Rossmann cz. XXIV - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-09, 09:51   #2371
bleuclair
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XXIV

Juz jutro promocja,a ja nadal nie wiem na jaki kolor rozu Bourjois sie zdecydowac. Moze ktos ma porownanie zachwalanego tu 34 z nr 95?
Obecnie mam 15 bo chcialam matowy roz i nawet sobie chwale ale chcialabym cos nowego. Jestem szatynka mam niebieskie oczy cera dosc blada ale nie porcelanowa-uzywam podklaow 180cs w zimie mieszam ze 150 oraz Rimmel Stay Matte 103. Rzesy i brwi czarne. Nie chcialabym bardzo rozwietlajacego efektu raczej jesli juz nue mat to delikatne rozwietlenie bez drobinek i tak by efekt byl wyrazny na policzkach
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 09:56   #2372
wspaniala
Zakorzenienie

[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;48858285]Pewnie tak ale promocja kończy się jutro więc cena będzie pewnie wynosic 57 zl więc prawie żadna różnica w porównaniu z ceną dziś i jutro.[/QUOTE]

sluszna uwaga .

Cytat:
Napisane przez kasiarzynaa Pokaż wiadomość
mi po żółtym lovely zaczeły się sypać rzęsy, więc wole mf2000, którego przytule na promocji, bo właśnie mi się skończył
sypac w jakim sensie ?
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 10:00   #2373
Malinovva
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Super Girl Pokaż wiadomość
A widziałyście może w Rossie jakąś pomadkę o odcieniu zbliżonym do tych dwóch? http://meladyy.blogspot.com/2014/10/...c-plumful.html
A tutaj http://imageshack.us/a/img571/1119/eur8.jpg numerek 4?
Stary 2014-11-09, 10:18   #2374
iceina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
Juz jutro promocja,a ja nadal nie wiem na jaki kolor rozu Bourjois sie zdecydowac. Moze ktos ma porownanie zachwalanego tu 34 z nr 95?
Obecnie mam 15 bo chcialam matowy roz i nawet sobie chwale ale chcialabym cos nowego. Jestem szatynka mam niebieskie oczy cera dosc blada ale nie porcelanowa-uzywam podklaow 180cs w zimie mieszam ze 150 oraz Rimmel Stay Matte 103. Rzesy i brwi czarne. Nie chcialabym bardzo rozwietlajacego efektu raczej jesli juz nue mat to delikatne rozwietlenie bez drobinek i tak by efekt byl wyrazny na policzkach
Używam dokładnie tych samych podkładów i tych samych odcieni co Ty zimą też muszę mieszać 180CS ze 150, chociaż mam wrażenie że czasami koło lutego 150 mi wystarcza i wyglądam w nim ok i nie za blado. Podoba mi się, że te kolory nie są różowe rimmel SM też ok chociaż odcień już trochę gorszy, CS wygląda u mnie delikatniej na twarzy niż SM, może to przez tą bardzo gęstą konsystencję SM.

Polecisz mi jakiś lżejszy podkład w tej kolorystyce? Mam CC Bourjois, ale to nie to. Myślałam o HM też Bourjois, ponoć ma ładny jasny żółty odcień. Co do róży, to niestety nie pomogę, bo używam już długo róży z Catrice i Bell i bardzo je lubię
iceina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 10:18   #2375
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceina Pokaż wiadomość
Ja Wibo Glamour Sand nr 4 (ten granatowy piasek ze świecącymi drobinkami) pociągnęłam raz Insta-Dri i raczej wyglądało to fajnie, bo koleżanki się zachwycały tym lakierem na moich paznokciach powierzchnia była dalej chropowata, ale mniej ostra. No i jeszcze fajniej te drobinki błyszczały
O tak, po insta lakiery sie robią takie hm.. iskrzące?
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 10:24   #2376
Malinovva
Rozeznanie

Czy znajdę w Rossmannie skośny pędzelek? Jeżeli tak, to wiecie mniej więcej w jakiej cenie? Proszę o odpowiedź
Stary 2014-11-09, 10:27   #2377
iceina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
O tak, po insta lakiery sie robią takie hm.. iskrzące?
Tak jest, bardzo go lubię To jest już moja druga buteleczka. Fajnie wyrównuje to, co nie poszło z winy pędzelka i mojej podczas malowania, przy gorszych lakierach potrafi nawet zniwelować "bąbelki" na powierzchni i pięknie nabłyszcza. Przedłużenia trwałości szczególnej od niego nie wymagam, lakier mam na paznokciach zawsze max 3 dni bo zaczyna się pojawiać duży odrost już. Żeby mi włosy tak szybko rosły jak te paznokcie
Słyszałam też wiele dobrego o Poshe i Kwit Kote i jak będę miała tylko okazje to wypróbuję jak skończę buteleczkę Insta-Dri.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-09, 10:58   #2378
anna_belle
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ettera Pokaż wiadomość
ja mam pytanie o czarny lakier dostępny w rossie? polecacie coś? czy te z wibo są w porządku?
ja mam czarny lakier z wibo z serii extreme nails i jest dobry
Cytat:
Napisane przez nkfn Pokaż wiadomość
Dziewczyny, używała któraś z Was już pudru Eveline Art Make-up ? Jest on podobny do Eveline Celebrities Beauty?
używałam celebrities beauty a teraz mam art make-up i zdecydowanie bardziej polubiłam ten pierwszy(chociaż nie lubiłam w nim tych świecących drobinek)

KWC

Edytowane przez anna_belle
Czas edycji: 2014-11-09 o 11:02
anna_belle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 11:22   #2379
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Poki pamietam
Tarnow, DH Swit - Lovely, wibo, Miss Sporty, Rimmel, Maybelline, MaxFactor, Astor, L'oreal

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 11:24   #2380
pandawizzz
Przyczajenie

Jest tutaj jakaś Cieszynianka?
Zastanawiam się, czy znajdę w którymś rossku w Cieszynie szafę Revlon
pandawizzz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 11:33   #2381
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
Polecisz mi jakiś lżejszy podkład w tej kolorystyce? Mam CC Bourjois, ale to nie to. Myślałam o HM też Bourjois, ponoć ma ładny jasny żółty odcień. Co do róży, to niestety nie pomogę, bo używam już długo róży z Catrice i Bell i bardzo je lubię
ja się wypowiem na temat hm i hm serum. mam odcień 52, hm serum jest jaśniejszy niż hm. i przez to dla mnie w okresie zimowym za ciemny i muszę mieszać z jaśniejszym.

bardziej odpowiada mi wykończenie hm serum bo hm ma bardziej pudrowe wykończenie. oba podkłady po aplikacji nie są lepiące, ale dość szybko się ścierają i wymagają wykończenia pudrem.

byłam w kilku rossach i nie ma hm serum, ktoś pisał że zmieniają szatę graficzną....

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Tak jest, bardzo go lubię To jest już moja druga buteleczka. Fajnie wyrównuje to, co nie poszło z winy pędzelka i mojej podczas malowania, przy gorszych lakierach potrafi nawet zniwelować "bąbelki" na powierzchni i pięknie nabłyszcza. Przedłużenia trwałości szczególnej od niego nie wymagam, lakier mam na paznokciach zawsze max 3 dni bo zaczyna się pojawiać duży odrost już. Żeby mi włosy tak szybko rosły jak te paznokcie
Słyszałam też wiele dobrego o Poshe i Kwit Kote i jak będę miała tylko okazje to wypróbuję jak skończę buteleczkę Insta-Dri.
heh no jakbym czytała o innym produkcie mam insta z pipetą i właśnie po aplikacji go na lakier wyskakują mi bąbelki nawet na essiakach. zaraz po nałożeniu na lakier błysk jest mega, ale nie trwa on długo.. może mój jakiś stary już jest, mimo że nie zgęstniał.
Stary 2014-11-09, 11:47   #2382
Kachnaaaa
Zakorzenienie

Na promocji będzie tak,że np. kupie podkład, a puder,kredka czy cokolwiek które jest tańsze dostanę gratis tak?

Kachnaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 11:54   #2383
iceina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez whenee Pokaż wiadomość
ja się wypowiem na temat hm i hm serum. mam odcień 52, hm serum jest jaśniejszy niż hm. i przez to dla mnie w okresie zimowym za ciemny i muszę mieszać z jaśniejszym.

bardziej odpowiada mi wykończenie hm serum bo hm ma bardziej pudrowe wykończenie. oba podkłady po aplikacji nie są lepiące, ale dość szybko się ścierają i wymagają wykończenia pudrem.

byłam w kilku rossach i nie ma hm serum, ktoś pisał że zmieniają szatę graficzną....

Dziękuję Ci bardzo za hm jednak rozejrzę się w necie podczas DDD, bo w R. nie miałabym żadnego produktu do niego do pary Na

Cytat:
heh no jakbym czytała o innym produkcie mam insta z pipetą i właśnie po aplikacji go na lakier wyskakują mi bąbelki nawet na essiakach. zaraz po nałożeniu na lakier błysk jest mega, ale nie trwa on długo.. może mój jakiś stary już jest, mimo że nie zgęstniał.
Ja zawsze najpierw odtłuszczam płytkę, potem nakładam bazę z odżywką, czekam 10 minut, nakładam pierwszą warstwę lakieru, czekam 10 minut, nakładam drugą warstwę lakieru, czekam 10 minut, nakładam insta, czekam 10-20 minut i efekt jest świetny czy to essie czy rimmel czy miss sporty, każdy lakier wygląda super, fajnie się błyszczy i długo się utrzymuje. A codziennie się kąpię, zmywam, itd., żeby nie było u mnie lakier max 3 dni na paznokciach, bo potem spory odrost i brzydko to wygląda.

Nie wiem dlaczego u Ciebie inaczej

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Kachnaaaa Pokaż wiadomość
Na promocji będzie tak,że np. kupie podkład, a puder,kredka czy cokolwiek które jest tańsze dostanę gratis tak?
Tak.
Stary 2014-11-09, 11:57   #2384
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj siostro, mam identycznie. Ale jak nie mam czasu nalozyc nowego koloru i chodze z odrostem to lakier trwa i trwa.. tylko wybitne buble mi odpryskują
Stary 2014-11-09, 12:05   #2385
iceina
Zadomowienie

Cytat:
Witaj siostro, mam identycznie. Ale jak nie mam czasu nalozyc nowego koloru i chodze z odrostem to lakier trwa i trwa.. tylko wybitne buble mi odpryskują
Mnie też czasami zdarza się chodzić z takim odrostem, ale staram się zmyć to chociaż u mnie naprawdę, essie/rimmel/miss sporty/wibo/joko/golden rose wszystkie wyglądają na paznokciach podobnie. Dlatego essie już więcej nie kupię, bo za drogie te lakiery dla mnie, a efekt taki jak po lakierach za max 10 zł bo tyle max na lakier wydaję.

Chyba zakupię drugi piasek Wibo jutro i chciałabym jakieś fajne bordo albo śliwkę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-09, 12:07   #2386
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zawsze najpierw odtłuszczam płytkę, potem nakładam bazę z odżywką, czekam 10 minut, nakładam pierwszą warstwę lakieru, czekam 10 minut, nakładam drugą warstwę lakieru, czekam 10 minut, nakładam insta, czekam 10-20 minut i efekt jest świetny czy to essie czy rimmel czy miss sporty, każdy lakier wygląda super, fajnie się błyszczy i długo się utrzymuje. A codziennie się kąpię, zmywam, itd., żeby nie było u mnie lakier max 3 dni na paznokciach, bo potem spory odrost i brzydko to wygląda.

ja zdecydowanie mniej czasu poświęcam na malowanie może tu jest problem. ale odżywkę zawsze stosuję, a może to wina odżywki?
Stary 2014-11-09, 12:09   #2387
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:
Napisane przez Kachnaaaa Pokaż wiadomość
tak

jutro planuję zakup Bourjois HM serum 51 i do tego L'oreal Volume Milion Lashes So Couture, a jak nie znajdę nie będę płakać, bo widziałam na kosmetykizameryki te rzeczy w świetnej cenie.

Od siebie polecam:
- Bourjois: właśnie ten podkład,kolor 51 dobry dla bladziochów, ale wielkiego krycia nie ma co oczekiwać.
oczywiście polecane i wychwalane róże, mam kolor 34. Jest bardzo wydajny, chyba mi wystarczy na całe życie,bo używam od maja i w ogóle nie widać zużycia nie zrobicie sobie nim na pewno krzywdy
- Manhattan - podkład Easy Match Make Up - mam odcień 30, także dobry dla bladolicych, ale ma różowe tony i nie wszystkim może się to spodobać, ja nie mogłam się początkowo przyzwyczaić do tego, ale teraz go uwielbiam.
- Maybelline - cień Color Tattoo mam numer 35 On and on Bronze - świetna konsystencja, ogólnie uwielbiam
- Wibo - tusz Growing Lashes - wg. mnie lepszy od żółtego z Lovely (który nie jest zły), ale mnie bardziej pasuje. Ładnie rozdziela rzęsy, nie osypuje się i wytrzymuje cały dzień
Astor - masełka do ust w kredce - bardzo fajne produkty, dość trwałe, nie zmywają się z poranną kawą. Nawilżają usta i mają ładne kolory

Jak na razie tyle rzeczy mi przychodzi na myśl jakby ktoś jeszcze znał podkład dla bladziocha właśnie w kolorystyce HM 51, Revlon CS 150 i dostępny w Rossannie, to proszę o info

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 12:15   #2388
iceina
Zadomowienie

Cytat:
ja zdecydowanie mniej czasu poświęcam na malowanie może tu jest problem. ale odżywkę zawsze stosuję, a może to wina odżywki?
Ja to robię podczas wieczornego przeglądania internetu, więc czas mi szybko mija a jakiej odżywki używasz?

Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość
Jak na razie tyle rzeczy mi przychodzi na myśl jakby ktoś jeszcze znał podkład dla bladziocha właśnie w kolorystyce HM 51, Revlon CS 150 i dostępny w Rossannie, to proszę o info
Również proszę o info CS mam i uwielbiam (mieszam 150 ze 180), ale na co dzień chciałabym jakiś lżejszy podkład w tej kolorystyce. HM w R. nie dorwę, więc może coś innego
Stary 2014-11-09, 12:21   #2389
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Używam dokładnie tych samych podkładów i tych samych odcieni co Ty zimą też muszę mieszać 180CS ze 150, chociaż mam wrażenie że czasami koło lutego 150 mi wystarcza i wyglądam w nim ok i nie za blado. Podoba mi się, że te kolory nie są różowe rimmel SM też ok chociaż odcień już trochę gorszy, CS wygląda u mnie delikatniej na twarzy niż SM, może to przez tą bardzo gęstą konsystencję SM.

Chyba Ci nie pomogę, bo z racji problematycznej cery potrzebowałam ciągle silnego krycia, więc poza wymienionymi używałam jeszcze przede wszystkim Manhattan Powder Matt Make Up nr 80.
W wakacje używałam też kremu bb Eveline- i obecnie go czasem wykańczam jeszcze, mimo że miałam ten do cery śniadej mimo że kolor po wyciśnięciu z tubki jest dość ciemny to produkt ładnie się dopasowuje do kolorytu cery, naprawdę, jest lekki, ma nawet fajne krycie, generalnie nie mogę narzekać.
Używałam też kiedyś w wakacje Manhattan Easy Match Make Up i pamiętam,że to tez był lekki podkłąd, mający właściwości nawilżające i również dopasowywał się do kolorytu cery, można wypróbować
Nie polecam zaś Bourjois 123 - nie mogę go skończyć, leży w kosmetyczce już pół roku. Chociaz kolory fajne...
Obecnie sama szukam czegoś nowego, ponieważ moja cera nie jest już przetłuszczająca się, a raczej sucha, więc szukam podkładu nawilżającego, który nie mniej jednak w miarę dobrze kryje, a jednicześnie nie daje wielkiego efektu rozświetlenia i z racji promocji chyba kupię Rimmel Lasting Finish , bo widzę,że ma w większości dobre opinie.

Edytowane przez bleuclair
Czas edycji: 2014-11-09 o 12:26
Stary 2014-11-09, 12:22   #2390
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też czasami zdarza się chodzić z takim odrostem, ale staram się zmyć to chociaż u mnie naprawdę, essie/rimmel/miss sporty/wibo/joko/golden rose wszystkie wyglądają na paznokciach podobnie. Dlatego essie już więcej nie kupię, bo za drogie te lakiery dla mnie, a efekt taki jak po lakierach za max 10 zł bo tyle max na lakier wydaję.

Chyba zakupię drugi piasek Wibo jutro i chciałabym jakieś fajne bordo albo śliwkę
Mam identycznie do essie nawet nie podchodzę, bo nie mam potrzeby, wolę kilka sztuk wibo. Uwielbiam ciemną malinę nr 395, pięknej sliwki chyba nie mam choć fioletów dużo. Chyba czegos poszukam, na zimę bedzie jak znalazł
Stary 2014-11-09, 12:24   #2391
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie jak u mnie ja pierw chce kupić Insta-Dri,potem Seche,Poshe i Kwit Kote pewnie Ty szybciej przetestujesz te dwa pozostałe to proszę o cynka jakigoś
Cytat:
[/COLOR]
Dziękuję Ci bardzo za hm jednak rozejrzę się w necie podczas DDD, bo w R. nie miałabym żadnego produktu do niego do pary Na
[/COLOR]

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Tak.
A jak już masz te dwie warstwy to ile czekasz z nakładaniem insta?
Cytat:

Mi na essie szkoda kasy poza tym GR ma też podobne kolorki do essie a tańsze są.No chyba, że jakiś mi się baaardzo ale to baardzo spodoba kolor z essie to kupię może :P
Jak kupisz bordo to prosiłabym o zdjęcie

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 12:25   #2392
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Napisane przez Super Girl Pokaż wiadomość
A widziałyście może w Rossie jakąś pomadkę o odcieniu zbliżonym do tych dwóch? http://meladyy.blogspot.com/2014/10/...c-plumful.html
Ciężko będzie znaleźć odpowiednik plumfula mac'a Może loreal shine caresse milady ? klik
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 12:29   #2393
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba Ci nie pomogę, bo z racji problematycznej cery potrzebowałam ciągle silnego krycia, więc poza wymienionymi używałam jeszcze przede wszystkim Manhattan Powder Matt Make Up nr 80.
W wakacje używałam też kremu bb Eveline- i obecnie go czasem wykańczam jeszcze, mimo że miałam ten do cery śniadej mimo że kolor po wyciśnięciu z tubki jest dość ciemny to produkt ładnie się dopasowuje do kolorytu cery, naprawdę, jest lekki, ma nawet fajne krycie, generalnie nie mogę narzekać.
Używałam też kiedyś w wakacje Manhattan Easy Match Make Up i pamiętam,że to tez był lekki podkłąd, mający właściwości nawilżające i również dopasowywał się do kolorytu cery, można wypróbować
Nie polecam zaś Bourjois 123 - nie mogę go skończyć, leży w kosmetyczce już pół roku. Chociaz kolory fajne...
Obecnie sama szukam czegoś nowego, ponieważ moja cera nie jest już przetłuszczająca się, a raczej sucha, więc szukam podkładu nawilżającego, który nie mniej jednak w miarę dobrze kryje, a jednicześnie nie daje wielkiego efektu rozświetlenia i z racji promocji chyba kupię Rimmel Lasting Finish , bo widzę,że ma w większości dobre opinie.
To mamy taką samą cerę i podobne wymagania.
Jaki miałaś bb eveline dokładnie?
Kupiłam próbkę wczoraj w gazecie JOY była i jutro się nim pomaluje

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 12:38   #2394
ceccylia_paladin
Wtajemniczenie

Czy ktoś wie ile kosztuje korektor z Eveline art scenic?
ceccylia_paladin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 12:41   #2395
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
To mamy taką samą cerę i podobne wymagania.
Jaki miałaś bb eveline dokładnie?
Kupiłam próbkę wczoraj w gazecie JOY była i jutro się nim pomaluje
8w1 do cery śniadej ten w zielonym /morskim opakowaniu.
Ja niestety nie dostałam JOY'a w dwóch kioskach, a dalej już nie chciało mi się szukać tej gazety, kupię chyba w ciemno, oglądałam testery tego podkładu i chyba wezmę jednak ten o nr 100 a nie 200, bo jakiś ten kolor 100 jest bardziej zbliżony do CS 180 mam wrażenie, a na pewno jest sporo ciemniejszy niż CS 150.
Ale jakbyś z samego rana się nim pomalowała (jeszcze przed otwarcie Rossmana ), to możesz dać znać tutaj wrażenia

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Napisane przez ceccylia_paladin Pokaż wiadomość
czy ktoś wie ile kosztuje korektor z eveline art scenic?
12.99
Stary 2014-11-09, 12:44   #2396
iceina
Zadomowienie

blueclair, BB Eveline (miałam do cery jasnej, niebieskie opakowanie) bardzo lubiłam a teraz boję się kupić kolejne bo ponoć trefne się trafiają a szkoda mi nawet tych 15 zł jak ma potem w koszu wylądować.
Manhattan Easy Match był dla mnie za różowy. Nad Rimmelem też myślałam, ale nie znajdę do niego pary ani do HM (kupię któryś online, albo na promo w Hebe jeśli będzie). Najdroższą rzeczą jaką planuję kupić na tej promo jest kolejne masełko astora dziękuję Ci za chęci

Cytat:
Mam identycznie do essie nawet nie podchodzę, bo nie mam potrzeby, wolę kilka sztuk wibo. Uwielbiam ciemną malinę nr 395, pięknej sliwki chyba nie mam choć fioletów dużo. Chyba czegos poszukam, na zimę bedzie jak znalazł
Też fioletów mam dużo, ale ciemnej śliwki brakuje, a zamarzyła mi się taka na zimę właśnie jak coś upoluję jutro to dam znać. Zajrzę też do sklepu Golden Rose

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
Dokładnie jak u mnie ja pierw chce kupić Insta-Dri,potem Seche,Poshe i Kwit Kote pewnie Ty szybciej przetestujesz te dwa pozostałe to proszę o cynka jakigoś
Jasne, nie ma sprawy. Ja kupię Poshe najpierw
A jak już masz te dwie warstwy to ile czekasz z nakładaniem insta?
10 minut
Mi na essie szkoda kasy poza tym GR ma też podobne kolorki do essie a tańsze są.No chyba, że jakiś mi się baaardzo ale to baardzo spodoba kolor z essie to kupię może :P
Jak kupisz bordo to prosiłabym o zdjęcie
Fajne bordo widziałam z Rimmela i z Golden Rose właśnie. Dam znać
Odpisałam kolorem
Stary 2014-11-09, 12:44   #2397
kaasiaa66
Rozeznanie

a ja się cały czas zastanawiam, czy potrzebuję Maybelline Color Tattoo On and On Bronze...
kaasiaa66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 12:45   #2398
karx
Raczkowanie

Byłam przed chwilą w rossmannie i Pani powiedziała mi, że wszystko z szaf będzie wchodziło na promocję. Zapytałam dokładnie o Sally hansen i powiedziała, że też będzie.
karx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 12:47   #2399
cedrowa
Wtajemniczenie

Miałam wielką ochotę wypróbować lakier essie lecz cena mnie odpychała.
Ku mej uciesze znalazłam filmik na yt, gdzie dziewczyna porównuje essie z lakierem.. golden rose, którego seria color (colour?) expert okazuje się wcale nie odstawać w tyle za essie.
Stary 2014-11-09, 12:50   #2400
ceccylia_paladin
Wtajemniczenie

Cytat:
12.99
Bardzo dziękuję
ceccylia_paladin jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości