|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV
Cytat:
no ale widze ze duzo osob ich uuzywa.---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- udanego wypadu do mamy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
milego dnia ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- a pewnie, zreszta nawet jakby sie mialy nie przydac to za 1 zl nie bedzie mi szkoda a aukcja w sumie licytowana od tak sobie, bo gdzies tam w oko wpadla i w zyciu bym nie pomyslala ze nikt nie przelicytuje kwoty 1 zl przy wiekszej ilosci ciuszkow ![]() aa i no i chociaz kombinezon na 62, wiec sie przyda
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
[/COLOR]
pamietaj chory chlop to umierajacy chlop! wspolczuje [COLOR="Silver"]---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Wiem, nie daje mi o tym zapomnieć wzdychając i wydając najróżniejsze dźwięki (nie wiedziałam że tak umie!)
|
|
|
|
#3813 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
jejku super! Taka tanioszka ![]() Cytat:
Ja sie wlasnie maluje i w droge ;-) ALe bedzir fajno
|
|||
|
|
|
#3814 | |
|
Zakorzenienie
|
Fajny to fotelik ale jednak za drogi...
Rok i dzień, bo po hucznym roczku się bardzo przeziębiłam i musiałam braç antybiotyk Cytat:
Wrrrr, nie mamy fotelika Ja już bym brała kidzona ale mãź siè uparł że przyjedziemy za tydzień jak będzie ten max way i wtedy podejmiemy decyzjė ![]() Zazdroszczė duoixa w takiej cenie! Jak go oceniasz? My właśnie chcemy kidzona lub minikida ewentualnie, tylko nie wiem czy minikid nie będzie za mały bo moj jest w najwyższym centylu
Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2014-11-09 o 10:24 |
|
|
|
|
#3815 |
|
Rozeznanie
|
Witam sie w niedziele
u mnie zapowiada sie calodniowe lezakowanie zrobie tylko kawe i wskakuje pod kocyk
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
U mnie szaro buro, dopiero wstalismy, ja niestety juz sie musialam zwlec z lozka bo glodna jestem znow sie czuje jak skacowana...caly wieczor pilam sok albo 'drinki' bezalkoholowe czyli w sumie tez sok z czyms wyszlismy kolo polnocy bo glosna impresowa muzyka na dluzsza mete juz nie przejdzie brzuch mi zbyt wibrowal Maz zadowolony bo na walke Adamka zdarzyl, ale z wyniku niepocieszony ![]() Zjem i nadrabiam
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
Mirelka zdrowka dla malej
Majka i jak goraczka malego? Sylwiia oj to musze jechac do tesco, ale po usg juz. Ty we wto masz? Sonia jak kaprysek dzis? Ja wcczoraj najpierw w szkole pozniej u rodzicow. Jestemm zachwycona wczorajszymi zajeciami i zaczynam sie zastanawiac czy nie isc na psychologie, ale one 5 lst trwaja, wiec pewnie pojde na 2 letnie mgr. Z zarządzania zasobami ludzkimi. |
|
|
|
#3818 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W koncu ja masz ![]() Cytat:
hehe ja wczoraj mowilan wszystkim ze Szpilka wygra ![]() I mialam racje Cytat:
Ja z hru mam kurs z certyfikatem vcc ![]() Wlasnie zarzadzsnie zasobami ludzkimi robilam,ciekawe
|
|||
|
|
|
#3819 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam pajace, myślę że się przydadzą właśnie do spania lub na dwór pod kombinezonik ![]() Łupy świetne i za jaką cene! Cytat:
odpoczywam już godzinkę ale może coś grzebnę w domku skoro mam ochotę. Lubie tak sprzątać jak mam wenę, wole odpocząć jak przyjdzie leniuszek do mojej głowy ;p Cytat:
Nie mówiłam wam, kupiłam w tesco storczyki takie ciut zdechnięte po 8zł. Liczę że je odratuje liście mają zdrowe jeden bez kwiatków a drugi ma jeszcze dwa a miałam kupić na dniach w promo po 17 zł miały być, a tu mam 2 za tą cenę
|
|
#3820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja już mam szlaban na storczyki,bo mam ich kilka,ale chyba nie mam do nich ręki,bo potem i tak tylko po jednym pędzie mi wyrasta
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do chrzcin, też sie zastanawiam jak to bedzie, my z moim zyjemy bez slubu. Ale na zapas sie nie martwie, bo siostra tez tak chrzcila córke i jakos sie udało, tylko musieli szukac koscioł, w którym nie beda mieli nic przeciwko. A tak w ogóle witam sie dziewczynki w dniu dzisiejszym zyczac wszystkim milego niedzielnego leniuchowania
|
|
#3823 |
|
Raczkowanie
|
Witam niedzielnie... My już po rosołku mąż mówi że wyjątkowo dziś wyszedł mi pyszny
Na obiadek drugie danie naszykowane pieczone udeczka z ziemniaczkami i suróweczką A co do rączki małej to myślę że to jest powód tego że miała w szynie a nie pełny gips. ta ręka nie była do końca całkiem stabilna bo mozna poruszać było. Tak właśnie na pogotowiu robią Teraz ma pełny gips i aż do ramienia na dwa tygodnie. Ale już ją nie bolała jak jej szyne zdjął ale na zdjęciu wyszło że jest inaczej.. Tzn powiedział ze jest zrośnięta ale jakieś jest odgięcie kości o 12 stopni ale powiedział że nawet jak dojdzie do 15 stopni to nic sie nie dzieje bo ma 4 latka i za rok czy dwa nie bedzie miała sladu po tym i że nie będzie ją boleć i będzie prosta. Mała się popłakała jak jej drugi gips zakladał bo jak zdjął jej te szyne to już myślała że tak zostanie bo tęskni do przedszkola żeby wrócić.
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
ALe Wam zazdrocha obiadow!
My dzis u mamy rosol i ja zazyczylam dla nas frytki ![]() Hehe wiec objemy sie pewnie samymi frytuniami :-D |
|
|
|
#3825 | ||
|
Zakorzenienie
|
A jeszcze wracajac do tematu rozmiarów i ciuszków, czy Wy wszystkie naprawde kupujecie te przepisowe ilosci body, kaftaników itd? jesli tak, to czy w różnych rozmiarach? bo tak sobie mysle, po co mi 8 body lub spiochów, jak co dwa dni włacze pranie? a poza tym dzidzia na pewno szybko bedzie wyrastała z najmniejszego rozmiaru, wiec nie ma to chyba sensu? chyba ze kupie te 8 ale np po dwa-3 z 56, dwa-3 z 62 itd
![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
Biedna córcia, to co teraz znowu pare tygodni w gipsie ja czeka? ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
|
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
12,11 polowkowe.i tez chyba po podjade do tesco po wizycie, bo wlasnie w sr jest DZIEN LUPU http://www.tesco.pl/promocje/gazetki...ejowa-6/swf#/4 zabawki 75 procent taniej, moze by sie cos pod choinke dla chrzesniakow kupilo
|
|
#3827 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi tz tez juz nie pozwala kupywac tylko te takie kupowane z promocji a auchanie czy castoramie to tylko jedno kwitniecie i potem mi zdychaly.... ac te co mam kupione w kwiaciarni to puszczaja pedy coraz to wiecej ![]() a podlewam bardzo rzadko raz na 2 tygodnie i zanurzam w dzbanku z woda i one tam do godziny sobie pija
|
|
#3828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kciuki za odratowanie!
|
|
#3829 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Niezawsze psychologię odradzam (jestem po), za dlugo i za drogo, zarzadzanie personelem lepsze, konkretniejsze jeśli chcesz się tym zajàć ![]() Co tu zrobić na obiad? Placki ziemniaczane albo pieczone ziemniaki a może naleśniki... |
|
|
|
#3830 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko ciekawe czy w naszym tesco beda.... mam plan zaraz jechac
|
|
#3831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zglupialam?
|
|
#3832 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
Hanka uwzglednij ze dziecku sie ulewa i z 6razy bedziesz dziennie przebierac wirc 3bodziaki Ci nie wystarcza na pewno.
Tak,kocham frytki miloscia niesamowita ![]() Lekka hej mniam kocham placki ziemniaczane
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
aa dostalam maila od laski ktora wystawila paczke ubranek:
"Witam. Nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy wystawiając pakę za złotówkę. Pani fart, gratuluję. Postaram się jutro wysłać paczkę, ale nie obiecuję. Najpóźniej w środę.Pozdrawiam, Karolina"
|
#3835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem kilka dni. I jak mi sie przypomni, to zagladam, czy ma pusto i znowu dolewam. tak srednio co 5-6 dni. I juz tak pare lat robie, wiec chyba mu dobrze z tym. Ale przymierzam sie do kupna kolejnego.
|
|
#3836 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zmienialas podloze na kore czy ziemię do kwiatkow?Ja pamiętam jaki mi mam psikus zrobila mojego storczyka przesadzila do ziemi to chorowal ponad dwa lata juz byl na straceniu.... ale jakos odzyl i teraz jest piekny wiec i Twoje napweno sie odbija
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3838 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj tesc jest specem od storczykow,m jemu wiecznie pieknie kwitna/ pwoiedzial mi zeby kupic ciemna oslonke na doniczke, zeby swiatlo nie dochodzilo a ja zawsze myslalam z emusi byc przezroczysta a sie okazuje ze tlyko po to kupujemy w przezroczystej zeby zobaczyc stan korzeni, bo to one sa zw storczykach najwazniejsze.
To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni, przybrało ludzką postać ... JAŚ Edytowane przez MaŁa_Sylwia Czas edycji: 2014-11-09 o 11:42 |
|
|
|
|
#3840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie to bodziaki w tesco rzucili? ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.

no ale widze ze duzo osob ich uuzywa.

Teraz ma pełny gips i aż do ramienia na dwa tygodnie. Ale już ją nie bolała jak jej szyne zdjął ale na zdjęciu wyszło że jest inaczej.. Tzn powiedział ze jest zrośnięta ale jakieś jest odgięcie kości o 12 stopni ale powiedział że nawet jak dojdzie do 15 stopni to nic sie nie dzieje bo ma 4 latka i za rok czy dwa nie bedzie miała sladu po tym i że nie będzie ją boleć i będzie prosta. Mała się popłakała jak jej drugi gips zakladał bo jak zdjął jej te szyne to już myślała że tak zostanie bo tęskni do przedszkola żeby wrócić.