel do mycia twarzy 1 33.00 zł
- Woda toaletowa Malina z upraw bio 100 ml 1 39.90 zł
+Krem intensywnie nawilżający SPF25 1 PREZENT
+Maseczka oczyszczająca 1 PREZENT
+ Oczyszczający płyn micelarny 2w1 1 PREZENT
+Oczyszczający peeling do twarzy 1 PREZENT
+Oczyszczający żel do mycia twarzy 1 PREZENT
+Mleczko odbudowujące do skóry bardzo suchej 1 PREZENT
+Balsam odbudowujący do skóry bardzo suchej 1 PREZENT

Wartość produktów: 212.90 zł
Wartość zamówienia: 112.90 zł

Edytowane przez kotako
Czas edycji: 2014-11-08 o 18:58
kotako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 19:05   #1186
cosmetix
Makeup challenge winner

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Ja myślę, że nie trzeba jej matkować, wie co robi i czego chce Kiedyś mn ie też tak ktoś pouczał , każda z nas jest dorosła i niech sobie zamawia ile chce
Nie było moją intencją pouczanie kogokolwiek Xandrine_Marie po prostu dopytywała się o częstotliwość promocji. Być może źle zrozumiałam, co stoi za słowem"tragedia"...

Cytat:
YR Od daty produkcji
Tu można rozkodować datę: http://checkcosmetic.net/
Na tempo "starzenia się" perfum m.in. wpływa: światło, wilgotność, dostęp powietrza, użyte konserwanty. Też mam parę unikatów, które trzymam z sentymentu.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2014-11-08 o 19:17
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 19:27   #1187
neonatus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez werka1511 Pokaż wiadomość
O widzę, że też zamówiłaś zestaw CuE. Mogłabyś napisać -jeśli znasz już ten zapach - jak on w ogóle pachnie? nie znam się na nutach zapachowych.
skoro jak sama twierdzisz, nie znasz się na nutach zapachowych to odpowiem Ci tak: CuE to kultowy zapach YR, ja oceniam go jako elegancki zapach,świeży (ale nie trawiasty), można go używać cały rok i w zimie i w gorące lato, ja uwielbiam ten zapach - uniwersalny to taki zapach kameleon w takim sensie - jak ubiorę się elegancko i popsikam się to te perfumy są też eleganckie i wieczorowe a gdy ubiorę sie na sportowo czy w w "strój" służbowy są one sportowe lub subtelne w pracy. Kocham je ! Najbardziej dostępne perfumy w najkorzystniejszych ofertach YR w naszym forum...
mam w zapasie 2 setki CuE we folii dla siebie a ten zestaw O KTÓRY PYTASZ jest na prezent. Na zmianę z VN używam...

19.05.2016 - 17.04.2019 góra

01.07.2016 - 17.04.2019 dół

KRYSZTAŁOWA góra i dół
neonatus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 21:42   #1188
Pollinaa
Zakorzenienie

Payback nie naliczył mi 112 pkt za zakupy w Rosiu a zawsze miałam na drugi dzień:-/
Pollinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 21:46   #1189
Xandrine_Marie
Naczelna wampirzyca

Cosmetix ma rację, że ostatnio sporo zamawiałam i dobrze, że stara się mnie nieco opanować i sądzę, że robi to z sympatii Tylko ja po prostu te zamówienia dzielę na kilka osób - na mnie, na mamę, na babcię, tata/dziadek też niekiedy proszą o zieloną herbatę/werbenę, do tego dochodzą czasem kosmetyki dla koleżanek na prezenty i prawdę mówiąc to nie zawsze wiele z tych zamówień zostaje dla mnie Bo mama i babcia nie mają kont/kart z YR i nie są za bardzo ogarnięte internetowo. Ja jestem po prostu ogarniaczem, żeby wyszło jak najkorzystniej za te kosmetyki Ale to prawda, że nie wolno przesadzać, a ostatnio przesadziłam z żelami do kąpieli i zapachami przynajmniej - żelami mam załadowane wszystkie półki w łazience (mój TŻ mnie już o litość błagał ), a zapachów mam słownie 15 sztuk (na szczęście nie wszystkie otwarte jeszcze), nie licząc jakichś próbek otrzymanych w sklepach. A tragedią określiłam tę cenę 400 zł w koszyku, bo nigdy na tak dużo go nie załadowałam
Stary 2014-11-08, 21:55   #1190
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Ja byłam dziś w stacjo w Galerii Katowickiej, nie lubie tu chodzic, ale mam najblizej. Nie bylo nawet do powachania czarnych i czerwonych owoców więc wzięłam żel gruszke i pompke zeby dostac 5poczatek . Puszka, jak puszka, bez szału, ale bede w niej sobie przechowywać wszystkie próbki kosmetyków baby w tym YR strasznie nie mile, jakby mi łaskę robiły :/ a z kodem -100zl zrobil dzis zamówienie nawet moj Tż bo balsamy po goleniu w promocji 2w1 i pianka do golenia przeceniona plus Ambre Noir i 3 żele z torba w gratisie wiec fajne zamowionko wyszlo. Moja siostra zrobiła zamowienie tez i moja kolezanka wiec YR niezle się na nas wzbogacilo

