![]() |
#3961 |
Konto usunięte
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015 :)
Dziewczyny bardzo proszę o kciuki dzisiaj za mnie, mam pierwsze USG...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3962 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3963 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3964 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3965 |
Zakorzenienie
|
Też nie potrafię tego pojąć. Nie wyobrażam sobie, jak mogłabym teraz wypić piwo, wiedząc, że mogę zaszkodzić swojemu dziecku...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3966 |
Zakorzenienie
|
Hej Wam, ja juz po USG, wszystko jest ok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
![]() ![]() |
![]() |
#3967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3968 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co weekend miałam okazję, nie przypuszczałam że jestem w ciąży. Wręcz przeciwnie.. miałam potwierdzone brak ciąży więc chlałam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Hej Wam po weekendzie ![]() Nadrobiłam i przeczytałam smutne wiadomości z soboty ![]() ![]() Ja kiepsko spędziłam weekend, musiałam zrobić zakupy w sobotę, nawet nie miałam siły pchac wózka w sklepie.. potem byłam na urodzinach przyjaciółki w pizzerii. Ojjj wyjścia to nie dla mnie.. spędziłam 3 godz a odliczałam na zegarku kiedy wrócę do domu.. A w niedziele ![]() No zaczynamy 9 tc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3969 |
Rozeznanie
|
Gryziu, Lucy4u strasznie mi przykro
![]() ![]() Słodka trzymam kciuki za Ciebie. Trzeba zawsze mieć nadzieję ![]() Powodzenia na wizytach ![]() Witam wszystkie nowe mamy ![]() Pani_Pierozkowa gratulacje za udane usg. Super, że z maluszkiem wszystko ok ![]() ![]() Witam się z Wami od wczoraj w 11 tc ![]()
14.09.2013r. Edytowane przez anutka171 Czas edycji: 2014-11-10 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3970 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy Wam też spinają sie tak brzuchy? Mnie ciągle się spina, jadę prawie że codziennie na nospie. W pierwszej ciąży też miałam takie spięcia, ale dopiero później..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do tego lekarza, przez tą sytuację nie ufam mu.. Mam u niego wizytę w środę i pójdę tam, bo robił mi wcześniejsze cytologie i wymrażał nadżerkę, jednak w piątek mam prywatnie wizytę u babki w mieście oddalonym 30 km od mojego i muszę porównać, co kto mówi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam iść i pokazać mu cykl bezowu, ale sobie darowałam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3973 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kaja mnie z prawej strony coś ciągnie jakby mnie ktoś zszył od środka :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3976 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zapisujecie się do szkoły rodzenia? Zastanawiam się od którego tygodnia można się zapisać. Wybieracie taką przy szpitalu w którym będziecie rodziły czy gdzieś indziej?
![]() Dzisiaj jak byłam w Biedronce i poczułam zapach pieczywa, myślałam że nie wytrzymam i zwymiotuje. ![]() ![]() Pytałam lekarki o kwas foliowy, bo moja ciąża to taka z przypadku. ![]()
#3977 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() helloł ![]() nie było mnie wczoraj a Wy tyle naprodukowałyście ![]() ![]() ![]() jeżeli chodzi o mdłości i wymioty to na szczęście nie mam takich problemów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3978 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówił, że miał ochotę ją przejchać (tylko tak, żeby dziecku się nic nie stało ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale i tak dużo się zmienił odkąd jesteśmy razem bo ja sobie nie pozwolę na taką kontrolę teściowej i nie zliczę naszych rozmów, kłótni o jego stosunek do matki. Biłam mu do głowy, że teraz rodziną jest on i ja i nikt nie jest ważniejszy. Tylko my decydujemy o sobie a reszty możemy ewentualnie słuchać i prosić o rady. W końcu jakoś zaczął się zmieniać i jakoś funkcjonujemy. Wybacz, że się tak rozpisałam o sobie ![]() ![]() Mam nadzieję, że z tozmowy Twojego TŻta coś wyniknie i będzie po Twojej myśli ![]() Trzymam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny a ja nie wytrzymałam i (akurat przez przypadek ![]() ![]() ![]() I fiknął mi w brzuchu nawet na koniec ![]() A co najlepsze pani doktor nie wzięła żadnych pieniędzy... ![]() Uspokoiłam się ![]()
![]() |
#3979 |
Zakorzenienie
|
Byłam dziś odebrać sobie grupę krwi i przy okazji do Rossmana wstąpiłam na promocję 1+1 ale bez szaleństw było dwie szminki i dwa cienie w kremie o.!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3980 |
Zakorzenienie
|
Też muszę odebrać grupę krwi, już prawie zapomniałam.
![]()
#3981 |
Zakorzenienie
|
Na szkole rodzenia to zdecydowanie za wcześnie. Ja byłam dwa miesiące przed porodem i nie wiele do porodu pamietalam
#3982 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3983 |
Zadomowienie
|
dziendobry dziewczyny, wlasnie skonczylam nadrabiac dobre pare stron (nie bylo mnie przez weeend byla u mnie mama i nie mialam czasu na forum).
Gryzelda, lucy ![]() u mnie tez tak bylo rok temu - poszlam na drugie usg (a wlasciwie to na wizyte z wynikami badan krwi a pan doktor mi mowi no to jeszcze sobie zerkniemy na dzidziusia) i sie okazalo, ze serduszka juz nie bylo i ciaza sie zatrzymala kilka dni wczesniej. nic sie nie odklejalo, wiec mi zrobili lyzeczkowanie... slodka daj znac, bo nadzieja jeszcze jest - mi tez przed ostatecznym stwierdzeniem i skierowaniem na lyzeczkowanie gin dal zrobic usg na dwoch innych urzadzeniach dwom innym lekarzom - zeby miec pewnosc, bo wiadomo, ze jak sprzet kiepski to mozna nie zobaczyc. lubiekawe ciesze sie, ze u ciebie jest serduszko! reszty nie bede komentowac, bo widze, ze skasowalas... na pewno nie da sie wszystkiego opowiedziec w paru slowach, nic nie jest czarne ani biale, jesli ty chcesz miec dziecko to najwazniejsze, mozna miec je i z facetem i bez... a u mnie dzisiaj pierwszy dzien 9 tygodnia. tez schizuje, czy czasem sie nie zatrzyma (nastepna wizyta dopiero 28.11)... ale od kilku dni wyskoczyl mi brzuszek, taki okragly jak nigdy i po bokach twardy - tzn czuc, ze to nie tluszczyk tylko ze cialo przybiera taki ksztalt, jelita itd sie przemieszczaja bo jak nacisne to czuje gdzie sie konczy warstewka izolacyjna (ja raczej szczupla jestem) a gdzie, pod spodem jest wzniesienie, ktorego wczesniej nie bylo... moja mama mowi, ze ona tez tak miala i ze w trzecim miesiacu juz ciaza byla "nie do ukrycia" wszystko wskazuje na to, ze ide w jej slady... mnie tez mdli, na razie bez wymiotow. czesto nie mam apetytu albo zjem niewiele i czuje sie objedzona. ale nie schudlam ![]() alez sie rozpisalam ![]() ah i witajcie nowe kolezanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3984 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3985 |
Zakorzenienie
|
rybka mnie właśnie wyszła za niska :/ to ja już dziś zaczynam chyba 10 tc
![]() nie ukrywam,że tak mi brzuch śmignął,że masakra te moje robaczki się chyba bardzo rozpychają ![]() kejtice ja też nie sądziłam,że tak szybko się uda (chociaż rok starań to i tak sporo). Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Cos_ Czas edycji: 2014-11-10 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3986 | |
Zakorzenienie
|
no właśnie lubiekawe zapomniałam chyba napisać....nie dałam rady przeczytać wszystkiego bo skasowałaś ale nie zamierzam Cię oceniać a tym bardziej potępiać. każdy z nas ma inne życie, doświadczenia, priorytety....jest innym człowiekiem. Tak jak napisała poldzik nic nie jest czarne albo białe i nie można oceniać po kilku zdaniach
![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3987 |
Raczkowanie
|
gdyby coś było nie tak, to uwierz, że przyroda sama nie dopuściłaby do dalszego rozwoju!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3988 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cos_ ja nie starałam się, ale jest ![]() ![]() chociaż ja tak bardzo marzyłam o bliźniakach ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3990 |
Zakorzenienie
|
Rybka - tam gdzie chodzilam w poprzedniej ciazy do sr zapisy byly od 20 tyg a zajecia byly od 30 chyba (grupy podzielone miesiacami porodu).
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.