|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 |
Zadomowienie
|
Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII
|
![]() ![]() |
![]() |
#3212 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, mam problem. Chciałabym skorzystać z kuponu, ale przy klikaniu 'płacę' w opcji konto PayU nie rozwijają mi się te paski przy wyborze daty ważności karty
![]() na stronie all znalazłam tylko coś takiego: 'Kupon zrealizujesz, płacąc przez aplikację mobilną i wybierając płatność kartą Visa lub kartą Visa przez konto PayU. ' Zastanawia mnie to, bo w opcji płatność w aplikacji nie mam pola do zaznaczenia rodzaju karty ![]() dobra, już ogarnęłam to PayU. Tylko tam nad tymi trzema kafelkami, przy wyborze sposobu płatności miałam taką malutką zieloną metkę i napis: Wybierz płatność kartą Visa, aby móc skorzystać z kuponu do 25 zł na koszty dostawy. Po zaznaczeniu kafelka PayU ten kupon mi 'nie wskoczył', tj. nie pojawiła się taka ikonka z 'ptaszkiem', że skorzystałam z kuponu (tak jak to było przy tym na 20 zł). Nie mniej jednak płaciłam Visa w PayU. Czy w ten sposób skorzystałam z kuponu czy brak tego 'ptaszka' świadczy o tym że jednak nie? Edytowane przez nouvelle2 Czas edycji: 2014-11-09 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3213 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
5 ostrzeżeń=blokada konta swoją drogą bardzo mnie denerwuje właśnie to, że wiele osób u mnie kupuje i nie płaci ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
jaką kwotę miałaś na samym dole na końcu jak kliknęłaś ostateczne płacę? z wysyłką czy bez? jak bez to masz darmową dostawę, jak z to nie masz darmowej dostawy Edytowane przez 201605061000 Czas edycji: 2014-11-09 o 20:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3214 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a czy zamawiałyście kiedyś torebkę "łódkę"? http://allegro.pl/lodka-torebka-gwia...761399075.html tego typu, chodzi mi o jakiegoś sprawczonego sprzedawcę ze zdjęciami identycznymi jak torebka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bo rozumiem, że płatność ze statusem 'anulowano' wlicza się w ten limit? Edytowane przez nouvelle2 Czas edycji: 2014-11-09 o 20:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3216 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ladym9 Czas edycji: 2014-11-09 o 21:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3217 |
Konto usunięte
|
lady przecież darmowa dostawa jeszcze działa, możesz płacić bez obaw
![]() jeśli sprzedajacy wystąpi o zwrot prowizji - niestety dostaniesz ostrzeżenie za każdy niesfinalizowany zakup |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3218 |
Zadomowienie
|
Cofam pytanie, już wiem
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Miał ktoś problem z wyborem daty ważności karty podczas płatności przez payu ? Edytowane przez ladym9 Czas edycji: 2014-11-09 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez nouvelle2 Czas edycji: 2014-11-09 o 22:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3220 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3221 |
Zadomowienie
|
Podrzuci mi ktoś linka do tej sukienki biało czarnej, w której stylizacja była wrzucana dwie strony wczesniej?
#3222 |
Zakorzenienie
|
Mi również nie odjęło. Sprawdź najpierw czy nie popełniłaś tego błędu, co prawdopodobnie ja (u góry napisałam). A poza tym allegro napisało cuś takiego: 'W przypadku płatności kartą Visa przez konto PayU i użycia kuponu koszty przesyłki (maks. 25 zł) zostaną zwrócone na Twoje konto w ciągu 2 tygodni.'
i proponuję żebyśmy o tych naszych problemach zaczęły pisać na szaro, co by tu się burdel nie zrobił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3223 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
i jak rozwiązałyście swoje problemy? bo mnie też przyszedł meil, że płatność została anulowana pomimo, że mam ustawiony limit na karcie;/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3224 |
Konto usunięte
|
jak mogę sprawdzić ile kuponów na darmową dostawę mam jeszcze do wykorzystania?? wiem, że max. 20 ale nie wiem ile mi jeszcze zostało
|
![]() ![]() |
![]() |
#3225 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Posiada któraś z Was taką torebke: http://allegro.pl/japan-style-torebk...747369465.html?? Jak z jakością? Fajna jest i tania ale to japan style... boje się, że będzie kicha ![]() Pomożecie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3226 |
Zadomowienie
|
A może masz tak dużo rzeczy, ze dostawa przekracza 25zł, albo masz takie których nie odejmuje. Spróbuj może pokombinować i za kilka zapłacić, a nie wszystkie. I na pewno zaznaczasz taka fajką nr karty pod płatnoscią ? Jak płacisz to z drugiego okna płatności? Taka jakby karta wychodząca z etui.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupowalam z tej aukcji http://allegro.pl/wyjatkowa-sexowna-...749878300.html a teraz sa jeszcze taniej : http://allegro.pl/wloska-rozkloszowa...781059770.html http://allegro.pl/rozkloszowana-mini...765324262.html
![]() |
#3228 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez ladym9 Czas edycji: 2014-11-10 o 08:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3229 |
Zakorzenienie
|
Ja mam to samo! Wczoraj kupiłam cztery rzeczy i odjęło, a piątej nie chce, chociaż pokazuje się komunikat o promocji. Wybieram kartę i dalej mam tą samą kwotę. Nie wiem czy ryzykować, że mi zwrócą albo nie zwrócą. Ale to była licytacja, a wcześniej Kup Teraz. Może to ma jakieś znaczenie?
Swoją drogą kocham tą promocję ![]() ![]()
#3230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3231 |
Zakorzenienie
|
Mnie odpisali, że muszę minąć 24h.
#3232 |
Zakorzenienie
|
Właśnie nie działa jeszcze dzisiaj. To w takim razie czekam do wieczora
![]()
#3233 |
Raczkowanie
|
Hej, może mi doradzicie, chciałam zapłacić kartą za zakupy przez allegro, ale wyskoczył jakiś błąd paypala. Policzyło mi 2 razy z informacją, aby anulować płatność. Tym sposobem mam anulowaną 1 płatność, a 2 jest odrzucona. Mimo to obie rzeczy są kupione, a z konta zeszła odpowiednia kwota. I teraz nie wiem- czy kobtaktować sie z paypalem czy moze ze sprzedającymi czy otrzymali moją wpłatę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3234 |
Zakorzenienie
|
Odebralam sukienke w czarno-biala krate, wzielam rozmiar M (nosze zazwyczaj 36-38 gore), ze wzgledu na wieksze piersi, material sie rozszedl i wyglada w tym miejscu jak szara, albo jestem przewrazliwiona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit: wpadł brat i mi pomogl z fotkami ![]()
![]() Edytowane przez Paulinaaa_ Czas edycji: 2014-11-10 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3235 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3236 |
Zadomowienie
|
Jeszcze jedno pytanie odnośnie promocji z wysyłką... czy karta Visa Electron też bierze udział w tej promocji?
#3237 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ile Ty masz w talii? tzn w miejscu gdzie ten pasek jest wszyty? Bo nie wiem jaki rozmiar brać jak bym kupowała ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- http://zarabiam.com/Temat-Allegro-ap...ta-visa-101281 na fp allegro ktoś to wrzucił....... Ludzie to takie buraki że aż żal |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3238 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3239 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do sposobu na zarobek na allegro, bezczelnosc ludzka nie zna granic ![]() ![]()
![]() |
#3240 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Tak Was podczytuję od kilku dni, skozystalam ze spodniczek po prawie 20 zł ( czekam na dostawę ;-)), to postanowiłam się jednak te zpodzielić moją perełką ![]() Nie do końca moja, bo to koleżanka wyszukala, ale...zamawialam już kilka razy i jestem niezmiernie zachwycona. Teraz domówilam z dlugim rękawem i nowy kolor z krotkim, noszą się świetnie, materiał porządny, dresowy, uklada się idealnie na ciele, wyszczupla, nie smechaci się , nie memła w praniu, kolory i fason dokladnie takie jak na foto.... http://allegro.pl/bawelniana-dresowa...607851447.html tylko to prawie idealny odpowiednik tych z By Insomni http://byinsomnia.com/kategoria/suki...ariant_id=6996 z insomni mam 3, lecą jeszcze dwie , czyli w sumie bedzie 5 w rożnych kolorach..no i te z All... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.