![]() |
#4951 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 117
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Hej dziewczyny.
Przepraszam Melonade, ¿e wczoraj nie podalam wagi... je¶li to mozliwe to przepisz mi z ostatniego tygodnia bo nawet nie wiem i nie mam jak siê zwa¿yæ. Dziewczyny mam takiego do³a. ... ![]() W tym tygodniu dowiedzia³am siê, ¿e 6-letni syn kuzyna ma raka z³o¶liwego: ( brak mi s³ów: ( A jakby tego by³o ma³o, poklocilam siê ze swoim t¿. Prowadzimy razem firmê i jak siê zaczynaj± k³opoty tam, to i w naszym zwi±zku. Teraz ju¿ wiem,¿e to by³ du¿y b³±d.... Oczywi¶cie dietê szlag trafi³. Jem ze smutku i ci±gle jestem g³odna. Help!
#4952 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 366
|
Hej.
Michalova no super ![]() Melonik Twoje æwiczenia jak tam? ja wczoraj w³±czy³am kickboxing z FB i chyba bêdê czê¶ciej takie zestawy æwiczyæ, bo fajne, ma³o skakania, a zmêczenie podobne ![]() gratulujê wszystkim spadków ![]() mi³ego dnia ![]()
#4953 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 36 831
|
Michalova, super!
Ja nadal nie dotarlam na ta silownie ![]() Jagodka, musicie oddzielac zycie zawodowe od prywatnego, inaczej to nie ma racji bytu... Wys³ane z mojego LG-P700 przy u¿yciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 627
|
Jagodka, straszna informacja. nic nie boli mnie bardziej ni¿ chore dzieci. wspó³czujê bardzo, naprawdê. nawet nie wiem co napisaæ...
dziêki za gratulacje. kupi³am karnet który troszkê szarpn±³ moj± kieszeñ, a w³a¶ciwie kupili¶my dwa karnety. wiêc teraz nie ma odwrotu, muszê chodziæ. ten trener proponowa³ ¿e u³o¿y mi trening ale to nie dla mnie. wolê póki co aeroby, szybko zniecheci³abym gdybym mia³a robiæ æwiczenia si³owe. muszê tylko za te moje ramiona jeszcze siê wzi±æ i bêdê zadowolona ![]()
#4955 |
Zakorzenienie
|
Michalova, sprobuj silowych, sa bardzo fajne
![]() ![]() ![]() Ja na silce chce zeby mi ktos wlasnie ulozyl trening ![]() Wys³ane z mojego LG-P700 przy u¿yciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
Wtajemniczenie
|
na razie zostane przy aerobach, planujê te¿ kilka sesji w body space ale to jak bêdê mia³a lepsz± kondycjê. pó¼niej te¿ interwa³y wprowadzê. no i mo¿e w koñcu przekonam siê do tych si³owych. choæ wczoraj by³a dziewczyna na si³owni której metamorfozê przeprowadzi³ ten trener i jak patrzy³am jak æwiczy to jeszcze bardziej siê zniechêci³am do tego typu aktywno¶ci. ale nie mówiê ¿e nigdy nie spróbujê, mo¿e mi siê spodoba jak siê bardziej wkrêcê w si³owniê
![]()
#4957 |
Zakorzenienie
|
A czemu sie zniechecilas?
![]() Uff w koncu podjechalam popytac co i jak, maaatko jaki fajny trener byl ![]() ![]() ![]() Wys³ane z mojego LG-P700 przy u¿yciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4958 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() Mo¿e jaki¶ link? ![]() Moje æwiczenia dobrze, ale dzisiaj @, umieram, nawet odwo³a³am wszystkie plany ![]() michalova daj szansê trenerowi. Nie ka¿dy ma tak± okazjê, a przecie¿ On powinien wszystko dopasowaæ do Ciebie. Ja uwielbiam treningi si³owe i uwa¿am, ze nie ma lepszych, dlatego bym Ci proponowa³a chocia¿ spróbowaæ, ale jak nie chcesz to przecie¿ powinna¶ z Nim porozmawiaæ i On Ci powinien dobraæ wszystko wed³ug Twoich potrzeb i preferencji.
![]() |
#4959 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 366
|
Melonik wczoraj robi³am to https://www.youtube.com/watch?v=Vve4BVTZ0QU
takie boksowanie no ![]() ![]() Dzi¶ w³±czy³am sobie 2 ró¿ne filmy od nich, standing abs i kickboxing - oba po 10minut, a na koniec dysza³am jak po biegu ![]()
#4960 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo mi siê taka forma æwiczeñ podoba ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4961 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
Cytat:
Ja dzi¶ ¶rednio z diet±. Rano - owsianka. Potem do 13 ostra zasuwa w domu: pod³ogi z przesuwaniem mebli, kafelki, ³azienki. Dom niewielki, ale u Narzeczonego by³o roboty: przysz³a te¶ciowa bez nogi a faceci do wieczora w pracy - rozumiecie. A jak nie umiem przej¶æ obok ba³aganu obojêtnie. Bratowa narzeczonego chcia³a zrobiæ zdjêcie ¿e sprz±ta. Ja mówiê, ¿e wychowuje sobie mê¿a ![]() Dalej warzywna z kawa³kiem kie³basy - zabielana naturalnie Potem pó³torej jab³ka oraz dwie kromki z szynk±, pomidorem i ogórkiem. Orzeszki (narzeczony jad³ chrupki a ja ani jednej - proszê mnie pochwaliæ) Na kolacje by³y pierogi, ale pierne ¿e nie wiem. Zjad³am serek homo i pomidora.
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4962 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() moje menu: 1. tost z razowca z wêdlin± z indyka, suszonymi pomidorem i kie³kami. mandarynka. 2. plaster twarogu polt³ustego z otrêbami i rodzynkami. 3. papryka faszerowana makaronem pe³noziarnistym, piersi± kurczaka, cebul± czerwon± i marchewk±. 4. jogurt naturalny, bu³ka z ziarnem, banan (zjad³am to w czasie meczu bo byli¶my z t¿ na siatkówce) 5. trochê sa³atki z mixem sa³at, oliwkami, pomidorami koktajlowymi, oliwkami i serem ¶ródziemnomorskim. pó³ bu³ki z ziarnem. czy która¶ z Was jest z Czêstochowy? dzisiaj moja dru¿yna gra³a z dru¿yn± z Czêstochowy w³a¶nie (w koñcu wygrali ![]()
![]() |
#4963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 03:02 ---------- Poprzedni post napisano o 02:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Bie¿nia na pewno da efekty. ![]() ---------- Dopisano o 03:03 ---------- Poprzedni post napisano o 03:02 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4965 |
Zakorzenienie
|
Co takie puchy tutaj, co?
Ja mia³am pierwszy cheat day. ¦niadanie: owsianka z jab³kiem, rodzynkami oraz pestkami dyni Potem: parê herbatników oraz 3bit i kawa z cykorii z mlekiem Obiad: Miêso wieprzowe (nie wiem co to by³o, co¶ te¶ciowa wyci±gnê³a) z gulaszem z soczewicy, ry¿em i buraczkami. Podwieczorek: 10 g trufli, 45 g chipsów, jab³ko Kolacja: co¶ z jajkami. Co s±dzicie? No i æwiczy³am. 40 minut treningu mma.
![]() |
#4967 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4968 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 15
|
To ja siê odezwê
![]() Schud³am 56kg, chwalê siê :P
#4969 |
Zadomowienie
|
To jak ju¿ siê chwalisz to powiedz co¶ wiêcej
![]()
#4970 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 15
|
Rok ciê¿kiej pracy, æwiczeñ, wyrzeczeñ, z³o¶ci i w koñcu rado¶ci. Napiszê do Ciebie na priv.
#4971 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 009
|
Cytat:
Ja te¿ jestem ciekawa, mo¿esz do mnie napisaæ? Schudlas o 56 LG czy do 56 kg? Jak skóra (to mnie najbardziej interesuje?)
![]() |
#4972 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 14
|
A¿ sobie zrobi³am osobiste konto :P
Schud³am na razie 56kg, w planach jest wiêcej. Skóra coraz lepiej sobie radzi, nie chudnê gwa³townie, dlatego nie mam problemów z wisz±cymi pelikanami, brzuchem na kolanach, czy cyckami, które mogê zarzuciæ sobie na plecy. Poczytaj sobie u mnie na blogu, dzisiaj pierwszy raz wesz³am na to forum i zaintrygowa³o mnie ono. Widzia³am sporo m³odych, narzekaj±cych dziewcz±t, którym nie chce siê po prostu wzi±æ w gar¶æ. Wkurza mnie co¶ takiego, dlatego stwierdzi³am, ¿e zalogujê siê, a co tam! |
![]() ![]() |
![]() |
#4973 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Planujesz do³±czyæ do naszego w±tku, chcesz siê jeszcze odchudzaæ(o 20-30kg) ?
![]() |
#4974 |
Przyczajenie
|
Napisa³am jako GrubaBlondyna. Zrobi³am sobie swoje konto, bo tamto nale¿a³o do mojego faceta. O odchudzaniu wolê pisaæ z w³asnego
![]()
-------------------------------------------------------- http://grubablondyna.blogspot.com/ Edytowane przez GrubaBlondyna Czas edycji: 2014-11-09 o 19:22 Powód: przejêzyczenie |
![]() ![]() |
![]() |
#4975 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje, ¿e Ci siê uda³o. Pamiêtaj tylko, ¿e nie znasz historii osób w internecie i nie wiesz co komu w psychice siedzi. Forum jest miêdzy innymi po to, ¿eby sobie ponarzekaæ, po¿aliæ siê i wyrzuciæ z siebie ca³e to z³o. Czasem wystarczy trochê ponarzekaæ, ¿eby siê lepiej poczuæ. A tutaj wiemy, ¿e inne osoby prawdopodobnie zrozumiej± nasze frustracje. No bo co jest ciê¿kiego w niejedzeniu s³odyczy chocia¿by? No nic, proste, nie kupujesz, nie bierzesz do rêki i nie jesz, nie? ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
Jak przysz³a¶ nam doradziæ to wal konkretami. A jak przysz³a¶ reklamowaæ bloga to s³abo.
![]() |
#4976 |
Przyczajenie
|
20-30kg to by³oby przegiêcie w moim przypadku. Wystarczy mi jakie¶ 10 i bêdê wygl±da³a bardzo dobrze. Mogê do³±czyæ do w±tku, na razie uczê siê wiza¿owania, bo raczej unika³am tego forum. Pozdrawiam!
#4977 |
Zadomowienie
|
To przeczytaj pierwszy post i czekam na PW.
#4978 |
Przyczajenie
|
#4979 |
Wtajemniczenie
|
biedna Bella. trzymaj siê. jutro ju¿ na pewno bêdzie lepiej!
GrubaBlondyna, piêkny wynik. opowiedz konkretnie jak to zrobi³a¶ ![]()
#4980 | |
Zadomowienie
|
Tak jest, nawet odpisa³am.
![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.