Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-09, 16:04   #3901
rosarioV
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV

O co chodzi z rossmanem i tym1+1 ?
Mroznykasztan witaj! !!

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 16:05   #3902
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
U nas tez jakos z 15dni temu haha

no ja ide po tusz

hej i gratki

hehe to oby w sklepie Cie natchnelo

szkoda ze sie nie udalo czegos fajniejszego kupic.

Ja dzis 17w0d
Siedzimy jeszcze u mamy
Natchnelo mnie kupilam sobie zelki, mandarynki, winogrona, pieczywo czosnkowe, sok grejfrutowy i wlasnie zasiadamy z M do filmu
Gratki 18 t

Cytat:
Napisane przez mroznykasztan Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, czy mogę się do Was dołączyć?
Mam na imię Justyna, mam 27lat, to nasze drugie dziecko (pierwsze straciliśmy w 4tc), termin mam na 04.04.15 - jestem w 20tc, czyli półmetek. Dwóch lekarzy powiedziało, że noszę córeczkę, za tydzień mam połówkowe, mam nadzieję, że córa się potwierdzi, choć imienia jeszcze nie wymyśliliśmy ruchy czuję od jakiś dwóch tyg, delikatne puknięcia od środka brzuszka, zazwyczaj wieczorami Czuję się bardzo dobrze, dolegliwości ciążowe mnie ominęły, nawet czuję się lepiej w ciąży jak przed nią. To tak w skrócie o Nas
Życzę każdej Mamusi dobrego samopoczucia aż do rozwiązania!
Witamy gratulacje

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 16:08   #3903
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Wiesz ja nie chce tu psychologizować (czy jest w ogóle takie słowo?? ) ale tak sobie mysle, ze ten Twój TŻ moze taki naburmuszony chodzi, bo sie nie kochacie? Ja zauważyłam ze chłopy to prosty mechanizm maja, jak im nie dasz to zmierzli chodzą, przynajmniej mój tak ma

A jakie lody bedziesz wcinać? Ja ostanio cassate pokochałam na nowo, sa pyszne
moj tzt nie jest naburmuszony. ma ciezki charakter a ja myslalm ze jak bedzie dziecko w drodze to sie troche zmieni, chcialabym zeby przewartosciowal troche swoje zycie i priorytety i najczesniej o to sa sprzeczki.
nie chodzi o seks, tylko o poglady. zreszta ja mu nie bronie seksu, on sam przystopowal odkad jestem w ciazy, mimo, ze tlumaczylam mu ze to dziecku nie grozi :P ja nie jestem z osob wykazujacych inicjatywe w seksie, on o tym wie. mysle, ze gdyby troche zrozumial mnie i sytuacje w ktorej sie znajdujemy a nie myslal tylko o sobie to by bylo lepiej. ale wiem, ze to jest facet i dopoki dziecka nie bedzie na swiecie ciezko mu sobie to uzmyslowic
ale dzieki za rade. wiem jak wazny jest seks dla facetow, bardzo dobrze wiem

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość

A jakie lody bedziesz wcinać? Ja ostanio cassate pokochałam na nowo, sa pyszne
a ja w zarmazarce mialam korala trojsmakowe i algidy toffi, wiec zrobilam mieszanke. wszamalam wlasnie i kawe lyknelam prawie na raz. mimo wszystko lody to nie bylo to i chce mi sie miesa czyli nic nowego :P

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 16:49   #3904
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Ja nie mam zamiaru przy nim sie denerwowac.niech spada skoro woli myslec o sobie niz o calej rodzinie.na zdrowie.
Zamowilabym ale glodna jestem.chyba sobie placki zrobie

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Szkoda bata Sonia. Ja zawsze dostawalam szalu i wybuchala klotnia, ale nie tym razem. Mam zamiar byc spokojna i olac.

u nas tez koniec sielanki

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Smacznego!

Soniuska - kochana masz jeszcze czas na ruchy. Rozumiem, że nie możesz się doczekać.
Ja jestem w 2giej ciąży w 20 tyg. a dopiero od kilku dni coś czuję i to leciutko i tylko wieczorem.
dzieki

Cytat:
Napisane przez czajelka Pokaż wiadomość
Juz jestem, jakos mnie te tesco odmulilo

niestety takie body jak kupila MalaSylwia to u nas byly za 37zl z groszami wiec nie bralam
dla dziewczynek super z obniżki byl wybor do wzięłam dla sis 2 sukieneczki i leginsy

a dla mojego synka kupilam koszule za 20.40zl i bluzeczke za 12zl i jestem zadowolona

potem jak wrocilam do domu to tak sie rozpedzilam zrobilam desery z owocami i pierwszy raz w zyciu ciasto brownie z kaszy jaglanej ktore jest wlasnie w piekarniku

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Witamy

fajnie kochana no i jak pracowicie!!!

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
a z tzt roznie. raz on mnie wkur*wi raz ja jego u nas jest albo sielanka albo koknretny kryzys, ale obiad dzis juz zrobilam, wiec chyba lepiej. co wrocy tym ze za pare dni bedzie awantura
twoj M widze tez ciekawie.. "bardzo milo" z jego str, ze sam sobie z dzieckiem poszedl.. nie martw sie, wez gleboki oddech i nie daj sie! : moj jest wiecznie zmeczony, wiecnie mu sie nie chce..

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

to u nas juz miesiac :P

gratki za kolejny tydzien! ;k:

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

witaj wspolczuje utraty pierwszej ciazy..
jak fajnie ze kolejne mamuski dolaczaja do nas z dolegliwosciami to tak jak u mnie no i brawo za polmetek! :

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

jak tylko wszystkie upewnimy sie jaka plec w nas siedzi to poruszymy temat wymiany napewno, bo mysle ze nie jedna bedzie chciala ja prawdopodobnie bede mila chlopaca, lekarz nie kazal kupowac niebieskiego a ja mam wyprawke niebieska jak wyjdzie dziewczynka to bedzie psikus! ale ja od samego poczatku czulam chlopaka

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

u mnie bodziaki tez byly w normalnych cenach, ale udalo mi sie wypatrzec te tansze wisialy sobie z poku calkiem nieswiadome
no zakupy potrafia dac powera!

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

biore sie za schabowe chyba! rosol zjedzony, tzt pojechal do tescia do szpitala, wiec zjemy z chlebkiem albo bula jak wroci. bo sam rosol to tak licho, przeleci zaraz a calego drugiego dania mi sie robic nie chce.
no i chyba pora na druga kawe i lody :

smacznego

U nas tez foch,takze spoko.standard

Cytat:
Napisane przez czajelka Pokaż wiadomość
Juz po obiedzie, tz poszedl spac: a ja ide do siostry na herbatke

Do pozniej :

buzka

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Natchnelo mniekupilam sobie zelki, mandarynki, winogrona, pieczywo czosnkowe, sok grejfrutowy i wlasnie zasiadamy z M do filmu
Gratki 18 t

Witamy gratulacje
o jak fajnie,jedz i ogladajcie

No to wrocilismy,u nas cala pralka prania znow
Psiak spi bo sie bawil ciagle,ja zaraz do mindimonek zasiade. M sie przypomnialo o co ostatnio mial na mnie focha i jakos sie zdenerwowal i sie wyzywal tu na mnie.i mnie terroryzuje normalnie.stanelam pod domem a podobno blizej bylo miejscr gdzies kolo czerwonego auta i ja stanelam i mowie ze dobrs tutaj bo nie widzialam czerwonego.wysiadlam to mi kazal pokazac gdzie jest czerwone a ja nowie ze to nieistotne no i wyszlismy i patrze a tqm 3czerwone ale to juz widzialam z drugiej strony ulicy i niepotrzebnie to powiedzialam bo sie wsciekl kazal mi wrqcac tam i patrzec ike czerwonych samochodow widac a ja ze nie i szlam do domu to ja oczywiscie najmadrzejsza itd,to mu powiedzialam ze mnie terroryzuje i sie zamknal a twraz na mnie burczal ,bo pytalan czy ze spodni dowod od auta wyciagnal bo do prania wstawilam.
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 17:00   #3905
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
O co chodzi z rossmanem i tym1+1 ?
Mroznykasztan witaj! !!
Kupując jeden produkt do makijażu drugi w tej samej cenie lub tańszy będzie gratis Promocja jest chyba od 10 do 19 listopada