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 22:13   #1191
Xandrine_Marie
Naczelna wampirzyca

Bo te czarne i czerwone owoce mają być teoretycznie od 17 listopada dopiero, a gruszka od 3. Ale pewnie to też zależy od sklepu, ja też chodziłam do wrednej stacjo, a teraz zamierzam zmienić sklep, bo mnie 2 razy próbowali na pieczątkach oszukać (raz im się udało niestety ), asortyment ciągle wyprzedany i niedokładany, baby niemiłe strasznie (bo co im zależy jak mało zarabiają), poproś je o próbkę to nie mamy, a dla jakiejś laski która więcej wydała, bo ewidentnie sponsor rzucił kasą garść próbek... Dokładnie na ulotkach pisze jak można komponować gratisy i niekiedy zdarzą się konsultantki w sklepach co ci tak ułożą gratisy jak chcesz, ale w wielu sklepach zawsze ci każą coś dokupić, bo rabacik inaczej nie wejdzie, pomimo tego, że na ulotkach nie jest np. wspomniane, że trzeba coś tam dokupywać. No zawsze trzeba się niestety o swoje upominać, a ja straciłam do tego cierpliwość. Także zmieniam sklep stacjo na ten w Zł. Tarasach lub w Arkadii i zobaczymy jak tam jest, bo dawno tam już nie byłam.
Stary 2014-11-08, 22:57   #1192
aiyyo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Ja byłam dziś w stacjo w Galerii Katowickiej, nie lubie tu chodzic, ale mam najblizej. Nie bylo nawet do powachania czarnych i czerwonych owoców więc wzięłam żel gruszke i pompke zeby dostac 5poczatek . Puszka, jak puszka, bez szału, ale bede w niej sobie przechowywać wszystkie próbki kosmetyków baby w tym YR strasznie nie mile, jakby mi łaskę robiły :/ a z kodem -100zl zrobil dzis zamówienie nawet moj Tż bo balsamy po goleniu w promocji 2w1 i pianka do golenia przeceniona plus Ambre Noir i 3 żele z torba w gratisie wiec fajne zamowionko wyszlo. Moja siostra zrobiła zamowienie tez i moja kolezanka wiec YR niezle się na nas wzbogacilo
Polecam 3stawy, chodze tam od lat i zawsze bardzo mile Panie mnie obsluguja. Potrafia zawsze tez tak pokombinowac z ksiazeczkami, kodami, newsletterami, zeby wyszlo najkorzystniej dla mnie Nowego Rosia otworzyli tez ponoc w Auchan, nie bylam tam, ale ponoc bardzo malutki. Ja zawsze wierna sklepowi na 3stawach
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 23:12   #1193
anicaf
Raczkowanie

Jest tu może jakaś dziewczyna z Bydgoszczy?
Który sklep YR jest w Bydgoszczy najlepszy?
Stary 2014-11-09, 00:18   #1194
Ala_73
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrze myślisz i tego się trzymaj. Mam perfumy 20 letnie, bez najmniejszego uszczerbku na jakości.
Ala_73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 00:26   #1195
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez aiyyo Pokaż wiadomość
Polecam 3stawy, chodze tam od lat i zawsze bardzo mile Panie mnie obsluguja. Potrafia zawsze tez tak pokombinowac z ksiazeczkami, kodami, newsletterami, zeby wyszlo najkorzystniej dla mnie Nowego Rosia otworzyli tez ponoc w Auchan, nie bylam tam, ale ponoc bardzo malutki. Ja zawsze wierna sklepowi na 3stawach
Dzięki na 3stawy chodziłam lata bo pracowałam w tym centrum handlowym 6lat ale teraz jak się przeprowadzilam do innego miasta jakos te 3stawy mi nie po drodze, tymbardziej jak się nie jest mobilnym ale jak będę chciała coś więcej to będę jeździć tam a Auchan to juz w ogole na końcu świata jak dla mnie a w SCC też średnia obsługa i jakoś nigdy tam nie ma tego co chce

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 01:06   #1196
Xandrine_Marie
Naczelna wampirzyca

Hmm, próbuję rozdzielić te swoje produkty na 2 zamówienia i po wylogowaniu mamy (założyłam jej konto) i tak produkty zostają mi w koszyku i się boję, że mi ten kod 2 x nie zadziała. Próbowałam czyścić ciasteczka, no ale sama nie wiem, to trzeba puścić najpierw 1 zamówienie, żeby nie było problemu, jak Wy to robicie? Jak coś to mam firefoxa
Stary 2014-11-09, 02:33   #1197
cocaron
Zadomowienie

zaszalałam.

I0120 Zestaw 3 wód perfumowanych 5 ml Quelques Notes d\'Amour + Vanille Noire + Moment de Bonheur 2 37.80 zł
18147 Żel pod prysznic Czerwone owoce 1 11.90 zł
23752 Musujacy żel pod prysznic Czekolada & Pomarancza 1 11.90 zł
15002 Żel pod prysznic Czarne owoce 1 11.90 zł
18677 Pastylka do kąpieli Karmelizowana gruszka 2 8.00 zł
48251 Żel do mycia rąk Owies z upraw Bio 1 16.90 zł
27121 Peeling do ciała Wanilia z upraw Bio 1 39.90 zł
45294 Maseczka nawilżająca 1 39.00 zł
18016 Kremowy żel pod prysznic Karmelizowana gruszka 2 33.80 zł
F62478 Prezent niespodzianka 1 PREZENT
F44109 Krem przeciwzmarszczkowy intensywnie regenerujący 1 PREZENT
Wartość produktów: 211.10 zł
Wartość zamówienia: 111.10 zł

Punkty PAYBACK: 111

trochę mam wyrzuty sumienia, bo niedawno kupowałam jakies drobiazgi, ale w sumie trochę na prezent idzie. Tyle, że ban na żele do mycia to chyba jakoś do marca
tylko po pompke muszę się do stacjonarki kopsnąć, bo online nigdy nie ma :/
cocaron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 09:26   #1198
ewelciaz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ala_73 Pokaż wiadomość
Dobrze myślisz i tego się trzymaj. Mam perfumy 20 letnie, bez najmniejszego uszczerbku na jakości.
To mnie Ala_73 pocieszyłaś. Ja to taki perfumowy "chomik" jestem i zawsze jak mam większą kwotę zaskórniaków to idzie na perfumy, niezależnie czy mam jeszcze pół flaszki do zużycia. Ulubieńców zawsze muszę mieć w zapasie. Zmartwiło by mnie to, że się przeterminują. Niby po 5 latach mogą tracić na uroku (oby nie) ale traktuję je z należytym szacunkiem i liczę na rewanż.
Stary 2014-11-09, 11:02   #1199
simone2010
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ala_73 Pokaż wiadomość
Dokładnie

Ja 20-letnich perfum nie mam, ale kilka flaszek 6-7 letnich i owszem, wszystko jest z nimi ok

Ćwiczę od czasu do czasu

Spełniam swoje małe marzenia
simone2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 11:17   #1200
aiyyo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Dzięki na 3stawy chodziłam lata bo pracowałam w tym centrum handlowym 6lat ale teraz jak się przeprowadzilam do innego miasta jakos te 3stawy mi nie po drodze, tymbardziej jak się nie jest mobilnym ale jak będę chciała coś więcej to będę jeździć tam a Auchan to juz w ogole na końcu świata jak dla mnie a w SCC też średnia obsługa i jakoś nigdy tam nie ma tego co chce
Silesii tez nie znosze, bylam kilka razy i nigdy nie wyszlam zadowolona
Kilka dni temu bylam w stacjonarce na 3stawach, pierwszy raz od chyba pol roku (przez zapasy w esklepie) po gruszke i zdziwilam sie jak ekspedientka do mnie haslo, ze Pani to nie widzialam tu od bardzo dawna Takze skubane kojarza doskonale klientow
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości