|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mimo że liście z drzew spadają, Jeże z motywacji nie opadają-Jeżowy wątek po ra
Hej
|
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mimo że liście z drzew spadają, Jeże z motywacji nie opadają-Jeżowy wątek po ra
O mamuuniu, po wczoraj nogi mi odpadają. Wróciłam z pracy i poszłam prosto spać, a i tak zaspałam - miałam być dzisiaj o 8 w pracy.
Zaraz wychodzę, dotrę na 8:30. Na szczęście dziś nie ma żadnej dostawy itd, więc mogę sobie pozwolić na takie przesunięcie. Muszę zrobić w pracy listę zakupów, bo lodówa świeci pustkami, skończyło się też suche żarełko dla kotełów, a zostałam sama (rodzice wyjechali w piątek, brat wyjeżdża dziś) i zapraszam TŻ, a nie mamy nic do jedzenia. Miłego dnia!!
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, że nieomal.z wczorajszej imprezy nic by nie wyszło? Nie chcieli wpuścić mojej siostry, bo (uwaga) nie miała dowodu.osobistego (złożyła wniosek i jeszcze go nie ma po prostu) a ważny paszport nie jest uznawany przez ochroniarzy i właściciela. Jak już ogarnęliśmy.sprawę i siedzieli w loży, to ochrona nie.chciała wpuścić koleżanek siostry, bo nie miały 21 lat
Wysłane z telefonu. |
|
|
|
#2794 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() jestem nieżywa po wczorajszej imprezie, a zaraz trzeba się zbierać do pracy. Jeszcze nie mogę się zezgonowanych ludzi z wczoraj pozbyć
|
|
|
|
#2795 |
|
Konto usunięte
|
Cześć. Mam zakwasy
Biorę zaraz kundla i idziemy na spacer do paczkomatu
|
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja cały weekend będę Tżtowac ![]() No i może pora zacząć myśleć o magisterce
|
#2797 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miłego dnia ![]() Cytat:
przesadzają z tym regulaminem a jak asama zabawa? ![]() Cytat:
samej na spacer nie chce mi się iść, a nie mam z kim ![]() Cytat:
![]() haj fajw co do mgr ![]() wczoraj miałam testy alergiczne, dziadostwo tak swędziłąo ż emyślałąm ze świra dostane prawie w ogóle na pleśnie( a umieram dziś po deszczu u mnie mnóstwo roboty 2 projekty, prezentacja, angielski i mgr Miłego dnia zapaliłam kominek i pachnie mi białymi kwiatami |
||||
|
|
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
poćwiczyłam, lecę pod prysznic, zrobię kawę i wracam do nauki. dzisiaj sporo atrakcji, po obiedzie idę z mamą i ciocią do kina, a potem umówiłam się na piwo z koleżankami z klasy z lo
|
|
|
|
#2799 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Próbowałam sobie zakręcić włosy, ale jestem jakaś lewa i nie umiem
|
#2800 |
|
Konto usunięte
|
A proszę cię bardzo, ja najchętniej nigdzie bym nie wychodziła, ale muszę odebrać soczewki, wiec juz go wezmę przy okazji. W ogóle zdziwiłam się, że paczkomaty doręczaja w weekend.
|
|
|
|
#2801 | ||
|
Konto usunięte
|
hej
Cytat:
![]() ale na różne rzeczy można być uczulonym, na brzoze? dobrze że na Twoje ukochane kotałki tylko tyci jesteś uczulona ![]() Pozazdrościłam Ci i zapaliłam sobie yankee, soft blanket, uwielbiam Cytat:
)też nie potrafie.
|
||
|
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
Nou, to zapakuj mi go i wyślij
wika, ale Ty masz jeszcze 1,5 roku do obrony mgr ;> , dobrze pamiętam? Materiały mam, musze je prxegladnac i jakiś plan ułożyć no brzoza, też byłam zdziwiona oooo, moje kotałki kochane ![]() czy to zapach świeżo wypranego kocyka ? Po ile są te yc trochę jestem sceptycznie nastawiona do nich, olejek wystracza mi na około 50 "sesji" a kosztuje 6 zł na promo nawet 4,5 ![]() muszę sobie ułożyc plan dnia i zacząć działać
|
|
|
|
#2803 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale nad tematem już muszę myśleć, niestety.![]() Zapach jest delikatny, taki...kocykowaty. Kosztował 6 zł bo była promocja. I ja nie wwalam całego wosku do kominka tylko łamie na mniejsze kawałeczki i wsypuje "pyłek". Już chyba 4 raz pale to samo i nadal pięknie pachnie
|
|
|
|
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;48862604]Tak, tylko 1,5 roku.
ale nad tematem już muszę myśleć, niestety.![]() Zapach jest delikatny, taki...kocykowaty. Kosztował 6 zł bo była promocja. I ja nie wwalam całego wosku do kominka tylko łamie na mniejsze kawałeczki i wsypuje "pyłek". Już chyba 4 raz pale to samo i nadal pięknie pachnie [/QUOTE]Dasz radę Ja temat mam, materiały i zostało mi 7 miesięcy choć chciałąbym ją skończyć do lutego Za 6 zeta to bym kupiła gdzie takie promo są?
|
|
|
|
#2805 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;48862845]na goodies.pl, teraz już jest za 7, ale mam 10% rabatu, więc jak będziesz chętna to mogę Ci podać kod.
[/QUOTE]a wysyłka ile? dzięki będę pamiętać
|
|
|
|
#2807 |
|
Konto usunięte
|
Ile może kosztować porządny zimowy płaszcz z sieciowki? Chodzi mi o taki bardziej elegancki, nie kurtkowy.
|
|
|
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w zeszłym roku widziałąm takie w stradivariusie
|
|
|
|
|
#2809 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2810 |
|
Miss Pudernica
|
Ja mam z Solara i kosztował 500 zł. W Cameiu widziałam fajne puchowe krótsze, za 300 zł.
|
#2811 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja miałam iść, ale w końcu nie wybrałam się ![]() Cytat:
ja mam ze swoimi włosami tak, że jak je zakręcę to wyglądają paskudnie/ prostują się po pół godziny, a jak zrobię koka i potem rozpuszczę to mam idealne fale... ![]() Cytat:
![]() Malwina ale miałyście przygody! a to siostra wcześniej nie rezerwowała tej loży, czy jak?Od rana ciągle mam coś do zrobienia: najpierw walczyłam z drukarką, potem drukowałam pracę, musiałam tacie skserować dokumenty, bratu zgrać z PSP coś na ipoda, potem napisałam dwie notki na bloga i teraz zaczynam walkę z telefonem i jego pamięcią
|
|||
|
|
|
#2812 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() idę poćwiczyć, jestem z siebie dumna bo w tym tygodniu tylko jeden dzień przerwy miałam.
|
|
|
|
|
#2813 |
|
Konto usunięte
|
Hmm no właśnie tak sobie liczyłam ze 300-450 mogę przeznaczyć. W zeszłym roku kupiłam za 200 ale ma badziewie guziki i jest trochę cienszy (rok temu była lajtowa zima, a teraz chyba ma być gorsza), wiec nie chce go już. Jutro po okuliscie zamierzam chodzić po sklepach.
Byliśmy jeszcze na spacerze w parku
|
|
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
Patka rezerwowała. I padło pytanie, czy wszyscy uczestnicy są pełnoletni, nie, czy mają 21 lat. I na całym świecie honorują paszporty, a w klubie w Częstochowie nie
Sama impreza super koleżanki siostry fajne, pobawiliśmy się ![]() Wysłane z telefonu. |
|
|
|
#2815 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
Byłam dzisiaj na zawodach biegowych i jeszcze bardziej mi się to podoba. Kusi mnie, żeby przyłączyć się do jakiegoś klubu. W tym wątku o oszczędzaniu wyczytałam coś o "wspólnych zakupach perfumowych". Kupowałyście jakieś perfumy w ten sposób? Na czym to dokładnie polega? |
|
|
|
#2816 |
|
Konto usunięte
|
Chyba na tym, że wizazanki z jednego miasta robia wspólne duże zamówienie, które zwykle przy dużych kwotach jest z darmową wysyłka i potem to przychodzi do jednej, a reszta od niej odbiera osobiście.
|
|
|
|
#2817 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Brat zabrał mamie mój stary komputer. To teraz dostała od niego jakiegoś złoma, co nawet windows xp się wiesza. Dla niej jest tylko potrzebny do przeglądania stron Internetowych. Zainstalowałam lekkiego linuxa i przy włączaniu trzeba było wybrać z listy tego linuxa, a przeglądarka była w start->internet->firefox. To uznali z ojcem, że źle ten komputer jej zrobiłam. To teraz tylko klika się przycisk. Na samym środku pulpitu jest przeglądarka nazwana: "INTERNET". I teraz już wszystko dobrze jest.
|
|
|
|
|
#2818 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Często kupno większej pojemnosci wychodzi w przeliczeniu na ml taniej niż np wersji 15 czy 30 ml, wiec dziewczyny kupuja wieksza i sie dziela.---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Btw bylam w muzeum w Sukiennicach i wychodzac chcialam kupic kilka pocztowek z obrazami i szukałam Pochodni Nerona Siemiradzkiego... nie moglam znaleć, bo ktos przycial obraz na pocztowce tak (jest panoramiczny), ze Neron jest gdzies totalnie przy lewym brzegu a o zadnych pochodniach Nerona nie bylo mowy - scena znalazła się poza kadrem
|
|
#2819 |
|
Konto usunięte
|
Być może.
Idę jutro do braffiterki w końcu |
|
|
|
#2820 |
|
Konto usunięte
|
Ja bylam ostatnio
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

Zaraz wychodzę, dotrę na 8:30. Na szczęście dziś nie ma żadnej dostawy itd, więc mogę sobie pozwolić na takie przesunięcie.

miłego dnia
przesadzają z tym regulaminem
samej na spacer nie chce mi się iść, a nie mam z kim 
prawie w ogóle na pleśnie( a umieram dziś po deszczu
2 projekty, prezentacja, angielski i mgr

Ja temat mam, materiały i zostało mi 7 miesięcy
dzięki