Cytat:

u nas tez koniec sielanki

dzieki

fajnie kochana no i jak pracowicie!!!

smacznego

U nas tez foch,takze spoko.standard

buzka

o jak fajnie,jedz i ogladajcie

No to wrocilismy,u nas cala pralka prania znow
Psiak spi bo sie bawil ciagle,ja zaraz do mindimonek zasiade. M sie przypomnialo o co ostatnio mial na mnie focha i jakos sie zdenerwowal i sie wyzywal tu na mnie.i mnie terroryzuje normalnie.stanelam pod domem a podobno blizej bylo miejscr gdzies kolo czerwonego auta i ja stanelam i mowie ze dobrs tutaj bo nie widzialam czerwonego.wysiadlam to mi kazal pokazac gdzie jest czerwone a ja nowie ze to nieistotne no i wyszlismy i patrze a tqm 3czerwone ale to juz widzialam z drugiej strony ulicy i niepotrzebnie to powiedzialam bo sie wsciekl kazal mi wrqcac tam i patrzec ike czerwonych samochodow widac a ja ze nie i szlam do domu to ja oczywiscie najmadrzejsza itd,to mu powiedzialam ze mnie terroryzuje i sie zamknal a twraz na mnie burczal ,bo pytalan czy ze spodni dowod od auta wyciagnal bo do prania wstawilam.
Mój się kiedyś obraził, ze wyjechałam nie tym wjazdem co on mówił z parkingu

Małasylwia - nie chcę martwić, ale nie warto liczyć, że facet się zmieni czy to po ślubie, czy po urodzeniu dziecka, chociaż pewnie to sie czasem zdarza

Gdzie jest gosiak, Madison? Chyba mają fajny weekend po prostu

Edytowane przez Majka232
Czas edycji: 2014-11-09 o 17:01
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 17:05   #3906
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Kupując jeden produkt do makijażu drugi w tej samej cenie lub tańszy będzie gratis Promocja jest chyba od 10 do 19 listopada

Mój się kiedyś obraził, ze wyjechałam nie tym wjazdem co on mówił z parkingu

Małasylwia - nie chcę martwić, ale nie warto liczyć, że facet się zmieni czy to po ślubie, czy po urodzeniu dziecka, chociaż pewnie to sie czasem zdarza

Gdzie jest gosiak, Madison? Chyba mają fajny weekend po prostu
szkoda gadac co ?

juz nie wytrzymuje normalnie;/
Stary 2014-11-09, 17:06   #3907
blackberry89
Zakorzenienie

Wasi tżci mnie czasem przerażają...
Normalnie jak z jakiegoś filmu. W głowie mi się nie mieści że można tak kobietę traktować i to w ciąży mój też ma jakieś fochy ale jakby mi coś takiego wywinął to bym mu chyba w twarz dała. Współczuję
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-09, 17:07   #3908
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
szkoda gadac co ?

juz nie wytrzymuje normalnie;/
No, brak słów. Są wredni i czasem ma wrażenie, że lubią sprawiać przykrość a co dziwne wielu Tż z naszego forum ma podobne odchyły
Stary 2014-11-09, 17:10   #3909
_Madison_
Zadomowienie

Hej, hej pisareczki

Weekend do d.upy tak łaziłam po sklepach, że znów temp dostałam. R się obraził bo zapomniałam kupić mu pokrowiec do telefonu nie trzeba chyba dodawać, że byliśmy nq zakupach razem i on też zapomniał

W każdym razir trafiłam na mega wyprzedaż w biedrze i kupiłam sobie i R piżamy i koszulkę nocną po 15zł, botki za 25, dwie koszulki po 9.99, body dla młodych 3pak za 13zł wzięłam 3opakowania rozmiar 62- ale jakieś małe, kocyki z aplikacją zwierzątek z dady były bodaj jakoś w lato w sprzedaży wzięłam dwa ostatnie po 8zł. Mam siwy i turkusowy. Sandały na lato za całe 10zł para - ładne beżowe i turkusowe :p
I skarpetki 2pary za 4zł,
Zadowolona jestem baaardzo

A dziś wzięłam się za prezenty gwiazdkowe dla dziewczynek - czy ja nie powinnam wyprawki kompletować? i portfel jest szczuplejszy o 300zł, ale małe będą na pewno zadowolone.

Lecę nadrabiać. Całusy babole :-*
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF

Edytowane przez _Madison_
Czas edycji: 2014-11-09 o 17:12
_Madison_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 17:11   #3910
Majka232
Zakorzenienie

Jednak ja wiem, że z takim uległym ciapkiem co by mnie w brzuch co chwilę całował i nazywał kotkiem to bym zwariowała. Pantoflarz też nie dla mnie
Stary 2014-11-09, 17:13   #3911
_Madison_
Zadomowienie

Za to u mamy obżarłam się snikersem

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
Jednak ja wiem, że z takim uległym ciapkiem co by mnie w brzuch co chwilę całował i nazywał kotkiem to bym zwariowała. Pantoflarz też nie dla mnie
Ja ze słodzącym pantoflarzem dostałabym pier.do.lca

Kocham mojego w☠☠☠☠.. Nerwusa
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-09, 17:14   #3912
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Hej, hej pisareczki

Weekend do d.upy tak łaziłam po sklepach, że znów temp dostałam. R się obraził bo zapomniałam kupić mu pokrowiec do telefonu nie trzeba chyba dodawać, że byliśmy nq zakupach razem i on też zapomniał

W każdym razir trafiłam na mega wyprzedaż w biedrze i kupiłam sobie i R piżamy i koszulkę nocną po 15zł, botki za 25, dwie koszulki po 9.99, body dla młodych 3pak za 13zł wzięłam 3opakowania rozmiar 62- ale jakieś małe, kocyki z aplikacją zwierzątek z dady były bodaj jakoś w lato w sprzedaży wzięłam dwa ostatnie po 8zł. Mam siwy i turkusowy. Sandały na lato za całe 10zł para - łade beżowe i turkusowe :p

A dziś wzięłam się za prezenty gwiazdkowe dla dziewczynek - czy ja nie powinnam wyprawki kompletować? i portfel jest szczuplejszy o 300zł, ale małe będą na pewno zadowolone.

Jednym słowem ustrzeliłaś okazje
Mam 2pak body z biedronki i są z takiej grubej bawełny, więc spoko.
Co kupiliście dziewczynkom? Muszę kupić prezent dla chrześnicy Tż która ma prawie 4 latka i nie mam pomysłu
Stary 2014-11-09, 17:14   #3913
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Normalnie jak z jakiegoś filmu. W głowie mi się nie mieści że można tak kobietę traktować i to w ciąży mój też ma jakieś fochy ale jakby mi coś takiego wywinął to bym mu chyba w twarz dała. Współczuję
ja sobie ewidentnie pozwolilam na takie traktowanie to tak mam..;/
Cytat:
No, brak słówbi. Są wredni i czasem ma wrażenie, że lubią sprawiać przykrość a co dziwne wielu Tż z naszego forum ma podobne odchyły
moj uwielbia wrecz mnie denerwowac i sprawiac mi przykrosc
Cytat:
Hej, hej pisareczki

W każdym razir trafiłam na mega wyprzedaż w biedrze i kupiłam sobie i R piżamy i koszulkę nocną po 15zł, botki za 25, dwie koszulki po 9.99, body dla młodych 3pak za 13zł wzięłam 3opakowania rozmiar 62- ale jakieś małe, kocyki z aplikacją zwierzątek z dady były bodaj jakoś w lato w sprzedaży wzięłam dwa ostatnie po 8zł. Mam siwy i turkusowy. Sandały na lato za całe 10zł para - ładne beżowe i turkusowe :p

ale super kochana zakupki zrobilas
co kupilas dziewczynkom?
Stary 2014-11-09, 17:21   #3914
_Madison_
Zadomowienie

MAJA, SONIA - każda chciała co innego więc tak Amela - dostanie zestaw klocków lego duplo śpiąca królewna, lalkę bobasa 45 cm, spiewa piosenki i mówi po polsku wstawię potem zdjęcie bo jest śliczny! A cena 28zł. Puzzle księżniczka zosia i klinika dla pluszaków, matę wodną do rysowania - ale to prezent wspólny bo wzieliśmy tę dużą.
Butelkę do lali i klocki sześcienne z obrazkami
Natalia - lalę chou chou mój pierwszy ząbek :p

Jeszcze jakieś drobiazgi muszę dokupić Marcelowi.

Prezenty spore, ale u nas dzieciaki na resztę świąt dostaję drobnicę. Max do 20-30zł więc gwiazdka jest bogata
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-09, 17:23   #3915
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

nie zmartwilas. ja nie chce zeby sie zmienial. chce zeby sie przewartosciowal. i dazyc bede do tego, dziecko nie bedzie tylko moje a ja oczekuje tylko zaangazowania
przykro ze twoj sie po slubie nie zmienil :P a moze wcale nie musial i jest idealny?
u mojego widac poprawe, moze po prostu dojrzal a byc moze przez to, ze wiele wymagam wiecej dostrzega ale dla mnie to jeszcze za malo ciezko wymagac czegos od synusia mamusi ktory mial wszystko podane na tacy :P

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Cytat:
straszne co? ja narzekam na swojego ale Soniu twoj bije wszystkich na leb :P

JAŚ

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-09, 17:23   #3916
blackberry89
Zakorzenienie

Madison super zakupki

Dziewczyny, co innego ciepły kluch, a co innego jak ktoś nie ma za grosz szacunku do drugiej osoby...

Sonia, ja też myślę że to kwestia tego że ty za dobra jesteś i on to wykorzystuje ;*
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 17:26   #3917
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

oooo jakie zakupy! super sprawa :P
buziole

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:
Ja ze słodzącym pantoflarzem dostałabym pier.do.lca

Kocham mojego w☠☠☠☠.. Nerwusa
moj nigdy do takich nie nalezal, chociaz czasem mial zrywy romantyzmu za czym chyba czasem tesknie obydwoje nie odpuszczamy wiec i ciezko jest ale fakt- wkurza, ale nie zamienila bym :P

JAŚ

Stary 2014-11-09, 17:27   #3918
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
MAJA, SONIA - każda chciała co innego więc tak Amela - dostanie zestaw klocków lego duplo śpiąca królewna, lalkę bobasa 45 cm, spiewa piosenki i mówi po polsku wstawię potem zdjęcie bo jest śliczny! A cena 28zł. Puzzle księżniczka zosia i klinika dla pluszaków, matę wodną do rysowania - ale to prezent wspólny bo wzieliśmy tę dużą.

Prezenty spore, ale u nas dzieciaki na resztę świąt dostaję drobnicę. Max do 20-30zł więc gwiazdka jest bogata
super prezenty,ale dzieciaczki beda zachwycone!
Cytat:
nie zmartwilas. ja nie chce zeby sie zmienial. chce zeby sie przewartosciowal. i dazyc bede do tego, dziecko nie bedzie tylko moje a ja oczekuje tylko zaangazowania
przykro ze twoj sie po slubie nie zmienil :P a moze wcale nie musial i jest idealny?
u mojego widac poprawe, moze po prostu dojrzal a byc moze przez to, ze wiele wymagam wiecej dostrzega ale dla mnie to jeszcze za malo ciezko wymagac czegos od synusia mamusi ktory mial wszystko podane na tacy :P

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

hehe.. no cos w tym jest ;/ ;/ ;/

Cytat:
Madison super zakupki

Dziewczyny, co innego ciepły kluch, a co innego jak ktoś nie ma za grosz szacunku do drugiej osoby...

Sonia, ja też myślę że to kwestia tego że ty za dobra jesteś i on to wykorzystuje ;*
moj ma to po ojcu, chodzacy nerwus. ja sie czasem boje jak on sie denerwuje i czasem czuje przytloczona przez to, ze wole nic nie mowic i nie narzekac.
fakt, ze ciagle sie go czepiam ze np cos zle Kaprysa zlapal czy co..ale moze ja w taki sposob sobie odreagowuje? albo po prostu taka jestem.
nie chce sie go czepiac..ale sie czepiam, jak jest spokoj to za kilka dni musze sie czepic..ale to do czego on mnie doprowadzza to skrajnosc.. bo oczywiscie on sie na wszystko denerwuje i to 200x bardziej niz powinien.
Stary 2014-11-09, 17:32   #3919
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

na bogato, ale napewno radosc bedzie niesamowita

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Cytat:
moj ma to po ojcu, chodzacy nerwus. ja sie czasem boje jak on sie denerwuje i czasem czuje przytloczona przez to, ze wole nic nie mowic i nie narzekac.
fakt, ze ciagle sie go czepiam ze np cos zle Kaprysa zlapal czy co..ale moze ja w taki sposob sobie odreagowuje? albo po prostu taka jestem.
nie chce sie go czepiac..ale sie czepiam, jak jest spokoj to za kilka dni musze sie czepic..ale to do czego on mnie doprowadzza to skrajnosc.. bo oczywiscie on sie na wszystko denerwuje i to 200x bardziej niz powinien.
pewnie obydwoje sie nakrecacie.
a jak charakterek ciezki i zyc trudno z takim. a ja wiem jak to jest z nerwusem, moj jest dobrym czlowiekiem, ale jak ma nerwy to lepiej nie podchodzic.

JAŚ

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-09, 17:32   #3920
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

A dziewczyny ilościowo nie dostają tyle samo?
Bo moja koleżanka mówiła, że jak kupuje prezenty bratankom to ilość musi być podobna a nie 1 droższy a drugi 3 tańsze, bo to nie przejdzie
U nas synek dostaje fajne prezenty od chrzestnych i dziadków, jeszcze od nas coś więc trochę się tego nazbiera.
Teraz muszę coś kupić chrześnicy 2-latki na mikołajki za ok.50 zł

Cytat:

Nie chciałam zmiany po ślubie Dopiero po okazało sie jakim jest bałaganiarzem Zmiana priorytetów i przewartościowanie pewnych spraw to duża zmiana niestety i trudna, ale może Tobie się uda
Stary 2014-11-09, 17:33   #3921
Koperco
Zakorzenienie

Moj wrocil juz jakis czas temu. Ja wpierdzielalam pyszniutkie placki ziemniaczane jak przyszedl i wyobrazcie sobie ze wzial mi cos na wynos ale nie wiem,co-nie sprawdzalam.
Nie mam zamiaru sie dawac,spokojnie
Ja dobrze wiem o co chodzi.wydaje mi sie ze on tez. My sie malo klocimy ale jak juz to z piorunami, raz talerze lecialy ale to Malego w domu nie bylo:P
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 17:36   #3922
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
na bogato, ale napewno radosc bedzie niesamowita

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

pewnie obydwoje sie nakrecacie.
a jak charakterek ciezki i zyc trudno z takim. a ja wiem jak to jest z nerwusem, moj jest dobrym czlowiekiem, ale jak ma nerwy to lepiej nie podchodzic.
ale mnie g. obchodzi to ze moj jest zdenerwowany..ja tez jestem i co?
to nie znaczy ze mam sie go "bac" bo on ma nerwa;/ bo to chore.

Cytat:
Moj wrocil juz jakis czas temu. Ja wpierdzielalam pyszniutkie placki ziemniaczane jak przyszedl i wyobrazcie sobie ze wzial mi cos na wynos ale nie wiem,co-nie sprawdzalam.
Ja dobrze wiem o co chodzi.wydaje mi sie ze on tez. My sie malo klocimy ale jak juz to z piorunami, raz talerze lecialy ale to Malego w domu nie bylo:P
omnomnom, zjadlabym chetnie!
moglby Was wziac razem, przeciez to frajda w restauracji ...wyjsc gdzies..
Stary 2014-11-09, 17:43   #3923
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

Nie chciałam zmiany po ślubie Dopiero po okazało sie jakim jest bałaganiarzem Zmiana priorytetów i przewartościowanie pewnych spraw to duża zmiana niestety i trudna, ale może Tobie się uda
duza, ale nikt nie mowi ze niemozliwa jesli ja moglam sie zmienic bedac w ciazy, (nie bylam oaza matczynego spokoju, swoje za uszami tez mam) to on tez moze nie moglabym wymagac jesli bym nie wiedziala ze sie da. ale wiem, ze mozna wystarczy zaangazowanie i dobre checi przede wszystkim.

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
ale mnie g. obchodzi to ze moj jest zdenerwowany..ja tez jestem i co?
to nie znaczy ze mam sie go "bac" bo on ma nerwa;/ bo to chore.

..
aa widzisz. najpeirw piszesz, ze sama na to pozwalasz a teraz mowisz ze ciebie to G obchodzi. sama wiesz co sie dzieje, wiec trzeba dzialac a nie tylko duzo mowic. jestes madra kobieta, wiec nie pozwalaj sobie

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
to znaczy ze jednak cos przemyslal, lepiej pozno niz wcale, co nie zmienia faktu, ze zachowal sie nie w porzadku :/

JAŚ

Stary 2014-11-09, 17:43   #3924
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
duza, ale nikt nie mowi ze niemozliwa jesli ja moglam sie zmienic bedac w ciazy, (nie bylam oaza matczynego spokoju, swoje za uszami tez mam) to on tez moze nie moglabym wymagac jesli bym nie wiedziala ze sie da. ale wiem, ze mozna wystarczy zaangazowanie i dobre checi przede wszystkim.

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

aa widzisz. najpeirw piszesz, ze sama na to pozwalasz a teraz mowisz ze ciebie to G obchodzi. sama wiesz co sie dzieje, wiec trzeba dzialac a nie tylko duzo mowic. jestes madra kobieta, wiec nie pozwalaj sobie
pozwolilam sobie na to od samego poczatku to tak teraz mam, ciezko cos takiego zmienic po tylu latach. ciezko zmienic jego, bo on taki widocznie jest.

ja musze byc bardziej twarda ale juz nie raz probowalam i nie umiem.
Stary 2014-11-09, 17:45   #3925
_Madison_
Zadomowienie

O to ta lala my zestaw 7 wzieliśmy.
http://www.mazakzabawki.pl/product-p...po-Polsku.html

MAJKA - u nas dziewczyny wszystkie zabawki traktują jako wspólne więc problemu nie ma. Każda dostaje to co sobie wymarzy. No i wiadomo musi być sprawiedliwie cenowo. Jak któraś chce tańsze tak jak Amela to duplo to mówimy by jeszcze o coś mikołaja poprosiła bo Natka chce duży prezent

A od dziadków oni zabawek nie dostają. Tylko pieniążki idą na ich konta. Na start w dorosłość coś będą mieli.
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-09, 17:54   #3926
Koperco
Zakorzenienie

Ja w wannie
Sonia trza byc twardym.
Sylwia moze i przemyslal ale chyba tylko dlatego ze mu sie tom ksiazki skonczyl i kolejny jest malo ciekawy.ale mnie to guzik obchodzi.niech zobaczy jak to jest jak czlowiek chce z ukochanym spedzic czas bo sie zwyczajnie stesknil a tu nie. Moze cos trafi.
Madison u mnie za to dziadkowie sa psycho (moi rodzice) i taka fure zabawek dosatej ze to az nieprzyzwoite jest wiec za to my nie dajemy jakis super drogich bo mi ocipieje dziecko:P
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-09, 17:54   #3927
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

to znaczy ze jednak cos przemyslal, lepiej pozno niz wcale, co nie zmienia faktu, ze zachowal sie nie w porzadku :/
Powodzenia Ci życzę!

