![]() |
#4411 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2
Cytat:
![]() dziewczyny zakochałam sie w szydełkowych bucikach, o takich http://pl.dawanda.com/product/697331...KOWE-0-12-M-CY dziewczynkowe są jeszcze piękniejsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Zakorzenienie
|
Fajne buciki
![]() ![]()
#4413 |
Zakorzenienie
|
Iluzja dla Ciebie http://allegro.pl/nowy-sliczny-kombi...760975970.html jakbym rodziła teraz to bym klupiła.
---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Mój mąz z córką robią doświadczenie z fasolą ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- teraz malują farbami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4414 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() w którym tygodniu zaczęłaś? masz takie zajęcia 2w1 z jogą czy bez? udało ci się trafić na jakieś bezpłatne czy płacisz? zaczynam się przymierzać i szukam czegoś fajnego w Poznaniu, jak może któraś powiedzieć na co warto zwrócić uwagę to byłabym wdzięczna ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b702238669.png razem od 06.10.2007 ![]() nasz wielki dzień - 06.09.2014 ![]() Lenka przyszła na świat 10.05.2015 ![]() ![]() Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4415 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam chustę, polecam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() hej! pogoda u nas trochę się polepszyła, w końcu przestało lać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez TienShan Czas edycji: 2014-11-09 o 14:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4416 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uwielbiam minky, na Facebook jest takie konto ' sto powodów do szycia ' i kobietka szyje takie cuda z polaru minky. Koleżanka zamawiała u niej czapeczki, kominy, zestawy do łóżeczka i wózka. Wszystko cudne! Uwielbiam jak tatusiowie bawią się tak z dziecmi, to musi być cudny widok ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
No takie opinie o emolientach tez czytałam, zgłupieć mozna ![]() Sama smaruje sie olejem migdałowym, nie wiedziałam ze maluszka też mozna ![]() Jadłam ciasto marchewkowe pyyychaa, buraczkowe również pyyychaa, ale szpinakowe hmm ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kokosowym też, jak najbardziej ![]() http://cook-yourself.blogspot.com/20...akowe-bez.html polecam zrobić od razu z podwójnej porcji, to przepis na tortownicę o średnicy 15cm smakuje jak bounty ![]()
![]() |
#4418 | |||||
Rozeznanie
|
Zanim zapomnę: dziewczyny z Warszawy - a może pójdziemy na jakieś wspólne ćwiczenia?
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ojoj... to odpoczywaj dużo... może to z przemęczenia lub nerwów ...
![]() |
#4419 |
BAN stały
|
Szkole rodzenia mam darmową.Zaczęłam chodzić w zeszłym tygodniu czyli 24tc.Zajęcia mam dwa razy w tygodniu.Raz jest to gadanina a innym razem praktyka i ćwiczenia.Szkoła trwa dwa miesiące
---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Zobaczę jak jutro będzie.Mała jest aktywna więc nie martwię sie tak bardzo |
![]() ![]() |
![]() |
#4420 |
Zadomowienie
|
a ja chyba bede chora...bo gardlo mnie drapie wiec
-albo zmarzlam na wycieczce z Olimpii szkola I nas zawialo bo bylo cholernie zimno -Olimpia mogla mnie zarazic -zmarzlam w pracy bo w piatek bylo tam starsznie zimno a ja bylam tam od rana do wieczora zgadnac nie zgadne ale chora bede..kurde juz drugi raz w tej ciazy...w sumie pierwsze przyziebienie nawet szybko przeszlo wiec moze nie bedzie zle...Olimpia dalej chora ale juz lepiej wiec jutro idzie do szkoly....w domu za duzo rozrabia jak nie wyszaleje sie z dziecmi... dziewczyny pomalu zblizamy sie do polowek ciazy..jeszcze kilka tyogdni a pamietacie jeszcze nie dawno robilysmy testy I chodzilysmy na pierwsze wizyty I usg..z tego co mi sie wydaje to po 20 tc to juz poleci jak z gorki... nic kawke wypilam....bo mnie korcilo ale to w sumie 2 czy 3 kawa od poczatku ciazy...zmienie posciel/ nastawie zmywarke I jade po zakupy na obiad...Olimpia chce kurczaka nogi( czytaj...cala kure) trzymajcie sie
#4421 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z zielona herbata trzeba uważać, ja ogólnie tylko wodę i delikatna herbatę z torebki. Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4422 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super ta strona ![]() Ciasto jak do mnie nie wygląda zachęcająco ale skoro mówisz ze smakuje jak bounty to na pewno spróbuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4423 | ||||
Zakorzenienie
|
Widzę, że dość sporo mamusiek planuje chustę, fajnie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Po prostu odpocznij, jeśli bardzo będzie dokuczać, to weź nospę ![]() Cytat:
Ja olejku z migdałów stosowałam do masażu krocza w pierwszej ciąży ![]() A kokosowy używam do smażenia placków ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4424 |
Zakorzenienie
|
My mamy chuste hoppediz i jest fajna na lato właśnie bo cienka, a zimą można fajne ocieplacze kupić. Mnie znowu od kawy odrzuciło bardzo i wcale nie piję. W piątek usg genetyczne i trzęse portkami :/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4425 |
Zadomowienie
|
kinga bedzie dobrze nie masz czego ci bac/martwic
![]()
#4426 |
Zakorzenienie
|
![]() Dzisiaj młodej limo rozlało sie pod całym okiem :/ pewnie minie ze dwa tygodnie zanim jej całkiem zejdzie i wygląda jak dziecko wojny. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4427 |
Zadomowienie
|
Kinga..a gdzie mloda wlazla ze ma oko podbite
#4428 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny, jestem mama czerwcową, ale przyznaję bez bicia, że Was podczytuję
![]() pozdrawiam was |
![]() ![]() |
![]() |
#4429 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj z tz poklocilam sie o... lozeczko ![]() ![]()
![]() ![]() 30.04.2015r. godz.9:44 ![]() Edytowane przez angelika8818 Czas edycji: 2014-11-09 o 22:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4430 |
Zadomowienie
|
witam
mialam nie nadrabiac tych 15 albo lepiej stron ale nadrobilam..wzielam udzial w sondzie..sama nie wiem czy potrzebnie czy nie...bo potem doczytalam sie kolejnej awantury...nie bede za bardzo tego komentowac bo nie ma do czego wracac ale jestem w szoku ze osoba dorosla ktora bedzie matka za okolo 6 miesiecy zachowywala jak sie nastolatka I opowiadala nasze dyskusje/spory/awantury na innych watkach!!! sorry dziewczyny ale musialam bo inaczej to by we mnie siedzialo.. Iluzja, Czarna, Scotasia, Santi i sorki jak kogos pominelam...prosze mi stad nigdzie nie odchodzic...wiecej sporow nie bedzie dzisiaj robilam na obiad zeberka milej nocki laski!!!!
#4431 |
Zakorzenienie
|
Kochana rozpięła sobie piżamkę na dole i podczas śniadania zaczęła wchodzić na stolik i jej się noga ześliznęła i padła prosto na kant stołu
![]() Wstalismy dopiero i polknelam tabletkę a normalnie o tej godzinie to już śniadanie jem i jest mi niedobrze z głodu, a do 8 muszę czekać :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4432 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie przygoda z olejami zaczela sie od ... Psa ![]() ![]() ![]() Teraz chetnie smaruje swoja skore i włosy właśnie różnymi olejami, ale tez nie do przesady. O masażu krocza gdzies czytałam ale to się chyba robi bliżej porodu ? Cytat:
![]() Kiedys dziergałam cos dla lalek ale z takimi bucikami chyba bym nie dala rady. No ale kto wie, może jak będę sie bardzo nudzić na zwolnieniu to spróbuje ![]() a tz sie nie przejmuj, na pewno zmięknie i kupicie to łóżeczko za 600 ![]() Zapomniałam się pochwalić ze zamówiliśmy ten leżaczek do którego link dawała jagodowa - tiny love 3 w 1 ![]() Tak w ogóle to dzień dobry ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4434 |
Rozeznanie
|
hello co tu taka cisza?
Dziewczyny umieram, fatalnie się czuję, straciłam głos, mam taki ból gardła że śliny nie mogę przełknąć, całą noc się męczyłam i nie wiem co robić iść do lekarza ale co ona mi przepisze przecież w ciąży nic nie można brać, mam trochę gorączki ale tak na granicy stanu podgorączkowego a gorączki. Córunia pewnie mnie załatwiła bo miała angine i jeszcze bierze antybiotyk. Czy w ciąży to można w ogóle brać antybiotyki?
#4435 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Strzałka, tak, masaż się robi pod koniec ciąży, ja zaczęłam ok. 35 tygodnia ![]() Kinga, będzie dobrze! Ja tę ciążę podobnie przechodzę, czyli na luzaka - trochę się stresowałam od zrobienia testu do stwierdzenia bicia serduszka u bejbija, ale teraz spokój ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Angelika, różnica w cenie spora ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4436 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() są antybiotyki które można brać m.in.wspomniany duomox. Jednak ja zalecam od spróbowania naturalnych sposobów. brałam antybiotyk i ciągle się zastanawiam czy na pewno nie zaszkodziłam dzidzi. hej tak w ogóle. sobotnie urodziny były w miare ok. tyle, że po 1 to były ![]() Pięknie świeci słońce. chyba zagonię TŻ do mycia okna w kuchni ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4438 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A gdzie kupujecie te wszystkie olejki? Bo wstyd się przyznać, ale z żadnym jeszcze nie miałam do czynienia, a same dobre rzeczy o nich słyszałam ![]()
![]() |
#4439 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a oleje kupuje zwykle przez Internet albo w sklepach ze zdrową żywnością ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4440 |
BAN stały
|
Czesc dziewczyny.
Wzielam wczoraj wieczorem uro forte, juz mnie niby mniej boli ale dalej ;/ Dzisiaj wezme kolejna i jutro tez, jesli nie przejdzie to w srode juz skocze do lekarza. TZ mogl miec dzisiaj wolne ale oczywiscie jego brat chcial ;/ Juz sie przyzwyczailam. Fistaszek dzieki za kombinezonik ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Juz pierwsza grudniowka sie rozpakowala ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Ale cisza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.