Cytat:
O to ta lala my zestaw 7 wzieliśmy.
http://www.mazakzabawki.pl/product-pol-18132-Lalka-Bobas-45-cm-Mowi-i-Spiewa-po-Polsku.html

MAJKA - u nas dziewczyny wszystkie zabawki traktują jako wspólne więc problemu nie ma. Każda dostaje to co sobie wymarzy. No i wiadomo musi być sprawiedliwie cenowo. Jak któraś chce tańsze tak jak Amela to duplo to mówimy by jeszcze o coś mikołaja poprosiła bo Natka chce duży prezent

A od dziadków oni zabawek nie dostają. Tylko pieniążki idą na ich konta. Na start w dorosłość coś będą mieli.
To super, że dziewczynki tak sie dzielą
Może taką lalę kupię chrześnicy na mikołajki

Co do Tż to możliwe, ze my jesteśmy teraz nadwrażliwe i my też dajemy im się we znaki
Stary 2014-11-09, 17:56   #3928
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
pozwolilam sobie na to od samego poczatku to tak teraz mam, ciezko cos takiego zmienic po tylu latach. ciezko zmienic jego, bo on taki widocznie jest.

ja musze byc bardziej twarda ale juz nie raz probowalam i nie umiem.
kochanie jesli bardzo bedziesz chciala to dasz rade, pamietaj ze to bylo by dobre nie tlyko dla ciebie ale i dla dzidzi i dla wasego zwiazku

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
jaka ladna ta lala!

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
Powodzenia Ci życzę!

i
nie dziekuje

tez prezent dla czterolatki potrzebujemy pod choinke a pomyslu brak

JAŚ

Stary 2014-11-09, 18:00   #3929
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
Ja w wannie
Sonia trza byc twardym.
Sylwia moze i przemyslal ale chyba tylko dlatego ze mu sie tom ksiazki skonczyl i kolejny jest malo ciekawy.ale mnie to guzik obchodzi.niech zobaczy jak to jest jak czlowiek chce z ukochanym spedzic czas bo sie zwyczajnie stesknil a tu nie. Moze cos trafi.
Madison u mnie za to dziadkowie sa psycho (moi rodzice) i taka fure zabawek dosatej ze to az nieprzyzwoite jest wiec za to my nie dajemy jakis super drogich bo mi ocipieje dziecko:P
Jakby dzieciaki dostawały zabawki od dziadków to ja chyba nic bym nie kupowała
Ale u nas tylko my kupujemy zabawki i to tylko raz w roku - reszta świąt/urodzin to książeczki i skarpetki czy inna garderoba ale tak do 20-30zł), dziadki kasę na oszczędnościowe, a tzta rodzeństwo, moja siostra to ubrania przeważnie dają i słodycze. Więc myślę, że dzieci nie są jakoś bardzo rozpieszczane w tym temacie
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-09, 18:01   #3930
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
kochanie jesli bardzo bedziesz chciala to dasz rade, pamietaj ze to bylo by dobre nie tlyko dla ciebie ale i dla dzidzi i dla wasego zwiazku

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

jaka ladna ta lala!

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

nie dziekuje

tez prezent dla czterolatki potrzebujemy pod choinke a pomyslu brak
Może lego friends? Są różne cenowo zestawy (te klocki sa od 5 lat, ale spokojnie nadadzą sie dla 4-latki).
Dla chrześnicy Tż wolałabym coś innego, bo na 3 urodziny dostała od nas zestaw lego duplo, ale mozliwe, ze jednak na lego sie zdecyduję albo na jakąś grę logiczną np.
http://allegro.pl/smart-kamelot-gra-...763959484.html
http://allegro.pl/dzien-i-noc-gra-lo...729134845.html

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości